- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.301
Tatlım sen hareket halindeyken bebiş çok uyurmus ondan da olabilir .. Nts ye gidersin yakında orda her şey yolunda çıkarsa sıkıntı yokSelam kizlar.
Dunden beri kizim biraz hareketsiz. Dun biraz evde is yaptim yoruldumu acaba. Bugunde pek dise dokunur hareketi olmadi sonra nutella aldim. Biraz hareketlendi ama normalde deliriyordu cikolata yiyince. Surekli takipteyim artik. Hayirlisiyla bebisleri alsak kucagimiza. Zaman gectikce endise de artiyor. Sanirim tehlikeli donemlerdeyiz yine. Umarim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza. Bu aralar psisikim endiseli takiliyor sanirim.
Birde rahik kasılması yaşayan arkadaslar biraz tarif edermisiniz. Ben farkli bir sey hissetmedim bu cati agrisi yada kasilma vs nasil oluyor.
Kızlar sizinde çevrenizde var mı bilmiyorum.. Hamile kaldıktan sonra çevremde birçok insan bende ikinciyi yapcam, bende senin gibi şunu şunu yapcam diyip duruyorlar ki onlarda en fazla 2 3 yıl önce doğurdular onların zamanında da herşey vardı kendileri yapmadılar.. Şimdi benim herşeyimi deli gibi merak edip sorguluyorlar söylemediğimde yada bebeğin ultrason fotoğrafıda dahil olmak üzere tüm yaptıklarımı göndermediğimde trip atıyorlarherkesten uzaklaşasım var niye böyle oldu bilmiyorm. Birtek siZinle paylaşınca heyecanımı içim çok rahat oluyor..
Canımmm olmaz mi benim Eltiler öyle bana getireceğim bende diyip duruyorlar, bebisime patik yapıyorum hemen o da başladı kizima yapayım, yaza bebek partisi yapcaz dedim heyecanimi paylastim o da hemen suratını astıbi de ben önce boş kese ydi kurtaj olduğumda moralim bozuk o gün bana geçmiş olsun yerine diyo ki, çocuk çok güzel bir şey olunca anlarsın rsmen güldü durdu keyifliydi moralimi bozdu ve şansıma eltilerim ikiz, kayinlarim teyze kızlarını almışlar bende mesafe koydum aramiza en iyisi bu canım mesafeli olmak ultrasonu samimi birkaç kişiye gösteriyorum mesela .. Kötü niyetlilerle özel hiçbir şey paylaşmiyorum sende boşver onları dilediğince her şeyi yap fotolarin da harikaydı mesela ilk gebelik heyecan var, zamanımız var tabi her şeyi yapmak isteriz
Teşekkürler bitanemMaşallah canımcım sana benzeyecek çınar paşa.Çok şükür hersey yolunda.oohh mis gibi yatar dinlenirsin canım bol bol
Canım benim iki bacağın arası bikini bölgesinde ağrım oluyor hele geceleri daha fazla. İlk gebeliğimde hiç yaşamamiştimBirde rahik kasılması yaşayan arkadaslar biraz tarif edermisiniz. Ben farkli bir sey hissetmedim bu cati agrisi yada kasi
Tatlım sen hareket halindeyken bebiş çok uyurmus ondan da olabilir .. Nts ye gidersin yakında orda her şey yolunda çıkarsa sıkıntı yokşimdi de hissettikten sonra hareketi kafaya takma bak sen taktikca o da gergin olabilir ve uzaninca daha bi hareketliler bi de öyle bi yap 2saat kadar
Aynen bende öyle yapıyorum artık ve büyük eltim ise çok iyidir düşünceli, ama bu ikizler beni ilkin mahvettilerKötü niyetli insanlar belli ki, çekemiyorlar. Komşunun tavuğu kaz görünürmüşçok şükür çevremde öyle insanlar yok. Burası en net kendimizi anlattığımız yer bence de
Elti eltiyi çekemez derler.. Ayrıca kürtajdan sonraki konuşması da çok düşüncesizce olmuş.. Belli ki patavatsız biri. Uzak durmakta fayda var
Yesinler onun nazini annesi sen hissettiğin surece normal mesela günde 15 kez hissetmek yeterliymisEvet hareket halindeykem oynamazdi da aksam dinlenmeye gevince hareketlenirdi. Ondan endise ettim. Artik hareketleri takip etmemiz gereken donemmis canim. Ne bileyim kizim biraz nazli zaten.
Ayy inşallah çok teşekkürlerOyyyy masallah annesi ,cok sirin ... insallah sag salim kucagina aldigindada birlikte fotonuzu atarsin
Himm demek o kizimin totosunu dayani yine dedigim anlar kasilmaymis. Bazen boyle kafasimi totosumu ne dayiyor bende seviyor dum bi cik ordan isircam seni diyeCanım benim iki bacağın arası bikini bölgesinde ağrım oluyor hele geceleri daha fazla. İlk gebeliğimde hiç yaşamamiştim
Yürürken özellikle zorluyor.kasılmayıda bebeğin bi yerde toplanıp karnın sertleşmesi diye biliyorum çok uzun sürmemiş olması ve sık sık tekrar etmemesi önemli canım.magnezyum ilacı bu kasılmalara iyi geliyormuş
Valla öyle diyolar bende baya havaya girdimMaşallah canım yaaa bişey dicem sana benziyor dimi paşa ben benzettim sanki çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah
Ne Zaman oldu bu canımCanım malesef bebegini kaybetti o
Canim çok tatlı olmuş büyümüş çınar paşa darısı dogunca ilk fotolarını çekmeye olsunKontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 NicksizYumurta @miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
Isırasımmm geldi teyzesiiiCanim çok tatlı olmuş büyümüş çınar paşa darısı dogunca ilk fotolarını çekmeye olsunbende sana benzettim erkekler anneci olurmusya seninki öyle olcak belli sağlıklı dogsunlarda minciririz tombik yanaklari.
Ayy çok tatlı durur buuuu bebişin içinde miss kokulu çiçek olur annesi
Bende öyle düşünüyordym canım :)değilmiş meğerse.Himm demek o kizimin totosunu dayani yine dedigim anlar kasilmaymis. Bazen boyle kafasimi totosumu ne dayiyor bende seviyor dum bi cik ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?