- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.901
Canim benim şeker yuklemen de iyi cikar inşallah sonra baldan şekerden tatlı Simayımızı rahat rahat bekleyeceksinKizlar doktordan sonra az islerimiz vardi onlari hallet eve gel yemekle ugras derken buraya girip yazamadim.
Kizimi gordum saglikli herseyi yerinde imis haftamizla uyumluyuz çok şükür 26+0 dayiz bugün tam 860 gr olmusuk. Bende 58 kilo olmusum +6 kilo ile devam ediyoruz yolumuzaKanin dusuk dedi dedim ilaci ikiye cikardi ebemiz ve pekmez iciyorum tamam dedi. Yarin ac karinla gidip 75gr'lik seker yuklemesi yaptiracagim inşallah ondada sorum cikmaz. 1 ay sonra yeniden bekliyorum dedi. Birkac korkum vardi onlarinda normal oldugunu korkmamam gerektigini bebegin yerinin iyi oldugunu yukarda oldugunu soyledi rahatladim. Yurumekte sikinti olmadigini soyledi. Doktorumuzuda sevdik sevimli ilimli bir hanim gerci benim icin sadece birkac sefer gitsem yetecek sonrasinda kendi doktoruma geri donecegim ama yinede asik suratli birisiyle karsilasmamak iyi geldi doktorun yanina girmeden önce ilk defa bu kadar heyecanlandim.
NicksizYumurta Pamukprncess @Berenebru @Mjdmjd
kızlar bebeğinize şampuan bebek yağı pişik önleyici krem ve bebek sabunu hangi marka aldınız acaba. ben araştırdıkça kafam karışıyor.
Amin canim cok şükür cok sevindim. Arada bir gelip haber ver bize ulasamayinca merak ettikKızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
canim hic bimiyorum onunde suluk koyma yeri diyim artik oyleydi plastik ben sadece guz serit korumaliktan istiyorum bizim baktigimizin on korumaligi plastik suluklu bir seydiKraftn hangi modeliydi cnm iyimiş fiyatı kraft bukle düşünüorumda bende
Allaha sükür canım çok sevindim.birannevvel sağlıkla evinize döndüğünüzün haberlerini alalım inşallah.Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
saol canimcimm valla hopi iyi gibi bakalim esim hemen alalim dedi ben dedim bi dur bi arastiralim o hemen olsun bitsinci hic pazar arastirmasi yapmaz erken oldugunu dusunuyo ama gozumdeki o yildizlari gorunce alalim dedide ben internetten bi arastiracam dahaben de jokerden aldım canım hopi indirimi çok iyi 300 tl ye 100 tl hediye veriyor araba ana kucağı ile çok iyi fiyata geldi hatta şuan 300 tl para puanım var bebeğin kalan tüm ihtiyaçlarını ordan alıcam çok iyi geldi bize indirim bu arada ana kucağını neden istemiyorsun merak ettim bebeği ilk 6 ay nasıl taşıycaksın oto koltukları uzun kullanılamıyor malesef kilo kilo ayrılıyor yani yeni doğanla 2 yaşındaki çocuk aynı koltuğa oturamıyor benim kv.de de hemen başlamayın alışverişe diye çok diretti ama bizim haftalar ilerledikçe yorgunluk artıyor yapmak zorundayız artık dedik kimsenin bir dk. sonrası belli değil ki o şeyleri hiiiiç aklımıza getirmeden biz keyifli alışverişe devam edelim maşallah kızçene canım
Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
Çok sevindim canım maşallah minik simayımıza.hersey istediğin gibi geçmiş
Doktor önemli canım herseyden önce güven vermeli
Canim benim şeker yuklemen de iyi cikar inşallah sonra baldan şekerden tatlı Simayımızı rahat rahat bekleyeceksin
Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
Benimki gazoz gibi olandan değildi sekerli su gibiydi ona rağmen midem bulanmadan içtiysem sen daha iyi icersin tatlımİnşallah canim yaa tek sorun inşallah icebilirim o icecegi hepiniz gazoz gibi dediniz ama bakalim ben nasil rahat icebilecekmiyim
çok sevindim canım ya doğum tarihimiz aynıymış seninle çok duygulandım artık bebeklerimiz çok güçlü tek başlarına baş edebiliyorlar demek ki Allah yardımcınız olsun arada haber ver bize ne kadar daha kalıcakmış hastanede?Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın
iyiiiii aksamlaaaarrr saka maka doguma az kaldi hele mayis basi anneleri heyecN vardir kesinnnnnnnn bugun sefim geldi dairemize bebiskooo erkek demi dedi bende yooo dedim kizim olcak dedim masallah kizzz hic yuzun lekelenmemis dedi))))) keyiflendim nerende taaiyon bebeyi dior kilo belli deil cok bende benim kiskanc kvk da boyun kisa ya kilo belli oluyo dedi gecen pazar kahvaltida halbuki boyum 169 kilomda su an 68 bende allaha sukur her yerimden memnunum ne giysem sak diye oluooooo Allah beni iyiki boyle yaratmisss bnlerce sukur dedim bozulduuuuu kadin bi insani bukadar cekemz yani meymenetsiz cvp sak die veriorum hakediyo susup edebiyle oturmuyo ser ser bakio bu arada esim olacak okuzle de kavga ettim daha cocuk kachaftalik bilmiyor kafadan salliyo 29 dedi cinlerim tepeme cikti mayis sonu dogacak lla benle kavga edeceksin demi dedi aynen ettm gerizekali boyle bi hanzo deildi sonradan oldu moralim bozuk cocuk olsun sevidrmeecem ona cok ilgisiz alakasiz sanki cocuk onun deil komsunun bebesi cok zoruma gitti yani ust uste pot kiriyor bu ara sogudum zatn gonul dior bas git lanet olsun diyorum....
koydum tatlım teşşekürlerCanım gecmiş olsun ya buz falan koy üstüne inşallah şişmez
Benimki gazoz gibi olandan değildi sekerli su gibiydi ona rağmen midem bulanmadan içtiysem sen daha iyi icersin tatlım
ohhhh fıstık büyümüşş annesi görmüş daha neeKizlar doktordan sonra az islerimiz vardi onlari hallet eve gel yemekle ugras derken buraya girip yazamadim.
Kizimi gordum saglikli herseyi yerinde imis haftamizla uyumluyuz çok şükür 26+0 dayiz bugün tam 860 gr olmusuk. Bende 58 kilo olmusum +6 kilo ile devam ediyoruz yolumuzaKanin dusuk dedi dedim ilaci ikiye cikardi ebemiz ve pekmez iciyorum tamam dedi. Yarin ac karinla gidip 75gr'lik seker yuklemesi yaptiracagim inşallah ondada sorum cikmaz. 1 ay sonra yeniden bekliyorum dedi. Birkac korkum vardi onlarinda normal oldugunu korkmamam gerektigini bebegin yerinin iyi oldugunu yukarda oldugunu soyledi rahatladim. Yurumekte sikinti olmadigini soyledi. Doktorumuzuda sevdik sevimli ilimli bir hanim gerci benim icin sadece birkac sefer gitsem yetecek sonrasinda kendi doktoruma geri donecegim ama yinede asik suratli birisiyle karsilasmamak iyi geldi doktorun yanina girmeden önce ilk defa bu kadar heyecanlandim.
NicksizYumurta Pamukprncess @Berenebru @Mjdmjd
sağol canım inşallah şimdilik şişmediGeçmiş olsun cnm.İnşaallah şişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?