2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Çok tatlısın sen yaaa Allah korusun şekerim seni, beni , bizi bak gerçekten sebebi var demek yoksa bu kadar değildik biz de

bunlar da aldıklarım
Başlangıcı güzel yapmissin canım güle güle giysin prenses

Herkese selam
Bir süredir evde değildim, bu yüzden internet aleminden uzak kaldım.
Umarım herkes iyidir ve bir sorun yoktur
Genel olarak iyiyiz canım sen nasilsin? Örgülerle mi ugrasiyorsun?

Kızlar hani derler ya bebeği hıçkırık tuttu diye
Acaba bu hissettiğim hıçkırık mı oluyor?
Karnımın alt kısmında kalp gibi atıyor baya da uzun sürüyor 1 dakika gibi
Evet tatlim o pit pit pit vuruşlar hıçkırık bebislerimizin cigerleri gelisiyor artık

Ellerine sağlık canım cok seker olmus bulutçuklar bitmiş halini de paylas olur mu yoksa meraktan catlayabiliriz

bunlar da aldıklarım

Hepsi pek guzellermis canim saglikla giysin bebegin ohh devami gelir artik insan basladimi durduramiyor kendini

Çok güzel olmus canim guzelce suslenincede paylas bizimle ama acaba papyonlar farkli renk mi olsa hepsi mavi olmasami

Ben de iyiyim çok şükür cnmm annemlerdeydim örgülerle de uğraşamadım bu ara hiç onun minik ciğerlerini yerim ben

Canim insallah guzel gunler gorcez

canim instagramda doula lar var dogum icin yardimci kisiler bi nevi.ve orda bebehin plesantasinin cok kaygan oldugunu ve plesantadan dolayi olumlerin cok cok nadir oldugu yaziyordu.4tur dolanipta normal dogum yapani bile gordum turk bir doktorun videolarinda..Allah oyle guzel duzen icinde yaratmis iste.ama doktor hakli olarak once.kotuyu soylemek zorundaki seninde bilgin olsun onlemini al diye..dusunme bu kadar,kendini dinleme cok yipranirsin.

Benim bebegimde 2 hafta geri ben de uzuluyorum ama saglik sorunu gorunmuyor cok sukur sadece minik olur napalim
Ya canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyom bi sorun olsa sormaya gerek yok demi kendileri soyler herhalde

Canim evet genelde iki kisilik ama benim ikiz oldugu icin esim konuscak tek kisilikte kalcaz yada iki kisiligi sadece bana ayarlycaklar iki cocuk annem ben diger turlu zor olur malum doktorumda zaten unv de medical 2000 tl aliyormus 1000 tl doktor 3000 e maal olcak..birde en onemlisi benimkiler erken dogarlarsa kuvozde kalabilirler o da en iyi unv hastanesnde. Erkekleri ziyaret saatnde aliyorlar canim.

Ya canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyom bi sorun olsa sormaya gerek yok demi kendileri soyler herhalde
Doktor kendisi soyledi ilk baslarda yoktu boyle birsey.20. Haftadan sonra boyu kilosu iki hafta geri cikiyo. Insallah bu fark buyumez.Allah buyuktur. Sorun olsa doktorun soyler muhakkak

Gecmis olsun canim dikkat et kendine bu donemler biraz daha zorlasicak sanirim allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet cnm hepsi mavi bi gidince bakarım başka renk papyon hangisi uyarsa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…