- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.201
Hmm haklısın ne renk gideri bunlara
Teşekkür ederimTakip edeyim bende çok güzelmiş canım güle güle yıkanır inşallah bebis.
Ben dé magnezyum hapının içindeki kağıdı okudum bu kasılmalar à flan da iyi geliomus. Ben de bugün sikayetlenince verdi doktor. Erken doğum allah korusun da daha uzun süreli daha sistematik kasılmalar la olur korkma hiç aklımıza getirip getirip korkmayalim. Hem bak rabbim korusun tabi de erkanpınar arkadaşımız güZEL haberlerle geldi . En kötüsü o ama şüküronlar iyiler. Korkmayalim. .Multivitamin vermişti ama kullanamıyorum çoğu zaman. İşe yarar mı acaba onlar?
Eğer tehlikeli bir durumsa gözümü burnumu kapatır içerim napıyım
İnternette de bu haftalarda olabilir yazıyo ama erken doğum mevzusu da beraberinde yazıyo endişelendim bende.
Doktorum beni arayacak kan sonucum için sorayım bari? Kontrole kadar bekleyeyim diyordum ama sistemli olmadıkçasancı sorun olmaz sanırım.Canım bence doktorunu bi ara sor. Bana doktor her gittiğimizde adet ağrısı gibi agrin olursa hemen gel der.
Ah dinlenebilsemCanım bu bence normal bide böyle kafaya çok takınca dahada beter kuşku dusuyo insanın içine iyi dusun iyi olsun ....bol bol ayağını uzat dinlen
Yani ben kadere inanıyorum. Bu bebeğin yaşayacağı varsa ömrü varsa nolursa olsun olacak o.Ben dé magnezyum hapının içindeki kağıdı okudum bu kasılmalar à flan da iyi geliomus. Ben de bugün sikayetlenince verdi doktor. Erken doğum allah korusun da daha uzun süreli daha sistematik kasılmalar la olur korkma hiç aklımıza getirip getirip korkmayalim. Hem bak rabbim korusun tabi de erkanpınar arkadaşımız güZEL haberlerle geldi . En kötüsü o ama şüküronlar iyiler. Korkmayalim. .
Canim evet genelde iki kisilik ama benim ikiz oldugu icin esim konuscak tek kisilikte kalcaz yada iki kisiligi sadece bana ayarlycaklar iki cocuk annem ben diger turlu zor olur malum doktorumda zaten unv de medical 2000 tl aliyormus 1000 tl doktor 3000 e maal olcak..birde en onemlisi benimkiler erken dogarlarsa kuvozde kalabilirler o da en iyi unv hastanesnde. Erkekleri ziyaret saatnde aliyorlar canim.
Görüştüm canim aslinda ishalde degil. Ishal olsa 15 20 dk da bir tuvalete gitmem gerekir. Gunde 1 2kez gittim ama ishal gibiydi. Sanırım usuttum ondan oldu. Doktorumu aradim bugün bir bak gecmezse yarin gel dediCanbim ishal varsa enfeksiyon vardor mutlaka gorus dr unla
Canim hemsireleri bosver orda tandgin olursa yaparlar bisiyler:))) yani biz oyle yaptircaz insallah..beni sirf kuvoz olayndan dolayi unv tercih ettik insallah gerekte kalmaz canim mehmet nalbantta iyidir hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alalimdaİnşallah yaparlar ben konuştum ordaki hemsirelerlede sıcak bakmadilar pek, ikiz diye belki sana yardımcı olurlar. Bugün banada sezeryan dedi dr, medikalde 1500 tl ye çıkıyor, Yılmaz bey ben girersem doğuma 3500 tl ama seni mehmet nalbant a yonlendirecem 1000 ila 1500 civarı ödersiniz dedi, hakkımızda hayırlısı olsun artık, pasalarimiz sağlıklı olsunda hersey hallolur
Canım malesef bebegini kaybetti oYa arkadaşlar epeydir bişey sorcam @61 sadem hiç yazmıyor sanki, kacirdigim biseymi oldu bilen varmi
Evet gerçekten çok sevimli ve oldukça kaliteliler. Dokunmadan alınca bi korkuyor insan ama bayıldım gelen ürünlere. Siz de güle güle kullanın aldıklarınızı inşallah cnmGüle güle kullan canımmm. Ben de hastane çıkışı ve 5 tulum aldım aynı yerden. Çok sevimlilerr
Teşekkür ederiz cnmBaşlangıcı güzel yapmissin canımgüle güle giysin prenses
Genel olarak iyiyiz canım sen nasilsin? Örgülerle mi ugrasiyorsun?
Evet tatlim o pit pit pit vuruşlar hıçkırık bebislerimizin cigerleri gelisiyor artık
Ellerine sağlık canım cok seker olmus bulutçuklarbitmiş halini de paylas olur mu yoksa meraktan catlayabiliriz
Aynen artık başladım pek durabileceğimi sanmam cnmHepsi pek guzellermis canim saglikla giysin bebegin ohh devami gelir artik insan basladimi durduramiyor kendini
Çok güzel olmus canim guzelce suslenincede paylas bizimle ama acaba papyonlar farkli renk mi olsa hepsi mavi olmasami
Devlet hastanesinde boyle bisey var mi bilmiyprum canim.sormak lazim.aa çok ilginç hastanelerin kiraladığını bilmiyordum burda tek devlet hastanesi var ama özel filan yok, ben de çalışıyorum doğumdan 6 ay sonra başlarım işe ancak
Duzenli bir agrinsanci degilse korkmana gerek yokj canim. Zamanini kontrol ettin mi hic.Kızlar benim adet sancısı gibi sancım oluyo arada bir.
Sanki beş dakka sonra adet olcam öyle bi ağrı.
Erken doğumdan korktum okuyunca ama yalancı sancı da olabilir mi ki?
Bel ve bacak ağrısı arada bir de beraberinde. Ama başka belirti yok.
Canim senin hareketyinle kordon bebegi etkilemez bence. Ayrtica daha cok kucukler kordon kac defa yer degistirir. Benbcede git bi dr a daha.Sagolun kizlar3 gun geriden gelmesini ya da böreği çok sorun etmedim gününü yakalar böbrek de Dr kuculur dedi doguma kadar sadece takipte olucaz. Beni üzen kordon ensesinde olması tehlikeliymis. Hareketleri hep takip et yap massa hareket gel dedi allah korusun bebegi kaybedebiliriz dedi ne bebegimi gorebildim ne de bir sey sorabildim uzuntuyle. Aklimdaki tek sorun ben gec farkedersem korkusu yarin tekrar dr gitmeyi dusuniyorum farkli bir dr. Simdi ben hareket ettikce kordon da etkilenir mi yurumeye korkar oldum
Genel takiptn geri oldugunu anliyolar canim adet tarihine ve usg olcumune gore karsilastirmali bakiyolasr. Bi sorun olsa rmin ol en kotusunden baslayipnsoylerdi dr un. Demek ki hersey yolkundaYa canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyombi sorun olsa sormaya gerek yok demi kendileri soyler herhalde
Ben de aldım umarım dayanıklı çıkar üstüne köpük filKüvet aldınız mı hanımlar?
Ben bunu aldım e-bebekten katlanıyor ve inanılmaz yer tasarrufu yapıyor tavsiye ederimEki Görüntüle 1782185
puantiyeli fiyonklar var mavi beyaz olabilirEvet cnm hepsi mavi bi gidince bakarım başka renk papyon hangisi uyarsa artik
O bende de oluyor biraz usuyunce cani,. dedgin gibi sutekli olmadigi icin bende sorun etmemistim.Görüştüm canim aslinda ishalde degil. Ishal olsa 15 20 dk da bir tuvalete gitmem gerekir. Gunde 1 2kez gittim ama ishal gibiydi. Sanırım usuttum ondan oldu. Doktorumu aradim bugün bir bak gecmezse yarin gel dedi
Evet inş sağlikla kucağimiza alalim. Ben de Fazli beydeyim kesercim bilir; çok da memnunum üniversite hastanesinde yapacak inş dogumumuzu... Tokatlı hemşerilerimCanim hemsireleri bosver orda tandgin olursa yaparlar bisiyler:))) yani biz oyle yaptircaz insallah..beni sirf kuvoz olayndan dolayi unv tercih ettik insallah gerekte kalmaz canim mehmet nalbantta iyidir hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alalimda
Evet inş sağlikla kucağimiza alalim. Ben de Fazli beydeyim kesercim bilir; çok da memnunum üniversite hastanesinde yapacak inş dogumumuzu... Tokatlı hemşerilerimCanim hemsireleri bosver orda tandgin olursa yaparlar bisiyler:))) yani biz oyle yaptircaz insallah..beni sirf kuvoz olayndan dolayi unv tercih ettik insallah gerekte kalmaz canim mehmet nalbantta iyidir hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alalimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?