2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım teşekkürler. Bende dışarda istiyordum çekende üniversiteden arkadaşım siyah beyazları stüdyomda çekelim sonra yine dışarda istersen çekeriz dedi ama dünküler yetti galiba bana :) renkli de çekti siyah beyazda deneyecek poz kalmadı

Canım bence doktorunu bi ara sor. Bana doktor her gittiğimizde adet ağrısı gibi agrin olursa hemen gel der.

Hayırlı akşamlar güzel hamiş arkadaşlarım. Bugün kızımın ilk cicileri geldi bebiş biraz büyümeden alışveriş yapmak istemiyordum, sadece birkaç parça alayım bari bulunsun dedim. Ama artık kanıma girdi alışveriş hevesi, benş kimse durduramaz sanırım çok şirinler ya aldıkça alası gelir insanın. İnşallah Allah hepimize aldıklarımızı kuzularımıza giydirmeyi nasip etsin

Canım ensesinde olunca ne oluyomus ensesınde derken tam anlmadım boynuna dolananlar bıle var ıkı kere bıle dolanabılır 3. Riskli diye bılıyırum ben araştır bak cogu hamıle yasar bunu bence sen baska bı dr a gıt bu arada ben gıdememdım bugun ani mısafırım geldı yarın bı aksılık olmazsa gıdıcem canım dr a

htcsell15 kesinlikle bence de korkacak bir durum yok çok rastlanan bir hadise, belki yarın gittiğinde değişmiş olacak durum hatta belki bizim bebeklerde de zaman zaman oluyor. Sen sadece hareketlerine dikkat et Allahın izmiyle hiçbirşey olmayacak

Tüp Bebekler genelde sezeryan yapiliyor kemik yapımda darmis normal yapamazsın dedi sezeryan yapalım riske atmayalım dedi. Senin prensestende güzel haberler alırız inşallah

@60gelsin canim sen dogumu unv yapcaksin demi

Ünv deki dogumhaneyi gezdinmi canım sen. Ben ayrıntılı ya gidince gezdim, odalar hep iki kişilik, özel oda varmı dedim bir tane varmış oda çok acil hastalar icinmis, erkekleri dogumhaneye almıyorlar, bilmiyorum ziyaret saatlerinde izin verirler herhalde. Bana pek uygun değil çünkü eşim gece yanımda kalacak benim, o yüzden medikal parkta düşünüyorum

Canım bu bence normal bide böyle kafaya çok takınca dahada beter kuşku dusuyo insanın içine iyi dusun iyi olsun ....bol bol ayağını uzat dinlen

Bilmiyorum canım öyle olumsuz konuşunca bende soru sorcak hal kalmamisti. Coktum bir anda. Başka bir dr gitmeyi düşünüyorum

Inşallah canim. Belki anlikti anın saskinligini yeni yeni ustumdrn atıyorum. Bebeğim de hareket ediyor allahima bin şükür.

Kızlar hani derler ya bebeği hıçkırık tuttu diye
Acaba bu hissettiğim hıçkırık mı oluyor?
Karnımın alt kısmında kalp gibi atıyor baya da uzun sürüyor 1 dakika gibi
Evet canım hıçkırık o :)) tık tık diye sürekli atıyo çok güzel ciğerleri gelişiyo
Çok güzel olmuş canım maşallah ne kdr marifetlisin daha net foto isteriz beyaz papyonda olabilir bence hepsi mavi mi bulutların

Çok şirin gorunuyo bitmiş halini de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…