2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bunu düşünmedim değil yani çok haklısın bu kadar ard arda şey artık beni korkutuyoins llah beterinden korusun bizi

nazlı mayıs bebeişleri bak yine yüzü kapalı bi ultrason allah kolaylık versin canmmm

kızlar okulumda cinsel istismar çıktı küçücük kız daha.. annesi olacak o kadın o'luk yaparak para kazanıyo ve kızı da kendiyle götürüyormuş durumu adliyeye bildireceğiz bakalım alırlar çocukları ondan

Allahım yardım et ya nasıl bir vicdan bu artık insanlar çğrından çıktı resmen . Allah yardımcın olsun canım sana da sabır versin çok zor bir branş

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın

Çok çok sevindim, hep aklımdasın ama özelden yazmak nasip olmamıştı. İnşallah minik prensesi sağlıkla kucaklayıp evinize götürdüğünüz günler de gelecek.

En sonunda gideceğim hastaneye karar verdim
Cok mutluyum
Hastane SGK anlasmasini fesh etmişti ama yine de fiyatlar sabit kaldı şükür
Ay kararsizlik çok zor kızlar
Benim karnım bu son haftalarda ciddi şişti
Gören 1 aya doğuracakmisim gibi bakıyor
Bazen rahatsız oluyorum
Erkek bebis diye daha da çıktı sanırım
Zaten ilk gebelikte de kizimda da böyle olmuştu
Buna yakın buyuklukteydi
Doğuma gittiğimde ikiz gebelik sanmış lardi
Kimi büyüsün ister
Kimi saklamak ister :)

Canım Kayseri'de Cinsel İstismar Merkezi var mı? Eğer varsa onlardan yardım al mutlaka çok yardımcı oluyorlar. Savcılıkta, karakolda çocukların ifade adı altında çok psikolojisi yıpranıyor çünkü.

Bunu öğrendiğim iyi oldu arastirayim bi var mı diye.. Büyükşehir sonuçta vardır umarım..

Aç kanimizi verdik sekerli suyumuzu ictik 1 saat sonrasini bekliyoruz 75grlik oldugu icin 3 sefer kan alinacakmis ve bildigimiz sekerli su idi gazoz gibi degil 3 bardak ictim kendime hayret ettim ictim
Beni mahvetmisti canim sersem gibi olmuştum. Sana dokunmadigina sevindim

Ayy canım senin icinde zor bir durum ama o kiz cocugunu dusununce çok uzuldum. İnşallah kurtarirlar cocugu bu durumdan. Ne diyecegimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…