2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim benim şeker yuklemen de iyi cikar inşallah sonra baldan şekerden tatlı Simayımızı rahat rahat bekleyeceksin

kızlar bebeğinize şampuan bebek yağı pişik önleyici krem ve bebek sabunu hangi marka aldınız acaba. ben araştırdıkça kafam karışıyor.

canım ben bebe yağı olarak johnsons baby aldım, pişik önleyici krem olarak iki farklı krem aldım. Bir gün birini diğer gün ötekini kullanmayı planlıyorum. desitin ve bebanthol. Bebek sabunu da aldım ama bebeğin cildini kuruttuğunu söylediler onu kullanmayacağım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-bebek-alisverisleri-resimli.895598/page-40
burda resimlerini paylaşmıştım, belki bi fikir olur sana da :)

saol canimcimm valla hopi iyi gibi bakalim esim hemen alalim dedi ben dedim bi dur bi arastiralim o hemen olsun bitsinci hic pazar arastirmasi yapmaz erken oldugunu dusunuyo ama gozumdeki o yildizlari gorunce alalim dedide ben internetten bi arastiracam daha

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın

Ayy çok şükür Yarabbimm. Nasıl sevidim anlatamam güzelim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Sağlıcakla büyüsün kızın inşallah. İlk mayıs bebesi oluyor kendisi. Herkesin ablasııı
Çok duygulandım ağlarım şimdii
Habersiz bırakma bizi lütfen. Fırsat buldukça yaz
Allaha emanetsiniz güzel anne ve güzel bebe

Çok sevindim canım maşallah minik simayımıza.hersey istediğin gibi geçmiş
Doktor önemli canım herseyden önce güven vermeli

Aynen canim insan doktoruna guvenmek istiyor. Evet kizimi gormek iyi geldi kilosu felanda iyi deyince çok mutlu oldum bende en azindan yediklerim bebegimede yaramis

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın

Şükür canim çok sevindim seninde kizininda iyi olmasina inşallah boylede devam eder mayisin ilk bebisi kizin oldu

çok sevindim canım ya doğum tarihimiz aynıymış seninle çok duygulandım artık bebeklerimiz çok güçlü tek başlarına baş edebiliyorlar demek ki Allah yardımcınız olsun arada haber ver bize ne kadar daha kalıcakmış hastanede?

ay kiz bugun is yerim ana baba gunu gibi gelen masamdan inmedi. hic birsey okuyamadim kk de. iki dk bir kacamak yapayim dedim ilk okudugum senin bu postun oldu.
bebislerimiz ayni gun dogacakmis. senin heyecanini bende yasiyorum. tabi burdaki arkadaslarin bazilari daha da heyecanlaniyor mayis basinda anne olacaklari icin ama onlarin heyecani bizimkine de heyecan katmiyor mu ?

bence kayinvalidene iyi yapiyorsun. laf isitmek istemeyen laf etmesin o zaman degil mi? ama kendini doldurma. madem atiyorsun icindekini o zaman gonlunden de aklindan da koy gitsin. stres vucudun en buyuk dusmani. o yuzden ne kendini ne bebeni hiiiiiccc uzme bosu bosuna. kocanada gonul koyma. bosver gitsin be yaa.. erkekler cok acayip. benim bugun kayinvalidenn dogum gunu. esimle cicek gonderdik, cok uzaktayiz ya (o bangladeste biz kanadadayiz). yanindaki kartada guller kadar guzel kokan babanem yazdik sevinsin diye. neyse bizim kayinvalide resmini cekip face e koymus bugun. altina da kucuk sevgilimden cicek geldi yazmis. hani erkekler acayip demistim yaa.. iste oraya geldi sozum. kayinpeder kusmus ya hepimize!! siradan azardan gecirdi bizi. neymis kucuk sevgilim diye yazinca millet yanlis anlarmis. halbuki babanem diye yaziyor yani kartda. neyse biz de aldik nasibimizi azardan. biz buna sebep olmusuz ya... kayinvalidemle de kususmusler. kas yapalim derken goz cikardik iyi mi.. ama dedim ya cok takmamak lazim. yarin obur gun barisirlar nasil olsa. erkekler bazen ne yapacaklarini, ne diyeceklerini hiiiiiic bilmiyorlar
benimkine de kac gundur alincaklar listesi veriyorum bebek icin. alinir yaaaa diye kenara koyuyor. bugun hepsinin yanina fiyatini, altina da toplamini yazdim. anca dank etti kafasina. bunlar niye bu kadar pahali yaaa diye cikip gelmis yanima. ben de arastir daha ucuzunu bulursan onu alalim hayatim dedim. top artik ondaaaaa
halbuki daha iki ay once, ben alisverise ciktigimda, cok mu lazim bunlar simdi daha bebegin gelmesine kac ay var diyordu! kaldi mi simdi uc aylik zaman ve uc aylik maas...

Benimki gazoz gibi olandan değildi sekerli su gibiydi ona rağmen midem bulanmadan içtiysem sen daha iyi icersin tatlım

Ayy canim yaa inşallah magnezyum istedim bugün dedim ben suya atilandan icemem büyük ihtimalle bunun hapi felan yokmu pastili var ama devlet odemiyor dedi birde direk agiza dokulup icileni var dedi. Hatta direk agiza dokulenden bir tane verdi denemem icin icebilirsen bundan al dedi aksam denedim ictim yarin eczaneden ondan alacam canim bende basladim magnezyuma

ohhhh fıstık büyümüşş annesi görmüş daha nee bizim de kan düşük çıkmıştı ilaç alıyoz ne güzel iyi doktorlarla karşılaşmak kilo alımın çok çok iyi tatlımmm hadi inşş korktuğun şeyler sizden uzaaaaak olur merak ettim ama ne diye de

aaa ben neler kacirmisim boyleee!! yanlis anlamadim degil mi Erkan_Pinar dogum yapmis???
allah anali babali buyutsun sekerim yaaa. Kizinin buyudugunu, okullu oldugunu, mezun oldugunu, gelin oldugunu gormek nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…