- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.361
Aynen canım ve ilk defa yaşamıyorum ben bu durumu hamilelikte bu ikinci oldu önceden de yaptılar aynı şeyi herkesin önüne koydular benim önüme koymadılarKv mi dedi canım kaldır diye sana vermeden.ay hamile olmasan bile ikram etmeleri lazım ki sen hamilesin.
Allah var benim kv de aş ererken ne istesem hemen yaptı saolsun.çünkü annemlerde şehir dışında.kp filanda canım şunu istedi desem alır gelir saolsunlar.her insan bir olmuyo canım işte.sıkma canını boşver sen.Ayy ya maşallah kvne gerçekten bizimde apartmanda gitmediğim kadınlar yolluyo kokar bana diye kv böyle yapiyo işte geçen canım çekti diye bisey yaptım onu söyledim bizde geçen gün şunları şunları yaptık dedi yüzüme sanki bana yapmış
estagfurullah canim cvp verdigin icin ben tesekkur ederim mudurumden ogrendim maasimi alicakmisim izin bitince sgk bana para vericekmis bende kuruma vericekmisim sonradan bu iste cozuldu cok sukurbiraz geç oldu ama kusura bakma cnm ben sgk için demiştim memursan tam bilmiyorum ama süt yardımı alırsın bence ...
Nasıl olmaz 2 sene öncesi dahaHiç sorma canım insanlar niye böyle acaba kendileri zamanında doğurdular akılları nerdeydi merak ediyorum.. 2 sene önce doğurmuş arkadaş bizim zamanımızda böyle süslemeler yoktu sadece çikolata dağıttık, fotoğraf çekimi yoktu, bilmem ne yoktu diyip duruyo sanki 10 yıl olmuş doğuralı
Hakkaten zaman su gibi geçiyo bak daha dün topiğe hamileyiz diye geldik sankiamin canim. hepimizin bebisleri sag saglim dogar artik insallah. saka maka az kaldi. ben bile ki mayisin son annelerinden olacagim artik yavas yavas ucuncu trimaster a geciyorum.
Vallahi çok doğru dusunuyorsun hem aktarma yapabiliyorsan onu yaparsın.. Öğretmenlerde doğum izni bitiminde yaz tatili başlıyoranammmmm masallah mgul'cum, tombis olmus ya cinar pasa! yanaklari doluvermis vallahi. 3.5 hafta ne kadar farkediyor artik!
ya bu arada ogretmen arkadaslarin hepsi 32. haftada izne ayriliyorlar. sen de ayriliyormussun... yaz tatiliyle izni uzatmak icin mi acaba? ben 38. haftaya kadar calisirim diyordum; acaba hayal mi kuruyorum??
yani benim isim bilgisayar basinda, hep oturarak. o yuzden sorun olmaz, bir de son haftalar beklemesi iyice zorlasir ki ben zaten sabirsiz biriyim, bari ise geleyim de kafam dagilsin diyordum ama... yanlis mi dusunuyorum??
Ooo isimiz var desene hep ilgi hep ilgiAynen canım bizimkinde de var bu ara icerderden kipirdanirken karnimi biraz oksiyim dokunmayim hemen basliyo icerden vurmaya anliyolar bence disardan dokunuldugunu hemen bacakları gerip tototuyu itiyo dışarı sevdiriyor kendini burçlarının ozelliklerinde de varmisya ilgiyi sevgiyi severlermis boğa kuzulari:)
Ona durumu açıkla tatlım seni anlar, alıştır bu uzak kalma fikrine, kısa sürecek de gönlünü al şimdiden, kiyamam yaaaSlm canım daha başlamadım kalmaya şimdilik ara ara kalıyorum ama martın ikinci haftasından itibaren artık kalmaya başlamam lazım ağırlaştım çünkü yol çok zorluyor hele metrobüs kalabalık kokular ve bir saat yol geçmek bilmiyor. Oğluşum eminim çok üzülecek biliyorum ama mecburum bu şekilde olmasına artık hafta sonları ve hafta içi bir gün eve geçicem
ay evet hayatim dinlen o zaman bol bol... yalniz benim doktor, boyle bir durum oldugunda kocanla en az iki hafta oynasmak yok dedii.. benim de biraz akintim oluyor oda da mum yakinca. yesil sumukumsu. onda bile dikkatli ol, cok yakinlasmayin dedi. biz karalari bagladik tabi :)Vallahi çok doğru dusunuyorsun hem aktarma yapabiliyorsan onu yaparsın.. Öğretmenlerde doğum izni bitiminde yaz tatili başlıyoro yüzden izne ayrılmakta sıkıntı yok, bende çalışacağım diyordum sıkılırım ama benim arada bi damla kan geliyodu, su gibi bisey gelmişti evde sakin durmak daha iyi o yüzden
Amanınn o yeşil akıntı bendede var ve biz henüz vedalaşamadık eşimleay evet hayatim dinlen o zaman bol bol... yalniz benim doktor, boyle bir durum oldugunda kocanla en az iki hafta oynasmak yok dedii.. benim de biraz akintim oluyor oda da mum yakinca. yesil sumukumsu. onda bile dikkatli ol, cok yakinlasmayin dedi. biz karalari bagladik tabi :)
Süper olurdu valla keşke deseydim maşallah gerçekten kvdene nazar değmesin bi kere sormaz benimki sormasın umrumda değil de bi de üstüne geliyo yani
ay evet hayatim dinlen o zaman bol bol... yalniz benim doktor, boyle bir durum oldugunda kocanla en az iki hafta oynasmak yok dedii.. benim de biraz akintim oluyor oda da mum yakinca. yesil sumukumsu. onda bile dikkatli ol, cok yakinlasmayin dedi. biz karalari bagladik tabi :)
Amanınn o yeşil akıntı bendede var ve biz henüz vedalaşamadık eşimle
Yani haftada bir falan oluyor. Ki doktorum başlarda bu şekilde olabilir demişti. Hep bu son olsun diyoruz ama henüz jübile yapamadık
Şimdi mirandacığım mümkünse konuyu biraz açabilirmiyiz. Mesela iki haftada birmi olabilir dedi dr. Yoksa iki haftadır mı yasaklısınız. Mum yakıncanın bir manası varmıdır. Onu anlamadım bebeğim
Ay çokmu sordum. Pardonn
selam bayanlar nasılsınız bebişler nasıl?Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdilik su ve limon la atlatmaya çalışıyorum.Atlatan var mı böyle bi sorun önerilerinizi bekliyorum.
ay evet hayatim dinlen o zaman bol bol... yalniz benim doktor, boyle bir durum oldugunda kocanla en az iki hafta oynasmak yok dedii.. benim de biraz akintim oluyor oda da mum yakinca. yesil sumukumsu. onda bile dikkatli ol, cok yakinlasmayin dedi. biz karalari bagladik tabi :)
Geçmiş olsun cnm.bnm gebeliğimn basından beri dewam eden iltihabım var malesefselam bayanlar nasılsınız bebişler nasıl?Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdilik su ve limon la atlatmaya çalışıyorum.Atlatan var mı böyle bi sorun önerilerinizi bekliyorum.
Bakma işte öyle gitmiyorum ama her gittiğimde bi problem illaki cikiyo malesef bizimki de böyle alışıyorum bende yavaş yavaşBen çok memnunum kv den çok şükür. Sendede böyle kv varken etrafta düşman arama. Boşver arana mesafe koy sende, kendi yaptığını kendi yesin otursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?