- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.721
Canım ben 28 haftaligimya meğer aynıymış ama bizim doktor 2,5 altını dikiyoruz demişti bu alttan muayeneylemi anlasiliyo ben onun dışında iki doktorada gitmiştim rahim de incelme falan yok demişlerdi ay ben hiç anlamiyorumya bu doktorlar niye hep farklı konusiyo şimdi ben söylesem doktoruma biliyorum diycekki iyi sen yatmaya dewam et senin benden daha iyiymiş masallah nazarim degmesinde ayyy valla başından beri biselerim cikiyo sanırım artık oluruna bıraktım telaslanamiyorumSanırım uzunluk cnm bak aşağıda bi açıklama ekledim ordan okuyabilirsinEki Görüntüle 1769679 ama panik yapma doktorunla görüş için rahat etnezse başka doktora git derim bu konuyula ilgli riskli gebelik uzmanları var onlar daha bilgili sen kaç haftalık gebesin cnm
Ayy gözüm korktu valla inşallah kimse öyle problemlerle karsilasmaz canım ya cok zor olmuştur
İyiyim şükür canım dün pek bişey yiyemeyince sabah açlıktan uyandım bi baktım iyileşmişimhafif yanma var sadece..alırsınız inşallah canım çok güzel gerçekten eşlerimizde alıştı iyice buraya haklısın burdada varmış o mağazadan ama bilmiyodum nasip değilmiş:)şimdiden hayırlı olsun prensese
Tamam güzel teyzemizyorulmadan azar azar başladık doğuma kadar yururuz faydasını görürüz inşallah kolay bi doğum olsun diye
Güzel anneler alakasız olacak ama bana çaycı önerebilir misinizmisafirler artiikca çaydanlık yetmiyo bize
Aaa homend baya tavsiye ediliyor ve şimdiye kadar haberim yoktu bu markadanAman canim iyi olmana çok sevindimyanmanda inşallah hemencecik gecet bir dahada olmaz aynen canim baya alisti ses etmiyor hic Allah'tan. Ayy canim bizimkide sans eseri oldu acikcasi ogun english home icin girdim ben avm ye karsisinda varmis mohtercare indirim varmis bakalim bir dedim arabayi gosterdi cocuk yoksa haberim yoktu indirimden felan bugün de bizim buradaki avm ye gittim almak icin ama sadece benim baktigim magazada varmis çok yorulmustum baya gezdim oncesinde cunku yarin esimin is cikisi gidip bakip alacagim artik hayirlisi ile seninkilerde cok güzel canim bende senden gorunce o park yatakda karar kilmistim bakalim yarin inşallah halledebilirim
İnşallah canim bende gun icinde yurumeye calisiyorum bu ara baya yuruyorum havada iyi oldugu icin rahat oluyor
Canim kizlarda oneride bulunmus ama ben anneme ev hediyesi olarak homend aldim konusan modelini annem cok memnun onerebilecegim tek o var dedigin gibi bebek icin biberon ayarida var 40derecede isitiyor suyu
Ayyy çok iyi yapmissiniz vallaOğluşa bak sen maşallah burdayım ben diyor
Evet canim birazcık tuzlu şimdi bebiş masraflari da var zor olabilir tabibiz arada bir "ne alsak yaa" moduna giriyoruz geçen sene almıştık
Canım homendin %50indirim kuponu biraz ilginc geldi bize. Gecenlerde eşime de gelmiş hadi bi bakalim dedik sepete ne eklersek %50indirim yapıyor cok mantiksiz geldi dedim bi de baska sitelere bakalım homendin ürünleri ne kadarmis diye siteye 2 katı fiyat yazmislarn11de hepsiburadada %50den bile ucuz bazı ürünler
Tatlım homend için indirim kuponu filan mi varCanım hiç incelemedim ihtiyacım yok diyedediğin gibidir o zaman.homend mevzusu geçmişte aklıma geldi yazayım dedim. Pamukprncess cm inceler artık isterse veririm
Ben zararlı diye okumuştum sebebini hatırlamadim tam ama zararlı canım hele de asetonHehe bebiş görünüyor bayakilo önemli değil sıkıntı vermedikten sonra
Keşke evde doğum yapma şansımız olsa.. Ne güzelmiş orda evde yapmak. İmkan olsa isterdim eve ebe geliyor ohh
18. haftadan itibaren sık sık hissediyorum günde
Neden ki ojenin zararı mı var? Duymamıştım
Peki hangi siteden kullanabiliyoruz bu kuponu tatlımCanım homend düşünüyosan bende %50 indirim kuponu var kullanmıcam istersen verebilirime bebekten gelmişti 1 martta sonmuş.
genelde ilk dogumsa ve yirtik olusmamasi icin atiliyor.ama mecbur yoksa fena yirtik olabilirmis ..bebek sıkısır omuzu takilir ,oksijensiz kalir falan..ama belki gayet yeterli acilman olur hic atilmaz bile..ama yirtik olmasindansa guzel bir kesik ve dikis daha iyi olur.yirtigin toparlanmasi daha zormus.Kızlar belki bunları konuşmak için erken ama. Normal doğum düşünenlere sorum
Epizyotomi - normal dogum sırasında atılan kesi - hakkında ne düşünüyorsunuz?
Normal doğum taraftarı olan doktorum ne yazık ki rutin epizyotominin de taraftarı çıktı
Aaa homend baya tavsiye ediliyor ve şimdiye kadar haberim yoktu bu markadanmetal değil sanki 40° de ısıtan modeli
Neeeeay çok fena oldu içim ben ona bakamam değil. Neyse herkesin düşüncesi farklı tabi bi yerde eski afrika kabile kadınlarının yediğini duymuştum ama günümüzde olduğunu duymak çok şaşırttı açıkçası ne diyim Allah sağlık versin.
Ayy o ne öyle yaa... Duymuştum ama düşününce çok iğrenç geliyor
Hehe teşekkür ederim, az da boy olaydı belki
Kim Kardashian da yemiş yabi ara gündeme gelmişti ay yok yaa hic bana göre değil
tesekkur ederiz
insülin iğnesi kullanan var mı?
miranda_1986 cım canım doktorun ne güzel bilgilendirmiş seni.... 2 dak 45 sn aralıktaki sancıyı nasıl hangi uygulamayla ölçeceksin bunu da çok merak ettim
Tatlım homend için indirim kuponu filan mi var
Homend.com.tr yazıyor canım.markayı kalitesini bilmiyom.e bebekten göndermişler kolinin içinden çıktı.bak bakalım siteye işine yarıcaksa göndereyimPeki hangi siteden kullanabiliyoruz bu kuponu tatlım
Canım benim çok sağolAman canim iyi olmana çok sevindimyanmanda inşallah hemencecik gecet bir dahada olmaz aynen canim baya alisti ses etmiyor hic Allah'tan. Ayy canim bizimkide sans eseri oldu acikcasi ogun english home icin girdim ben avm ye karsisinda varmis mohtercare indirim varmis bakalim bir dedim arabayi gosterdi cocuk yoksa haberim yoktu indirimden felan bugün de bizim buradaki avm ye gittim almak icin ama sadece benim baktigim magazada varmis çok yorulmustum baya gezdim oncesinde cunku yarin esimin is cikisi gidip bakip alacagim artik hayirlisi ile seninkilerde cok güzel canim bende senden gorunce o park yatakda karar kilmistim bakalim yarin inşallah halledebilirim
İnşallah canim bende gun icinde yurumeye calisiyorum bu ara baya yuruyorum havada iyi oldugu icin rahat oluyor
Canim kizlarda oneride bulunmus ama ben anneme ev hediyesi olarak homend aldim konusan modelini annem cok memnun onerebilecegim tek o var dedigin gibi bebek icin biberon ayarida var 40derecede isitiyor suyu
İşte dediğim gibi herkesin farklı oluyor hem kuvveti hem fizyolojisi, kimisi on saatte doğuramıyor kimisi on dk da ne olduğunu bile anlamıyor. Ama ben herşeyin doğal olmasından yana olduğum için normal istiyorum, şartlar elvermezse yapacak bir şey yok zaten öyle veya böyle o bebek çıkacakBence normal yada sezeryan hic farketmiyor. Bu is kolay degil. İcimizden bi can cikiyor.
Bana dr um normalndogum yapabilirsin ama biraz zortlanicaksin cunku rahim agzin biraz yukarda demisti. Oglumda hep yukardaydi son ana kadar. Kac km yol yurudum bilmiyroum insin asagiya diye
Annem dogum yaptigini bile anlamamis o kadar kolay olmus kardesimde. Bense epey zorlandim.
Tatlım beğendim bi4 ürünHomend.com.tr yazıyor canım.markayı kalitesini bilmiyom.e bebekten göndermişler kolinin içinden çıktı.bak bakalım siteye işine yarıcaksa göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?