2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım ben 28 haftaligimya meğer aynıymış ama bizim doktor 2,5 altını dikiyoruz demişti bu alttan muayeneylemi anlasiliyo ben onun dışında iki doktorada gitmiştim rahim de incelme falan yok demişlerdi ay ben hiç anlamiyorumya bu doktorlar niye hep farklı konusiyo şimdi ben söylesem doktoruma biliyorum diycekki iyi sen yatmaya dewam et senin benden daha iyiymiş masallah nazarim degmesinde ayyy valla başından beri biselerim cikiyo sanırım artık oluruna bıraktım telaslanamiyorum

Ayy gözüm korktu valla inşallah kimse öyle problemlerle karsilasmaz canım ya cok zor olmuştur

Sorma canım ya çok zorluklar yaşadı şimdi biraz biraz rahata ediyordu ki şüphesi olmuş Allah onada bize de yardım etsin sağlıklı, uslu, emen bebeklerimiz ve bol sütlü catlamayan goguslerimiz olsun inşallah

Aman canim iyi olmana çok sevindim yanmanda inşallah hemencecik gecet bir dahada olmaz aynen canim baya alisti ses etmiyor hic Allah'tan. Ayy canim bizimkide sans eseri oldu acikcasi ogun english home icin girdim ben avm ye karsisinda varmis mohtercare indirim varmis bakalim bir dedim arabayi gosterdi cocuk yoksa haberim yoktu indirimden felan bugün de bizim buradaki avm ye gittim almak icin ama sadece benim baktigim magazada varmis çok yorulmustum baya gezdim oncesinde cunku yarin esimin is cikisi gidip bakip alacagim artik hayirlisi ile seninkilerde cok güzel canim bende senden gorunce o park yatakda karar kilmistim bakalim yarin inşallah halledebilirim

Tamam güzel teyzemiz yorulmadan azar azar başladık doğuma kadar yururuz faydasını görürüz inşallah kolay bi doğum olsun diye

İnşallah canim bende gun icinde yurumeye calisiyorum bu ara baya yuruyorum havada iyi oldugu icin rahat oluyor

Güzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misiniz misafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize

Canim kizlarda oneride bulunmus ama ben anneme ev hediyesi olarak homend aldim konusan modelini annem cok memnun onerebilecegim tek o var dedigin gibi bebek icin biberon ayarida var 40derecede isitiyor suyu

Aaa homend baya tavsiye ediliyor ve şimdiye kadar haberim yoktu bu markadan metal değil sanki 40° de ısıtan modeli

Ayyy çok iyi yapmissiniz valla bende azar azar almaya calisirim her şeyi ama babamız özel Üniv okuyunca bide araba alınca masraf bitmiyor ki teşekkürler teyzesi göbüş baya büyüdü valla

Ben zararlı diye okumuştum sebebini hatırlamadim tam ama zararlı canım hele de aseton

genelde ilk dogumsa ve yirtik olusmamasi icin atiliyor.ama mecbur yoksa fena yirtik olabilirmis ..bebek sıkısır omuzu takilir ,oksijensiz kalir falan..ama belki gayet yeterli acilman olur hic atilmaz bile..ama yirtik olmasindansa guzel bir kesik ve dikis daha iyi olur.yirtigin toparlanmasi daha zormus.

Aaa homend baya tavsiye ediliyor ve şimdiye kadar haberim yoktu bu markadan metal değil sanki 40° de ısıtan modeli

Canim bende inan bakana kadar bilmiyordum öyle bir marka oldugunu bile baya arastirmistim Karaca'dan almistim ben 40 derecesini hic kullanmadik ama 80 ve 100 derecesini kullaniyoruz cay icin 100 derecede 2 saat kapanmadan duruyor 2 saatin sonunda kendisini kapatiyor anneme aldigim cam çaydanlikli olan benim ben porselen aramistim ama bulamadim istedigim gibi sonunda buna karar verip aldim Agustostan beri kullaniyor memnun inşallah sende sana uygun olan modeli secersin.

Ayy o ne öyle yaa... Duymuştum ama düşününce çok iğrenç geliyor
Hehe teşekkür ederim, az da boy olaydı belki

Kim Kardashian da yemiş ya bi ara gündeme gelmişti ay yok yaa hic bana göre değil

evet kizlar, ben de ilk duydugumda ayni sizin tepkinizi vermistim. hatta internete madde madde yazmis nasil hazirladigini yendigini falan ve ben acikcasi onun hormonlardan dolayi delirdigini dusunmustum. ama sonra sadece kendi bebegine degil, baska bebeklere de sut anne oldugunu duyunca cok takdir ettim kadini. ben plasentami degil yemek, gormeye bile dayanabilecegimi zannetmiyorum. ama o bu sayede bir suru annesiz bebege anne sutu bagisinda bulunmus oldu. kendi oglu da topac gibi!

ya iste diyorum ya, herkesin kendi secimi. kimisi dogumu beklemek istemeyip sezaryene gidiyor, kimisi de en dogal dogum yontemini seciyor. insallah bizimkiler rahat edebilecegimiz, bebegimizi saglikla dunyaya getirebilecegimiz dogumlar olur.

İyi aksamlar guzel anne adaylari iki gunluk hastane maceramizdan sonra evdeyiz bebegim buyusun diye annem beni siki yonetime aldi yiyip icip yatiyoz anlayacaginiz ara da alisveris isini bitirdik erken dogum olabilir diye bebek gelismezse erken dogum olacak o yuzden herseyi bitirdim sekerler kaldi oda siparisle hallolucak bizden durumlar boyle hepinizi opuyoruz

miranda_1986 cım canım doktorun ne güzel bilgilendirmiş seni.... 2 dak 45 sn aralıktaki sancıyı nasıl hangi uygulamayla ölçeceksin bunu da çok merak ettim

canim ben doktorumdan cok memnunum. beni hem guzel bilgilendiriyor hem de isteklerime cok saygili.

ayrica hayatim bir suru uygulama var sanci olcmek icin. ben google play den contracker diye bir uyguluma indirdim. aslinda bir kac tane indirdim ama bunu cok sevdim. uyguluma ingilizce. ama ingilizceyle aran yoksa bile kullanabilirsin cunku zaten uyguluma cok basit. uzerinde bir buton var, sancin basladi mi basiyorsun, bitti mi bir daha basiyorsun. o da sana kac tane contraction (sanci), ne kadar sIKlikta (Frequency) ve ne uzunlukta (duration) oldugunu hesapliyor.

Canım benim çok sağolyarın bakarsınız o zaman alamazsanda nasip değilmiş derizben aldıklarımdan çok memnunum araba baston olmasına rağmen büyük ve sağlam yatağıda çok severek aldım zaten.ama senin beğendiklerinde süper inşallah alırsınız

İşte dediğim gibi herkesin farklı oluyor hem kuvveti hem fizyolojisi, kimisi on saatte doğuramıyor kimisi on dk da ne olduğunu bile anlamıyor. Ama ben herşeyin doğal olmasından yana olduğum için normal istiyorum, şartlar elvermezse yapacak bir şey yok zaten öyle veya böyle o bebek çıkacak

Homend.com.tr yazıyor canım.markayı kalitesini bilmiyom.e bebekten göndermişler kolinin içinden çıktı.bak bakalım siteye işine yarıcaksa göndereyim
Tatlım beğendim bi4 ürün konuşan çaycı diye yollar misin kuponu ayy çok teşekkür ederim güzellik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…