- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.301
Cok sukur tutmus bebislerin benim bugün sabah kanamam basladi aksam tahlil yaptiracagiz ama Benim hiç umudum yokKızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime 
Maasallah canim nasil yuksek kacinci gun test ?Kızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime 
Aa harika. Maşallah değerinde çok güzel. Darısı kucağına almaya.Kızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime 
Bacak agrisi olmuştu bende ama alttan batma filan yoktu. Kabizlik var mı. Doktorun arayıp sor istersenKızlar yaa bugün transferimin 5.günü dünden beri oturamıyorum sanki alttan bişey batıyo, rahimim düşecek gibi oluyo, bide bacaklarım ağrıyor çok ayakta duramıyorum. Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama dünden beri geçmedi ağrı. İlaçlardan mıdır acaba? Sizdede oluyo mu?
Kabızlık yok çok şükür. Sizinki tuttu mu peki?Bacak agrisi olmuştu bende ama alttan batma filan yoktu. Kabizlik var mı. Doktorun arayıp sor istersen
Canim simdi gordum. Senle ayni zamanda transfer olmusuz. Ben de test verdim cikacak. Bugun 13. Gunum. Hayirlisi bakalim.Benim 12. Gün pazara geldiği için 13. Gün pazartesi gel dediler canım nasipse pazartesi öğreneceğim :)
Kızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime 
Evet tuttuKabızlık yok çok şükür. Sizinki tuttu mu peki?
Allah hayırlı etsin. İnşallah benim ağrılarda iyiye işarettir.Evet tuttu
InsallahhhAllah hayırlı etsin. İnşallah benim ağrılarda iyiye işarettir.
leke mi kan mı canım? İnşallah tutmuştur sağolasın darısı hemen başına inşallahCok sukur tutmus bebislerin benim bugün sabah kanamam basladi aksam tahlil yaptiracagiz ama Benim hiç umudum yok
Sağol canım 13. Günüm bugünMaasallah canim nasil yuksek kacinci gun test ?
Sağol canım amin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahAa harika. Maşallah değerinde çok güzel. Darısı kucağına almaya.
Sağol canım amin en kısa zamanda inşallah sizdende güzel haberleri alırıztebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla darısı başımıza
Hadi inşallah canım senin de güzel haberini alırızCanim simdi gordum. Senle ayni zamanda transfer olmusuz. Ben de test verdim cikacak. Bugun 13. Gunum. Hayirlisi bakalim.
Yok canim kanamam basladi normal adet oldum bugun aksam yine test yaptıracağız negatif çıkacağını biliyorum ama eşim yapalım dedileke mi kan mı canım? İnşallah tutmuştur sağolasın darısı hemen başına inşallah
Sağol canım 13. Günüm bugün
Sağol canım amin Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
Sağol canım amin en kısa zamanda inşallah sizdende güzel haberleri alırız
Mutlaka yapın test canım. İnsallah güzel sonuç alırsınızYok canim kanamam basladi normal adet oldum bugun aksam yine test yaptıracağız negatif çıkacağını biliyorum ama eşim yapalım dedi
Canim kanamam var umudum yok İşte esim istediği için yaptiriyorumMutlaka yapın test canım. İnsallah güzel sonuç alırsınız
canım çok sevindimm Allah tamamına erdirsinKızlar sonucum çıktı 225.06 çok şükür Rabbime 
Sağol canım Allah razı olsuncanım çok sevindimm Allah tamamına erdirsin
Dun aksam verdik negatif bugün doktorumu arayacagim neden negatif onu soracagim ikincisiydi bu yine olmadiG gulsahhh01 test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?