2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım inşallah evinde bebişinle oh huzurlu mutlu zamanlar geçireceksiniz inşallah oh ya minnoş lar bi doğsun nasıl zaman geçiyor anlamıycaz bile

bakmasinlar hepsi benim

Gule gule kullanin .kiz herkes hafif ister sen agirmi istedin. Havali anne olcan diiimii
Tesekkur ederım Aynen canım bu konuda mutevazi olamıycam Ama oburkunler pazar arabası gıbı ya da kucuk kızlar oyuncak bebeklerıni gezdırırler ya arabalarında oyle durmuyo mu ya Cocuk büyüdüğünde bıle baston almam o derece

Tatlım saglık ocağıda sesliyor kontrollere gebelik boyunca 3 kere 1.cisi 19 haftada biri 28 bide 36 bebegin kalp atışı kilo takibi tansiyon ordaki kayıtlara geçiyor canım yani bütün gebeler gidiyor genelde

Tatlım saglık ocağıda sesliyor kontrollere gebelik boyunca 3 kere 1.cisi 19 haftada biri 28 bide 36 bebegin kalp atışı kilo takibi tansiyon ordaki kayıtlara geçiyor canım yani bütün gebeler gidiyor genelde
Anladım canım ben tiroid takibi için nerdeyse her ay kan verdiğim için gittigimdede kilo tansiyon ve bebeğin kalp atislarina bakılıyor anlayacağın o haftalar beni çok etkilemiyor biz her ay sağlık ocagindayiz

yok hayatim nerdeeee... buradaki kadinlar hastanede dogum bile yapmiyorlar. bikmislar hastane calisanlarinin eve gidecegiz su dogum cabuk bitsin diye kesip bicmelerinden... burda herkes evde ebeyle dogum yapiyor. ben hastanede yapacagim dedigimde de cok sasiriyorlar.
hatta ben doktorumla ilk bu konuyu konustum. hastaneye ebeden daha cok guvendigimi ama yine de soru isaretlerim oldugunu soyledim. benden dogum plani hazirlamami ve acildeki doktorla hemsirelere bu plani sunmami soyledi. eger olurda kendi doktorum giremezse doguma, bu dogum planini kullanacak gorev basindaki doktorlar. ben de iste o planda episiotomy ye, sezeryane, tuple bebegin cekilmesine izin verilsin mi verilmesin mi isaretlemek durumundayim. bu konulari ondan arastiriyorum ama icim sisti yani! bir de tehlike aninda doktorlar yine kendi bildiklerini yapiyorlarmis ama cok gerekmedikce dogum planina sadik kaliyorlarmis. en azindan doktorum oyle dedi

biz bakamazmıyık
ne güzel çıkmış karnın. maşallah sana ve güzel ogluna
ay bak hayatim bak, o dun beni tagle goremem demisti de ondan tagledim ben. gobus zate buyuktu, biraz da bebis eklendi kocaman oldum :)
millet dogum ne zaman dediginde mayis sonu diyorum, herkes sasip kaliyor. saniyorlar ki ben 8 aylik falanim. halbu ki daha 6. ay bitmedi eheheheh

slm arkadaslar bende gebeyim size bi sorum olacak bebegunizin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz bu arada 24 haftaligim

keşke evde dogurma şansım olsa. en çokta suda dogum olayı ve hypnobirth diyorlar sanırım bunlar ilgimi çekiyor.
tabi başımızda bi ebe olacak hatta bir doktor da olsa daha iyi ki acil durumda mudahale edebilsin.
ama bunlar çok pahalı şeyler ve gücümüz ne yazık ki yetmez.

hastaneeee yolları taştan..
ahh sen çıkardın beni beni baştaaaaaaaaaaaaaaaaan

Aaaaa annesiiiii öne mi sürüyorsun sen bakım bak yazarken çınar bile tekmeledi beni yapmasin diyooo bende ne mat ojeler var ama kullanamıyoruz göbüşümüzde baya belli annesi
aha yakalandim! ahahahahh
yaa azicik surdummm.. ablamlar burdaydi ya hep birlikte guzel bir yemek yemege gittik, o gun suslendim biraz. yoksa ayda yilda bir yani. her gun oje kullanmiyorum.

Benimde b12 90 çıkmıştı canm alt sinir 120 idi bir ay önce demir hapimib12 içeren hap oarak değiştirdim bide haftada üç kez decavit alıyorum ondada b12 var...bugünde kan verdmbakalim yukselcekmi senin kac canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…