- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.221
ay sorma yaa.. vallahi ne yapti ne etti illa israr edip geldi kanadaya beni gormeye. hemde kisin ortasinda! gercekten cok heveslenmis. kucukluk kiyafetlerini gondermis annesi. acaba kiskanir mi diye biraz da supheyle, bunlar senindi simdi bebek giyecek dedim. once merakla bir sekilde niye yenisini almadiniz paraniz mi yok diye sordu. yok dedim bunlar hatira. senin kokun sinsin diye bebek giyecek dedim. aaa annem iyi ki saklamis o zaman bunlari diyor.canımm yaa nasıl özenmiş nasıl heveslenmiş. ben bile etkilendim canım. bide uzaktasın kıyamam sana ben
Ay maşallah canımne güzel düşünmüş ne kadar zeki bir çocuk cok tatli yaa Sabret birazcik tatlım nasıl olsa yazın gideceksiniz bu sefer göbüşü değil bebişi öper bol bol abisi
ay annem de bana english home dan su kuslu carsaflardan almsi gelmis. hakikaten cok guzeller ama ! bir de annem cok uygun fiyata almis. ben bakiyorum da boyle guzel ve boyle uygun fiyatli seyler burda yok ne yazik ki!yagmurr_damlasi tatlım hadi sana güzel bir uğraş daha çıktı desene
Sayende ben de English Home indiriminden biseyler alabildimaslında nevresim takimimiz ve uyku setimiz var sadece çarşaf alsam da olurdu ama ucuz bulmusken dayanamadım takım yaptım
Eki Görüntüle 1768057
kızlar sizden indirim haberini aldım hemen gittim english home a
Eki Görüntüle 1767955 bunun pembesini aldım
Eki Görüntüle 1767956 bu lastikli çarşaf
Eki Görüntüle 1767957
Eki Görüntüle 1767958
ikide kılıf aldım. park yatağın ölçüsüne uygun diye hatırlıyorum ölçülerini.
pek bişey kalmamıştı zaten. yağma olmuş
Eki Görüntüle 1767992
Kızıma şapka almıştım, bir de ona uygun tütü Yaptım giyeceği günü merakla bekliyorm
Canım geçmiş olsun...dewam ederse deme bence etsede etmesede git yani bence tabi sen daha iyi bilirsin de ins bi sorun yoktur allah yardimciniz olsunAllah ım yavrularımızı bize bağışlasın çok korkunç bişey devam ederse yarın doktora gidecem. Hiç iyi değilim yaaa. Benimki de hareketli ama leke görünce şok oldum.
yagmurr_damlasi tatlım hadi sana güzel bir uğraş daha çıktı desene
Sayende ben de English Home indiriminden biseyler alabildimaslında nevresim takimimiz ve uyku setimiz var sadece çarşaf alsam da olurdu ama ucuz bulmusken dayanamadım takım yaptım
Eki Görüntüle 1768057
Canım park yatağı hangi model alcaksin ve içindeki yatak konusunda bi dusuncen varmiAynen tatlım onda karar kıldıkbi de park yatak da lacaz ayrıca bu da daha çok gezmelik olacak bize
Bende cok seviyroum yaa battaniyeleriAynen canım aslında ben baktığımda vardı sepete eklemistim akşam eşimle alırım diye malum kızının eşyalarını o da seçmek istiyorama sepette beklemiyor olmali ki bitmiş bazı ürünler alamadim.
Bulut desenli pelus battaniyeler cok sekerdi ama bizim battaniyemizi annem aldığı icin almadım zaten eşim yakinda battaniye kelimesini yasaklayacak
Canim beşik gibi olandan aldım bende gayet kullanışlı duruyor genişliği sallanması çok iyi tek sıkıntı gitti gidiyor. Com dan almıştık istediğimiz ürünü değil farklı rengini yollamislar birde bazı parçaları yanlış geldi ama eşim halletti geri iade etmedim günlük oturduğumuz odaya aldığımız için yani.hayatim mavi olan yanina yataga yatirmak icin galiba.. ben kirmiziyi biraz daha begendim. hem bebisin kendi besigi olmus olur hem de oglusu sallama firsatin. :)
Sagol tatlimm insallahOhh ne güzel yapmissin canim saglikla güzel gunlerde kullansin defne bebis
Çok seker duruyor maşallah icindede gormek nasip olsun
Canım çok güzeller misil misil tatlı uykuları olsun prensesinBende cok seviyroum yaa battaniyeleri
Pelus battaniyeleri takipte
Aminn insallah tatlimm.Canım çok güzeller misil misil tatlı uykuları olsun prensesin
Bende cok seviyroum yaa battaniyeleri
Pelus battaniyeleri takipte olucam ama. Kesin almam lazim bi tane
Teşekkür ederim tatlım sen de farklı desen bulup alirsin inşallah SimayımızaAynen bitanem ama daha yapmam onlari sanirim sadece siseleri yikayip koyarim birde kurdalelerini ayarlarim kolanya ucmasin diye doguma yakin yada dogumdan sonra hallettiririm bizim kizlara
Güle güle kullansin ela baharimiz tatlim ben herkese soyledim kendim almadim iyi mibaktigim english homede benim aldigim carsaflardan vardi baska model olmayinca alamadim. Bakalim kampanya bitmezse hemen hafta ici birde buradaki avm ye bakarim baska model varsa alirim yoksa gelecek sefere artik sen magnetin yanina birsey yapacakmisin birde esinin patikleri bittimi kapi susune basladin mi ne cok soru sordum demi
İyi aksamlar canımcım demek ki o battaniye simayımızın nasibimiymişBende çok begenmistim o bulutlu battaniyeyi sans eseri gezerken 1 kisi iade etmis indirim felan beklemeden
ay sorma yaa.. vallahi ne yapti ne etti illa israr edip geldi kanadaya beni gormeye. hemde kisin ortasinda! gercekten cok heveslenmis. kucukluk kiyafetlerini gondermis annesi. acaba kiskanir mi diye biraz da supheyle, bunlar senindi simdi bebek giyecek dedim. once merakla bir sekilde niye yenisini almadiniz paraniz mi yok diye sordu. yok dedim bunlar hatira. senin kokun sinsin diye bebek giyecek dedim. aaa annem iyi ki saklamis o zaman bunlari diyor.
vallahi hayatim ramazan bayraminda onlar bir daha gelecekler aslinda. iki ablam ve yegenim on gunlugune bebegi gormeye geliyorlar. sonra da nasipse biz agustos sonunda gitmeyi planliyoruz turkiye'ye. ama hep iste onar gun on beser gun. vallahi de yetmiyor ya
zaten her sene cok sasirtiyor beni. degisik huylar ediniyor. her sene farkli goruyorum onu. ama bu sefer cok acayipti. annesi ilk defa teyze olacak. teyzesi ilk defa anne olacak. bizim bitanemizdi bugune kadar simdi ikincisi geliyor. acaba kiskanir mi diye baktim da hiiiic. yaptigi planlar hep bildiklerini bebege ogretmekle ilgili. o benim ilk evladim. ve gercekten hayatta insani en mutlu eden sey evladi.
Ay canim benim yaa insanin yegeninin olmasi elinde büyümesi ne kadar güzeldir kim biliray annem de bana english home dan su kuslu carsaflardan almsi gelmis. hakikaten cok guzeller ama ! bir de annem cok uygun fiyata almis. ben bakiyorum da boyle guzel ve boyle uygun fiyatli seyler burda yok ne yazik ki!
Çok sağol canım amin inşallah:)sen haber vermesen alamazdım heralde öğleden sonra baktım çoğu tükenmişti.kılıflarını yarın mağazadan alıcam artk kaldıysa tabi...tşk ederim tekrarKizlar cosmussunuz maşallahalinti yaptim inşallah hepsini cevaplamisimdir sorularin
Aynen canim sadece hava aldik ve kelebek magnetlerin yanina renkli kolanya verelim dedik esimle esim lavanta keselerini sevmedi onlari aldik gitmisken iyi oldu hava nefisti bugün burda
Benim bir tek büyük urunler kaldi canim onlarada karar verdimmi bitti demektirayy ne güzel olmus senin icin artik daha rahat edersin
Teşekkürler tatlim çok iyi geldi valla banabu arada bende baktim magazaya nevresim takim olarak kalmamisti almadim bende onceden aldigim takimdi benim ama seninkilere bayildim güle güle kullansin pasamiz
Maşallah canim cokda guzelsini kizinla
Rica ederim canim ben 1 tane nevresim takimi 2 tane carsaf aldim o kadar lazim olursa sonra alirim
Ohh bugün gobisler gelmis çok guzeller masallahin var canim
Soyle canim bir sekilde alsinlar
Ohh maşallah canim sanada gobis gunumuz olmus bugun
Canim ben urunlerini kendim kullaniyorum memnunum ondan kizimada rahatlikla aldim tabi son karar senin
Ohh maşallah neresi buyumus bunlarin gozluklerimi degistircem bak
Hadi yaa uzuldum canim yeniden girer belki magazadadami yok ki
Maşallah canim senin gobisede
Ohhh bir maşallah da sana canim
Ohh ne güzel canim doktorun hosuna gitmesine sevindim inşallah böyle devam ederbeklemene degmis
Canim attim ama sen gormemissin sanirim bugün disardaydim simdide kvdeyim yarin cekip atayim senin icin
Ohhh bir gobiste burdan var maşallah bitanem senin gobisinede
Bencede yukardaki tatlim az gec kaldim ama sanirim
Maşallah canimbsenin gobisede
Canim ben derbby ile denedim amaNicksizYumurta dedigi gibi belli oldu şeffaf soguk slikonla yapistirdim ben hem belli olmadi hemde güzel yapisti onun icin tabancaya gerek yok ondan alabilirsin
Canim eskisehirlimisin? Banada istanbula gore fiyatlar daha uygun geldi acikcasi heryerde yil basindan sonra artiyor fiyatlar
Ohh maşallah canim senin gobisinede
YAPISTIRICI ALANA KADAR BU JAPAN PAZARLARI GIBI YERLERDE 5 LIRAYA KUCUK SILIKON TABANCALARI SATILIYOR ONLARDAN AL CNM SOGUK SILIKON BILE 5 LIRA SISESI TAM GUZELDE YAPISTIRMIYORKızlar kece magnet yapıyorum ama silikon tabancam yok burda konusu gecmisti güçlü bir yapistirici vardı adı neydi onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?