2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynen canim alamazsam da nasip diyecegim bugün orada vardir diye bir heves gittim baska markalar varmis dedim yok kalsin aynen sizin arabalarda cok güzel canim arkadasim kullaniyor benim oda memnun yataginiz zaten pek begendik bizde inşallah canim alirsam haber ederim zaten sizede

Porselen iyimiş altı neydi çelik mi :) ohh ne güzel bende homend e karar verdim sonunda indirim kuponu da veriyo mjdmjd

Ben bakamam bile ya resmen insan eti yemek gibi bir şey oluyor..
Sütü artıran gerçekten o muydu yoksa kadının sütünün çok olacağı mı varmış bilemiyoruz tabi..

Amin canim benim ya amin

Inşallah yediklerin ictiklerin Nefes hanıma sifa olur da vaktini bekler minik kuş inşallah iyi haberlerini alırız canim

Ben bakamam bile ya resmen insan eti yemek gibi bir şey oluyor..
Sütü artıran gerçekten o muydu yoksa kadının sütünün çok olacağı mı varmış bilemiyoruz tabi..
sutu arttirmistir buyuk ihtimal. bir cok arastirma var bu konuda. arti hayvanlarin hepsi de yiyor kendi plasentasini. onlar malum uc bes bebek bir arada besliyorlar, muhtemelen ihtiyaclari oluyor.
ay aman bilemiyorum hayatim yaa... dedim ya benim de harcim degil kesinlikle. yani buyuk konusmayayim da sutum gelmese bile mama denilen birsey var.. bebek olmeyecek ya acliktan!

Canım senin Yenimi belli oldu bu durumun kaçıncı haftada öğrendin belli bi haftadan sonra dikiş istesende atılamıyor sanırım 23 é kadar benim her iki haftada bi kontrolüm oluyordu geçen gittiğimde rahim ağzı uzunluğum 2,6 cm é düşmüştü bebek bası yapıyordu bu gidişimde biraz daha yükselmiş rahimde oluşan bası kalktığı için dikkat ediyorum cnm sen napıon progestan ve magnezyum kullanıyormusun

Ya benim doktorum hiç bana kaç cm olduğunu söylemedi ya

Canm ben basindan beri boyle diyodu serviks uzunluguna baktim simdi detayli ultrason kagidimda 400mm 4 cm heralde ama rahim inceligi bastan beri 2.7 surekli yatiyorum ben magnezyim kullaniyorum progestani birakali bi ay olmustur kasilmalarim coktu adalat diye bi ilaç verdi yaklaşık uc aydır kullanıyorum ay ben hiç bise anlamadım e detayli ultrasonda niye kimse bise demedi onuda anlamadım neyse canm doğru sen öyle diyince ben araştırdım belirli bi haftaya kadarmış allaha emanet yavrum ne diyim

ayy benim arkadaşım öyle oldu. bebelerinin 15 ay arası var. ikiz gibi büyüdüler. bide benziyolar
ama çookk zor tabiiki. bide çaışıyor arkadaşım. bakıcı bakıyor şimdi iki bebeye. ben şuan bile halaaa korkuyorum nasıl olcak diye. Rabbim vakitli isteyen herkese versin

aman canım dikkat et kendine. alışveriş kolay iş yeterki bebeniz iyi olsun gelişsin

bende çok istiyorum kızçemde normal doğumla gelsin.
çok zor bi normal doğum yaşadım. hatta doğumdan sonra bi daha asla normal doğum yapmam diyodum kafa gitmişti. ama sonra hiçbi ağrım sızım olmayınca o psikolojiyide atlatınca en güzeli normal doğum dedim yine

Kızlar tansyonum normal hatta düşük ama bugün iki kez burnum kanadı nedendir ki? Başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…