- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.941
Iyi yapmışsın tatlım ya düzenli kullaninca faydasını göreceksin. Benim kramplar azaldı maşallahAynen canim hosbuldumbu ara cok kramp girmeye basladi icmem gerekli diye dusundum ve istedim doktordan
Tatlmm çok fena burktum ayağımı kırıldı sandım o kadar yanıErkan_Pinar canım çok sevindim iyi olmanıza şükür herşey yolundaymış kızımla sana mutluluklar mayısın ilk kelebeği
Pamukprncess canım sen düştünmü ben kaçırmışm geçmiş olsun
Güzel haberlerini alırız inşallah canımÇok heyecanliyim kızlar, yarın dr kontrolümuz var saat 13 de, 1 aydır görmüyorum kuzumu, nasıl özledim nasıl, bakalım kaç kilo kaç cm olduk
Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
Doktorumuzun ameliyatları bitmiş çok şükür bugün gidebildik hareketleri ve gelişimi iyi dedi su biraz azmış bol su....htcsell15 canım kleksan iğne için çok önemli bilgiler verdi doktor... İğne koruması 1 günlük doğuma kadar devam edilmeli sezaryan doğumda bir gün önce kesilmeli normal doğum ne Zaman gelirse gelsin zararı yok iğneye devam ancak tek problem kullanan her hastada plesanta yaşlanması oluyormuş yani kireçlenme özellikle son ay kendini gösteriyormuş umarım olmaz olursa da çaresi var sezaryen yapacak bişey yok bilgilendirmek istedim....
oyyyy kusum cok cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda gecer. doktora gorunebildin mi?Çok fena ayak bilegimi burktum tatlım yaadüz yolda hemde şimdilik ağrı var sadece tatlimmm
kusum hic uzme kendini. vallahi degmez. sinir stres kendi kupune zarar. elde mi deme, baska seyler dusun mutlu et kendini. bak saglikli, tosuncuk bir prenses gelecek yakinda kollarina. mutlu olmak icin aslinda ne guzel sebeplerimiz var degil mi? duru ismi de pek guzelmis, adiyla yasar insallah. :)coooook haklisinnn ama uzulmemek elde degil sildim zaten yazdiklarimi cok doldum coookkkk lanet olsun diyorum ne diiiiyim hayirlisiyla gelselerdi bi insallah sende uzaktaymissin canim allah sabir versin sanada uzakta olmak zor ben bile sehir disindayim annemden kardesmdn ayriyim ama cok koyuyor adama iste boyle bi adam icin ta memleketimden geldl degdimi bu hanzoya diyorum esim cok melek gibi tam bi odun kutuk sap olmus valla iyice sinirlenmisim ya ona tahammulum yokkkk bebisim bi dogsaydi insallah dert ortagm zaten baska kimsem yok kvk zaten kendine bi haber gun gelir sap soner hesap doner hesabi kendi evlatlarida var amannnnn canimi skmaya degmezzz demiiiii amaaa opuyoruzzzzz hepiniziiiiii kizcemle bu araa duru ismi bana artik cok sempatik gelmeye basladi
Ayy çok cicilerAyy biz foto çekimi için alisverisimizi yaptıkinşallah beğeniriz gelince de
Az kaldı canım dayan diyim bende de başladı şişlikler ve benim aşırı başım ağrıyo sadece tuz kesiyo baş ağrı mı ister istemez alıyorum bol su iç bi de uzanmak iyi geliyormuş masajdaKizlar cok şükür büyük problemlerle karşılaşmadan iyi gidiyor hamileligim ama sanırım bundan sonra zorlasacaktuzu kesmeme rağmen ellerim ve ayaklarım artik gun icerisinde bile şişmeye başladı akşamları otururken ayaklarımın altına hava basmışım gibi puf puf yürüyorum
Ayy biz foto çekimi için alisverisimizi yaptıkinşallah beğeniriz gelince de
Iyi yapmışsın tatlım ya düzenli kullaninca faydasını göreceksin. Benim kramplar azaldı maşallahhatta birkac kez sabahlari krampın eşiğinden döndüm son anda toparladım kendimi
Canim benim çok teşekkür ederimInsallah saglikli sihhatli o gunlere geliriz. Yakinlarda bir arkadasimda yapti dogum 1 gun once birakti igneyi sezeryan oldu allaha sukur bir sorunu olmadi.dogumdan sonra da 40 i cikincaya kadar devam igneye ben aspirin de kullaniyorum sanirim o daha once birakiliyor doguma yakin konusuruz dr insallah
Kizlar cok şükür büyük problemlerle karşılaşmadan iyi gidiyor hamileligim ama sanırım bundan sonra zorlasacaktuzu kesmeme rağmen ellerim ve ayaklarım artik gun icerisinde bile şişmeye başladı akşamları otururken ayaklarımın altına hava basmışım gibi puf puf yürüyorum
İnşallah güzel teyzemiz paylasiriz sizlere özelÇok güzel secimler canim inşallah istedigin gibi gelir urunler gelincede paylasirsin bizimle
Martta bitanem inşallah fotodaki gibi güzeldir deAyy çok ciciler
Ne zaman düşünüyosun çektirmeyi mutlaka paylaş bizle de güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?