- 14 Ekim 2010
- 34
- 15
- 88
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.821
Bebişin kesesini gördük haftaya salı 6ekimde kalp atışı için randevu verdi doktor. Kesenin ölçümüne göre 1hafta az görünüyor haftam ama değişebilir ileride bakarız dedi doktorum. Çok rahatladim şimdilik.Bende bu gruptayım. Izmir'de bugün doktora gidicem ilk kez çok heyecanlıyım. Insallah kesesini görücez ve guzel haberlerle donerim. 27mayıs inşallah doğum
Elisa testi nedir canımselam mayıs anneleri inşallah tabi . sizler elisa testlerinizi yaptınız mı ?
Canım benim bildigim gebelik ilerledikçe kist küçülüyorKeseyi gorduk sukr canm 15 gun sonra kalp atisi icin gidecegiz ama sol yumjrtalgimda 8 cm kist olmus patlayabilirmis
Benim rahatsız ediyor canım. Yüksel bel çamaşır aldım bugün kendime.Kızlar sizin de iç çamaşırlarınız sıkıyor mu? Özellikle üst çamaşır kesmeye başladı yanlardan
İnsallah canim ya korkuyornCanım benim bildigim gebelik ilerledikçe kist küçülüyor
Hadi yaa nereden aklımda kalmış acep istanbulYok tatlım ben taaaaa Vandayım:)
İstanbuldayım ben Avrupa yakasındayım. Sen neredesin?Hadi yaa nereden aklımda kalmış acep istanbul
Ben de avrupa canım =) hangi hastaneye gidiyosun??İstanbuldayım ben Avrupa yakasındayım. Sen neredesin?
20 yine iyi 30 alan var çok istiyorum 12 ile filan kapatmayi :)çok bulantım var ama açken daha kötü oluyor. bulantımı bastırsın diye devamlı bişeyler atıştırıyorum. bu gidişle 20 kilo alırım ben
Ben Ethica İncirli Hastanesine gidicem yine ilk doğumum orada olmuştu. Sen?Ben de avrupa canım =) hangi hastaneye gidiyosun??
Biliyorum o hastaneyi, hayırlı doğumlarımız olur inşallah..Ben Ethica İncirli Hastanesine gidicem yine ilk doğumum orada olmuştu. Sen?
aynen bulantı falan yok aç kalınca oluyor sadece.kilo almadım.-500 gr hattaKızlar bulantı yok bişey yok ve tartida 1, 5 kilo eskiye oranla fazla geliyorum sizde durumlar nasıl
aynen benimde öyle.hatta ilk haftalara göre daha fazla oluyor..ama problem yok bence ilk hamileliğimde de aynıydı..Arkadaşlar benim sekiz haftam bitti ama her yorulduğum da kaşığımda Ağrı'm oluyor Ve çok korkuyorum aranızda böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?