2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım sen hareket halindeyken bebiş çok uyurmus ondan da olabilir .. Nts ye gidersin yakında orda her şey yolunda çıkarsa sıkıntı yok şimdi de hissettikten sonra hareketi kafaya takma bak sen taktikca o da gergin olabilir ve uzaninca daha bi hareketliler bi de öyle bi yap 2saat kadar

Kötü niyetli insanlar belli ki, çekemiyorlar. Komşunun tavuğu kaz görünürmüş çok şükür çevremde öyle insanlar yok. Burası en net kendimizi anlattığımız yer bence de

Elti eltiyi çekemez derler.. Ayrıca kürtajdan sonraki konuşması da çok düşüncesizce olmuş.. Belli ki patavatsız biri. Uzak durmakta fayda var

Maşallah canımcım sana benzeyecek çınar paşa.Çok şükür hersey yolunda.oohh mis gibi yatar dinlenirsin canım bol bol
Teşekkürler bitanem ben çalışmayı istiyordum ama sıkıntılar da olunca bebeğim önemli deyip izne ayrılacağım artık inşallah sonuna kadar hepimizin böyle sikintisiz gider

Birde rahik kasılması yaşayan arkadaslar biraz tarif edermisiniz. Ben farkli bir sey hissetmedim bu cati agrisi yada kasi
Canım benim iki bacağın arası bikini bölgesinde ağrım oluyor hele geceleri daha fazla. İlk gebeliğimde hiç yaşamamiştim
Yürürken özellikle zorluyor.kasılmayıda bebeğin bi yerde toplanıp karnın sertleşmesi diye biliyorum çok uzun sürmemiş olması ve sık sık tekrar etmemesi önemli canım.magnezyum ilacı bu kasılmalara iyi geliyormuş

Evet hareket halindeykem oynamazdi da aksam dinlenmeye gevince hareketlenirdi. Ondan endise ettim. Artik hareketleri takip etmemiz gereken donemmis canim. Ne bileyim kizim biraz nazli zaten.

Aynen bende öyle yapıyorum artık ve büyük eltim ise çok iyidir düşünceli, ama bu ikizler beni ilkin mahvettiler şimdi ise takmiyorum onları

Evet hareket halindeykem oynamazdi da aksam dinlenmeye gevince hareketlenirdi. Ondan endise ettim. Artik hareketleri takip etmemiz gereken donemmis canim. Ne bileyim kizim biraz nazli zaten.
Yesinler onun nazini annesi sen hissettiğin surece normal mesela günde 15 kez hissetmek yeterliymis için rahat etmezse kontrole gidersin ama saymayı dene yarın sabahtan

Himm demek o kizimin totosunu dayani yine dedigim anlar kasilmaymis. Bazen boyle kafasimi totosumu ne dayiyor bende seviyor dum bi cik ordan isircam seni diye

Kontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz @iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Canim çok tatlı olmuş büyümüş çınar paşa darısı dogunca ilk fotolarını çekmeye olsunbende sana benzettim erkekler anneci olurmusya seninki öyle olcak belli sağlıklı dogsunlarda minciririz tombik yanaklari.

Isırasımmm geldi teyzesiii teşekkür ederiz inşallah burdan ilk doğum sonrası fotolari da paylaşacağız bizimki şimdiden kendini okşatmayi da öğrendi elimi gezdirince totoyu, kafayı dayiyor inşallah hepsi sağlıklı bahar bebekleri olacak misss miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…