2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben dé magnezyum hapının içindeki kağıdı okudum bu kasılmalar à flan da iyi geliomus. Ben de bugün sikayetlenince verdi doktor. Erken doğum allah korusun da daha uzun süreli daha sistematik kasılmalar la olur korkma hiç aklımıza getirip getirip korkmayalim. Hem bak rabbim korusun tabi de erkanpınar arkadaşımız güZEL haberlerle geldi . En kötüsü o ama şüküronlar iyiler. Korkmayalim. .

Canım bence doktorunu bi ara sor. Bana doktor her gittiğimizde adet ağrısı gibi agrin olursa hemen gel der.
Doktorum beni arayacak kan sonucum için sorayım bari? Kontrole kadar bekleyeyim diyordum ama sistemli olmadıkçasancı sorun olmaz sanırım.
Canım bu bence normal bide böyle kafaya çok takınca dahada beter kuşku dusuyo insanın içine iyi dusun iyi olsun ....bol bol ayağını uzat dinlen
Ah dinlenebilsem Kardeşim ameliyat oldu bir miniğimiz var 2 yaşında. Annesi pek bişey yapamıyo haliyle anneme babama ve bana kaldı Dikkat etmeye çalışıyorum

Yani ben kadere inanıyorum. Bu bebeğin yaşayacağı varsa ömrü varsa nolursa olsun olacak o.
O yüzden takmamaya çalışıyorum. Çok şükür sağlık sorunumuz yok şimdilik ikimizinde. Bakalım hayırlısı. Dİnlenmek lazım son trimestr da :)

İnşallah yaparlar ben konuştum ordaki hemsirelerlede sıcak bakmadilar pek, ikiz diye belki sana yardımcı olurlar. Bugün banada sezeryan dedi dr, medikalde 1500 tl ye çıkıyor, Yılmaz bey ben girersem doğuma 3500 tl ama seni mehmet nalbant a yonlendirecem 1000 ila 1500 civarı ödersiniz dedi, hakkımızda hayırlısı olsun artık, pasalarimiz sağlıklı olsunda hersey hallolur

Canbim ishal varsa enfeksiyon vardor mutlaka gorus dr unla
Görüştüm canim aslinda ishalde degil. Ishal olsa 15 20 dk da bir tuvalete gitmem gerekir. Gunde 1 2kez gittim ama ishal gibiydi. Sanırım usuttum ondan oldu. Doktorumu aradim bugün bir bak gecmezse yarin gel dedi

Canim hemsireleri bosver orda tandgin olursa yaparlar bisiyler:))) yani biz oyle yaptircaz insallah..beni sirf kuvoz olayndan dolayi unv tercih ettik insallah gerekte kalmaz canim mehmet nalbantta iyidir hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alalimda

Güle güle kullan canımmm. Ben de hastane çıkışı ve 5 tulum aldım aynı yerden. Çok sevimlilerr
Evet gerçekten çok sevimli ve oldukça kaliteliler. Dokunmadan alınca bi korkuyor insan ama bayıldım gelen ürünlere. Siz de güle güle kullanın aldıklarınızı inşallah cnm
Teşekkür ederiz cnm

Hepsi pek guzellermis canim saglikla giysin bebegin ohh devami gelir artik insan basladimi durduramiyor kendini

Çok güzel olmus canim guzelce suslenincede paylas bizimle ama acaba papyonlar farkli renk mi olsa hepsi mavi olmasami
Aynen artık başladım pek durabileceğimi sanmam cnm

aa çok ilginç hastanelerin kiraladığını bilmiyordum burda tek devlet hastanesi var ama özel filan yok, ben de çalışıyorum doğumdan 6 ay sonra başlarım işe ancak
Devlet hastanesinde boyle bisey var mi bilmiyprum canim.sormak lazim.

Duzenli bir agrinsanci degilse korkmana gerek yokj canim. Zamanini kontrol ettin mi hic.

Canim senin hareketyinle kordon bebegi etkilemez bence. Ayrtica daha cok kucukler kordon kac defa yer degistirir. Benbcede git bi dr a daha.
Kordonun boyna dolanmasi dogum aninda bebegi tehlikeye sokar bence.
Fazlaca korkutu konusmus bence doktor

Ya canim geri oldugunu doktormu soyluyor? Yani nerden anliyo? Ben hic sormuyom nezaman gitsem hersey yolunda tamam diyip cikiyom bi sorun olsa sormaya gerek yok demi kendileri soyler herhalde
Genel takiptn geri oldugunu anliyolar canim adet tarihine ve usg olcumune gore karsilastirmali bakiyolasr. Bi sorun olsa rmin ol en kotusunden baslayipnsoylerdi dr un. Demek ki hersey yolkunda

Görüştüm canim aslinda ishalde degil. Ishal olsa 15 20 dk da bir tuvalete gitmem gerekir. Gunde 1 2kez gittim ama ishal gibiydi. Sanırım usuttum ondan oldu. Doktorumu aradim bugün bir bak gecmezse yarin gel dedi
O bende de oluyor biraz usuyunce cani,. dedgin gibi sutekli olmadigi icin bende sorun etmemistim.
İnsallah tekrarlamaz tatlim

Evet inş sağlikla kucağimiza alalim. Ben de Fazli beydeyim kesercim bilir; çok da memnunum üniversite hastanesinde yapacak inş dogumumuzu... Tokatlı hemşerilerim

Evet inş sağlikla kucağimiza alalim. Ben de Fazli beydeyim kesercim bilir; çok da memnunum üniversite hastanesinde yapacak inş dogumumuzu... Tokatlı hemşerilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…