2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum
Benimde oluyor sivilcelerim limon sur bekle kurusun sonra yüzünü sıcağa yakın ılık suyla yıka gunde bikac kez uygula kurutuyor suvilceleri iyi geliyor yüzünün arindigini gerilediğini hissedeceksin umarım sana da iyi gelir canim

Güzel günler güzel anneler
Bir süredir yazamıyordum. Saolsunlar balliceviz I iremerve1990 arkadaşımız etiketlemişler, Berenebru ile NicksizYumurta mda haber verdiler. Merakınız ve ilginiz için saolun varolun canım mayıs annelerim
İyiyiz çok şükür. 27 sindeki randevumuzu bekliyorum. Ve dualar ediyorum. İçimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı. Onuda gelip burda size yansıtmamak için yazmıyordum ama tek başınada çekilmiyor hamişlik
Herkesler iyidir inşallah. Biz artık yarın alışverişe başlıycaz. Elim kolum bağlanmış gibiydi ama yeter artık demi. Herşeyin hayırlısı

çekiştiririz tabi bi guzelll ayy artık bize de yapmalı alışverişi aynen bugün kendıme makyaj malzemesi aldm hatta, azcık süslü olalım di miii bebişe de küvet ve minderini aldmm onu es geçemiyoruz hiç teşekkurler güzel iltifatınızaaa

Kızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum
canım ben gittim cildiyeye bu konuda ama bir nemlendirici bile veremem kullanma bir şey dedi bebeğe etki eder dedi sonra benim göğüs altımda tahriş vardı bir krem verdi ben de netten kremi incelerken bir baktım herkes yüzüne kullanıyormuş cildi güzelleştiriyormuş şimdi ben de hem yüzüme hem de göğsüme kullanıyorum göğsüm düzeldi dün k.v. gününe gittim teyzeler dedi ki kız çocuk güzelliği alır ama sana bi güzellik gelmiş cildin falan güzelleşmiş dediler demek ki yüzüme de etki etmeye başladı diye düşünüyorum ismi de oksizinç %40 çinko olanı paraben içermiyor ve balık yağı var içinde o yüzden kokusu kötü krem çok yoğun temizlerken önce pamukla silmek gerekiyor istersen dene dr. danışıp

Yarın kontrolum var dr a sorup kulanım tsk ederim

Bu arada kızlar geçen gün komşumun kanadada yaşayan gelini doğum yaptı. Oğulları olacaktı. Herşey hazırdı. Ama bebiş kız doğunca şok oldular
Şimdi benimde içim bi tuhaf oldu. Acabamı diyor insan. Ama sanırım doktorun yanılmasının sebebi ordaki hastaların gebelik boyunca 3-4 kere ultrasona girebilmelerinden kaynaklanıyor. Oysa ben şimdiye kadar en az 15 kere falan girmişimdir

Canım ben hatta o yüzden ilk başlarda doktor erkek demesine rağmen herkes kız diyodu bi ara güzelleştim gerçekten şimdi gene çıtır çıtır oldu çenem falan

Aynen benim dr kac kere erkek kesin dedi cildim yüzünden birde ayrıntılı çekilirken baktirdim kesin erkekmi diye, doğal bişey olsa cildime uygulardim

Aynen benim dr kac kere erkek kesin dedi cildim yüzünden birde ayrıntılı çekilirken baktirdim kesin erkekmi diye, doğal bişey olsa cildime uygulardim
Aynı durumu yaşamamışız resmen benimde ergenlikte çıkmayan sivilcelerim çıktı bol bol yıkıyorum malesef.başka.da yapicak bi şey yok

Kızlar bize bişey danışacagım çok canım sıkkın kardeşim beş aylık Mersinde yaşıyor eşidemi iş geregi şehir dışında annesi eşi gelene kadar yanında kalck buarada kardeşim hamile kv diye hiç anlaşamıyr kadın sürekli telefonlarını dinliyor biz ailecek sivasta yım kardeşimin orda hiç tanıdığı yok dünde sinir krizi geçirmiş canım sıkıldı eniştemle msj attım bişey olur kendini kaybeder balkondan falan düşerse diye tartıştık annem biner gelir ağzına geleni sayar dedim çokta umrumda dedi git kime söylüyn söyle dedi ben evlerine hiç gitmedim artk bana msj atma konuşmamda senle dedim baya tartiştık ne annemin ne kız kardeşimin haberi yok eşim biliyr ana npsam çok canım sıkılıyr bana bi akıl vernn

Kız sen nerelerdesin cadı özlettin kendini

Kızlar ben de lohusalkk olarak bı tane su kolları tül elbıse olandan alıcam fotograf cekımı için cok tatlı duruyor bı kac kışı D gormustm cok begendım bı tane de evde daha rahat etmem için bu dıger pıjama tarzı alıcam nasıl sizce fıyatlar falan uygundur ınsallah azıcık gıyılecek nasıl olsa

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…