- 27 Ekim 2015
- 598
- 1.627
- 113
- 44
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.181
Çok sağol cnm benim amin tüm bebişlerimiz inşallahÇokkk tatlılar annesi güle güle giysin eskitsin bebişin
Evet canım hıçkırık o ritmik atışlar
Evet canım hıçkırık o :)) tık tık diye sürekli atıyo çok güzel ciğerleri gelişiyo
Çok tatlısın sen yaaayaw ben de cok sakar oldum bu aralar, ama dun onu kitabimda okudum biliyor musun?
bizim kaslarimiz su anda gucsuzlesiyormus. o yuzden hamile kadinlar cok dusermis ve elindekiler normal gucunde tutamazmis. ben genelde kesinlikle sakar bir insan degilim. hatta cok kizarim dikkatsizlere. ama bugunlerde elimde ne varsa dusuruyorum. esim de cok sakardir aksime ve bu aralar bayaaagi bir dalga geciyordu benimle. hele gecen gun ictigim suyun bardagini dusurup sirilsiklam oldugumda bayagi bi dalga gecti... neyse iste dun aksam kitabimda bunu okuyordum, gozune gozune soktum yazilari. baaaaaaaaak dedim benimkisi medikal yetersizlik.. ya seninkisi ? ehhehehe
neyse, bilim bir yere kadar... yetmedigi yerde nazar boncuguben sutyenimden hiiiiic cikarmiyorum vallahi. kem gozlerden sakinmak lazim
Başlangıcı güzel yapmissin canımbunlar da aldıklarım
Genel olarak iyiyiz canım sen nasilsin? Örgülerle mi ugrasiyorsun?Herkese selam
Bir süredir evde değildim, bu yüzden internet aleminden uzak kaldım.
Umarım herkes iyidir ve bir sorun yoktur
Evet tatlim o pit pit pit vuruşlar hıçkırık bebislerimizin cigerleri gelisiyor artıkKızlar hani derler ya bebeği hıçkırık tuttu diye
Acaba bu hissettiğim hıçkırık mı oluyor?
Karnımın alt kısmında kalp gibi atıyor baya da uzun sürüyor 1 dakika gibi
Ellerine sağlık canım cok seker olmus bulutçuklarKızlar merhaba uzun süredir aklımda keceden bebek sekeri yapmak vardı sonunda başladım daha süsleme yapmadim hepsini papyonlayip tulle suslicem şimdilik nasıl olmuş sizce foo bulanık çıkmış telefon düzgün cekmedi
bunlar da aldıklarım
Kızlar merhaba uzun süredir aklımda keceden bebek sekeri yapmak vardı sonunda başladım daha süsleme yapmadim hepsini papyonlayip tulle suslicem şimdilik nasıl olmuş sizce foo bulanık çıkmış telefon düzgün cekmedi
Güle güle kullan canımmm. Ben de hastane çıkışı ve 5 tulum aldım aynı yerden. Çok sevimlilerrbunlar da aldıklarım
Başlangıcı güzel yapmissin canımgüle güle giysin prenses
Genel olarak iyiyiz canım sen nasilsin? Örgülerle mi ugrasiyorsun?
Evet tatlim o pit pit pit vuruşlar hıçkırık bebislerimizin cigerleri gelisiyor artık
Ellerine sağlık canım cok seker olmus bulutçuklarbitmiş halini de paylas olur mu yoksa meraktan catlayabiliriz
İnsallah canim :)oy oyy maşallah yakışıklılaraherşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inşallah bi aksilik olmayacak zamanını bekleyecek bebişler :)
Canim insallah guzel gunler gorcezSon zamanlarda cayır cayir yanıyor doktorum surup vermişti onu iciyorum ben biraz rahatlatiyor canim. Soğuk süt icebiliyorsan onu dene istersen
Maşallah tontiş oğluşa annesiayy doğum tarihinin belli olmasi bile ayrı heyecan yaa
Maşallah kuzucuklarahadi bakalım Paşalar biraz daha sabır az kaldı
canim instagramda doula lar var dogum icin yardimci kisiler bi nevi.ve orda bebehin plesantasinin cok kaygan oldugunu ve plesantadan dolayi olumlerin cok cok nadir oldugu yaziyordu.4tur dolanipta normal dogum yapani bile gordum turk bir doktorun videolarinda..Allah oyle guzel duzen icinde yaratmis iste.ama doktor hakli olarak once.kotuyu soylemek zorundaki seninde bilgin olsun onlemini al diye..dusunme bu kadar,kendini dinleme cok yipranirsin.Sagolun kizlar3 gun geriden gelmesini ya da böreği çok sorun etmedim gününü yakalar böbrek de Dr kuculur dedi doguma kadar sadece takipte olucaz. Beni üzen kordon ensesinde olması tehlikeliymis. Hareketleri hep takip et yap massa hareket gel dedi allah korusun bebegi kaybedebiliriz dedi ne bebegimi gorebildim ne de bir sey sorabildim uzuntuyle. Aklimdaki tek sorun ben gec farkedersem korkusu yarin tekrar dr gitmeyi dusuniyorum farkli bir dr. Simdi ben hareket ettikce kordon da etkilenir mi yurumeye korkar oldum
Ya canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyomBenim bebegimde 2 hafta geri ben de uzuluyorum ama saglik sorunu gorunmuyor cok sukur sadece minik olur napalim
Canim evet genelde iki kisilik ama benim ikiz oldugu icin esim konuscak tek kisilikte kalcaz yada iki kisiligi sadece bana ayarlycaklar iki cocuk annem ben diger turlu zor olur malum doktorumda zaten unv de medical 2000 tl aliyormus 1000 tl doktor 3000 e maal olcak..birde en onemlisi benimkiler erken dogarlarsa kuvozde kalabilirler o da en iyi unv hastanesnde. Erkekleri ziyaret saatnde aliyorlar canim.Ünv deki dogumhaneyi gezdinmi canım sen. Ben ayrıntılı ya gidince gezdim, odalar hep iki kişilik, özel oda varmı dedim bir tane varmış oda çok acil hastalar icinmis, erkekleri dogumhaneye almıyorlar, bilmiyorum ziyaret saatlerinde izin verirler herhalde. Bana pek uygun değil çünkü eşim gece yanımda kalacak benim, o yüzden medikal parkta düşünüyorum
Doktor kendisi soyledi ilk baslarda yoktu boyle birsey.20. Haftadan sonra boyu kilosu iki hafta geri cikiyo. Insallah bu fark buyumez.Allah buyuktur. Sorun olsa doktorun soyler muhakkakYa canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyombi sorun olsa sormaya gerek yok demi kendileri soyler herhalde
Hepsi pek guzellermis canim saglikla giysin bebegin ohh devami gelir artik insan basladimi durduramiyor kendini
Çok güzel olmus canim guzelce suslenincede paylas bizimle ama acaba papyonlar farkli renk mi olsa hepsi mavi olmasami
Gecmis olsun canim dikkat et kendine bu donemler biraz daha zorlasicak sanirim allah hepimizin yardimcisi olsunİyi canım valla ağırlaştım işe gidip gelmek her geçen gün zorlaşmaya başladı mesela bugün eve gidemeyeceğim yol uzun bu yüzden ablamda kalıcam hatta son 4 hafta da mecburen oğluşumdan ve kocişimden uzak olucam ancak hafta sonları eve gidebilicem yeni bir serüven başlıyor yani bu arada dünden itibaren baş dönmelerim başladı sanırım kan dolaşımı yavaşladığı için diye düşünüyorum
Evet canım hıçkırık o :)) tık tık diye sürekli atıyo çok güzel ciğerleri gelişiyo
Çok güzel olmuş canım maşallah ne kdr marifetlisindaha net foto isteriz beyaz papyonda olabilir bence hepsi mavi mi bulutların
Canım bunun fiyatı ne kadarKüvet aldınız mı hanımlar?
Ben bunu aldım e-bebekten katlanıyor ve inanılmaz yer tasarrufu yapıyor tavsiye ederimEki Görüntüle 1782185
Şu an 99 TL yazıyor ama indirimdeyken 70'e aldım. Yıllarca kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerineCanım bunun fiyatı ne kadar
Takip edeyim bende çok güzelmiş canım güle güle yıkanır inşallah bebis.Şu an 99 TL yazıyor ama indirimdeyken 70'e aldım. Yıllarca kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?