2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Az kaldı canım dayan diyim bende de başladı şişlikler ve benim aşırı başım ağrıyo sadece tuz kesiyo baş ağrı mı ister istemez alıyorum bol su iç bi de uzanmak iyi geliyormuş masajda
Aynen canim zaten yapacak bisey de yokmuş bi kahvaltıda peynir ve zeytinden tuz alıyorum artik onları da kesecegim sanırım nasil olacaksa
Ay ben aksama kadar ayaklarımı uzatıp oturuyorum valla havalar ısınsın bi yürüyüşe baslayayim belki faydasi olur.
Canim seninki de kötüymüş ya birini tercih etmek zorunda kaliyorsun. Inşallah bas agrilarindan kurtulursun o sislikten daha zor

Aman canim cok dikkat et. Hamur isinide birak.
İnsallah biseycik olmaz

Ayy o sabahlari krampin esiginden donmeyi bende yasadim hatta sabah bile oluyordu az kalsin son anda nasil yaptiysam kramp girmeden duzeldi. Hergun kullanirim canim kramplar olmasin yeter ki
Ayy isin uzmanı mı olduk ne kuzuminşallah kramplar olmadan devam eder bundan sonra

Bitanem dur sakin ol alla alla acaba baska birseyden mi kaynaklaniyor bu sismeler doktora sordun mu hic nedenini felan
Sordum canım tuzu kestigimi de biliyor yapacak bisey yok bazılarında daha yoğun oluyor dedi. Hatta onun esi hamileliginde cok zorlanmis son aylarda sürekli bileklik kullanmis hem sislik hem agri oluyormus.

Kızlar selam, sizce doğumdan önce pompa alınması şart mı yoksa doğum sonrası da alınabilir mi ? Yani acil lazım olduğu bir durum oluyor mu özellikle 2. Bebeği olan annelerden fikir bekliyorum. Almam gereken durumda en az 1 haftada ulaşabileceğim bir yerde yaşıyorum.

Maşallah canım minik kuş pek tatlı

Canim dogumdan sonra ihtiyacin olursa ve hemen alamazsan hastanelerr kiraliuyor zatrn oyle yaparsin duruma gore alirsin.
Herkesede pompa laxim olmuyot.ben ise gidecegim icin almistim.evdeyken surekli sagma ihtiyaacim olamamisti.
Suanda da yine cok ihtiyacim olursa hastaneden kiralamayi dusunuyorym onlar daha guzel sagiyor. Evde var oda yedek olcak artik

Erkan_Pinar canım minik kızınızi alıp sağlıkla evinize çıktığınız günleride yaşarsın arada bizi haberdar etmeyi unutma.
Pamukprncess canım senin üstünde nazar falan mi var acaba bu ara talihsizlikler üst üste geldi sen bolbol oku iyi gelir@yagmurr_damlasi minnak kizindan iyi haberler almana çok sevindim canim
kızlar herkesten güzel haberler olsun iyi geceler ruyanizda meleklerinizi gorun

Basın

ız Sağolsun canım

Allah rahmet eylesin arkadaşım mekanı cennet olsun inş.

Allah rahmet eylesin cnm, sizlere de sabırlar versin

M Mjdmjd canım üzüldüm Allah mekânını cennet etsın ınsallah

Canim benim yaa basınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Basın sağolsun canım, Allah taksiratini affetsin

Başınız saolsun.Allah rahmet eylesin canım

başın saolsun canım, kendine ve bebeğine dikkat et olur mu?

Canim benim basin sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin.

Canım başın sağolsun.inşallah mekanı cennet olsun canım.

M Mjdmjd canım başınız saolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

M Mjdmjd canım benim başin sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

M Mjdmjd canım başınız saolsun. Çok üzüldüm. Rabbim mekanını cennet eylesin...

M Mjdmjd ben kaçırdım kim vefat etti başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canm

M Mjdmjd basiniz sagolsun canim, mekani cennet olsun insallah
Kızlar Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...İyi ki varsınız...

Ay insallah kizcemi ghorururm ruyamda.
Dun gece kemal sunal i sevgilim olarak gordum cok acayipti

Canım benim çok sevindim iyi olmanıza..çok şükür güzel haberlerle döndün.maşallah simayımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…