- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.261
Tombiş görünüyor maşallah ne kadar olmuş kilosuKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Ayy canim benim cok sevindim herseyin güzel olmasina ohh baslasin tatil desene inşallah o gunlerde çok güzel gecer o zamanlarda kendini yormak yok bakKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Ayyy maasallah çok tatlı bebeğin canımKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
eveeeeetÇok güzel güle güle kullansın bebeğiniz.Almamış olsaydım kesinlikle benim tercihim de bundan yana olurdu.
Yaa offf benim de yeni yeni başladı işte vücut doğuma hazırlanıyor artık napalım yavrularımız için katlanıcaz canım ben de idareye bildirdim haftaya izne ayrılıcam rapor alıcam 1 haftada evde dinlenmek iyi gelir umarım
Canım hareketleri baya kısıtlıyor.ben evde olduğum halde baya zorlanıyorum.sizde çalişiyorsunuz zor gerçekten.o yüzden dinlenmek iyi gelir canımcımaa offf benim de yeni yeni başladı işte vücut doğuma hazırlanıyor artık napalım yavrularımız için katlanıcaz canım ben de idareye bildirdim haftaya izne ayrılıcam rapor alıcam 1 haftada evde dinlenmek iyi gelir umarım
merhaba ben hazıran ortasına kadar uzun kollu cıtcıtlı ustune zıbın takımı veya tulum gıydırdım ztn dr ların dedıgıde hep senden bır kat fazla olucak dıyor ama cok fazla kucuk uzun kollu bırsey almayın cunku hazıran ayı ıtıbarıyle kısa kol veya sıfır kol cıtcıtlıyla gezıyor bebeler bnm kızım butun yazı oyle gecırdı dıyebılırım baska sızın sormak ıstedıgınız bırsey varsa zevkle yardım ederım :)merhabalar,bende eski.mayis annelerine soracaktim.size denk gelmisken danismak isterim su siralar aklima takilan bir durum var bebek alisverisiyle ilgili..malum mayis ayi ne sicak ne soguk..ne tur kiyafet secimleri yaptiniz.fikirlerinizi bizler icin belirtirseniz cok faydali olacak :).baska konulardada onerilerini. olursa cok sevinirim.:)
Ayy maşallah Çınar bebiş cok tatlı çıkmış annesi yaa ben sana benzettimKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Ayy resmen bebişimi kucağıma aldığımı bebeklik çocukluk halleri gözümde canlanır gibi oldu.arkadaşlar sanırım çoğumuzun bebişi boğa burcu olacak bu yazı benim ilgimi çekti. paylaşmak istedim.
Boğa Burcu Çocukları
Çocuk Boğalar
Onun ruhuna giden yol sevgi, şefkat ve güzellikten geçer
Boğa bebekleri genelde her şeyden memnun olan bir yaratılışa sahiptirler. Mutlu ve gülen ifadeleri ile herkese, kendilerini sevdirirler. Bebekliğinden itibaren dikkat çekici derecede kendilerinden emindirler. Bebeklere özgü olmayan sabırları vardır. Bu tutumları çoğu zaman anne-babaların şaşırmasına yol açabilir; çünkü onlar, karınlarının doyurulmasını sessizce bekler ya da gecenin bir vakti ellerinden geldiğince ağlamadan durup büyüklerinin kendileriyle ilgilenmesini beklerler. Beklediği ilgiyi göremezlerse avaz avaz bağırmaya başlarlar. Boğa çocuğu, cömert porsiyonlarla yemek isterler.
Büyümeye başladıklarında sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip okşanmaktan, öpülmekten çok hoşlanan afacanlar haline gelirler. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler. Eğer istediği ilgi ve sevgiyi buluyorsa ebeveynlerine hiçbir sorun çıkarmazlar. Boğa çocukları tensel temastan çok hoşlanır. Fiziksel dokunuşlarla onu ne kadar çok sevdiğinizi görmeye ihtiyaçları vardır.
İlerleyen çağlarda sahiplenme istekleri su yüzüne çıkmaya başlar. Kendilerine ait olan eşyaların farkına varınca bunları paylaşma güçlüğü çekebilirler. Özellikle kendine ve ailesine ait eşyaları paylaşmaktan hoşlanmayabilirler. Genellikle çalışmaktan, okula gitmekten hoşlanmayan bu çocukları ikna etmek için güzel, renkli resimlerden, objelerden yararlanılabilir. Güzelliklere düşkün olan bu çocuklar yavaş yavaş okumaya ve çalışmaya alışacaklardır. Okula alıştıktan sonra ise birinciliği bırakmazlar. Disiplinli olan Boğalar'a ebeveynlerin "ders çalış" ikazında bulunmasına hiç gerek kalmaz.
Boğa çocukları için para kavramı çabuk gelişir. Verilen harçlığı disiplinli bir şekilde harcamayı daha okula başlamadan kavrayabilir. Paranın kumbarada artması onu rahatlatır ve heyecanlandırır. Biriktirdiği paranın, istediği pahalı oyuncağa kavuşmanın en emin yolu olduğunu bilir. Boğa çocuklarını pahalı ve etkileyici hediyelerle mutlu etmek kolaydır.
Boğa insanları akrabalarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kız kardeş veya erkek kardeşlerle arası iyidir ama çoğu zaman katı bir tutum sergilerler. Bu durum zaman zaman sorunlar çıkartıp kopukluklarına yol açabilir; aslında söylemek istediğini bir türlü söylemediği için tatsızlıklar olur. Ailenin büyükleriyle de cana yakın tavırlarıyla iyi bir iletişim kurar. Aile kurumunun onun hayatındaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir.
AİLE HAYATI
Boğa çocukları, ailelerini, hayatlarında yer alan ciddi bir kurum olarak görürler. İnatçı tutumları ile uzlaşmayı öğrendikleri takdirde, aile içi anlaşmazlıklar en aza indirgenebilir. Boğalar, sevdikleri aile bireyleri ile birlikte olmaktan büyük huzur duyarlar.
Allahımmm tombişim benim yaa maşallahKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 M Mjdmjd yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Amin canım inşallahAmin canım ya hepimiz cok üzüldük Allah kimseye evlat acısı yasatmasın
Günaydın tatlım hadi bakalim 2 gun sonra oğluşumuzdan güzel haberler alalım inşallah
Hayırlara gelsin canım rüyan zaman yaklaştıkça yavrularımıza hasretimiz artıyorinşallah ruyandaki gibi hemencik kolayca oluverir dogumun
Merak ettiğimiz için bilinçaltı sanırım.Ben de geçenlerde bir benzerini gördümdoğum yapıyorum eve geliyoruz, bebeği çok net gördüm
Emziriyorum, bir göğsümden süt geliyor birinden gelmiyor nedense
Evde yoruyor canım yemek yap bulaşık çamaşır o bile yetiyor evde iş daha çokCanım hareketleri baya kısıtlıyor.ben evde olduğum halde baya zorlanıyorum.sizde çalişiyorsunuz zor gerçekten.o yüzden dinlenmek iyi gelir canımcım
Canım malesef bebegini kaybetti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?