2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim bende plates topu var ve gun icinde ayaklarimi ona uzatiyorum.sende ayaklarini yuksek tutarak otur canim.bolca su ic,bazen ne yaparsan yap vucut yapiyormus iste.sikintisizca atlatirsini nsallah
Insallah canım aynen doktor da oyle dedi kendi eşi bile daha büyük sorun yasams demek ki yapacak bisey yok. Bende de var aslında pilates topu aklıma gelmemisti iyi olabilir. Suyu bugün daha fazla icmeye çalışacağım artık dikkat edeceğim bakalim fayda edecek mi

Geçmiş olsun canım, sakın küsme minigimize yogunluktan rahatsiz oluyordur yavrucak sen konuş onunla sev okşa annesi kıyamam ona yaa

Bunu öğrendiğim iyi oldu arastirayim bi var mı diye.. Büyükşehir sonuçta vardır umarım..

P PembePaltolu tatlım okulun hemen yanında evleri ve belalı adamlarla çalışıyor bu kadın .. İnşallah bu işi sağlıklı cozeriz

Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah kurtarırsınız o insanlardan çocuğu ve sizler de işin içinden kazasız belasız çıkarsınız. Okulun bu kadar yakınında fuhuş varsa okula polis koruması da talep edebilirsiniz.

olmazmi bacim haftada eve 2 kere tatli girer ben cok tuketmem ama ucundan az alirim is yerinde de tansiyonum dustugunde kan sekerim artsin die cikolat yerim yani seker ikacak gibi bi his var icimde ama yaptirmak da istemiyorum galiba kararsizim
yani tatli yiyorsun bebise bidey olmuyor Allahin izniyle.bu seker yuklemeside ayni sey.sadece farki sabah ilk ogunun tatli olmasi :)

Slm kizlar,
Benim grip hala devam
Boğaz enfeksiyonuna bi care bulamadim.
Hamilelikte pastil kullanan var mi?
Merhaba,
Çapa Tıp Fakültesinde bir hocadan Pulmoll pastilin hamilelerde kullanılabileceğini öğrenmiştim.
Sanırım karışımlarında şeker kullanmıyorlarmış ve hiçbir yan tesiri yokmuş..
Geçmiş olsun.

Ay insallah kizcemi ghorururm ruyamda.
Dun gece kemal sunal i sevgilim olarak gordum cok acayipti

ay alemsin ya, sabah sabah :) ben sadece bi kere gördüm bebeğimi çok güzeldi tombik tombik kolları minicik elleri vardı, çok güzel uyuyordu, ama el kadar bebenin kafasına eşimin koca beresini geçirmişiz, yüzünü göremedim sinir oldum uyanınca :)
bu aralar rüyalar genel olarak çok saçma, bi bakıyorum kamyoncu olmuşum yollardayım, bi bakıyorum eşim beni terkediyo, bi bakıyorum daha da saçma saçma şeyler. Neyse ki sabah uyanınca normal hayat devam ediyor takmıcaz, normal diyip geçmesini beklicez artık :)

hadi guzel sonuclar alirsin canim benim.icecegi ictin mi gerisi kolay :)

İnşallah canim aynen bende ondan korkuyordum bitti gitti oda

Iyi olmus o canim benim dolum delik deşik olmuştu. Kelebek takmamisti. Ben ac karnina vermistim belki ondan zorlamıştır beni

Aynen yeniden igne acisi hissetmedim iyi oldu bende ac karinla verdim canim korktugumdan daha iyi hallettim bu iside

hanimlar gitti gidiyorda bu canta 99 tl ye ..isteyen anneler vardi.link kopyalayamadim.ekrani gonderdim size.

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-24-11-36-59.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 217
Canım sıkkın bebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi

Sıkma canini canim yaa sen uzulunce bebegin daha çok uzulur. Takiple hepsi duzelir cok fazla geri degil sonucta zamanini yakalar bence bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…