- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.961
Aynen canim zaten yapacak bisey de yokmuş bi kahvaltıda peynir ve zeytinden tuz alıyorum artik onları da kesecegim sanırım nasil olacaksaAz kaldı canım dayan diyim bende de başladı şişlikler ve benim aşırı başım ağrıyo sadece tuz kesiyo baş ağrı mı ister istemez alıyorum bol su iç bi de uzanmak iyi geliyormuş masajda
Yok tatlım eve geliyordum tam eve adım atmamla oldu böyle devam ederse yarın rapor alabilirimoyyyy kusum cok cok gecmis olsun. insallah en kisa zamanda gecer. doktora gorunebildin mi?
Aman canim cok dikkat et. Hamur isinide birak.Kizlar cok şükür büyük problemlerle karşılaşmadan iyi gidiyor hamileligim ama sanırım bundan sonra zorlasacaktuzu kesmeme rağmen ellerim ve ayaklarım artik gun icerisinde bile şişmeye başladı akşamları otururken ayaklarımın altına hava basmışım gibi puf puf yürüyorum
Ayy isin uzmanı mı olduk ne kuzumAyy o sabahlari krampin esiginden donmeyi bende yasadim hatta sabah bile oluyordu az kalsin son anda nasil yaptiysam kramp girmeden duzeldi.Hergun kullanirim canim kramplar olmasin yeter ki
Sordum canım tuzu kestigimi de biliyor yapacak bisey yok bazılarında daha yoğun oluyor dedi. Hatta onun esi hamileliginde cok zorlanmis son aylarda sürekli bileklik kullanmis hem sislik hem agri oluyormus.Bitanem dur sakin ol alla alla acaba baska birseyden mi kaynaklaniyor bu sismeler doktora sordun mu hic nedenini felan
Maşallah canım minik kuş pek tatlıHerkese iyi akşamlar çok sık giremiyorum forma ama girince uzun uzun okuyorum yazdıklarımızı. Keşke daha çok vaktim olsa bu sıcacık sohpetlere bende katılsam. Fakat 10 yaşında bir oğlum sabah 9 akşam 6 yoğun bir işim ve bitmek bilmeyen ödevler yemek çamaşır . Bu arada çoğu kes hamile olduğumu bile unutuyorum. Konuşurken nefes nefese kalınca yada içerden tekme yiyince hatırlıyorum. Bu ara bitmek bilmeyen miğde yanmaları da eklendi Bu hafta doktor kontrolüm vardı 27 haftadayız ve güzel bir fotomuz oldu. Umarım bütün bebişler sağlıkla doğar.
Canım daha dün kar yağdı ya havalar azıcık daha ısınsın her gün yürüyüşe çıkacağımNicksizYumurta bitanemmm ödem var demek haaa.. Bende de oluyo bi ara çok oldu yuruyus iyi gelmişti cikabilsen iyi gelir 20dk filan yurusen
Canım pek hamur işi yemiyorum ben nadiren yapıyorum artık sadece ekmek yiyorumAman canim cok dikkat et. Hamur isinide birak.
İnsallah biseycik olmaz
Canim dogumdan sonra ihtiyacin olursa ve hemen alamazsan hastanelerr kiraliuyor zatrn oyle yaparsin duruma gore alirsin.Kızlar selam, sizce doğumdan önce pompa alınması şart mı yoksa doğum sonrası da alınabilir mi ? Yani acil lazım olduğu bir durum oluyor mu özellikle 2. Bebeği olan annelerden fikir bekliyorum. Almam gereken durumda en az 1 haftada ulaşabileceğim bir yerde yaşıyorum.
İnsallah herhangi bi olumsuzlugunu yasamazsin tatlim.Canım pek hamur işi yemiyorum ben nadiren yapıyorum artık sadece ekmek yiyorum
Tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah hemen iyileşirsin tatlı annişTatlmm çok fena burktum ayağımı kırıldı sandım o kadar yanışimdi buz dan dolayı belki sismedi ama agriyo
Basın
ız Sağolsun canım
Allah rahmet eylesin arkadaşım mekanı cennet olsun inş.
Allah rahmet eylesin cnm, sizlere de sabırlar versin
Canim benim yaa basınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Basın sağolsun canım, Allah taksiratini affetsin
Allah rahmet eylesin canııım başınız sağolsun
Ay çok sevindim zaten 6 kilo aldım doktor da iyi demişti bu da böyle çıkınca şeker sorunu kalktı ortadan inşallah :)
Sağol canım allah o günleri görmeyi nasip etsin gördüm treninizi çok güzelmiş güle güle kullanın siz de :) sağlıklı uzun ömürler versin allah bebişlerimize
Ay rahatladım iyi bari idrarda lökostim yüksek çıkmış ama tek başına enfeksiyon bulgusu kabul edilmiyor sanırım. İnşallah ondan da yırtarız bakalım
Başınız saolsun.Allah rahmet eylesin canım
M Mjdmjd başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin..
Pamukprncess NicksizYumurta tşk ederiz teyzoşlar buna benzer bi takım görmüştüm fabrikasını bile aradık artık üretmiyolarmış. Eşim ben halledicem diyodu. Ben de beyaz dantelli gibi olanlardan alırım diyodum son çare ama eşim bulmuş sağolsun tam istediğim gibi taşlı modelleri beğenmiyodum çünkü
Canım Allah rahmet eğlesin ve bol bol sabır versin sizlere...
Bayanlar öğle arası park yatağa baktım güzel fena değildi içine yatak olarak burdan bi arkadaş tavsiye etmişti kraft yataşın aşağıdaki yatağını düşünüyodum satış elemanı bu yatağı 8.aydan sonra kulanmanızı tavsiye ederim dedi kafam karıştı
Yenidoğanlar için %100 pamuklu yatakları tavsiye ediyoruz dedi..Sizler hang, yatakları aldınız acaba paylaşır mısınız
http://www.kraftbaby.com/tr-TR/category/20/urunler/1386/yatas-pamuk-oyun-parki-yatagi-60x120.aspx
başın saolsun canım, kendine ve bebeğine dikkat et olur mu?
Canim benim basin sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin.
Canım başın sağolsun.inşallah mekanı cennet olsun canım.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canm
Kızlar Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediniz...İyi ki varsınız...
Ay insallah kizcemi ghorururm ruyamda.Erkan_Pinar canım minik kızınızi alıp sağlıkla evinize çıktığınız günleride yaşarsın arada bizi haberdar etmeyi unutma.
Pamukprncess canım senin üstünde nazar falan mi var acaba bu ara talihsizlikler üst üste geldi sen bolbol oku iyi gelir @yagmurr_damlasi minnak kizindan iyi haberler almana çok sevindim canim
kızlar herkesten güzel haberler olsun iyi geceler ruyanizda meleklerinizi gorun
Canım benim çok sevindim iyi olmanıza..çok şükür güzel haberlerle döndün.maşallah simayımızaKizlar doktordan sonra az islerimiz vardi onlari hallet eve gel yemekle ugras derken buraya girip yazamadim.
Kizimi gordum saglikli herseyi yerinde imis haftamizla uyumluyuz çok şükür 26+0 dayiz bugün tam 860 gr olmusuk. Bende 58 kilo olmusum +6 kilo ile devam ediyoruz yolumuzaKanin dusuk dedi dedim ilaci ikiye cikardi ebemiz ve pekmez iciyorum tamam dedi. Yarin ac karinla gidip 75gr'lik seker yuklemesi yaptiracagim inşallah ondada sorum cikmaz. 1 ay sonra yeniden bekliyorum dedi. Birkac korkum vardi onlarinda normal oldugunu korkmamam gerektigini bebegin yerinin iyi oldugunu yukarda oldugunu soyledi rahatladim. Yurumekte sikinti olmadigini soyledi. Doktorumuzuda sevdik sevimli ilimli bir hanim gerci benim icin sadece birkac sefer gitsem yetecek sonrasinda kendi doktoruma geri donecegim ama yinede asik suratli birisiyle karsilasmamak iyi geldi doktorun yanina girmeden önce ilk defa bu kadar heyecanlandim.
NicksizYumurta Pamukprncess @Berenebru M Mjdmjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?