- 14 Ekim 2015
- 524
- 1.235
- 33
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.961
Benimde oluyor sivilcelerim limon sur bekle kurusun sonra yüzünü sıcağa yakın ılık suyla yıka gunde bikac kez uygula kurutuyor suvilceleri iyi geliyor yüzünün arindigini gerilediğini hissedeceksin umarım sana da iyi gelir canimKızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum
tsk ederim cnm bana ac gel demisti bakalm hayirlisi insllah iyi cikarNORMAL MUAYENE ÜCRETİ ÖDEDİM AYRI BİR ÖDEME YAPMADIM. EMİNE HANIM SADECE TOKLUK YAPTI BANA BEN ÇALITIĞIM İÇİN HEP 6 30 RANDEVUSU OALRAK GİDİYORUM. 1 SAATTE ÇIKIYORMUS SONUÇ ERETESİ GÜN TELEFON EDİP SORDUM.
olur tabiiiiiAynen canım sende görürsen yine haber ver olurmu
ayy çok teşekkür ederim prenses annesirengine bayıldııımm. çok tatlısın canım her zamanki gibi
tsk ederim cnm bana ac gel demisti bakalm hayirlisi insllah iyi cikar
Ha ha canım süper olur valla bende varim derizki ben bu çocuğun annesinin karnındaki tekmelerini hangi saatlerde pirtladigini bilirimşimdi buyumuste adam mi olmuş bakayim bizim kizlar içinde derizki ergenlikte hiç anlaşamıyoruz bizi begenmiyo hanfendiler herseye trip atıyorlar.
Canim bu arada gecelikler süper olmuş onları giyen mankenler halt etmiş karinlarına koyuyorlar bi yastık ne göğüs var ne popishiç bi özelliği kalmiyo geceligin senin üstünde görünce hsonu kesin pijama bakcam kendime hep bebislere calismayalim dimi
canım ben gittim cildiyeye bu konuda ama bir nemlendirici bile veremem kullanma bir şey dedi bebeğe etki eder dedi sonra benim göğüs altımda tahriş vardı bir krem verdi ben de netten kremi incelerken bir baktım herkes yüzüne kullanıyormuş cildi güzelleştiriyormuş şimdi ben de hem yüzüme hem de göğsüme kullanıyorum göğsüm düzeldi dün k.v. gününe gittim teyzeler dedi ki kız çocuk güzelliği alır ama sana bi güzellik gelmiş cildin falan güzelleşmiş dediler demek ki yüzüme de etki etmeye başladı diye düşünüyorum ismi de oksizinç %40 çinko olanı paraben içermiyor ve balık yağı var içinde o yüzden kokusu kötü krem çok yoğun temizlerken önce pamukla silmek gerekiyor istersen dene dr. danışıpKızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum
Canım bana son kontrolde baktı rahim boyu normal dedi.neden bu kadar aşağıda acabaana rahim boynu kısa dede erken doğma riski var vajinal progestana başladım bide hızlı yürümüyorum
bence alakası yok sanırım onla benimde cildim yağlıdır normalde bebeğim kız ve cildim tam tersine çok güzelleşti herkez söylüyor bol bol su iç cilde çok iyi gelio ...
canım ben gittim cildiyeye bu konuda ama bir nemlendirici bile veremem kullanma bir şey dedi bebeğe etki eder dedi sonra benim göğüs altımda tahriş vardı bir krem verdi ben de netten kremi incelerken bir baktım herkes yüzüne kullanıyormuş cildi güzelleştiriyormuş şimdi ben de hem yüzüme hem de göğsüme kullanıyorum göğsüm düzeldi dün k.v. gününe gittim teyzeler dedi ki kız çocuk güzelliği alır ama sana bi güzellik gelmiş cildin falan güzelleşmiş dediler demek ki yüzüme de etki etmeye başladı diye düşünüyorum ismi de oksizinç %40 çinko olanı paraben içermiyor ve balık yağı var içinde o yüzden kokusu kötü krem çok yoğun temizlerken önce pamukla silmek gerekiyor istersen dene dr. danışıp
Canım ben hatta o yüzden ilk başlarda doktor erkek demesine rağmen herkes kız diyodu bi ara güzelleştim gerçekten şimdi gene çıtır çıtır oldu çenem falan
Aynı durumu yaşamamışız resmen benimde ergenlikte çıkmayan sivilcelerim çıktı bol bol yıkıyorum malesef.başka.da yapicak bi şey yokAynen benim dr kac kere erkek kesin dedi cildim yüzünden birde ayrıntılı çekilirken baktirdim kesin erkekmi diye, doğal bişey olsa cildime uygulardim
Kız sen nerelerdesin cadı özlettin kendiniBu arada kızlar geçen gün komşumun kanadada yaşayan gelini doğum yaptı. Oğulları olacaktı. Herşey hazırdı. Ama bebiş kız doğunca şok oldular
Şimdi benimde içim bi tuhaf oldu. Acabamı diyor insan. Ama sanırım doktorun yanılmasının sebebi ordaki hastaların gebelik boyunca 3-4 kere ultrasona girebilmelerinden kaynaklanıyor. Oysa ben şimdiye kadar en az 15 kere falan girmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?