2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy biz foto çekimi için alisverisimizi yaptık inşallah beğeniriz gelince de

Eklentiler

• IMG_20160223_224928_236131324.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20160223_224913_-1918865223.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20160223_224906_116386509.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61
Aynen canim hosbuldum bu ara cok kramp girmeye basladi icmem gerekli diye dusundum ve istedim doktordan
Iyi yapmışsın tatlım ya düzenli kullaninca faydasını göreceksin. Benim kramplar azaldı maşallah hatta birkac kez sabahlari krampın eşiğinden döndüm son anda toparladım kendimi

Tatlmm çok fena burktum ayağımı kırıldı sandım o kadar yanı şimdi buz dan dolayı belki sismedi ama agriyo

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
Canımmm Allah bağışlasn prensesini topiğin ilk prensesi, bebeği uzun ömürlü, sağlıklı olsun ailesiyle mutlu olsun

Canim benim çok teşekkür ederim Insallah saglikli sihhatli o gunlere geliriz. Yakinlarda bir arkadasimda yapti dogum 1 gun once birakti igneyi sezeryan oldu allaha sukur bir sorunu olmadi.dogumdan sonra da 40 i cikincaya kadar devam igneye ben aspirin de kullaniyorum sanirim o daha once birakiliyor doguma yakin konusuruz dr insallah

kusum hic uzme kendini. vallahi degmez. sinir stres kendi kupune zarar. elde mi deme, baska seyler dusun mutlu et kendini. bak saglikli, tosuncuk bir prenses gelecek yakinda kollarina. mutlu olmak icin aslinda ne guzel sebeplerimiz var degil mi? duru ismi de pek guzelmis, adiyla yasar insallah. :)

Kizlar cok şükür büyük problemlerle karşılaşmadan iyi gidiyor hamileligim ama sanırım bundan sonra zorlasacak tuzu kesmeme rağmen ellerim ve ayaklarım artik gun icerisinde bile şişmeye başladıakşamları otururken ayaklarımın altına hava basmışım gibi puf puf yürüyorum

Az kaldı canım dayan diyim bende de başladı şişlikler ve benim aşırı başım ağrıyo sadece tuz kesiyo baş ağrı mı ister istemez alıyorum bol su iç bi de uzanmak iyi geliyormuş masajda

Erkan_Pinar canım yeni öğrendim Rabbim kuzucugunla bi ömur mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin ...ilk prensesimiz sağlıkla büyüsün insallah

Iyi yapmışsın tatlım ya düzenli kullaninca faydasını göreceksin. Benim kramplar azaldı maşallah hatta birkac kez sabahlari krampın eşiğinden döndüm son anda toparladım kendimi

Ayy o sabahlari krampin esiginden donmeyi bende yasadim hatta sabah bile oluyordu az kalsin son anda nasil yaptiysam kramp girmeden duzeldi. Hergun kullanirim canim kramplar olmasin yeter ki

Canim bende coraspirin kullaniyorum bugun gittigim doktora ilk defa gittim doktora kullandigim ilaclari soyledim igneye son ana kadar devam ama aspirini 32. Haftada birakacagiz dedi neden diye sormadim zaten o zamana kadar kendi doktoruma geri donmus olurum diye ama kendi doktorum hic simdiye kadar birakiriz demimisti aklima takildi neden birakiliyor biliyormusun

Herkese iyi akşamlar çok sık giremiyorum forma ama girince uzun uzun okuyorum yazdıklarımızı. Keşke daha çok vaktim olsa bu sıcacık sohpetlere bende katılsam. Fakat 10 yaşında bir oğlum sabah 9 akşam 6 yoğun bir işim ve bitmek bilmeyen ödevler yemek çamaşır . Bu arada çoğu kes hamile olduğumu bile unutuyorum. Konuşurken nefes nefese kalınca yada içerden tekme yiyince hatırlıyorum. Bu ara bitmek bilmeyen miğde yanmaları da eklendi Bu hafta doktor kontrolüm vardı 27 haftadayız ve güzel bir fotomuz oldu. Umarım bütün bebişler sağlıkla doğar.

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 54

Bitanem dur sakin ol alla alla acaba baska birseyden mi kaynaklaniyor bu sismeler doktora sordun mu hic nedenini felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…