- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.241
canim iki kitap oneririm sana biri ayse onerin hamilelikdogum ve bebek bakimi kitabi,digeri marie f.mongan HypnoBirthing mongan yontemi kitabi var.ikisini mutlaka okumalisinKızlar size bir şey soracağım.
Benim yaşadığım şehirde gebelere normal doğum-gevşeme eğitimi tarzı şeyler yok.
Bu konuda bildiğiniz kitap falan var mı acaba? Eğitim alamıyorum okuyup bilgileneyim istiyorum.
canim iki kitap oneririm sana biri ayse onerin hamilelikdogum ve bebek bakimi kitabi,digeri marie f.mongan HypnoBirthing mongan yontemi kitabi var.ikisini mutlaka okumalisinKızlar size bir şey soracağım.
Benim yaşadığım şehirde gebelere normal doğum-gevşeme eğitimi tarzı şeyler yok.
Bu konuda bildiğiniz kitap falan var mı acaba? Eğitim alamıyorum okuyup bilgileneyim istiyorum.
canım mrb hypno birthing mongan yöntemi isimli bir kitap var hamile anneler sayfasında paylaşmışlardı. yazarı marie f. mongan. normal doğumu düşünen ama korkan hamileler tüm korkularımı bu kitapla yendim diye paylaşmıştı admin. altında da hep kitabı öven yorumlar okumuştum. bi incele istersen. ben henüz almadım kitabı ama bende almayı düşünüyorum.
canim iki kitap oneririm sana biri ayse onerin hamilelikdogum ve bebek bakimi kitabi,digeri marie f.mongan HypnoBirthing mongan yontemi kitabi var.ikisini mutlaka okumalisin
Amin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasınAy valla benimde bayadır aklımda nicki bi türlü tam hatırlıyamamıştım.üzüldüm canım en kısa zamanda yine nasip etsin rabbim.
Günaydın tatlım hadi bakalim 2 gun sonra oğluşumuzdan güzel haberler alalım inşallahGünaydın Mayıs anneleri ve bebeleri
Kapalı ve hafif yağmurlu bir izmir sabahından bildiriyorum. İki gün sonra dr kontrolümüz var ve ben şimdiden çokk heyecanlıyım
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim
Hayırlara gelsin canım rüyan zaman yaklaştıkça yavrularımıza hasretimiz artıyorKızlar günaydın bugün rüyamda doğum yapıyodum.eşimle hastanedeyiz başka kimse yok doktoru arıyoruz bi türlü açmıyo.benim sancım var.hastanede dolanıp duruyoruz.sonra doğum yapcağım yere giriyorum sadece bitane ebe var doktor filan yok.dümdüz biyere çıkıyorum zorla.hemencik doğuruyorum.bebek ebenin kucağına düşüveriyo.yere düşcek diyede korkuyorum.sonra kucağıma alıyorum hemen kalkıyorum.çok güzel tombiş bi bebişüstünü giydirmeye çalışıyorum babasına gösteriyim diye çok güzel bi rüyaydı
Amin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasınAy valla benimde bayadır aklımda nicki bi türlü tam hatırlıyamamıştım.üzüldüm canım en kısa zamanda yine nasip etsin rabbim.
Günaydın tatlım hadi bakalim 2 gun sonra oğluşumuzdan güzel haberler alalım inşallahGünaydın Mayıs anneleri ve bebeleri
Kapalı ve hafif yağmurlu bir izmir sabahından bildiriyorum. İki gün sonra dr kontrolümüz var ve ben şimdiden çokk heyecanlıyım
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim
Hayırlara gelsin canım rüyan zaman yaklaştıkça yavrularımıza hasretimiz artıyorKızlar günaydın bugün rüyamda doğum yapıyodum.eşimle hastanedeyiz başka kimse yok doktoru arıyoruz bi türlü açmıyo.benim sancım var.hastanede dolanıp duruyoruz.sonra doğum yapcağım yere giriyorum sadece bitane ebe var doktor filan yok.dümdüz biyere çıkıyorum zorla.hemencik doğuruyorum.bebek ebenin kucağına düşüveriyo.yere düşcek diyede korkuyorum.sonra kucağıma alıyorum hemen kalkıyorum.çok güzel tombiş bi bebişüstünü giydirmeye çalışıyorum babasına gösteriyim diye çok güzel bi rüyaydı
Beslenme ile ilgili hic bir sey onermedi. Ama ben kendim dikkat etmeye calisiyorum günde 2 bardak sut cevuz badem muz yumurta yiyorum ozellikle faydasi olur mu bilmem. Sadece 15 gune bir cagiriyor artık gelisimi takip edecegiz dedi 2 haftayi gececek mi sabit mi kalacak. Ona göre belki erken dogum olabilir sanirim onyuzden de bebegin akcigerlerini geliştirici igne verdi onu yaptırdımDr bu gerilim için ne onerdi canım? Bana günde 1 kase yoğurt 2 yumurta akı 1 inin sarısı 2 bardak süt kan halimi da 2 ye çıkardı.
Duzenli bir agrinsanci degilse korkmana gerek yokj canim. Zamanini kontrol ettin mi hic.
Çok güzel güle güle kullansın bebeğiniz.Almamış olsaydım kesinlikle benim tercihim de bundan yana olurdu.Küvet aldınız mı hanımlar?
Ben bunu aldım e-bebekten katlanıyor ve inanılmaz yer tasarrufu yapıyor tavsiye ederimEki Görüntüle 1782185
turkce canim ben henuz okumadim.bana arkadasim vericek okumam icin.cok etkilendim demisti.Kızlar bu Hypnobirthing kitabı türkçe mi? Ayşe Önerin kitabına da bakayım buna da, sağolunn.
turkce canim ben henuz okumadim.bana arkadasim vericek okumam icin.cok etkilendim demisti.Kızlar bu Hypnobirthing kitabı türkçe mi? Ayşe Önerin kitabına da bakayım buna da, sağolunn.
Amin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasın
Ben de geçenlerde bir benzerini gördümKızlar günaydın bugün rüyamda doğum yapıyodum.eşimle hastanedeyiz başka kimse yok doktoru arıyoruz bi türlü açmıyo.benim sancım var.hastanede dolanıp duruyoruz.sonra doğum yapcağım yere giriyorum sadece bitane ebe var doktor filan yok.dümdüz biyere çıkıyorum zorla.hemencik doğuruyorum.bebek ebenin kucağına düşüveriyo.yere düşcek diyede korkuyorum.sonra kucağıma alıyorum hemen kalkıyorum.çok güzel tombiş bi bebişüstünü giydirmeye çalışıyorum babasına gösteriyim diye çok güzel bi rüyaydı
Oyyyy masallah annesi ,cok sirin ... insallah sag salim kucagina aldigindada birlikte fotonuzu atarsinKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Maşallah canım yaaa bişey dicem sana benziyor dimi paşa ben benzettim sanki çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallahKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Maşallah canımcım sana benzeyecek çınar paşa.Çok şükür hersey yolunda.oohh mis gibi yatar dinlenirsin canım bol bolKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta miranda_1986 M Mjdmjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?