- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.281
Ayyy bizde benzettik etraftan da çok dediler valla baya havaya girdim bendeAllahımmm tombişim benim yaa maşallahtatlım ağzı burnu aynı sen çok benziyor
Ay canım maşşallah sanki doğmuşta uyurken çekmişsin gibi baya belli artık.birine bile benzetebilirsiniz.allah kucağına almayı da nasip etsin canımKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Yaaaa bak annesi kılıklı yaptım oğlanı deseneAyy maşallah Çınar bebiş cok tatlı çıkmış annesi yaa ben sana benzettim
Gerçekten böyle Gorunce nasılda büyümüş dedim doktoraAy canım maşşallah sanki doğmuşta uyurken çekmişsin gibi baya belli artık.birine bile benzetebilirsiniz.allah kucağına almayı da nasip etsin canım
Ay çok teşekkürler güzel teyzesiiPamukprncess tatlımmm maşallah bebişine
Onlar nasıl güzel yanaklar öyleee
Bende sana benzettim annesi oğluşunu. Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Çok güzel yaa okurken ben de hayal ettim. Hep bu şekilde düşünüyorum ben dekızlar dün gece rüyama girdi meleğim ne kadar da güzeldi emziriyordum onu bol bol hep sağ göğsümü istiyordu Allahım bu duyguyu kimseden esirgeme ben daha yaşamadan bu kadar mutlu oluyorsam yaşayınca ne hissedicem bilemiyorum ayrıca göğüs kremi sürmeyi de unutmuyordumo kadar güzel zamanda doğum yapıcaz ki mayıs ayı yaza giriş bahar hava güzel ve aydınlık ne bunaltıcı sıcak ne de kar yağmur aydınlık bir gün hayal ediyorum miniğimi sabah saatlerinde kucağıma almış ve tüm doğum yorgunluğunu atıp dinlenirken hayal ediyorum heralde birkaç gün sen gerçek misin bakışlarıyla onu izlerim
Bende emzirirken gordum benim korkum hep göğsüm aciyacak, yara olacak miydi ama rüyamda çok güzeldi inşallah bunları yasayacagimiz gunler de gelir tatlımkızlar dün gece rüyama girdi meleğim ne kadar da güzeldi emziriyordum onu bol bol hep sağ göğsümü istiyordu Allahım bu duyguyu kimseden esirgeme ben daha yaşamadan bu kadar mutlu oluyorsam yaşayınca ne hissedicem bilemiyorum ayrıca göğüs kremi sürmeyi de unutmuyordumo kadar güzel zamanda doğum yapıcaz ki mayıs ayı yaza giriş bahar hava güzel ve aydınlık ne bunaltıcı sıcak ne de kar yağmur aydınlık bir gün hayal ediyorum miniğimi sabah saatlerinde kucağıma almış ve tüm doğum yorgunluğunu atıp dinlenirken hayal ediyorum heralde birkaç gün sen gerçek misin bakışlarıyla onu izlerim
Canim hemsireleri bosver orda tandgin olursa yaparlar bisiyler:))) yani biz oyle yaptircaz insallah..beni sirf kuvoz olayndan dolayi unv tercih ettik insallah gerekte kalmaz canim mehmet nalbantta iyidir hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza alalimda
Anne-baba dolgun yanaklı bize çekmiş o daAyy canim benim cok sevindim herseyin güzel olmasina ohh baslasin tatil desene inşallah o gunlerde çok güzel gecer o zamanlarda kendini yormak yok baktombis tombis yanaklari var çınar beyimizin maşallah
Canım maşallah oğluşunaKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
1.500gr olmuş teyzesiiiTombiş görünüyor maşallah ne kadar olmuş kilosu
ay cok tesekkur ederim :) uzun kollu kiyafet.konusu beni cok dusunduruyordu.dediginiz gibi az alayim.en azindan 40 i cikana kadar goturecek sayida alsam yeterli.zaten cabuk buyuyorlar.kisa kollu ve bir sonraki aylari dusunerek buyuk kiyafet almak mantikli.insallah o guzel gunlere getirsin Rabbim :)merhaba ben hazıran ortasına kadar uzun kollu cıtcıtlı ustune zıbın takımı veya tulum gıydırdım ztn dr ların dedıgıde hep senden bır kat fazla olucak dıyor ama cok fazla kucuk uzun kollu bırsey almayın cunku hazıran ayı ıtıbarıyle kısa kol veya sıfır kol cıtcıtlıyla gezıyor bebeler bnm kızım butun yazı oyle gecırdı dıyebılırım baska sızın sormak ıstedıgınız bırsey varsa zevkle yardım ederım :)
Teşekkürler güzel teyzesiCanım maşallah oğluşunaNe de güzel herşeyi belli minnoşun yerim onu
Canım malesef bebegini kaybetti o
Canımmm olmaz mi benim Eltiler öyle bana getireceğim bende diyip duruyorlar, bebisime patik yapıyorum hemen o da başladı kizima yapayım, yaza bebek partisi yapcaz dedim heyecanimi paylastim o da hemen suratını astıKızlar sizinde çevrenizde var mı bilmiyorum.. Hamile kaldıktan sonra çevremde birçok insan bende ikinciyi yapcam, bende senin gibi şunu şunu yapcam diyip duruyorlar ki onlarda en fazla 2 3 yıl önce doğurdular onların zamanında da herşey vardı kendileri yapmadılar.. Şimdi benim herşeyimi deli gibi merak edip sorguluyorlar söylemediğimde yada bebeğin ultrason fotoğrafıda dahil olmak üzere tüm yaptıklarımı göndermediğimde trip atıyorlarherkesten uzaklaşasım var niye böyle oldu bilmiyorm. Birtek siZinle paylaşınca heyecanımı içim çok rahat oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?