- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.141
ay kiyamam.. gorunmez kaza iste. sutyenine nazar boncugu takmayi mi unuttun yoksa o gun?Yok tatlım eve geliyordum tam eve adım atmamla oldu böyle devam ederse yarın rapor alabilirimteşekkürler
maşallah kuzuya kocaman olmuş paşainşallah sağlığıyla doğacak :) Bu arada sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorunun önerisi mi?
ay kiyamam.. gorunmez kaza iste. sutyenine nazar boncugu takmayi mi unuttun yoksa o gun?
insallah daha iyisindir simdi.
Yok ben normal doğum taraftariydim ama dr normal yapamazsın dedi, 3 neden saydı, 1.vajinismus geçmişim var, kasiyodum kendimi, 2.kemik yapım darmis, 3 tüp bebek kıymetli bebek oluyor riske atmıyoruz dedi. Hayırlısı olsun dedim bebis iyi olsunda herseye razıyım ben
Bende yaşadım canm bol su ve muz yiyeceksin demişti doktorKizlar gunaydin
Kafam allak bullak
Haftasonu ishal olmuştum ama oyle yoğun değildi. Dum geceden beri cok zorluyor beni. Doktora gitmem gerekir mi normal mi. Bu durumu yasayan var mi
merhabalar,bende eski.mayis annelerine soracaktim.size denk gelmisken danismak isterim su siralar aklima takilan bir durum var bebek alisverisiyle ilgili..malum mayis ayi ne sicak ne soguk..ne tur kiyafet secimleri yaptiniz.fikirlerinizi bizler icin belirtirseniz cok faydali olacak :).baska konulardada onerilerini. olursa cok sevinirim.:)merhaba ben 2015 mayıs annesıyım sut parası ıcın sgk ya bırsey bıldırmıyorsun dogum yaptıgın hastane snn yerıne basvuruyor dırek hesaba gecıyor para her ayın 8 ile 14 arası cekebılıyorsun, 300 tl içinde aile ve sosyal politikalar mudurlugune basvuru yapıyorsun snn adına esınde basvurabılır
yaw ben de cok sakar oldum bu aralar, ama dun onu kitabimda okudum biliyor musun?unuttum bak onu valla bebisim direniyo benim kazalara alıştı ufak ufak nedir çektiğim bunun sakatlığından diyodur kesinn
Canım en büyük tehlike stres banada öyle dedi doktor başka bi doktora gittim bise yok dedi ama ben ozamn bile korkmadimallaha tevekkul et ve hep daha kötü durumda olanları dusunCanım sıkkınbebegimin gelişimi 3 gun geri daha önce de oyleydi kordonu ensesindeymis tehlikeli dedi sürekli hareketlerini takip etmem lazımmış böbreğini büyümüş çok sorun değil ama takip edelim dedi
Benimde b12 çok dusuk canım aylardır dusuk geçende bihap veerdı doktor onu kullanmaya başladım çok skma caniniKızlar kan sonuçlarında demir bağlama kapasitesi ne anlama geliyor?bnmki referans ağırlığndan yüksek çıkmış.bide b12im çok düşmüş.canım sıkıldı ya
Doğar doğmaz gidipmi basvuruluyo bide bağlı oluman kurum vermiyomu o parayı anlamadım canm kimide sgk diyorBende senin gibiyim son haftaya kadar çalışmak niyetindeyim. Biraz araştırdım ama daha çok eksik bilgim var. Ama şunu biliyorum sürekli takip edildiğin hastaneden 32. hafta rapor alman gerekiyor. bebeğin 32 haftalık olduğu ve işe devam etmende bir sakınca olmadığı bu sürenin doğum sonrası iznine eklenmesi için. Hastane SGK sayfasına giriyor işlemleri. Ayrıca bir şey yapmana gerek kalmıyor diye biliyorum ama sen yine de orda sor. ben SGK anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum onlar biz sisteme giriyoruz ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok dediler. Ayrıca süt parası ve doğum parası diye bir şey varmış 120 tl aylık süt parası ilk çocuksa 300/ ikinci ise 400/ 3. ise 600 tl/ doğum parası varmış bunun içinde kaymakamlıkta başvuru yapılıyormuş.
bobrek sorununuz daha once var miydi?kan sulandirici veya aspirin kullaniyormusun ?genelde aspirin verirler boyle durumlarda.birde bebegin geri cikmasina uzulme.1 hafta ileri veya geri olmasi sikinti degilmis canim.bolca kasar peyniri tuket ve muzla sutu birlikte ye.badem ve ceviz ye ara ogunlerde.
Sağol canim amin inşallah hepimiz kolayca atlatiriz su son birkac ayıGeçmiş olsun canım ya ...son dönemeçte artık hersey zorlasiyo allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım benim Allahın izniyle bisey olmaz bebişine yarın bi daha gittiğinde aklında ne varsa sor doktora liste yap unutma. Hatta doktor randevusunu beklemeyip ara ara saglik ocaginda kalp atislarini dinleyip icini rahatlatabilirsin.Sagolun kizlar3 gun geriden gelmesini ya da böreği çok sorun etmedim gününü yakalar böbrek de Dr kuculur dedi doguma kadar sadece takipte olucaz. Beni üzen kordon ensesinde olması tehlikeliymis. Hareketleri hep takip et yap massa hareket gel dedi allah korusun bebegi kaybedebiliriz dedi ne bebegimi gorebildim ne de bir sey sorabildim uzuntuyle. Aklimdaki tek sorun ben gec farkedersem korkusu yarin tekrar dr gitmeyi dusuniyorum farkli bir dr. Simdi ben hareket ettikce kordon da etkilenir mi yurumeye korkar oldum
Canım. Doktor un magnezyum hapı verdi mı sana. Bu haftalarda oluyor muş öyle bugün randevum da sordum.Kızlar benim adet sancısı gibi sancım oluyo arada bir.
Sanki beş dakka sonra adet olcam öyle bi ağrı.
Erken doğumdan korktum okuyunca ama yalancı sancı da olabilir mi ki?
Bel ve bacak ağrısı arada bir de beraberinde. Ama başka belirti yok.
Yorulmak değil de canım düğün çekiminde eşinle daha çok poz veriyorsun ama hamilelikte tek pozların daha çok oluyor kasıldım azıcık :) halbuki fotoğraf çekilmeyi çok severim:) ama dediğim gibi güzel bir hatıra bebişlerimizeAma yorulmuş sunuz anlaşılan boş bi günü ayırmak lazım desene
Multivitamin vermişti ama kullanamıyorum çoğu zaman. İşe yarar mı acaba onlar?Canım. Doktor un magnezyum hapı verdi mı sana. Bu haftalarda oluyor muş öyle bugün randevum da sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?