2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ah bu anneler daha çocuk doğmadan gelinliğe gelmiş sözinsan nasıl heves ediyor değil mi.. Sağlıkla gelsin de orada yattığını da gör inşallah

ay evet yaaa biz de yaslandikca boyle mi olacagiz? biliyor musun ben her sene bir -iki haftaligina turkiye'ye annemin evine gidiyorum ve annem evde yokken bir cuval esya atiyorum. ve annemin haberi bile olmuyor. o kadar cok ki! unutuyor bile aldigini... halbuki gorse, kiyametleri koparir vermem diye!

bebekle tasinmak bence de cok zor olacak ama su anda bizim icin cok uygun bir zaman. bir de benim evim iki odali. birinde biz kaliyoruz. oburu calisma odasi gibiydi ama simdi annem bebek icin uzun sureligine gelince onun odasi yaptik orayi. sen bebek odasini bekliyorsun ya, benim onu koycak yerim bile yok... o yuzden anca ev degistirirsem oda yapacagim hem anneme hem bebege...

Ayy güzel günlerde kullansın prensesimiz çok da güzel olmuş annesi
Kıyamam ama ağlama bak prensesin hissetmesin

cnm zaten 38 e kdar calısamıyoruz 37 en fazla dıyelım ki 38 de bebek geldi kalan 2 hafta dogum sonrasına ekleniyo iznin yanmıyo yani

ay cok cici olmus annesiiiiiiiiii! prenses mira ne kadar da sansli
hep boyle askla, sevgiyle, mutlulukla, saglikla buyusun insallah.

İş olsun sanki onun tatlısına meraklisin, cok günah böyle şeyler, benim kv böyle bişey yaptikmi mahalledeki hamilelere hemen yollar kokarda günaha girerim diye. Kendini bilen o hareketi yapar mi, boşver sıkma canını, kim ne ederse kendine eder

Ah bu anneler daha çocuk doğmadan gelinliğe gelmiş sözinsan nasıl heves ediyor değil mi.. Sağlıkla gelsin de orada yattığını da gör inşallah
Canim eskiler dermisya kiz besige ceyiz sandığa benimkide o hesap :) zaten aglamaktan da tulunu takamadim dogru düzgün aksam babada gorsun bakalim oyle toplarim artik. Sağlıkla büyüdüklerini görelim hepberaber canım.iyki varsiniz mayis 2016 anneleri ve onlardan daha tatli bebisler

Ayy ya maşallah kvne gerçekten bizimde apartmanda gitmediğim kadınlar yolluyo kokar bana diye kv böyle yapiyo işte geçen canım çekti diye bisey yaptım onu söyledim bizde geçen gün şunları şunları yaptık dedi yüzüme sanki bana yapmış

Çok güzel Güle güle kullansın prenses

Valla canım kolay bi tatlı yani öyle zor yapicak bişeyde değil
Bi kere daha oldu böyle yaptiklarindan herkesin önüne koydular benim önüme koymadılar

Art niyet var gibi sanki ya da çok mu umursamazlar ki düşünmüyorlar anlamadım ben

Aynı şeyi ben de yapıyorum =) bazı şeyleri o görmeden atınca dolaplarda yer açılıyor biraz ve fark da etmiyor yani. Yıllarca bir işe yarayacağı zaman gelmemişse bundan sonra da gelmez herhalde bilmiyorum ilerde biz de böyle olur muyuz =) genetik miras belki de
Şimdilik bir beşik yeterli olur o zaman, yeni evinde yaparsın inşallah odasını da

bu dönemde duygusallık had safhada zaten ıslak mendillerine bakıp gözlerim doluyor

İyi beraber aseriyoz desene deseydin. Nasıl insan senin kv anlayamadım. Bana hep gelir mahallede de öyle, tatlı hamur işi ben ne seversem yapınca getirirler sagolsunlar. Hamile gönlü görmek sevaptir der kv hep

İyi beraber aseriyoz desene deseydin. Nasıl insan senin kv anlayamadım. Bana hep gelir mahallede de öyle, tatlı hamur işi ben ne seversem yapınca getirirler sagolsunlar. Hamile gönlü görmek sevaptir der kv hep
Süper olurdu valla keşke deseydim maşallah gerçekten kvdene nazar değmesin bi kere sormaz benimki sormasın umrumda değil de bi de üstüne geliyo yani

Canim bazı insanlar öyle malesef bizde geçen hafta eşimin teyzesine gittik oğlu hasta kucukken menenjit geçirmiş hastalanmış ziyarete giderken de bisey aldık götürdük kv acmayalım paketi ikram eder dedi gittik tabiki etmedi bebek nasıl diye bile sormadı ordan çıkınca canım çekmemişti ama aldı kv yinede banada sonra birsürü söylendi bize ikram etmiyor bari sana verseydi diye bazı insanlar böyle canım herşeyi çok bilirler ama işine gelmeyeni bilmezler

Hakli olabilirsin canim belkide hormonal bir endisedir. Ama cok korkuyorum. Esim de bende zor gunler geçirdik. 2. Evliliklerimiz. Hayata beraber tutunduk. Her yanimiz yarabere deyim yerindeyse. Her bebek cok ozeldir. Ama bizim icin Bu bebek cok ozel ve degerli. Hayırlısı la hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.

Belki de cok kalabaliksa unutmuslardir tatlim . Bazen biz hamile oldugumuz icin herkesin bu pencereden baktigini dusunuyoruz. Ama diger insanlar normal yaşantısın da. Canim bisi cekerse iste. Cekinme bundan . Eskilerden inanis belki ama oyle derler. Acizzzz bizzzz hamisizzzz yahuuu
Oy oy cok guzel mis bayildim. Iyi gunlerde insalllah. Benimde pazartesi gelecek. Sonrada elbise yikama uyuleme faslina gecicem sabirsizlikla bekliukrum

Aynen öyle valla canım insanlar niye böyle anlamıyorum kv bi de yakınım benim yani ama alıştım artık resmen

Kv mi dedi canım kaldır diye sana vermeden.ay hamile olmasan bile ikram etmeleri lazım ki sen hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…