- 8 Eylül 2015
- 903
- 1.038
- 313
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #38.921
Canimm belki ondan değildir ama önlem amaçlı dikkat edersin artık nasılsa inş zamanında gelir yawrular
Çok iyi canım gebelik şekerin yok.bol bol tatlı yiyebilirsin benim yerimede ye olurmu
Canım geçmiş olsun sen dikkat et yinede.doktor ne dedi sağlık ocağında çıkıp hastanede çıkmaması olabilirmiymiş?riske atılacak bi konu değil bi de ilk defa duydum böyle bişey ondan soruyorum.Hayırlı cumalar kızlar..Dün akşamüstü sağlık ocağına gititm rutin kontrol için idrarda protein çıktı dediler elin ayağında şişmiş preekklampsi olabilirsin acilen doktoruna git dediler.İnternetten bir araştırdım erken doğum anne yada bebeğin kaybı büssürü şey çıktı.Dün nasıl bir akşam gece geçirdim düşünmek bile istemiyorum.bugün gittim şükür ki birşey çıkmadı ama çok korkuttular sağlık ocağında.Aman dikkat edelim kendimize son üç ay çok dikkatli olmamız lazım kızlar.Yaşadığım şokun etkisi bi süre gitmeyecek galiba benden
Hay maşallah nomalmi canım nasıl dogurdunKızım 4 kilo doğdu canım boyuda 52 cm.ama bu doktor onuda not aldı 3.5 kilo üstü şeker açısından riskliymiş zaten.benden önce doğum yapanları gördüm minicik suratları var.ben öyle bişey bekliyodum.bizinki bi doğdu tosuncuk
Canım sağlık ocağında idrara bi çubukla baktılar hastanede tahlil yaptılar o yüzden içim rahatladı şükürler olsun.Tabi sağlık ocağı daha basit bir yöntemle baktığı için hastanenin yaptığı tahlil daha garanti.Doktor için rahat olsun dediCanım geçmiş olsun sen dikkat et yinede.doktor ne dedi sağlık ocağında çıkıp hastanede çıkmaması olabilirmiymiş?riske atılacak bi konu değil bi de ilk defa duydum böyle bişey ondan soruyorum.
canım ben de kan sulandırıcı kullanıyorum . bazen benim kuzumun da hareketleri azalıyor. dr çıkınca beni de etiketlersen sevinirimİnşallah yoktur canım hareketler gece başladı ama ben yine gitcem doktora Allah korusun
Anladım canım bende geçen sağlık ocağında yaptırdım dediğin gibi çubukla baktılar.doktorda hastaneye gel burda yapalım dedi pzt gideyim o zaman.Canım sağlık ocağında idrara bi çubukla baktılar hastanede tahlil yaptılar o yüzden içim rahatladı şükürler olsun.Tabi sağlık ocağı daha basit bir yöntemle baktığı için hastanenin yaptığı tahlil daha garanti.Doktor için rahat olsun dedi
Git git canım sağlık ocağı ne dediyse hastaneye teyit ettirmek çok önemliymiş bunu anladım.Hamileliğim boyunca hiç bu kadar üzülmemiştim.Şükür korktuğuma uğratmadı AllahımAnladım canım bende geçen sağlık ocağında yaptırdım dediğin gibi çubukla baktılar.doktorda hastaneye gel burda yapalım dedi pzt gideyim o zaman.
Bende gebelik şekeri çıktı canım.şuan hiç tatlı yiyemiyorum.ölüyorum tatlı diye resmenCNM YA TATLIYI SEVMİYORUM CANIM ÇEKMİYO BANA LİMON TURŞU BÖLE EKŞİLİ ŞEYLER OLSUN BAYILIYORUM AMA ÇOK ÇİKOLATA FİELN İSTEMİYO CNM GALİBA BUNUN ETKİSİ VAR İYİ ÇIKMASINDA :)) NORMALDEDE ZATEN ÇAYI ŞEKERSİZ İÇİYORUM 8 YILDIR FİLEN AZ TUZLUDA YİYORUM ONLARIN MUKAFATI OLARAK BÖLE ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ... SENİN YÜSEKMİ CIKTI
Normal doğurdum canım.valla kolay doğdu.ama bu doktor doğuramazsın kilolu filan deyip sezeryan yapar diye korkuyorum.Hay maşallah nomalmi canım nasıl dogurdunbaya bi tontişmiş maşallah kızına
Kızlar benim kızım çok sert tekme atıyor canım yanıyor resmen sizin bebişler nasıl 1 haftadır böyle
Tamam canım bugün ve yarın doktorun ameliyatları varmış haftaiçine alabilirsiniz randevu dediler haberdar ederimcanım ben de kan sulandırıcı kullanıyorum . bazen benim kuzumun da hareketleri azalıyor. dr çıkınca beni de etiketlersen sevinirim
Yok canım daha neler ikinci dogumun sonuçta ilk dogmuş buda dogar allahın izniyleNormal doğurdum canım.valla kolay doğdu.ama bu doktor doğuramazsın kilolu filan deyip sezeryan yapar diye korkuyorum.
Canım benim kızımda hep kaburga larını tekmeşiyor çok özellikle akşama dogru yatana kadarBENİMKİDE AŞAĞI AŞAĞI TEKMELİO SANKİ ÇIKIŞI ZORLUYO GALİBA GERÇEKTEN ERKEN DOĞCAK HERŞEYİ HAZIRLAMAYA BAŞLIYIM BEN EN İYİSİ ... BENİM BEBİŞ ÇOK DIŞ GÖBEĞİME GÖRE DEİLDE HEP SANKİ İÇ ORGANLARIMA DOĞRU TEKME ATIO ZATEN GENELDE ULTRASONDA YÜZ ÜSTÜ YATIO HEP ONDAN OLABİLİRMMİ ACABA ÇOK NADİR GÖBEĞİMDE HİSSEDİYORUM ..
Sağlık Ocağında stripe mi bakıyorlar idrar testine canım? Neyseki sonraki sonucunda rahatlamışsın.allah yaşatmasın canımHayırlı cumalar kızlar..Dün akşamüstü sağlık ocağına gititm rutin kontrol için idrarda protein çıktı dediler elin ayağında şişmiş preekklampsi olabilirsin acilen doktoruna git dediler.İnternetten bir araştırdım erken doğum anne yada bebeğin kaybı büssürü şey çıktı.Dün nasıl bir akşam gece geçirdim düşünmek bile istemiyorum.bugün gittim şükür ki birşey çıkmadı ama çok korkuttular sağlık ocağında.Aman dikkat edelim kendimize son üç ay çok dikkatli olmamız lazım kızlar.Yaşadığım şokun etkisi bi süre gitmeyecek galiba benden
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm. Doktora bence alet yanlış ölçypr olabilir mi diye sor, sağlık ocağında ve evde hep iyi çıktığını söyleBugunde benim kontrolüm var 2 bucakta :) inşaallah hayırlı güzel haberlerle çıkarız.bakalım yine tansiyon kaç çıkacakşeker Ölçüm aletimi ve tansiyon aletimizde götürüyorum evdeki takiplerimi göstericim.sekerim bu sıralar maşallah iyi.tansiyonda evde iyi, sağlıkocagında iyi ama doktorda yüksek doktora dicem hemşire yanlış ölçüyor ama saygıdan demekte istemiyorum. uff. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?