- 19 Ağustos 2014
- 183
- 115
- 43
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.861
Senindemi yumurtalikta ve kac cm canmBendede kist çıktı ama doktorum hamilelikte çıkıyor sonra 2,5 ay sonra yok oluyor dedi. Zararı yokmuş hatta iyi birşey dedi anlamadım. Korkma o yüzden çünkü doktorum kistin varmı bakalım diyip gördü. Demek normal. Benimde hayatımda ilk kez kist oluyor
Geçer allahın izniyle.zor zamanlar ama allah yardım eder inşallah. Her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır allahın izniyle.Oyle tabi bizde 1 sene hasretle yandik.
Ilk defa boyle oldum. Yerimden kalkmiyorum aptal gibiyim. Eş durumlari zaten malum doktor yasaklamisti sanki uzaklasicakmisiz gibi geliyor ole olunca. Ay bilmiorum iste ya rabbim feraha erdirsin ins
İçim rahatladı Can'ım ya Allah razı olsunaynen benimde öyle.hatta ilk haftalara göre daha fazla oluyor..ama problem yok bence ilk hamileliğimde de aynıydı..
Birde bugün tekrar kan vermeye gittim orda doktor bana grip aşısı yaptırmamı önerdi ama yatırmadım korktum sizce sıkıntı olur mu?
canım aşıyı aile hekiminmi söylediBirde bugün tekrar kan vermeye gittim orda doktor bana grip aşısı yaptırmamı önerdi ama yatırmadım korktum sizce sıkıntı olur mu?
Canım doktor bakalım kistin varmı varsada normal diyerek bakınca üstünde durmadım. Inan detay sormadım ve bilmiyorumSenindemi yumurtalikta ve kac cm canm
Ben de istiyorum aslında ama doktora sormadım daha
canım aşıyı aile hekiminmi söyledi
ben daha gitmedim aile hekimine 5. haftadayım
Allah korusun canım evlatlarımızı inşallah toparlarsın hemen çok geçmiş olsunKızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa(
Amin canım 8+0 ız bugüne kadar da hiç olmamıştı bianda görünce elim ayağım boşaldı hala da öleyim çok korkuyorum Allahım sen koru nolursunAllah korusun canım evlatlarımızı inşallah toparlarsın hemen çok geçmiş olsun
Canım biz aynı gidiyoruz, ben de Çarşamba gideceğim doktora 6+1 iken. İnşallah görür ve kalp atışını duyarız bebişimin. Seni de bilgilendiririm burdanHayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, darısı başıma inşallah.
Başka bir topikteki arkadaşımızın da iki kesesi vardı, biri boş. O boş olan bir sonraki randevusunda yok olmuştu. Bazen oluyormuş öyle.
Normalmiş canım akıntı ve ağrı doktorum sadece kanama ve idrar yolu iltihabına karşı dikkatli olalım dedi merak etme hayırlı olsun kalp atışını da duyarsın inşallah yakın zamandaİyi geceler herkese bugün keseyi gördük5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo bu durumu yaşayan varmı
Çok geçmiş olsun canım, stres yapma, kalbini ferah tut. Rabbim korusun bebeğini inşallah.Amin canım 8+0 ız bugüne kadar da hiç olmamıştı bianda görünce elim ayağım boşaldı hala da öleyim çok korkuyorum Allahım sen koru nolursun(
Benim de koyu beyaz, Sakız gibi akıntım var ama çok değil parça parça. 2 sabahtır da öğüre öğüre su gibi kusuyorum. Ama seviniyorum annişine selam gönderiyor bebeğimİyi geceler herkese bugün keseyi gördük5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo bu durumu yaşayan varmı
Amin inşallah korktum görünceNormalmiş canım akıntı ve ağrı doktorum sadece kanama ve idrar yolu iltihabına karşı dikkatli olalım dedi merak etme hayırlı olsun kalp atışını da duyarsın inşallah yakın zamanda
:) bende henüz hiç bir belirti yok bulantı aserme vs sadece göğüs ağrısı okadar hakkımızda hayırlısı canım ilk hamileligimde de böyleydimBenim de koyu beyaz, Sakız gibi akıntım var ama çok değil parça parça. 2 sabahtır da öğüre öğüre su gibi kusuyorum. Ama seviniyorum annişine selam gönderiyor bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?