2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
maşallah kuzuya kocaman olmuş paşa inşallah sağlığıyla doğacak :) Bu arada sen mi istedin sezeryanı yoksa doktorunun önerisi mi?

Yok ben normal doğum taraftariydim ama dr normal yapamazsın dedi, 3 neden saydı, 1.vajinismus geçmişim var, kasiyodum kendimi, 2.kemik yapım darmis, 3 tüp bebek kıymetli bebek oluyor riske atmıyoruz dedi. Hayırlısı olsun dedim bebis iyi olsunda herseye razıyım ben

aynen öyle, bebek sağlıklı olsun, biz bi şekilde atlatırız tüm bunları :) hayırlısı olsun şimdiden :)

merhabalar,bende eski.mayis annelerine soracaktim.size denk gelmisken danismak isterim su siralar aklima takilan bir durum var bebek alisverisiyle ilgili..malum mayis ayi ne sicak ne soguk..ne tur kiyafet secimleri yaptiniz.fikirlerinizi bizler icin belirtirseniz cok faydali olacak :).baska konulardada onerilerini. olursa cok sevinirim.:)

unuttum bak onu valla bebisim direniyo benim kazalara alıştı ufak ufak nedir çektiğim bunun sakatlığından diyodur kesinn
yaw ben de cok sakar oldum bu aralar, ama dun onu kitabimda okudum biliyor musun?
bizim kaslarimiz su anda gucsuzlesiyormus. o yuzden hamile kadinlar cok dusermis ve elindekiler normal gucunde tutamazmis. ben genelde kesinlikle sakar bir insan degilim. hatta cok kizarim dikkatsizlere. ama bugunlerde elimde ne varsa dusuruyorum. esim de cok sakardir aksime ve bu aralar bayaaagi bir dalga geciyordu benimle. hele gecen gun ictigim suyun bardagini dusurup sirilsiklam oldugumda bayagi bi dalga gecti... neyse iste dun aksam kitabimda bunu okuyordum, gozune gozune soktum yazilari. baaaaaaaaak dedim benimkisi medikal yetersizlik.. ya seninkisi ? ehhehehe
neyse, bilim bir yere kadar... yetmedigi yerde nazar boncugu ben sutyenimden hiiiiic cikarmiyorum vallahi. kem gozlerden sakinmak lazim

Canım en büyük tehlike stres banada öyle dedi doktor başka bi doktora gittim bise yok dedi ama ben ozamn bile korkmadimallaha tevekkul et ve hep daha kötü durumda olanları dusun

Kızlar kan sonuçlarında demir bağlama kapasitesi ne anlama geliyor?bnmki referans ağırlığndan yüksek çıkmış.bide b12im çok düşmüş.canım sıkıldı ya
Benimde b12 çok dusuk canım aylardır dusuk geçende bihap veerdı doktor onu kullanmaya başladım çok skma canini

Doğar doğmaz gidipmi basvuruluyo bide bağlı oluman kurum vermiyomu o parayı anlamadım canm kimide sgk diyor

Kızlar benim adet sancısı gibi sancım oluyo arada bir.
Sanki beş dakka sonra adet olcam öyle bi ağrı.
Erken doğumdan korktum okuyunca ama yalancı sancı da olabilir mi ki?
Bel ve bacak ağrısı arada bir de beraberinde. Ama başka belirti yok.

Sagolun kizlar 3 gun geriden gelmesini ya da böreği çok sorun etmedim gününü yakalar böbrek de Dr kuculur dedi doguma kadar sadece takipte olucaz. Beni üzen kordon ensesinde olması tehlikeliymis. Hareketleri hep takip et yap massa hareket gel dedi allah korusun bebegi kaybedebiliriz dedi ne bebegimi gorebildim ne de bir sey sorabildim uzuntuyle. Aklimdaki tek sorun ben gec farkedersem korkusu yarin tekrar dr gitmeyi dusuniyorum farkli bir dr. Simdi ben hareket ettikce kordon da etkilenir mi yurumeye korkar oldum

Sağol caniE="yagmurr_damlasi, post: 45322623, member: 637826"]Kizlar seker yuklememizde bitti şükürler olsun doktor sonuc icin pek güzel dedi ayy geriye tek kizimi saglikla beklemesi kaldi sanirim buda sonuclarimiz

Ac karinla: 79
İlk saat: 109
İkinci saat: 103
İdrar testi yaptirdik oda temiz cikmis sadece bitmeyen akintimi soyledim bu sefer 7 tane fitil verdi bakalim bu etkili olacakmi

htcsell15 canim gitmisken aspirini neden birakmami gerektiginide sordum 32. Haftadan sonra bebege pihti atmasin diye birakacakmisik 32. Haftaya kadar kullaniliyor dedi [/QUOTE]

Sagolasin canim bir sonraki randevum 32 de sorarim dr ma

Hem ıgne hem aspirin kullanıyorum canım. Ilk defa böbrek sorunumuz çıktı ortaya daha öncehhiç olmadı. Bundan sonra yediklerime daha çok dikkat edicem.

Canım benim Allahın izniyle bisey olmaz bebişine yarın bi daha gittiğinde aklında ne varsa sor doktora liste yap unutma. Hatta doktor randevusunu beklemeyip ara ara saglik ocaginda kalp atislarini dinleyip icini rahatlatabilirsin.

Canım. Doktor un magnezyum hapı verdi mı sana. Bu haftalarda oluyor muş öyle bugün randevum da sordum.

Ama yorulmuş sunuz anlaşılan boş bi günü ayırmak lazım desene
Yorulmak değil de canım düğün çekiminde eşinle daha çok poz veriyorsun ama hamilelikte tek pozların daha çok oluyor kasıldım azıcık :) halbuki fotoğraf çekilmeyi çok severim:) ama dediğim gibi güzel bir hatıra bebişlerimize

Canım. Doktor un magnezyum hapı verdi mı sana. Bu haftalarda oluyor muş öyle bugün randevum da sordum.
Multivitamin vermişti ama kullanamıyorum çoğu zaman. İşe yarar mı acaba onlar?
Eğer tehlikeli bir durumsa gözümü burnumu kapatır içerim napıyım
İnternette de bu haftalarda olabilir yazıyo ama erken doğum mevzusu da beraberinde yazıyo endişelendim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…