2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay insallah kizcemi ghorururm ruyamda.
Dun gece kemal sunal i sevgilim olarak gordum cok acayipti

Sabah sabah beni guldurdun Allah ta seni guldursun emi canım
Bizde babamızı işe gönderdik acaip acikmisiz kahvaltı ettik kaldığımız yerden uykuya devam edelim herkese günaydın.

ne guzel yazmissin sen oyle tesekkur edeeim haklisin insallah sag salim kucaklarimiza gelirlerrr her sey bana stres bebegmde erkileniyr cok dogruuuu opuyoruzz seni

Benim bildiğim canım ignenin etkisi daha kısa süre doğumun vakti saati belli olmayinca olası bir durumda ignenin etkisi az oluyor. Ama ilaç vücuttan hemen uzaklaşmıyor etkisi uzun sürüyor bu yüzden risk almamak için erken birakiliyor diye biliyorum bbugün Dr unutmassam sorayimBebegimi gorunce butun sorular ucuyor sklmdan

İnşallah bitanem ama sanirim az magnezyumu icmem gerekecek ondan sonra gececek yarim saat arayla ayni bacagima iki kere kramp girdi birinde uyaniktim hatta bunada alisacagiz sanirim
Anladim canim benim az daha dayan havalar isinsin yuruyuse baslayinca gecer belkide biraz kendini gun icinde evdede yorma

Anladim canim sorarsan benide etiketle olurmu bende bebegi gorunce ve birden deyince doktor neden demedim gitti aklimdan birden ama nasilsa kendi doktorumla o haftaya kadar gorusurum diyede cok ustunde durmadim olmadi bir dahaki randevuda sorarim bende nasilsa o bile 32. Haftadan önce doktordan güzel haberlerle gel inşallah

Kizlar gunaydin
Kafam allak bullak
Haftasonu ishal olmuştum ama oyle yoğun değildi. Dum geceden beri cok zorluyor beni. Doktora gitmem gerekir mi normal mi. Bu durumu yasayan var mi

Günaydın güzel anneler ve melekleri. Bizde bugün gideceğiz Dr inşallah güzel mutlu haberler aliriz kuzum bize poz verir çünkü sürekli kaçıyor :) herkese güzel mutlu ve bol alisverisli günler diliyorum
Bizim de cumartesi, 1 aydan fazla oldu bebişimi görmüyorum ben de özledim.

Size güzel güzel pozlar verir inşallah kuzun da hasretiniz biraz diner

Geçmiş olsun canim ya üst üste aynı yere kramp girmesini iyi bilirim cok kötü oluyor inşallah daha fazla olmaz
Ay ben artık ev işi yapmıyorum pek canım esim kızar zaten doktor yine dikkat etmen gereken döneme girdin dedi ya onu da duydu ütüyü bile kendisi yapıyor artikben sadece günlük küçük isler ve yemekle ilgileniyorum

Günaydın güzel anneler ve melekleri. Bizde bugün gideceğiz Dr inşallah güzel mutlu haberler aliriz kuzum bize poz verir çünkü sürekli kaçıyor :) herkese güzel mutlu ve bol alisverisli günler diliyorum
Güzel haberle gel inşallah tatlım minigine de tembih et özledim seni güzel güzel poz ver bize de

Kizlar gunaydin
Kafam allak bullak
Haftasonu ishal olmuştum ama oyle yoğun değildi. Dum geceden beri cok zorluyor beni. Doktora gitmem gerekir mi normal mi. Bu durumu yasayan var mi
Canım gecmis olsun hala geçmediyse bi doktora git istersen normalde de uzun süren ishale müdahale etmek gerekir

Ayy hic sorma birde ustune disari cikmam gerektigi icin dahada cok aciyor. Hergun tek sefer olmasina alismistim ama bu seferki katmerli oldu aman yapma bitanem bosver dursun yerinde isler senden ve elabahardan onemli degil sonucta iyiki bu kadar anlayisli eslerimiz var bebegin kiyafetlerini tam zamaninda halletmissin o zaman bitanem

Canım gecmis olsun hala geçmediyse bi doktora git istersen normalde de uzun süren ishale müdahale etmek gerekir
Pazar aksami oldum canim ama gunde 2defayi geçmiyordu. Dun gece ve bu sabah cok zorladi sadece. Az once doktorumu aradim ama hayla gelmemiş. Patates hasladim onu yiyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…