2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
candanotecann aldığın küvet harikaymiş tam bizlik ama biz aldık yaa yoksa at arabaya memlekete de götür ohh ne rahat

Özellikle küçük evler için çok iyi. İncecik oluyor katlayınca, her yere gider yani

Ayy çok tatlı durur buuuu bebişin içinde miss kokulu çiçek olur annesi güle güle giysin prenses

Yakası çiçek gibi insan hayal etmekten bir hal oluyor yaa inşallahh

Canimm benim başladın sanırım annen, ablanda kalmaya zaman su gibi geçsin size baba-oğul ne alemdeler idare edebiliyorlar mi

Slm canım daha başlamadım kalmaya şimdilik ara ara kalıyorum ama martın ikinci haftasından itibaren artık kalmaya başlamam lazım ağırlaştım çünkü yol çok zorluyor hele metrobüs kalabalık kokular ve bir saat yol geçmek bilmiyor. Oğluşum eminim çok üzülecek biliyorum ama mecburum bu şekilde olmasına artık hafta sonları ve hafta içi bir gün eve geçicem

Aynen canım bizimkinde de var bu ara icerderden kipirdanirken karnimi biraz oksiyim dokunmayim hemen basliyo icerden vurmaya anliyolar bence disardan dokunuldugunu hemen bacakları gerip tototuyu itiyo dışarı sevdiriyor kendini burçlarının ozelliklerinde de varmisya ilgiyi sevgiyi severlermis boğa kuzulari:)

Kontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz @iremerve1990 @NicksizYumurta miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
anammmmm masallah mgul'cum, tombis olmus ya cinar pasa! yanaklari doluvermis vallahi. 3.5 hafta ne kadar farkediyor artik!

ya bu arada ogretmen arkadaslarin hepsi 32. haftada izne ayriliyorlar. sen de ayriliyormussun... yaz tatiliyle izni uzatmak icin mi acaba? ben 38. haftaya kadar calisirim diyordum; acaba hayal mi kuruyorum??
yani benim isim bilgisayar basinda, hep oturarak. o yuzden sorun olmaz, bir de son haftalar beklemesi iyice zorlasir ki ben zaten sabirsiz biriyim, bari ise geleyim de kafam dagilsin diyordum ama... yanlis mi dusunuyorum??

Çok tatlısın sen yaaa Allah korusun şekerim seni, beni , bizi bak gerçekten sebebi var demek yoksa bu kadar değildik biz de
amin canim. hepimizin bebisleri sag saglim dogar artik insallah. saka maka az kaldi. ben bile ki mayisin son annelerinden olacagim artik yavas yavas ucuncu trimaster a geciyorum.

Küvet aldınız mı hanımlar?
Ben bunu aldım e-bebekten katlanıyor ve inanılmaz yer tasarrufu yapıyor tavsiye ederimEki Görüntüle 1782185
ay eveeet ben de daha yeni aldim !!! asagida linkini veriyorum.
bu katlanan kuvetleri gormustum ve cok begenmistim. hatta neredeyse bunlardan bir tane alacaktim, ama sonra fikrimi degistirip asagidakini aldim. benim banyoda kedi kumu oldugu icin bebisi orda yikamayi planlamiyorum. o yuzden asagidaki cok kullanisli olur diye tahmin ettim.
yalniz bir kotu yani koycak yerler bulamadim. kutuda odamin kosesinde duruyor oylece. halbuki acip bakacaktim ama sonra kutuya koyamam diye vazgectim.

http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=48188466

kızlar bişi sorcam benim sol tarafımda sırtımda belli bi noktada iki aydır bi ağrı var. doktora soracak oluyorum unutuyorum hep. uzun süre oturunca dayanılmayacak derecede ağrıyor artık. düşününki servisle ev arası 15 dk sürüyor son 2-3 dk duramıyorum illa kalkıp bi yürüyeceğim. zaten iş yerinde de öyle sürekli kalkıp yürüyorum. sizde böyle bi ağrı yaşıyormusunuz hiç

Seninki de güzelmiş, işlevsel duruyor, katlanmayınca koyacak yer sıkıntı olabilir

Aynı ağrıdan sol göğüs altında bndede var canım.Fazla otursam ağrıyo fazla yürüsem yine ağrıyo.elimi bastırdığımda yara varmış gibi acıyor.doktora söyledim bebek baskı yapıyor dedi .son ayların bize getirdiklerinden diye düşünüyorum bnde artık ne yapayım

Seninki de güzelmiş, işlevsel duruyor, katlanmayınca koyacak yer sıkıntı olabilir
evet hayatim yaa.. ben bir de daginikligi hic sevmem biliyor musun.. bana gelen herkes der ki ay evin ne kadar genismis. halbu ki alakasi yok. minimum koltuk, minimum dekorasyon. annemin evi incik cincik doldudur. onla yasamaktan gina gelmis...
simdi bebek esyalari cogaldikca bana afakanlar basiyor. cunku hic birseyin yeri belli degil. hersey kutularda ve kaldirilmis durumda. ama artik son demlerimi yasiyorum, daha fazla tikistirabilecegim yerler kalmadi evde. su kuvetin kutusu mesela makyaj masamin altinda sakli. bebek gelip de hersey kullanilmaya basladiginda ne olacak bilemiyorum.

ama dun aksam bir emlakciyla anlastik, evimizi satiliga cikariyoruz martin ilk haftasinda. hayirlisiyla bol para veren bir alici bulursak eger, daha buyuk eve cikacagiz. ben bu yaz yeni dogmus bir bebekle evi satip, yenisini alip, nasil tasinacagim bilmiyorum ama, annelerin super gucleri olduguna ve benim de dogumdan sonra bu gclere hak kazanacagima inaniyorum!!

Hiç sorma canım insanlar niye böyle acaba kendileri zamanında doğurdular akılları nerdeydi merak ediyorum.. 2 sene önce doğurmuş arkadaş bizim zamanımızda böyle süslemeler yoktu sadece çikolata dağıttık, fotoğraf çekimi yoktu, bilmem ne yoktu diyip duruyo sanki 10 yıl olmuş doğuralı

seninkine bebek baskı yapıyor olabilir canım ama benim sırtım olunca sanki böle kemiğim ağrıyor gibi ya da kaslarım değişik ve beni bayaa zorlayan bir ağrı.

Halbuki beyin bedava azıcık kullansalar gerçekten burada paylaştığım yazdığım herşeyi gönül rahatlığıyla yapıyorum

Bizde de durumlar aynıydı =) annem sağ olsun "bir gün lazım olursa.." tarzı bir felsefeye sahip olduğu için ev kalabalıktı haliyle =)) kendi evime geçince bizde de bir ferahlama oldu şimdi kutu durumları oluşmaya başladı. Oda takımı gelse de yerleştirsem düzene girse diyorum.
Bebekle taşınmak zor ama inşallah istediğin gibi gider her şey

Canım aynı durum bendede var. Sanki eskisine göre daha az yada daha hafif hissediyorum hareketlerini diye endişelendim. Off arada nüksediyor böyle korkular işte. Ama sabah aklıma gelmişti. Bir yerde yazıyordu. Bebeğiniz büyüdükçe hareket alanı daralıyor diye. Aradım buldum sonunda. Evet doğru hatırlıyormuşum. Aynende öyle yazıyormuş. Bak ekliyorum aşağı. Belkide normaldir bu yaşadıklarımız...

Kızlar dün çok sinirim bozuldu gene eşimin amcası gelmiş ona gittik akşam dün benim arkadaşım gelmişti ben toktum ama eşim açtı neyse yemek yapmışlar eşim yedi ben dedim yemicem sagolun tatlı yapmışlar ve gözümün önünden saklaya saklaya kaldırdılar bide diyo kv kaldır bunu kızım abinler yemez insan bi der bu kız hamile gördü canı çeker hic de canım istemedi şükür ki ikinci kere aynı problemi yaşıyorum orda artık eşime söylemeye çekindim bende böyle yaptılar diye bi insan nasıl böyle yapar ya

Selam kızlar. Bu izinlerle ilgili ben de aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Diyelim ki 38. haftaya kadar çalışıcaz ama bebek 37. hafta da gelmek istedi. Kalan üç/dört hafta noluyor? Doğum sonrası izne ekleniyor mu? Yoksa yanıyor mu? Ben okuduğum bilgiler arasında buna benzer bir durum görmedim sanırım ya da atladım bilemiyorum.

Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Tatlıları bitmesin diye mi acaba

Kizlar bizim besigimiz geldi aksam normalde ctesi gelcekti supriz oldu erken gelmis tabi bugun ben dayanamayip yerlestirdim gerçi kaldirilacak yikarim öyle yerlestiririm temiz ama nasıl durduğunu çok merak ettim herşey nerdeyse hazır mira kuşumu bekliyoruz sabırla. Barbie de onu bekliyo kuruldu bile yatağa
Yanlız tulunu takarken çok duygulandım bi gün gelirde gelinligini de böyle giydirirsem dedim nerden geldiyse aklıma başladım aglamayasonra dedim ki ben kızımı evlendirmicem hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…