2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
banada doktorum anlatti bunlari ama plesanta yaslanmasini hic bahsetmedi ,ama son haftalarda igne kullanmayan gebelerdede rastlaniyor.hayirlisiyla tamamlasaydik guzel bir sekilde

canim bende plates topu var ve gun icinde ayaklarimi ona uzatiyorum.sende ayaklarini yuksek tutarak otur canim.bolca su ic,bazen ne yaparsan yap vucut yapiyormus iste.sikintisizca atlatirsini nsallah

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın

canım çok sevindim gözün aydın ilk bebeğimiz hayırlı olsun hepimize. Meraklardaydık, çok iyi geldi bu haber bize. İnşallah küvezden çıktığı, yurda döndüğünüz zamanları da paylaşırsın burda :)
peki ne kadardı doğduğunda? boy kilo gelişim durumu açısından? uygun olduğun bir ara anlatır mısın bize ilk prensesimizi

Kizlar gunaydin
Kafam allak bullak
Haftasonu ishal olmuştum ama oyle yoğun değildi. Dum geceden beri cok zorluyor beni. Doktora gitmem gerekir mi normal mi. Bu durumu yasayan var mi
canim son yediklerini dusun belki onlardan dolayida olmus olabilir ama ishal gebelikte iyi degilmis mutlaka doktorhna danis canim.devam ediyormus cunku

Aynen kuzum cok şükür bitmis isler sen de inşallah kolayca yapar gelirsin seker yüklemeni

günaydın annişler .. gün geçtikce ve izne ayrılma günü yaklaştıkça günler daha da zor geçmeye başladı . şubat bile bitmedi daha
inanir misin subat ayi banada hic gecmemis gibi geldi.halbuki kac ay kaldi diye sayarken subati saymiyim hemen geciyor zaten derdim ay bitmek bilmedi yaw

hadi guzel sonuclar alirsin canim benim.icecegi ictin mi gerisi kolay :)

kızlar doğum iznine son ana kadar çıkmayacak olan var mı ? ben öyle yapmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olan var mı? bir de bu doğum parası süt parası vs konular var izne ayrıldığım için maaş alacam ücretli izin yani doğum parası alamıcam sgk dan ama süt parası için nereye başvuru yapıcaz bu konu aslınla çok önemli

ooo cok zor bir durum canim ya,Allah kolaylik versin size.insallah sikintisiz hallederdiniz.uzuldum o kucuk kiza uff cok kotu bir durumm

Ayyy okurken tüylerim diken diken olduAllah o kadını ıslah etsin yaa kendin o haltı yiyorsun da cocugun ne isi var orda yaa Allahım yavrularimizi ve tum çocuklarımızı korusun böyle pisliklerden

Kızlar bizi merak etmeyin Allah a şükür kızım çok iyi küvez de bakımıda gelişimide çok iyi şükür Rabb'ime Allah evlatlarımızı bize bağış lasın

allaha şükür canım çok sevindim. inşallah daha da iyi olacak annesi.

ooo cok zor bir durum canim ya,Allah kolaylik versin size.insallah sikintisiz hallederdiniz.uzuldum o kucuk kiza uff cok kotu bir durumm
inanmiyorum (( annesi o yolu secmis olabilir istemeyerek isteyerek ama kizinida oyola suruklemesi boyle insanlari Allah kahretsin valla devlet korumaya alsa bu sefer orda da istismar ediliyor biliyoruz okuyoruz Allah yardimcisi olsun.

hic cikolata yada tatli.yedigin oldu mu?olduysa yaptir.cok onemli seker cunku.
olmazmi bacim haftada eve 2 kere tatli girer ben cok tuketmem ama ucundan az alirim is yerinde de tansiyonum dustugunde kan sekerim artsin die cikolat yerim yani seker ikacak gibi bi his var icimde ama yaptirmak da istemiyorum galiba kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…