- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.641
Mama vermek istemiyorum aslında ama başka bisey içinde lazım olabilir mi o özellik senceO modeli benim arkadasim da kullanıyor canim hatta simdi bebise mama yaparken kullaniyormus o da cok övdü
Canım inşallah evinde bebişinle oh huzurlu mutlu zamanlar geçireceksiniz inşallah oh ya minnoş lar bi doğsun nasıl zaman geçiyor anlamıycaz bileAyyy evettt yaaa çok heyecanlı zaman bir türlü geçmek bilmiyor Özellikle ücretli izine çıkacağım ve bacak bacak üstüne atacağım günü iple çekiyorum doğum öncesi bir kaç hafta dinlenmek istiyorum
Canım inşallah evinde bebişinle oh huzurlu mutlu zamanlar geçireceksiniz inşallah oh ya minnoş lar bi doğsun nasıl zaman geçiyor anlamıycaz bile
Tesekkur ederım Aynen canım bu konuda mutevazi olamıycambakmasinlar hepsi benim
Gule gule kullanin .kiz herkes hafif ister sen agirmi istedin. Havali anne olcan diiimii
Tatlım saglık ocağıda sesliyor kontrollere gebelik boyunca 3 kere 1.cisi 19 haftada biri 28 bide 36 bebegin kalp atışı kilo takibi tansiyon ordaki kayıtlara geçiyor canım yani bütün gebeler gidiyor geneldeCanim ben ctesi dr a gittiğimde bana biliyorsun 28.haftada geleceksin dedi bende tmm dedim gittiğimde 24.haftadaydim herhalde 1sonra 28.haftaya geliyor ondan öyle dedi sandım ama şimdi sen 28. Hafta kontrolü deyince dank etti o hafta özel bi kontrol mu var bilmediğim canım aciklarsan çok sevinirim bende ona gore arar sorarım dr u? Atlamayayim o hafta gitmeyi.
24 haftalığızCanım sen kaçıncı haftadasın bunun cvbı haftanla alakalı cunku
Anladım canım ben tiroid takibi için nerdeyse her ay kan verdiğim için gittigimdede kilo tansiyon ve bebeğin kalp atislarina bakılıyor anlayacağın o haftalar beni çok etkilemiyor biz her ay sağlık ocagindayizTatlım saglık ocağıda sesliyor kontrollere gebelik boyunca 3 kere 1.cisi 19 haftada biri 28 bide 36 bebegin kalp atışı kilo takibi tansiyon ordaki kayıtlara geçiyor canım yani bütün gebeler gidiyor genelde
eheheheheh hayatim benim sansima, bebis yaramaz olur ben pesinden kosarim ama tek gram kaybetmem.Bi umut belki yaramaz bi bebeğin olur peşinde kosmaktan erir akarsin
biz bakamazmıyık
Aaaaa annesiiiii öne mi sürüyorsun sen bakım
Herkese günaydın kızlar. Istanbuldan, güneşli bir günden merhaba.
yapma ya kanada'da bile böyle düşünen doktorlar var yani. bi açıdan sevindim bi açıdan da üzüldüm adına. inan benim de kafam karışık. bazı araştırmalarda rutin epizyotomin gerekli olmadığı o bölgenin sanırım adı perinuem oluyor , doğal olarak esnediği ve kendini toparladığı dolayısı ile her vakada kesiye gerek olmadığı söyleniyor. ama doktorum beni bazı açılardan da korkutmadı değil. yani epizyo olmazsa şu olur bu olur vs diye.
.
ay bak hayatim bak, o dun beni tagle goremem demisti de ondan tagledim ben. gobus zate buyuktu, biraz da bebis eklendi kocaman oldum :)biz bakamazmıyık
ne güzel çıkmış karnın. maşallah sana ve güzel ogluna
aaa senin tam basket topu! erkekler onde top gibi oluyor diyorlar ya.. benimki de oyle ama benim kilomdan belli olmuyor. senin sadece karnin sivrilmis. masallah masallahBizim göbüş de bugün böyle
yok hayatim nerdeeee... buradaki kadinlar hastanede dogum bile yapmiyorlar. bikmislar hastane calisanlarinin eve gidecegiz su dogum cabuk bitsin diye kesip bicmelerinden... burda herkes evde ebeyle dogum yapiyor. ben hastanede yapacagim dedigimde de cok sasiriyorlar.
hatta ben doktorumla ilk bu konuyu konustum. hastaneye ebeden daha cok guvendigimi ama yine de soru isaretlerim oldugunu soyledim. benden dogum plani hazirlamami ve acildeki doktorla hemsirelere bu plani sunmami soyledi. eger olurda kendi doktorum giremezse doguma, bu dogum planini kullanacak gorev basindaki doktorlar. ben de iste o planda episiotomy ye, sezeryane, tuple bebegin cekilmesine izin verilsin mi verilmesin mi isaretlemek durumundayim. bu konulari ondan arastiriyorum ama icim sisti yani! bir de tehlike aninda doktorlar yine kendi bildiklerini yapiyorlarmis ama cok gerekmedikce dogum planina sadik kaliyorlarmis. en azindan doktorum oyle dedi
aha yakalandim! ahahahahhAaaaa annesiiiii öne mi sürüyorsun sen bakımbak yazarken çınar bile tekmeledi beni yapmasin diyooo bende ne mat ojeler var ama kullanamıyoruz göbüşümüzde baya belli annesi
Benimde b12 90 çıkmıştı canm alt sinir 120 idi bir ay önce demir hapimib12 içeren hap oarak değiştirdim bide haftada üç kez decavit alıyorum ondada b12 var...bugünde kan verdmbakalim yukselcekmi senin kac canmkızlar dün sağlık ocağına gittiğimde hazır gelmişken kan tahlili yapalım dediler şimdi sonuçları çıkmış baktım d vitaminim baya düşük ve b12 düşük çıkmış bir de vitamin alıyorum böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?