2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok iyi canım gebelik şekerin yok.bol bol tatlı yiyebilirsin benim yerimede ye olurmu

CNM YA TATLIYI SEVMİYORUM CANIM ÇEKMİYO BANA LİMON TURŞU BÖLE EKŞİLİ ŞEYLER OLSUN BAYILIYORUM AMA ÇOK ÇİKOLATA FİELN İSTEMİYO CNM GALİBA BUNUN ETKİSİ VAR İYİ ÇIKMASINDA :)) NORMALDEDE ZATEN ÇAYI ŞEKERSİZ İÇİYORUM 8 YILDIR FİLEN AZ TUZLUDA YİYORUM ONLARIN MUKAFATI OLARAK BÖLE ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ... SENİN YÜKSEKMİ CIKTI

Hayırlı cumalar kızlar..Dün akşamüstü sağlık ocağına gititm rutin kontrol için idrarda protein çıktı dediler elin ayağında şişmiş preekklampsi olabilirsin acilen doktoruna git dediler.İnternetten bir araştırdım erken doğum anne yada bebeğin kaybı büssürü şey çıktı.Dün nasıl bir akşam gece geçirdim düşünmek bile istemiyorum.bugün gittim şükür ki birşey çıkmadı ama çok korkuttular sağlık ocağında.Aman dikkat edelim kendimize son üç ay çok dikkatli olmamız lazım kızlar.Yaşadığım şokun etkisi bi süre gitmeyecek galiba benden

Canım geçmiş olsun sen dikkat et yinede.doktor ne dedi sağlık ocağında çıkıp hastanede çıkmaması olabilirmiymiş?riske atılacak bi konu değil bi de ilk defa duydum böyle bişey ondan soruyorum.

Hay maşallah nomalmi canım nasıl dogurdunbaya bi tontişmişmaşallah kızına

Canım geçmiş olsun sen dikkat et yinede.doktor ne dedi sağlık ocağında çıkıp hastanede çıkmaması olabilirmiymiş?riske atılacak bi konu değil bi de ilk defa duydum böyle bişey ondan soruyorum.
Canım sağlık ocağında idrara bi çubukla baktılar hastanede tahlil yaptılar o yüzden içim rahatladı şükürler olsun.Tabi sağlık ocağı daha basit bir yöntemle baktığı için hastanenin yaptığı tahlil daha garanti.Doktor için rahat olsun dedi

Anladım canım bende geçen sağlık ocağında yaptırdım dediğin gibi çubukla baktılar.doktorda hastaneye gel burda yapalım dedi pzt gideyim o zaman.

Anladım canım bende geçen sağlık ocağında yaptırdım dediğin gibi çubukla baktılar.doktorda hastaneye gel burda yapalım dedi pzt gideyim o zaman.
Git git canım sağlık ocağı ne dediyse hastaneye teyit ettirmek çok önemliymiş bunu anladım.Hamileliğim boyunca hiç bu kadar üzülmemiştim.Şükür korktuğuma uğratmadı Allahım

Bende gebelik şekeri çıktı canım.şuan hiç tatlı yiyemiyorum.ölüyorum tatlı diye resmen

hayırlı cumalar arkadaşlar. Allahım bütün duaları kabul etsin bugün inşallah bebiş hareket ederken böyle içinizde bir boşluk oluyor mu böyle açmışınızda karnınız gurulduyor gibi enteresan bir şey. hiçkırdığını söylüyorsunuz ya bunda da gaz mı çıkarıyor kibne de sürekli öyle oluyor diyorum cıp cıp suya atlıyor. biz gene dayanamadık oğluşla aldık bir şeyler daha gelmedi. biraz fazla oldu aldıklarımız ama artık günde 2 - 3 kere değiştiririz üstünü

Kızlar benim kızım çok sert tekme atıyor canım yanıyor resmen sizin bebişler nasıl 1 haftadır böyle

BENİMKİDE AŞAĞI AŞAĞI TEKMELİO SANKİ ÇIKIŞI ZORLUYO GALİBA GERÇEKTEN ERKEN DOĞCAK HERŞEYİ HAZIRLAMAYA BAŞLIYIM BEN EN İYİSİ ... BENİM BEBİŞ ÇOK DIŞ GÖBEĞİME GÖRE DEİLDE HEP SANKİ İÇ ORGANLARIMA DOĞRU TEKME ATIO ZATEN GENELDE ULTRASONDA YÜZ ÜSTÜ YATIO HEP ONDAN OLABİLİRMMİ ACABA ÇOK NADİR GÖBEĞİMDE HİSSEDİYORUM ..

Canım benim kızımda hep kaburga larını tekmeşiyor çok özellikle akşama dogru yatana kadar

Sağlık Ocağında stripe mi bakıyorlar idrar testine canım? Neyseki sonraki sonucunda rahatlamışsın.allah yaşatmasın canım

Bugunde benim kontrolüm var 2 bucakta :) inşaallah hayırlı güzel haberlerle çıkarız.bakalım yine tansiyon kaç çıkacak şeker Ölçüm aletimi ve tansiyon aletimizde götürüyorum evdeki takiplerimi göstericim.sekerim bu sıralar maşallah iyi.tansiyonda evde iyi, sağlıkocagında iyi ama doktorda yüksek doktora dicem hemşire yanlış ölçüyor ama saygıdan demekte istemiyorum.uff..

Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm. Doktora bence alet yanlış ölçypr olabilir mi diye sor, sağlık ocağında ve evde hep iyi çıktığını söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…