- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #36.761
Tatlım burun kanaması olurmuş gebeliğin etkisiyle ama bilemedim şimdi doktora ne Zaman gitcen ona da sorsanKızlar tansyonum normal hatta düşük ama bugün iki kez burnum kanadı nedendir ki? Başına gelen var mı?
hepsiburada com dan bunu aldım hosuma gıttıKızlar markafoni den nevresim alan varmi aranızda almak istiyorum ama
Pamuk mu çok tatliymishepsiburada com dan bunu aldım hosuma gıttı
Iyi haberlerle gelin insallah canim artik beyendikleri yiyeceklere tepki verir oldular sanirim benim prenseste et sevicek sanirim benim tam tersim olucak :)Zaman ne çabuk geçti yarın kontrolümüz var ve çok heyecanlandim şimdi dusununcebakalım yakisiklimiz ne alemde bugün gümbür gümbür vuruyo bana , babaya bizde mutlu oluyoz .. Ve tabi duygusallasiyorum da yarın da inadına uyumaz inş ama bizimki çerez e bayiliyo farkettim de enerjiyi alıp beni fahat birakmiyo yarın da yer giderim sabah günaydın deriz hastaneden çıkarken
%100 coton /pamuk yazıyor uzerınde 36tl takımıPamuk mu çok tatliymiskaçtı fiyati
Amin canim uyku seven bebelerimiz olur ins. Bana cekerse sever canımAminn en çokta uyku seven bebelerimiz olsun inşallah
Aaa o da et yiyince mi duramiyor annesiIyi haberlerle gelin insallah canim artik beyendikleri yiyeceklere tepki verir oldular sanirim benim prenseste et sevicek sanirim benim tam tersim olucak :)
Çok iyi%100 coton /pamuk yazıyor uzerınde 36tl takımı
Evet canim normalde et yemezdim simdi bebek icin yiyorum o da baya tekmeliyoAaa o da et yiyince mi duramiyor annesişimdiden seciyolar valla, işimiz var
yorganıyla ıyımıs senın aldıgında ama ben yorganını kendım dıkecegım ıcın bakmadım hıc bunuda olcu olarak almıstı nevresım takımlarını ona dıkeyım dıyeÇok iyibende yorgan ve yastigiyla 99 TL ye buldum ve nevresim
Baya uygunmus fiyati canim ben odasini henuz almadim diye nevresimde almamistim odasini alinca ilk is bende aliyim :)%100 coton /pamuk yazıyor uzerınde 36tl takımı
Iyi aksamlar tatlim biz yuvarlanıp gidiyoruz vallaCumleten iyi aksamlar kizlar nasilsiniz miniklerimiz nasil
Bende icerde dans ediyo diyorum yaramaz olucak bizim kizlar sanirim :) bizde iyiyiz canim sukur evdeyim surekli yemek temizlik ugrasip duruyorum vampir modundayim senin anliycagin disari hic cikmiyorum desem yeridiyeridirIyi aksamlar tatlim biz yuvarlanıp gidiyoruz vallaminigim de bugun saatlerce icerde kordonuyla ip atladı sanırım o hareketlerin başka bir aciklaması olamaz çünkü
Siz nasılsınıź bakim nasıl gidiyor?
Kendin yapman daha güzel gerçekten .. Güle güle kullansin bebeğinyorganıyla ıyımıs senın aldıgında ama ben yorganını kendım dıkecegım ıcın bakmadım hıc bunuda olcu olarak almıstı nevresım takımlarını ona dıkeyım dıye
sen gönlünü ferah tutmaya çalış cnm adalat ı bende kullandım şuan sabahlari gyno ferrol ve osteacare kullanıyorum akşamlarıds elevit magnezyum ve progestan kullanıyorum cnm. Birde doktorun erken doğum riskin var dediyse bebeğin için ciğer geliştirici iğne yapılması gereklimi diye sor Hiç bilmiyorum cnm ben kendi doktorum dışında başka doktora da gitmiştim bu olay olmadan önce.hiç bi zaman rahim ağzı uzunluğu ma bakmadılar kendi doktorum hep.bakıyorduCanm ben basindan beri boyle diyodu serviks uzunluguna baktim simdi detayli ultrason kagidimda 400mm 4 cm heralde ama rahim inceligi bastan beri 2.7 surekli yatiyorum ben magnezyim kullaniyorum progestani birakali bi ay olmustur kasilmalarim coktu adalat diye bi ilaç verdi yaklaşık uc aydır kullanıyorum ay ben hiç bise anlamadım e detayli ultrasonda niye kimse bise demedi onuda anlamadım neyse canm doğru sen öyle diyince ben araştırdım belirli bi haftaya kadarmış allaha emanet yavrum ne diyim
Aman yorma kendini canımBende icerde dans ediyo diyorum yaramaz olucak bizim kizlar sanirim :) bizde iyiyiz canim sukur evdeyim surekli yemek temizlik ugrasip duruyorum vampir modundayim senin anliycagin disari hic cikmiyorum desem yeridiyeridir
Progestanı bırakman doğru değil .rahim ağzını sağlamlaştırdığı biliniyor.o yüzden tekrar başla bence.herkes aslında Allah'a emanet .dikiş değil ancak Allah koruyabilir onları.Canm ben basindan beri boyle diyodu serviks uzunluguna baktim simdi detayli ultrason kagidimda 400mm 4 cm heralde ama rahim inceligi bastan beri 2.7 surekli yatiyorum ben magnezyim kullaniyorum progestani birakali bi ay olmustur kasilmalarim coktu adalat diye bi ilaç verdi yaklaşık uc aydır kullanıyorum ay ben hiç bise anlamadım e detayli ultrasonda niye kimse bise demedi onuda anlamadım neyse canm doğru sen öyle diyince ben araştırdım belirli bi haftaya kadarmış allaha emanet yavrum ne diyim
yok canım günlük rutin dip köşe bişey yapmıyorum zaten onu görümceme arkadaşlarıma bıraktımAman yorma kendini canımben de aynıyım hava soguk olduğu icin sürekli evdeyim senin gibi takılıyorum yani
Gözümde canlandirdigim kadar kilolu degilsinki canım biraz tombik sin, sen anlattıkça Ben çok daha kilolu hayal etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?