2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Çok geçmiş olsun canım, zor dönem den geciyosunuz belli, derdi veren Rabbim dermaninida verir sıkma canını bebisini düşün, Rabbim adagınızi kabul etsin, bu yasadiklariniz son sıkıntılarıniz olsun inşallahh

Canım
Canımcım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım benim de hep kasık bölgesinde hareketler çok nadir göbek bölgemde.Doktor bi şey demedi ama inşallah bi sorun olmaz

Sağlık Ocağında stripe mi bakıyorlar idrar testine canım? Neyseki sonraki sonucunda rahatlamışsın.allah yaşatmasın canım
Evet o şekilde bakıyorlar canım ve emin bi şekilde konuşmaları çok kafamı karıştırdı üzdü beni.Neyseki tahlil yüreğimi ferahlattı

Kızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum

Kızlar benim gibi sivilcelenen varmi, erkek çocuk anneyi guzellestirir derler ama benim oglum cirkinlestirdi beni, zaten cildim yağlı sivilceye meyilliydi ama bu kadar olmuyomu, ne yapcam bilmiyorum, doğal çareler ariyorum

bence alakası yok sanırım onla benimde cildim yağlıdır normalde bebeğim kız ve cildim tam tersine çok güzelleşti herkez söylüyor bol bol su iç cilde çok iyi gelio ...

hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm :))

Kizlar seker yuklemesi icin ne kadar odediniz benim hastane 95 tl istedi baska bir yeri aradim 25tl dedi arada bu kadar fark olmasinin sebebi ne olaki diye kafama takildi 10 gun icerisinde yaptiricam bende

cnm ben dün yaptırdım muayene ücretim 55 tl hepsi içinde 102 tl ödedik şeker yüklemesi kan testi idrar testi muayene 47 tl fazladan alınmış benimde ...

Canım ben hatta o yüzden ilk başlarda doktor erkek demesine rağmen herkes kız diyodu bi ara güzelleştim gerçekten şimdi gene çıtır çıtır oldu çenem falan

Hadi güzel haberlerle gel inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…