2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canım maşşallah sanki doğmuşta uyurken çekmişsin gibi baya belli artık.birine bile benzetebilirsiniz.allah kucağına almayı da nasip etsin canım
Gerçekten böyle Gorunce nasılda büyümüş dedim doktora çok ketum bir doktorum var hemen şaşkınlıklarimi kendime sakladim sonra insallah canım hepimiz sağlıklı alırız kucağımıza

kızlar dün gece rüyama girdi meleğim ne kadar da güzeldi emziriyordum onu bol bol hep sağ göğsümü istiyordu Allahım bu duyguyu kimseden esirgeme ben daha yaşamadan bu kadar mutlu oluyorsam yaşayınca ne hissedicem bilemiyorum ayrıca göğüs kremi sürmeyi de unutmuyordum o kadar güzel zamanda doğum yapıcaz ki mayıs ayı yaza giriş bahar hava güzel ve aydınlık ne bunaltıcı sıcak ne de kar yağmur aydınlık bir gün hayal ediyorum miniğimi sabah saatlerinde kucağıma almış ve tüm doğum yorgunluğunu atıp dinlenirken hayal ediyorum heralde birkaç gün sen gerçek misin bakışlarıyla onu izlerim

Pamukprncess tatlımmm maşallah bebişine
Onlar nasıl güzel yanaklar öyleee
Bende sana benzettim annesi oğluşunu. Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Ay çok teşekkürler güzel teyzesii babada ona benzeyecek bir yer aradı da bulamadı bir türlü inşallah hepimiz sağlıklı alırız tatlim

Çok güzel yaa okurken ben de hayal ettim. Hep bu şekilde düşünüyorum ben de Mis gibi bahar havası ağaçlar çiçek açmış, pencereden içeri giren bir ışık hüzmesi...Hehe

Bende emzirirken gordum benim korkum hep göğsüm aciyacak, yara olacak miydi ama rüyamda çok güzeldi inşallah bunları yasayacagimiz gunler de gelir tatlım

İşini halledersen güzel olur tabi, Mehmet bey çok iyi bi dr, eltimin dogumunu o yaptirdi, benim tup tedavim sırasında yılmaz bey şehir dışına çıkmıştı mehmet bey baktı bi kaç kere çok hoşuma gitti dr lugu, o konuda içim rahat. Allah yardımcımız olsun

Ayy canim benim cok sevindim herseyin güzel olmasina ohh baslasin tatil desene inşallah o gunlerde çok güzel gecer o zamanlarda kendini yormak yok bak tombis tombis yanaklari var çınar beyimizin maşallah
Anne-baba dolgun yanaklı bize çekmiş o da ev kendinden geciyo bu ara ama ben hiiiiiç oralı olmuyorumm ohh yormam tatlımen son ne Zaman süpürge elimdeydi onu bile unuttum babamiza kaliyo işler

ay cok tesekkur ederim :) uzun kollu kiyafet.konusu beni cok dusunduruyordu.dediginiz gibi az alayim.en azindan 40 i cikana kadar goturecek sayida alsam yeterli.zaten cabuk buyuyorlar.kisa kollu ve bir sonraki aylari dusunerek buyuk kiyafet almak mantikli.insallah o guzel gunlere getirsin Rabbim :)

Kızlar sizinde çevrenizde var mı bilmiyorum.. Hamile kaldıktan sonra çevremde birçok insan bende ikinciyi yapcam, bende senin gibi şunu şunu yapcam diyip duruyorlar ki onlarda en fazla 2 3 yıl önce doğurdular onların zamanında da herşey vardı kendileri yapmadılar.. Şimdi benim herşeyimi deli gibi merak edip sorguluyorlar söylemediğimde yada bebeğin ultrason fotoğrafıda dahil olmak üzere tüm yaptıklarımı göndermediğimde trip atıyorlar herkesten uzaklaşasım var niye böyle oldu bilmiyorm. Birtek siZinle paylaşınca heyecanımı içim çok rahat oluyor..

Canım malesef bebegini kaybetti o

daha önce iletisi oldu mu gördüm mü hatırlamıyorum ama böyle şeyleri görünce çok üzülüyorum ben
keşke hiçbirimizin başına gelmese böyle şeyler, sağlığıyla zamanında doğsa bütün bebekler..
Allah sabır versin bebeğini kaybedeblere, gerçekten çok zor bi durum.

Selam kizlar.
Dunden beri kizim biraz hareketsiz. Dun biraz evde is yaptim yoruldumu acaba. Bugunde pek dise dokunur hareketi olmadi sonra nutella aldim. Biraz hareketlendi ama normalde deliriyordu cikolata yiyince. Surekli takipteyim artik. Hayirlisiyla bebisleri alsak kucagimiza. Zaman gectikce endise de artiyor. Sanirim tehlikeli donemlerdeyiz yine. Umarim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza. Bu aralar psisikim endiseli takiliyor sanirim.

Birde rahik kasılması yaşayan arkadaslar biraz tarif edermisiniz. Ben farkli bir sey hissetmedim bu cati agrisi yada kasilma vs nasil oluyor.

Canımmm olmaz mi benim Eltiler öyle bana getireceğim bende diyip duruyorlar, bebisime patik yapıyorum hemen o da başladı kizima yapayım, yaza bebek partisi yapcaz dedim heyecanimi paylastim o da hemen suratını astı bi de ben önce boş kese ydi kurtaj olduğumda moralim bozuk o gün bana geçmiş olsun yerine diyo ki, çocuk çok güzel bir şey olunca anlarsın rsmen güldü durdu keyifliydi moralimi bozdu ve şansıma eltilerim ikiz, kayinlarim teyze kızlarını almışlar bende mesafe koydum aramiza en iyisi bu canım mesafeli olmak ultrasonu samimi birkaç kişiye gösteriyorum mesela .. Kötü niyetlilerle özel hiçbir şey paylaşmiyorum sende boşver onları dilediğince her şeyi yap fotolarin da harikaydı mesela ilk gebelik heyecan var, zamanımız var tabi her şeyi yapmak isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…