- 4 Ocak 2016
- 508
- 942
- 23
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.321
candanotecann aldığın küvet harikaymiş tam bizlik ama biz aldık yaa yoksa at arabaya memlekete de götür ohh ne rahat
Ayy çok tatlı durur buuuu bebişin içinde miss kokulu çiçek olur annesigüle güle giysin prenses
Canimm benim başladın sanırım annen, ablanda kalmaya zaman su gibi geçsin sizebaba-oğul ne alemdeler idare edebiliyorlar mi
Aynen canım bizimkinde de var bu ara icerderden kipirdanirken karnimi biraz oksiyim dokunmayim hemen basliyo icerden vurmaya anliyolar bence disardan dokunuldugunu hemen bacakları gerip tototuyu itiyo dışarı sevdiriyor kendini burçlarının ozelliklerinde de varmisya ilgiyi sevgiyi severlermis boğa kuzulari:)Isırasımmm geldi teyzesiiiteşekkür ederiz inşallah burdan ilk doğum sonrası fotolari da paylaşacağız bizimki şimdiden kendini okşatmayi da öğrendi elimi gezdirince totoyu, kafayı dayiyor inşallah hepsi sağlıklı bahar bebekleri olacak misss miss
Cok guzelmis gule.gule giyin canim. Bende arada aldiklarimi acip bakiyorum seviyorum icinde hayal ediyorum . Resmen terapi
anammmmm masallah mgul'cum, tombis olmus ya cinar pasa! yanaklari doluvermis vallahi. 3.5 hafta ne kadar farkediyor artik!Kontrolümüz güzel geçti çok şükür bi hafta daha çalışıp izne baslayacagiz@iremerve1990 @NicksizYumurta miranda_1986 @Mjdmjd @yagmurr_damlasi ve tüm teyzeeee ler
amin canim. hepimizin bebisleri sag saglim dogar artik insallah. saka maka az kaldi. ben bile ki mayisin son annelerinden olacagim artik yavas yavas ucuncu trimaster a geciyorum.Çok tatlısın sen yaaaAllah korusun şekerim seni, beni , bizi bak gerçekten sebebi var demek yoksa bu kadar değildik biz de
ay eveeet ben de daha yeni aldim !!! asagida linkini veriyorum.Küvet aldınız mı hanımlar?
Ben bunu aldım e-bebekten katlanıyor ve inanılmaz yer tasarrufu yapıyor tavsiye ederimEki Görüntüle 1782185
Seninki de güzelmiş, işlevsel duruyor, katlanmayınca koyacak yer sıkıntı olabiliray eveeet ben de daha yeni aldim !!! asagida linkini veriyorum.
bu katlanan kuvetleri gormustum ve cok begenmistim. hatta neredeyse bunlardan bir tane alacaktim, ama sonra fikrimi degistirip asagidakini aldim. benim banyoda kedi kumu oldugu icin bebisi orda yikamayi planlamiyorum. o yuzden asagidaki cok kullanisli olur diye tahmin ettim.
yalniz bir kotu yani koycak yerler bulamadim. kutuda odamin kosesinde duruyor oylece. halbuki acip bakacaktim ama sonra kutuya koyamam diye vazgectim.
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=48188466
Aynı ağrıdan sol göğüs altında bndede var canım.Fazla otursam ağrıyo fazla yürüsem yine ağrıyo.elimi bastırdığımda yara varmış gibi acıyor.doktora söyledim bebek baskı yapıyor dedi .son ayların bize getirdiklerinden diye düşünüyorum bnde artık ne yapayımkızlar bişi sorcam benim sol tarafımda sırtımda belli bi noktada iki aydır bi ağrı var. doktora soracak oluyorum unutuyorum hep. uzun süre oturunca dayanılmayacak derecede ağrıyor artık. düşününki servisle ev arası 15 dk sürüyor son 2-3 dk duramıyorum illa kalkıp bi yürüyeceğim. zaten iş yerinde de öyle sürekli kalkıp yürüyorum. sizde böyle bi ağrı yaşıyormusunuz hiç
evet hayatim yaa.. ben bir de daginikligi hic sevmem biliyor musun.. bana gelen herkes der ki ay evin ne kadar genismis. halbu ki alakasi yok. minimum koltuk, minimum dekorasyon. annemin evi incik cincik doldudur. onla yasamaktan gina gelmis...Seninki de güzelmiş, işlevsel duruyor, katlanmayınca koyacak yer sıkıntı olabilir
Hiç sorma canım insanlar niye böyle acaba kendileri zamanında doğurdular akılları nerdeydi merak ediyorum.. 2 sene önce doğurmuş arkadaş bizim zamanımızda böyle süslemeler yoktu sadece çikolata dağıttık, fotoğraf çekimi yoktu, bilmem ne yoktu diyip duruyo sanki 10 yıl olmuş doğuralıCanımmm olmaz mi benim Eltiler öyle bana getireceğim bende diyip duruyorlar, bebisime patik yapıyorum hemen o da başladı kizima yapayım, yaza bebek partisi yapcaz dedim heyecanimi paylastim o da hemen suratını astıbi de ben önce boş kese ydi kurtaj olduğumda moralim bozuk o gün bana geçmiş olsun yerine diyo ki, çocuk çok güzel bir şey olunca anlarsın rsmen güldü durdu keyifliydi moralimi bozdu ve şansıma eltilerim ikiz, kayinlarim teyze kızlarını almışlar bende mesafe koydum aramiza en iyisi bu canım mesafeli olmak ultrasonu samimi birkaç kişiye gösteriyorum mesela .. Kötü niyetlilerle özel hiçbir şey paylaşmiyorum sende boşver onları dilediğince her şeyi yap fotolarin da harikaydı mesela ilk gebelik heyecan var, zamanımız var tabi her şeyi yapmak isteriz
seninkine bebek baskı yapıyor olabilir canım ama benim sırtım olunca sanki böle kemiğim ağrıyor gibi ya da kaslarım değişik ve beni bayaa zorlayan bir ağrı.Aynı ağrıdan sol göğüs altında bndede var canım.Fazla otursam ağrıyo fazla yürüsem yine ağrıyo.elimi bastırdığımda yara varmış gibi acıyor.doktora söyledim bebek baskı yapıyor dedi .son ayların bize getirdiklerinden diye düşünüyorum bnde artık ne yapayım
Halbuki beyin bedava azıcık kullansalarKötü niyetli insanlar belli ki, çekemiyorlar. Komşunun tavuğu kaz görünürmüşçok şükür çevremde öyle insanlar yok. Burası en net kendimizi anlattığımız yer bence de
Elti eltiyi çekemez derler.. Ayrıca kürtajdan sonraki konuşması da çok düşüncesizce olmuş.. Belli ki patavatsız biri. Uzak durmakta fayda var
evet hayatim yaa.. ben bir de daginikligi hic sevmem biliyor musun.. bana gelen herkes der ki ay evin ne kadar genismis. halbu ki alakasi yok. minimum koltuk, minimum dekorasyon. annemin evi incik cincik doldudur. onla yasamaktan gina gelmis...
simdi bebek esyalari cogaldikca bana afakanlar basiyor. cunku hic birseyin yeri belli degil. hersey kutularda ve kaldirilmis durumda. ama artik son demlerimi yasiyorum, daha fazla tikistirabilecegim yerler kalmadi evde. su kuvetin kutusu mesela makyaj masamin altinda sakli. bebek gelip de hersey kullanilmaya basladiginda ne olacak bilemiyorum.
ama dun aksam bir emlakciyla anlastik, evimizi satiliga cikariyoruz martin ilk haftasinda. hayirlisiyla bol para veren bir alici bulursak eger, daha buyuk eve cikacagiz. ben bu yaz yeni dogmus bir bebekle evi satip, yenisini alip, nasil tasinacagim bilmiyorum ama, annelerin super gucleri olduguna ve benim de dogumdan sonra bu gclere hak kazanacagima inaniyorum!!
Canım aynı durum bendede var. Sanki eskisine göre daha az yada daha hafif hissediyorum hareketlerini diye endişelendim. Off arada nüksediyor böyle korkular işte. Ama sabah aklıma gelmişti. Bir yerde yazıyordu. Bebeğiniz büyüdükçe hareket alanı daralıyor diye. Aradım buldum sonunda. Evet doğru hatırlıyormuşum. Aynende öyle yazıyormuş. Bak ekliyorum aşağı. Belkide normaldir bu yaşadıklarımız...Selam kizlar.
Dunden beri kizim biraz hareketsiz. Dun biraz evde is yaptim yoruldumu acaba. Bugunde pek dise dokunur hareketi olmadi sonra nutella aldim. Biraz hareketlendi ama normalde deliriyordu cikolata yiyince. Surekli takipteyim artik. Hayirlisiyla bebisleri alsak kucagimiza. Zaman gectikce endise de artiyor. Sanirim tehlikeli donemlerdeyiz yine. Umarim hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza. Bu aralar psisikim endiseli takiliyor sanirim.
Birde rahik kasılması yaşayan arkadaslar biraz tarif edermisiniz. Ben farkli bir sey hissetmedim bu cati agrisi yada kasilma vs nasil oluyor.
Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Tatlıları bitmesin diye mi acabaKızlar dün çok sinirim bozuldu gene eşimin amcası gelmiş ona gittik akşam dün benim arkadaşım gelmişti ben toktum ama eşim açtı neyse yemek yapmışlar eşim yedi ben dedim yemicem sagolun tatlı yapmışlar ve gözümün önünden saklaya saklaya kaldırdılar bide diyo kv kaldır bunu kızım abinler yemez insan bi der bu kız hamile gördü canı çeker hic de canım istemedi şükür ki ikinci kere aynı problemi yaşıyorum orda artık eşime söylemeye çekindim bende böyle yaptılar diye bi insan nasıl böyle yapar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?