2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Doktor kendisi soyledi ilk baslarda yoktu boyle birsey.20. Haftadan sonra boyu kilosu iki hafta geri cikiyo. Insallah bu fark buyumez.Allah buyuktur. Sorun olsa doktorun soyler muhakkak

Dr bu gerilim için ne onerdi canım? Bana günde 1 kase yoğurt 2 yumurta akı 1 inin sarısı 2 bardak süt kan halimi da 2 ye çıkardı.

Doktor kendisi soyledi ilk baslarda yoktu boyle birsey.20. Haftadan sonra boyu kilosu iki hafta geri cikiyo. Insallah bu fark buyumez.Allah buyuktur. Sorun olsa doktorun soyler muhakkak

Dr bu gerilim için ne onerdi canım? Bana günde 1 kase yoğurt 2 yumurta akı 1 inin sarısı 2 bardak süt kan halimi da 2 ye çıkardı.

Canimm benim başladın sanırım annen, ablanda kalmaya zaman su gibi geçsin size baba-oğul ne alemdeler idare edebiliyorlar mi

Günaydın Mayıs anneleri ve bebeleri
Kapalı ve hafif yağmurlu bir izmir sabahından bildiriyorum. İki gün sonra dr kontrolümüz var ve ben şimdiden çokk heyecanlıyım
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim

canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyim

biraz geç oldu ama kusura bakma cnm ben sgk için demiştim memursan tam bilmiyorum ama süt yardımı alırsın bence ...

canim ben memurum simdi ben dogum iznine ayrildigimda maas alacam. ucretli izne ayrilacam ucretsiz izne ayrilanlara sgk daha oduyor sanirim o parayi bir de ilk cocuga sut yardimi var onu bizde alabiliyoruz diye biliyorum dogrumuyum yanlismiyim

biraz geç oldu ama kusura bakma cnm ben sgk için demiştim memursan tam bilmiyorum ama süt yardımı alırsın bence ...

Kızlar günaydın bugün rüyamda doğum yapıyodum.eşimle hastanedeyiz başka kimse yok doktoru arıyoruz bi türlü açmıyo.benim sancım var.hastanede dolanıp duruyoruz.sonra doğum yapcağım yere giriyorum sadece bitane ebe var doktor filan yok.dümdüz biyere çıkıyorum zorla.hemencik doğuruyorum.bebek ebenin kucağına düşüveriyo.yere düşcek diyede korkuyorum.sonra kucağıma alıyorum hemen kalkıyorum.çok güzel tombiş bi bebişüstünü giydirmeye çalışıyorum babasına gösteriyim diye çok güzel bi rüyaydı

Kızlar size bir şey soracağım.
Benim yaşadığım şehirde gebelere normal doğum-gevşeme eğitimi tarzı şeyler yok.
Bu konuda bildiğiniz kitap falan var mı acaba? Eğitim alamıyorum okuyup bilgileneyim istiyorum.

canım mrb hypno birthing mongan yöntemi isimli bir kitap var hamile anneler sayfasında paylaşmışlardı. yazarı marie f. mongan. normal doğumu düşünen ama korkan hamileler tüm korkularımı bu kitapla yendim diye paylaşmıştı admin. altında da hep kitabı öven yorumlar okumuştum. bi incele istersen. ben henüz almadım kitabı ama bende almayı düşünüyorum.

canım mrb hypno birthing mongan yöntemi isimli bir kitap var hamile anneler sayfasında paylaşmışlardı. yazarı marie f. mongan. normal doğumu düşünen ama korkan hamileler tüm korkularımı bu kitapla yendim diye paylaşmıştı admin. altında da hep kitabı öven yorumlar okumuştum. bi incele istersen. ben henüz almadım kitabı ama bende almayı düşünüyorum.

ayyy kızlar çok pardon yaaa resmen sayfayı katlettim ama anlamadım niye böyle oldu takıldı kaldı gibi yazdığımmmm. çok özür dilerimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…