2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

ay işin kötüsü ben sagda daha rahat ediyorum yaa
tüm gece solda yatamıyorum, çünkü solumda kulunç var o azdı mı öldürüyor beni. eşim de sagolsun masaj yapmakmış kulunç kırmak mış hiiiç bilgisi yok. anca hadi hyatım sırtımı kaşı der bana
sabaha kadar ben bacak aramda bir yastık bir saga bir sola şanzımanlı arçelik gibiyim uyku da tam alamıyorum. işyerinde uykulu uykulu takılıyorum

candanotecann bu da benim gobusumle bebisim

Hehe bebiş görünüyor bayakilo önemli değil sıkıntı vermedikten sonra

Keşke evde doğum yapma şansımız olsa.. Ne güzelmiş orda evde yapmak. İmkan olsa isterdim eve ebe geliyor ohh

slm arkadaslar bende gebeyim size bi sorum olacak bebegunizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada 24 haftaligim
18. haftadan itibaren sık sık hissediyorum günde

Hmmm asetonla çıkarırken elini iyice durula annesi neyse bende ojeli geziyosun hep sandım
Neden ki ojenin zararı mı var? Duymamıştım

Canım arkadaşıma coraspin verdi doktoru.sen tabi yediklerinede dikkat et.bende kullanmıyo olsaydm banada kan sulandırıcı verecekti.
doktorum çok iyii bir doktor aslında demekki şuanda böyle bişeye ihtiyaç duymadı bidahaki kontrolü bekliyor diye düşünüyorum artık

Bizim göbüş de bugün böyle
Oğluşa bak sen maşallah burdayım ben diyor

Aslında bi bakıma iyi bakalım alırsak kullanacak mıyız arçelik annem kullanıyor çok memnun seninkide baya tuzlu ve harika bence bakalım yakında almam lazım
Evet canim birazcık tuzlu şimdi bebiş masraflari da var zor olabilir tabi biz arada bir "ne alsak yaa" moduna giriyoruz geçen sene almıştık

Canım homend düşünüyosan bende %50 indirim kuponu var kullanmıcam istersen verebilirime bebekten gelmişti 1 martta sonmuş.
Canım homendin %50indirim kuponu biraz ilginc geldi bize. Gecenlerde eşime de gelmiş hadi bi bakalim dedik sepete ne eklersek %50indirim yapıyor cok mantiksiz geldi dedim bi de baska sitelere bakalım homendin ürünleri ne kadarmis diye siteye 2 katı fiyat yazmislar n11de hepsiburadada %50den bile ucuz bazı ürünler

Sözde indirim yapmışlar yanituzak bunlar hep

Canım hiç incelemedim ihtiyacım yok diyedediğin gibidir o zaman.homend mevzusu geçmişte aklıma geldi yazayım dedim. @mgul cm inceler artık isterse veririm

Himm bak seennnn cok sanslisin canim aslinda ben de spora falan gitmistim ama hamilelikten birkac ay önce folic asit kullanmaya baslayinca hizli bi sekilde kilo almistim
Ben de bir süre spora gitmiştim sonra iştah da gidince kilolar da gitti. Folike de 3-4 ay önce başlamıştım. Bende kilo aldırıcı etki yapmadı sanırım

valla al benden de o kadar kotu kedi serafettinim :) (ay senin adin ben de boyle kaldi. sherry demek acayibime gidiyor )

yani benim doktorum en son bana soyle dedi. suyun patlayinca hemen hastaneye gelme! telefonuna uygulama yukle, sancilarinin uzunlugunu ve sIKligini hesaplasin senin icin dedi. 2 dk da bir 45 sn ye cogaldi mi sancilarin, daha doguma yeterince zaman olacagindan rahatlikla yetisirsin hastaneye dedi. bu zamana kadar acilmada yeterli derecede oldugundan dogum kisa zamanla kolaylikla olur dedi. artik o saniyeden sonra acilma yeterli olmazsa da herhalde keserler bicerler beni :) yok yeterince esnemissemde adamin zaten canina minnet. kasap degil ya bu elinde satirla gezecek

iste ben de buna guveniyorum simdilik. ama o saniyede insan ne dusunur bilemem. gidermisim hastaneye, daha on saat sanci cekeceksin bekle derlermis. bakarsin alir nesteri kendi kendimi keserim ahahahah

o degil de dusununce yine sinirlendim. baba olmak niye cok kolay yaaaa!

Hemen hastaneye gitme kısmını öğrendiğim iyi oldu. Telaş yapmadan durabilirsek iyi
Babalara hava hoş ohh armut piş ağzıma düş
Sonra bizim cadolozlar da baba delisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…