2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canımm yaa nasıl özenmiş nasıl heveslenmiş. ben bile etkilendim canım. bide uzaktasın kıyamam sana ben
ay sorma yaa.. vallahi ne yapti ne etti illa israr edip geldi kanadaya beni gormeye. hemde kisin ortasinda! gercekten cok heveslenmis. kucukluk kiyafetlerini gondermis annesi. acaba kiskanir mi diye biraz da supheyle, bunlar senindi simdi bebek giyecek dedim. once merakla bir sekilde niye yenisini almadiniz paraniz mi yok diye sordu. yok dedim bunlar hatira. senin kokun sinsin diye bebek giyecek dedim. aaa annem iyi ki saklamis o zaman bunlari diyor.

Ay maşallah canım ne güzel düşünmüş ne kadar zeki bir çocuk cok tatli yaa Sabret birazcik tatlım nasıl olsa yazın gideceksiniz bu sefer göbüşü değil bebişi öper bol bol abisi

vallahi hayatim ramazan bayraminda onlar bir daha gelecekler aslinda. iki ablam ve yegenim on gunlugune bebegi gormeye geliyorlar. sonra da nasipse biz agustos sonunda gitmeyi planliyoruz turkiye'ye. ama hep iste onar gun on beser gun. vallahi de yetmiyor ya
zaten her sene cok sasirtiyor beni. degisik huylar ediniyor. her sene farkli goruyorum onu. ama bu sefer cok acayipti. annesi ilk defa teyze olacak. teyzesi ilk defa anne olacak. bizim bitanemizdi bugune kadar simdi ikincisi geliyor. acaba kiskanir mi diye baktim da hiiiic. yaptigi planlar hep bildiklerini bebege ogretmekle ilgili. o benim ilk evladim. ve gercekten hayatta insani en mutlu eden sey evladi.

ay annem de bana english home dan su kuslu carsaflardan almsi gelmis. hakikaten cok guzeller ama ! bir de annem cok uygun fiyata almis. ben bakiyorum da boyle guzel ve boyle uygun fiyatli seyler burda yok ne yazik ki!

Ohh ne güzel yapmissin canim saglikla güzel gunlerde kullansin defne bebis

Eki Görüntüle 1767992

Kızıma şapka almıştım, bir de ona uygun tütü Yaptım giyeceği günü merakla bekliyorm

Çok seker duruyor maşallah icindede gormek nasip olsun

Allah ım yavrularımızı bize bağışlasın çok korkunç bişey devam ederse yarın doktora gidecem. Hiç iyi değilim yaaa. Benimki de hareketli ama leke görünce şok oldum.
Canım geçmiş olsun...dewam ederse deme bence etsede etmesede git yani bence tabi sen daha iyi bilirsin de ins bi sorun yoktur allah yardimciniz olsun

Aynen bitanem ama daha yapmam onlari sanirim sadece siseleri yikayip koyarim birde kurdalelerini ayarlarim kolanya ucmasin diye doguma yakin yada dogumdan sonra hallettiririm bizim kizlara

Güle güle kullansin ela baharimiz tatlim ben herkese soyledim kendim almadim iyi mi baktigim english homede benim aldigim carsaflardan vardi baska model olmayinca alamadim. Bakalim kampanya bitmezse hemen hafta ici birde buradaki avm ye bakarim baska model varsa alirim yoksa gelecek sefere artik sen magnetin yanina birsey yapacakmisin birde esinin patikleri bittimi kapi susune basladin mi ne cok soru sordum demi

Bende cok seviyroum yaa battaniyeleri
Pelus battaniyeleri takipte olucam ama. Kesin almam lazim bi tane

hayatim mavi olan yanina yataga yatirmak icin galiba.. ben kirmiziyi biraz daha begendim. hem bebisin kendi besigi olmus olur hem de oglusu sallama firsatin. :)
Canim beşik gibi olandan aldım bende gayet kullanışlı duruyor genişliği sallanması çok iyi tek sıkıntı gitti gidiyor. Com dan almıştık istediğimiz ürünü değil farklı rengini yollamislar birde bazı parçaları yanlış geldi ama eşim halletti geri iade etmedim günlük oturduğumuz odaya aldığımız için yani.

Teşekkür ederim tatlım sen de farklı desen bulup alirsin inşallah Simayımıza canım ya bu aralar misafirler falan geldi gitti ya pek oremedim hala patik olduğu bile belli değil durum o kadar vahim yanibi de haftasonu evle falan uğraştık Ela Baharin odasında kitaplık vardi onu oturma odasina taşıdık falan bugün de bazamin altını düzenledim uzun süre onunla uğraştım. Nevresimleri yıka as derken aksam oldu yarın da onların ütülenmesi var anlayacağın kapı süsü beklemede tatlım

ay annem de bana english home dan su kuslu carsaflardan almsi gelmis. hakikaten cok guzeller ama ! bir de annem cok uygun fiyata almis. ben bakiyorum da boyle guzel ve boyle uygun fiyatli seyler burda yok ne yazik ki!
Ay canim benim yaa insanin yegeninin olmasi elinde büyümesi ne kadar güzeldir kim bilir hele bir de böyle düşünceli olmasi kıskançlık yapmamasi gurur verici Allah bahtını hep açık etsin temiz kalpli bir çocuk ömrü coooook güzel olsun hep iyilerle karsilassin inşallah
Annen de ne guzel dusunmus almis getirmisIcinde mışıl mışıl uyusun oğluşben de o kuşlu olanları begeniyordum ama malesef bu seferki indirimde yoktu onlar pembe kalpli ve rengarenk yıldızlı olanlardan alabildim

yagmurr_damlasi canım soruyu eksik cevaplamisim sanırım sadece magnetleri vercem tatlım baksana kapı süsünü bile yapamadim daha bi de mevlüdünde biseyler veririm. Hastaneye gelen olur mu bilmem ama çikolata veririz tamam işte
Haa bi de konuşmuştuk ya külahta şeker vermeyi eşime söylemiştim onu tepkisi aynen şu oldu" bizim orda ölenin arkasından camide dağıtırlar bunu hic hoşuma gitmedi " mecburen vazgeçtim

Son düzenleme:
Çok sağol canım amin inşallah:)sen haber vermesen alamazdım heralde öğleden sonra baktım çoğu tükenmişti.kılıflarını yarın mağazadan alıcam artk kaldıysa tabi...tşk ederim tekrar

Kızlar kece magnet yapıyorum ama silikon tabancam yok burda konusu gecmisti güçlü bir yapistirici vardı adı neydi onun
YAPISTIRICI ALANA KADAR BU JAPAN PAZARLARI GIBI YERLERDE 5 LIRAYA KUCUK SILIKON TABANCALARI SATILIYOR ONLARDAN AL CNM SOGUK SILIKON BILE 5 LIRA SISESI TAM GUZELDE YAPISTIRMIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…