- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.741
Canım benim çok sağolyarın bakarsınız o zaman alamazsanda nasip değilmiş deriz ben aldıklarımdan çok memnunum araba baston olmasına rağmen büyük ve sağlam yatağıda çok severek aldım zaten.ama senin beğendiklerinde süper inşallah alırsınız
Porselen iyimiş altı neydi çelik mi :) ohh ne güzel bende homend e karar verdim sonundaCanim bende inan bakana kadar bilmiyordum öyle bir marka oldugunu bilebaya arastirmistim Karaca'dan almistim ben 40 derecesini hic kullanmadik ama 80 ve 100 derecesini kullaniyoruz cay icin 100 derecede 2 saat kapanmadan duruyor 2 saatin sonunda kendisini kapatiyor anneme aldigim cam çaydanlikli olan benim ben porselen aramistim ama bulamadim istedigim gibi sonunda buna karar verip aldim Agustostan beri kullaniyor memnun inşallah sende sana uygun olan modeli secersin.
Gönderdim tatlımTatlım beğendim bi4 ürünkonuşan çaycı diye yollar misin kuponu ayy çok teşekkür ederim güzellik ya
evet kizlar, ben de ilk duydugumda ayni sizin tepkinizi vermistim. hatta internete madde madde yazmis nasil hazirladigini yendigini falan ve ben acikcasi onun hormonlardan dolayi delirdigini dusunmustum. ama sonra sadece kendi bebegine degil, baska bebeklere de sut anne oldugunu duyunca cok takdir ettim kadini. ben plasentami degil yemek, gormeye bile dayanabilecegimi zannetmiyorum. ama o bu sayede bir suru annesiz bebege anne sutu bagisinda bulunmus oldu. kendi oglu da topac gibi!
ya iste diyorum ya, herkesin kendi secimi. kimisi dogumu beklemek istemeyip sezaryene gidiyor, kimisi de en dogal dogum yontemini seciyor. insallah bizimkiler rahat edebilecegimiz, bebegimizi saglikla dunyaya getirebilecegimiz dogumlar olur.
Porselen iyimiş altı neydi çelik mi :) ohh ne güzel bende homend e karar verdim sonundaindirim kuponu da veriyo mjdmjd
Amin canim benim ya aminSorma canım ya çok zorluklar yaşadı şimdi biraz biraz rahata ediyordu ki şüphesi olmuş Allah onada bize de yardım etsin sağlıklı, uslu, emen bebeklerimiz ve bol sütlü catlamayan goguslerimiz olsun inşallah
Inşallah yediklerin ictiklerin Nefes hanıma sifa olur da vaktini bekler minik kuş inşallah iyi haberlerini alırız canimİyi aksamlar guzel anne adaylari iki gunluk hastane maceramizdan sonra evdeyiz bebegim buyusun diye annem beni siki yonetime aldi yiyip icip yatiyoz anlayacaginiz ara da alisveris isini bitirdik erken dogum olabilir diye bebek gelismezse erken dogum olacak o yuzden herseyi bitirdim sekerler kaldi oda siparisle hallolucak bizden durumlar boyle hepinizi opuyoruz
sutu arttirmistir buyuk ihtimal. bir cok arastirma var bu konuda. arti hayvanlarin hepsi de yiyor kendi plasentasini. onlar malum uc bes bebek bir arada besliyorlar, muhtemelen ihtiyaclari oluyor.Ben bakamam bile ya resmen insan eti yemek gibi bir şey oluyor..
Sütü artıran gerçekten o muydu yoksa kadının sütünün çok olacağı mı varmış bilemiyoruz tabi..
Canım senin Yenimi belli oldu bu durumun kaçıncı haftada öğrendin belli bi haftadan sonra dikiş istesende atılamıyor sanırım 23 é kadar benim her iki haftada bi kontrolüm oluyordu geçen gittiğimde rahim ağzı uzunluğum 2,6 cm é düşmüştü bebek bası yapıyordu bu gidişimde biraz daha yükselmiş rahimde oluşan bası kalktığı için dikkat ediyorum cnm sen napıon progestan ve magnezyum kullanıyormusunCanım ben 28 haftaligimya meğer aynıymış ama bizim doktor 2,5 altını dikiyoruz demişti bu alttan muayeneylemi anlasiliyo ben onun dışında iki doktorada gitmiştim rahim de incelme falan yok demişlerdi ay ben hiç anlamiyorumya bu doktorlar niye hep farklı konusiyo şimdi ben söylesem doktoruma biliyorum diycekki iyi sen yatmaya dewam et senin benden daha iyiymiş masallah nazarim degmesinde ayyy valla başından beri biselerim cikiyo sanırım artık oluruna bıraktım telaslanamiyorum
Ya benim doktorum hiç bana kaç cm olduğunu söylemedi yaCanım senin Yenimi belli oldu bu durumun kaçıncı haftada öğrendin belli bi haftadan sonra dikiş istesende atılamıyor sanırım 23 é kadar benim her iki haftada bi kontrolüm oluyordu geçen gittiğimde rahim ağzı uzunluğum 2,6 cm é düşmüştü bebek bası yapıyordu bu gidişimde biraz daha yükselmiş rahimde oluşan bası kalktığı için dikkat ediyorum cnm sen napıon progestan ve magnezyum kullanıyormusun
teşekkürler tatlımmmmAyy canim hic bilmiyorum ama ustu cam onu biliyorum hemde baya genis rahat demi cikiyor cayinohh hado güzel gunlerde kullan inşallah
teşekkürler tatlımmmmama şimdi yine kararsızız belki arçelik çelik çaycıyı alırız eşimde çelik diye tutturdu...
Canm ben basindan beri boyle diyodu serviks uzunluguna baktim simdi detayli ultrason kagidimda 400mm 4 cm heralde ama rahim inceligi bastan beri 2.7 surekli yatiyorum ben magnezyim kullaniyorum progestani birakali bi ay olmustur kasilmalarim coktu adalat diye bi ilaç verdi yaklaşık uc aydır kullanıyorum ay ben hiç bise anlamadım e detayli ultrasonda niye kimse bise demedi onuda anlamadım neyse canm doğru sen öyle diyince ben araştırdım belirli bi haftaya kadarmış allaha emanet yavrum ne diyimCanım senin Yenimi belli oldu bu durumun kaçıncı haftada öğrendin belli bi haftadan sonra dikiş istesende atılamıyor sanırım 23 é kadar benim her iki haftada bi kontrolüm oluyordu geçen gittiğimde rahim ağzı uzunluğum 2,6 cm é düşmüştü bebek bası yapıyordu bu gidişimde biraz daha yükselmiş rahimde oluşan bası kalktığı için dikkat ediyorum cnm sen napıon progestan ve magnezyum kullanıyormusun
ayy benim arkadaşım öyle oldu. bebelerinin 15 ay arası var. ikiz gibi büyüdüler. bide benziyolarIyi aksamlar kizlar az önce arkadaşımla konuştum 5aylik bebeği var bazı şeyler sorayım dedim kız benden dertli çıktı bisey konuşmadık haliyle. Hamilelik şüphesi varmış çok korkuyor doğan bebeinden önce iki sene olmamıştı arada bide dış gebeligi vardi şimdi korkuyorum diyo kız küçük yeni bi gebelige hazirmiyim bilmiyorum diyo istedik olmadi şimdi bebek var napcam diyor bide korunduk diyo zaten bebek dogunca uzun süre olmadi bikac kez anca şaştım kaldim diyo. Anlayacağınız ben soracaklarimi soramadim kizada uzuldum Allah hakkinda hayirlisini versin diyebildim tek.
Aminn en çokta uyku seven bebelerimiz olsun inşallahSorma canım ya çok zorluklar yaşadı şimdi biraz biraz rahata ediyordu ki şüphesi olmuş Allah onada bize de yardım etsin sağlıklı, uslu, emen bebeklerimiz ve bol sütlü catlamayan goguslerimiz olsun inşallah
aman canım dikkat et kendine. alışveriş kolay iş yeterki bebeniz iyi olsun gelişsinİyi aksamlar guzel anne adaylari iki gunluk hastane maceramizdan sonra evdeyiz bebegim buyusun diye annem beni siki yonetime aldi yiyip icip yatiyoz anlayacaginiz ara da alisveris isini bitirdik erken dogum olabilir diye bebek gelismezse erken dogum olacak o yuzden herseyi bitirdim sekerler kaldi oda siparisle hallolucak bizden durumlar boyle hepinizi opuyoruz
bende çok istiyorum kızçemde normal doğumla gelsin.İşte dediğim gibi herkesin farklı oluyor hem kuvveti hem fizyolojisi, kimisi on saatte doğuramıyor kimisi on dk da ne olduğunu bile anlamıyor. Ama ben herşeyin doğal olmasından yana olduğum için normal istiyorum, şartlar elvermezse yapacak bir şey yok zaten öyle veya böyle o bebek çıkacak
hamilelikte olabilen bişeymiş canım. çok mu kanadı ki ?Kızlar tansyonum normal hatta düşük ama bugün iki kez burnum kanadı nedendir ki? Başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?