- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.921
Canim kendi doktoruna git bence o ara başka doktora gitsen gene aklında bi suru şey kalicak bekle evet beklemek zor amaKızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yokmuş.
O kadar da beklemek istemiyorum, ne yapsam şaşırdımSalı geç diye randevu da almadım. Sabredip beklesem mi salıya kadar?
Deneyimlisin sen canım dikkat edip aşmazsin gibi geliyorilk çocukta 11 kilo almıştım. rahatlıkla doğum öncesi kiloma dönmüştüm. bu sefer de abartmak istemiyorum. 15 kiloya kadar ideal umarım aşmam.
Canim kendi doktoruna git bence o ara başka doktora gitsen gene aklında bi suru şey kalicak bekle evet beklemek zor ama
O zaman hemen yeni bi doktor bulup gidebilirsin haftaya yeniden cagiracaklar nasıl olsa o zaman ona alirsin randevuİşte aslında gideceğim doktor da ilk kez gideceğim biriydi. Sadece tavsiye almıştım.
O zaman hemen yeni bi doktor bulup gidebilirsin haftaya yeniden cagiracaklar nasıl olsa o zaman ona alirsin randevu
Canım dikkat et yat dinle ilacını ihmal etme bide kafana fazla takmaCanım bütün gün kafama taktım akşam idrardan sonra peçeteye kan geldi( Hastaneye gittik bebeğim iyi kalp atışı devam ediyor çok şükür ama kesenin üstünde kanama görüldü progestan verdi gönderdi
Çok geçmiş olsun canım, stres yapma, kalbini ferah tut. Rabbim korusun bebeğini inşallah.
Canım dikkat et kendıne bısey olmayacak ınsallah dinlen sürekli korkma olabılır boyle seyler
Sağolun kızlar insan kendini çok kötü hissediyor küçücük bir kan da olsa korkusu yetiyor işteBenim de varmış ama doktorum kanama olmadan farketti yatıyorum bende inşallah birşey olmaz korkma Canım
Kafaya çok takıyoruz canm birazda ondan oluyoİnsallah bisey olmaz canm allaha sigindim rabbim korusun
Elimde degil su an bebegimi uzuyormusum gibi geliyor. Ama hamile kalmadan onc2ki hayatimida ozlemedim değil yanimoralini yüksek tutmaya çalış canım, bu bulantı ve rahatsızlık hissi 12. haftada kayboluyor. ondan sonra karnın ağırlaşana kadar daha rahat geçiyor. az bir zaman kaldı. moral durumunu bebişler hisseder. kendini rahatlatıp oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış...
Belkide canm ama elinde olmuyor iste insaninKafaya çok takıyoruz canm birazda ondan oluyo
nneeeööyyyy!!!teşekkür ederimm hoş buldumm
LAvin sen vandaydin demi..hangi dr a gitmeyi düşünüyosun...İşte aslında gideceğim doktor da ilk kez gideceğim biriydi. Sadece tavsiye almıştım.
Allah tamamina erdirsin insaallah,gayet normal canimMerhaba benim ilk hamileligim tup bebek le 2 embriyo transfer oldu ama tek kese bugun gorun du 5hfta 1 gunluk 8.7mm kesesi sizce bu deger iyimi.
Tesekkur ederim.. Cok sagolllAllah tamamina erdirsin insaallah,gayet normal canim
Hoşgeldin canım inş bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..merhaba kızlar bende katıldım aranızaa
Gozukir.Allahin.izniyle canim.. Ustten gozukmezse alttan muhakkak gozukur :)kızlar sonucum 2918.34 cıktı . saat 3 gibi de dra gitcm 2000 üzeriyse ultrasonda bakarız demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?