2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Zaman ne çabuk geçti yarın kontrolümüz var ve çok heyecanlandim şimdi dusununce bakalım yakisiklimiz ne alemde bugün gümbür gümbür vuruyo bana , babaya bizde mutlu oluyoz .. Ve tabi duygusallasiyorum da yarın da inadına uyumaz inş ama bizimki çerez e bayiliyo farkettim de enerjiyi alıp beni fahat birakmiyo yarın da yer giderim sabah günaydın deriz hastaneden çıkarken

Iyi haberlerle gelin insallah canim artik beyendikleri yiyeceklere tepki verir oldular sanirim benim prenseste et sevicek sanirim benim tam tersim olucak :)

Aminn en çokta uyku seven bebelerimiz olsun inşallah
Amin canim uyku seven bebelerimiz olur ins. Bana cekerse sever canım annem ben bebekken okadar sesim solugum cikmazmiski burnumu sikarmis bakarmış kipirdaniyo derin bi nefes alırmış cogu zaman uyurken emermisim umarim anasına ceker kuzum

Cumleten iyi aksamlar kizlar nasilsiniz miniklerimiz nasil
Iyi aksamlar tatlim biz yuvarlanıp gidiyoruz vallaminigim de bugun saatlerce icerde kordonuyla ip atladı sanırım o hareketlerin başka bir aciklaması olamaz çünkü
Siz nasılsınıź bakim nasıl gidiyor?

Iyi aksamlar tatlim biz yuvarlanıp gidiyoruz vallaminigim de bugun saatlerce icerde kordonuyla ip atladı sanırım o hareketlerin başka bir aciklaması olamaz çünkü
Siz nasılsınıź bakim nasıl gidiyor?
Bende icerde dans ediyo diyorum yaramaz olucak bizim kizlar sanirim :) bizde iyiyiz canim sukur evdeyim surekli yemek temizlik ugrasip duruyorum vampir modundayim senin anliycagin disari hic cikmiyorum desem yeridiyeridir

sen gönlünü ferah tutmaya çalış cnm adalat ı bende kullandım şuan sabahlari gyno ferrol ve osteacare kullanıyorum akşamlarıds elevit magnezyum ve progestan kullanıyorum cnm. Birde doktorun erken doğum riskin var dediyse bebeğin için ciğer geliştirici iğne yapılması gereklimi diye sor Hiç bilmiyorum cnm ben kendi doktorum dışında başka doktora da gitmiştim bu olay olmadan önce.hiç bi zaman rahim ağzı uzunluğu ma bakmadılar kendi doktorum hep.bakıyordu
Bu durumu yaşayan bir arkadaşımız daha var eek140 onada banada kafana takılan birşey olursa sorabilirsin cnm inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Bende icerde dans ediyo diyorum yaramaz olucak bizim kizlar sanirim :) bizde iyiyiz canim sukur evdeyim surekli yemek temizlik ugrasip duruyorum vampir modundayim senin anliycagin disari hic cikmiyorum desem yeridiyeridir
Aman yorma kendini canım ben de aynıyım hava soguk olduğu icin sürekli evdeyim senin gibi takılıyorum yani

Progestanı bırakman doğru değil .rahim ağzını sağlamlaştırdığı biliniyor.o yüzden tekrar başla bence.herkes aslında Allah'a emanet .dikiş değil ancak Allah koruyabilir onları.

Aman yorma kendini canım ben de aynıyım hava soguk olduğu icin sürekli evdeyim senin gibi takılıyorum yani
yok canım günlük rutin dip köşe bişey yapmıyorum zaten onu görümceme arkadaşlarıma bıraktım havada iyi burda ama tek dışarı çıkmayı sevmiyorum ben evde de gayet mutluyum kendi halimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…