2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim iki kitap oneririm sana biri ayse onerin hamilelikdogum ve bebek bakimi kitabi,digeri marie f.mongan HypnoBirthing mongan yontemi kitabi var.ikisini mutlaka okumalisin

canim iki kitap oneririm sana biri ayse onerin hamilelikdogum ve bebek bakimi kitabi,digeri marie f.mongan HypnoBirthing mongan yontemi kitabi var.ikisini mutlaka okumalisin

Kızlar bu Hypnobirthing kitabı türkçe mi? Ayşe Önerin kitabına da bakayım buna da, sağolunn.

Ay valla benimde bayadır aklımda nicki bi türlü tam hatırlıyamamıştım.üzüldüm canım en kısa zamanda yine nasip etsin rabbim.
Amin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasın

Günaydın tatlım hadi bakalim 2 gun sonra oğluşumuzdan güzel haberler alalım inşallah

Hayırlara gelsin canım rüyan zaman yaklaştıkça yavrularımıza hasretimiz artıyor inşallah ruyandaki gibi hemencik kolayca oluverir dogumun

Ay valla benimde bayadır aklımda nicki bi türlü tam hatırlıyamamıştım.üzüldüm canım en kısa zamanda yine nasip etsin rabbim.
Amin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasın

Günaydın tatlım hadi bakalim 2 gun sonra oğluşumuzdan güzel haberler alalım inşallah

Hayırlara gelsin canım rüyan zaman yaklaştıkça yavrularımıza hasretimiz artıyor inşallah ruyandaki gibi hemencik kolayca oluverir dogumun

Dr bu gerilim için ne onerdi canım? Bana günde 1 kase yoğurt 2 yumurta akı 1 inin sarısı 2 bardak süt kan halimi da 2 ye çıkardı.
Beslenme ile ilgili hic bir sey onermedi. Ama ben kendim dikkat etmeye calisiyorum günde 2 bardak sut cevuz badem muz yumurta yiyorum ozellikle faydasi olur mu bilmem. Sadece 15 gune bir cagiriyor artık gelisimi takip edecegiz dedi 2 haftayi gececek mi sabit mi kalacak. Ona göre belki erken dogum olabilir sanirim onyuzden de bebegin akcigerlerini geliştirici igne verdi onu yaptırdım

Ben de geçenlerde bir benzerini gördüm doğum yapıyorum eve geliyoruz, bebeği çok net gördüm
Emziriyorum, bir göğsümden süt geliyor birinden gelmiyor nedense

Eklentiler

• IMG-20160225-WA0007.webp
    10 KB · Görüntüleme: 296
  • IMG-20160225-WA0003.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 305
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…