- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #39.921
koydum tatlım teşşekürlerşimdilik şişmedi ama ağrıyooo
teşekkür ederimmmm güzellik dayanılmaz bi acı yok şimdilik ..Ya ama tabletten girdim tam çoklu alıntı yapma keyfini yaşıycaktım ki hepsini seçtim geriye gidip ama iş yazmaya gelince yine kayboldu hepsitlf ve tablet aynı marka niye böyle oluyo ki acaba hatırladıklarımı yazıcam yine
NicksizYumurta canım çok güzel öğrencinin yolladıkları düşünmüş olması da ayrı bi incelik ne güzel çok sevilen bi öğretmen olmuşsun
Pamukprncess canım doktoruna sorabilirsen arnica jel var krem onu sür hiç morarmıyo oğluma kullanıyorum ben ama hamileler için nasıl bilmiyorum geçmiş olsun inş şişmez.
@cilem32 canım bnm oğlumdan dolayı çok aktiftim 15 kg kucağıma alıyodum atlayıp zıplamalar sürekli gezmeler güreşmeler fln ondan dr um bu kdr önlem aldı. Beni de bildiği için artık dinleniceksin kucağa almak bile yok dedi. Ama ben ztn hep aşağıda hissediyodum resmen vajina yoluna vuruyodu ve bebek büyüdükçe baskı arttı. Şimdilik bnm de öyle hadi yrn doğuruyosun gibi bi durum yok ama dikkat etmezsem olabilir. Şüphen varsa kontrolde sor dr a serviksi ölçsün canım
@Berenebru dinleniyorum işte canım yatıyorum çoğunlukla ama sıkıcı tabi
@iremerve1990 sağol canım ben de çok beğendim
neff1316 sağol canım üzülmüyorum da yatmak sıkıcı geliyo ve alışmadım diye heralde kalkıyorum hep oğlumla da oynayamıyorum bilirsin işte ana yüreği
inşşş tatlımmm kar bitince kar botunu attım kurtuldum dedim tammm bu sefer yürüyüşüm kaba bota göre olunca narin yürümeyi mi unuttum nedirGecmis olsun canim benim inşallah sismeden halledersin aman dikkatli ol canim
ben de içemem demiştim miden bulanıyor dedikleri için ama zaten aç karnına ne içersen iç zor gelir meyveli gazoz gibiydi benim içtiğim ama hemşire de söyledi hareket etme içtikten sonra eğer kusarsan iptal olur test dedi hiç kımıldamadım yerimden ama açlıktan midem bulandı yani sen de otur pek hareket etme canım hemen geçer zaman atlatırsın inşallahİnşallah canim yaa tek sorun inşallah icebilirim o icecegi hepiniz gazoz gibi dediniz ama bakalim ben nasil rahat icebilecekmiyim
ohhhh fıstık büyümüşş annesi görmüş daha neebizim de kan düşük çıkmıştı ilaç alıyoz ne güzel iyi doktorlarla karşılaşmak kilo alımın çok çok iyi tatlımmm hadi inşş korktuğun şeyler sizden uzaaaaak olur merak ettim ama ne diye de
Neyseki icebilmissin kuzum hadi bakalim aramiza hos geldinAyy canim yaa inşallah magnezyum istedim bugün dedim ben suya atilandan icemem büyük ihtimalle bunun hapi felan yokmu pastili var ama devlet odemiyor dedi birde direk agiza dokulup icileni var dedi. Hatta direk agiza dokulenden bir tane verdi denemem icin icebilirsen bundan al dedi aksam denedim ictim yarin eczaneden ondan alacam canim bende basladim magnezyuma
Nolduinşşş tatlımmm kar bitince kar botunu attım kurtuldum dedim tammm bu sefer yürüyüşüm kaba bota göre olunca narin yürümeyi mi unuttum nedir
Olumlu konusan motive eden doktor candiirrrAynen canim buyumus kizim ben 800 gr olsa rahatlayacam dediydim o benim dedigimden az daha fazla almis pek sevindim bu durumailac zaten aliyordum canim ama 2'ye cikti benim ilac ve pekmez yiyoruz sabahlari kan yapsin diye ilk zamanlar baya iyiymis inşallah bir dahaki zamana toparlar kendini amin inşallah canim yaa karnimda sertlesme oluyordu baya nette erken dogum yaziyordu ondan korkuyordum ama normalmis. Sanki gobegim assagida gibi geliyordu bana ama bebek gayet yukarda ve yeri iyiymis doktorum zor gunleri atlatmissin bundan sonrasi cok daha güzel ve rahat gecer dedi sevindim böyle demesine
inşşş tatlımmm kar bitince kar botunu attım kurtuldum dedim tammm bu sefer yürüyüşüm kaba bota göre olunca narin yürümeyi mi unuttum nedir
ben de içemem demiştim miden bulanıyor dedikleri için ama zaten aç karnına ne içersen iç zor gelir meyveli gazoz gibiydi benim içtiğim ama hemşire de söyledi hareket etme içtikten sonra eğer kusarsan iptal olur test dedi hiç kımıldamadım yerimden ama açlıktan midem bulandı yani sen de otur pek hareket etme canım hemen geçer zaman atlatırsın inşallah
Neyseki icebilmissin kuzum hadi bakalim aramiza hos geldin
NolduPamukprncess cum dustun mu? gecmis olsun cok insallah birseyin yoktur
yagmurr_damlasi sana da gelmis gecmis olsun canim gidip gelmissin doktora icin rahatlamis. benim de 75gr seker testinin yapilmasi lazim. 1mart da doktor randevum var ondan once yaptirmam lazim ama korkuyroum yaaa.. onceden tok karnina 50gr seker yuklemistik. sekerden sonra sadece bakti degere. bir karara varamadi, bu sefer once aclik kanina bakilcak sonra 75gr seker yuklemesi olcak dedi. bu sefer kesin cikar artik. bize yine diyet yollari gozukur herhal
Olumlu konusan motive eden doktor candiirrr
Teşekürler tatlım eminim seninkide öyledirAynen tatlım bidaha gelmicek bu günler.ayrıca senin göbüşte çok şeker dün gördüm canım:)
Çok fena ayak bilegimi burktum tatlım yaaNolduPamukprncess cum dustun mu? gecmis olsun cok insallah birseyin yoktur
yagmurr_damlasi sana da gelmis gecmis olsun canim gidip gelmissin doktora icin rahatlamis. benim de 75gr seker testinin yapilmasi lazim. 1mart da doktor randevum var ondan once yaptirmam lazim ama korkuyroum yaaa.. onceden tok karnina 50gr seker yuklemistik. sekerden sonra sadece bakti degere. bir karara varamadi, bu sefer once aclik kanina bakilcak sonra 75gr seker yuklemesi olcak dedi. bu sefer kesin cikar artik. bize yine diyet yollari gozukur herhal
coooook haklisinnn ama uzulmemek elde degil sildim zaten yazdiklarimi cok doldum coookkkk lanet olsun diyorum ne diiiiyim hayirlisiyla gelselerdi bi insallah sende uzaktaymissin canim allah sabir versin sanada uzakta olmak zor ben bile sehir disindayim annemden kardesmdn ayriyim ama cok koyuyor adama iste boyle bi adam icin ta memleketimden geldl degdimi bu hanzoya diyorum esim cok melek gibi tam bi odun kutuk sap olmus valla iyice sinirlenmisim ya ona tahammulum yokkkk bebisim bi dogsaydi insallah dert ortagm zaten baska kimsem yok kvk zaten kendine bi haber gun gelir sap soner hesap doner hesabi kendi evlatlarida var amannnnn canimi skmaya degmezzz demiiiii amaaa opuyoruzzzzz hepiniziiiiii kizcemle bu araa duru ismi bana artik cok sempatik gelmeye basladiay kiz bugun is yerim ana baba gunu gibi gelen masamdan inmedi. hic birsey okuyamadim kk de. iki dk bir kacamak yapayim dedim ilk okudugum senin bu postun oldu.
bebislerimiz ayni gun dogacakmis. senin heyecanini bende yasiyorum. tabi burdaki arkadaslarin bazilari daha da heyecanlaniyor mayis basinda anne olacaklari icin ama onlarin heyecani bizimkine de heyecan katmiyor mu ?
bence kayinvalidene iyi yapiyorsun. laf isitmek istemeyen laf etmesin o zaman degil mi? ama kendini doldurma. madem atiyorsun icindekini o zaman gonlunden de aklindan da koy gitsin. stres vucudun en buyuk dusmani. o yuzden ne kendini ne bebeni hiiiiiccc uzme bosu bosuna. kocanada gonul koyma. bosver gitsin be yaa.. erkekler cok acayip. benim bugun kayinvalidenn dogum gunu. esimle cicek gonderdik, cok uzaktayiz ya (o bangladeste biz kanadadayiz). yanindaki kartada guller kadar guzel kokan babanem yazdik sevinsin diye. neyse bizim kayinvalide resmini cekip face e koymus bugun. altina da kucuk sevgilimden cicek geldi yazmis. hani erkekler acayip demistim yaa.. iste oraya geldi sozum. kayinpeder kusmus ya hepimize!! siradan azardan gecirdi bizi. neymis kucuk sevgilim diye yazinca millet yanlis anlarmis. halbuki babanem diye yaziyor yani kartda. neyse biz de aldik nasibimizi azardan. biz buna sebep olmusuz ya... kayinvalidemle de kususmusler. kas yapalim derken goz cikardik iyi mi.. ama dedim ya cok takmamak lazim. yarin obur gun barisirlar nasil olsa. erkekler bazen ne yapacaklarini, ne diyeceklerini hiiiiiic bilmiyorlar
benimkine de kac gundur alincaklar listesi veriyorum bebek icin. alinir yaaaa diye kenara koyuyor. bugun hepsinin yanina fiyatini, altina da toplamini yazdim. anca dank etti kafasina. bunlar niye bu kadar pahali yaaa diye cikip gelmis yanima. ben de arastir daha ucuzunu bulursan onu alalim hayatim dedim. top artik ondaaaaa
halbuki daha iki ay once, ben alisverise ciktigimda, cok mu lazim bunlar simdi daha bebegin gelmesine kac ay var diyordu! kaldi mi simdi uc aylik zaman ve uc aylik maas...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?