2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar birde sizlere nacizane tavsiyem. Hayatta beklentileri alcak tutunki hayal kirikliklariniz az olsun. Sonra uzuliyoruz. Esimizden, ailemizleden arkadaslarimizdan nekadar az beklenti okadar mutlu. Ben olsam soyle yapardimlar oyle yipratiyorki insani cikmaz sokaklara giriyoruz. Birakin herkes cani ne istioyrsa oyke davrnasin. Sizde adamina gore muamele .

guz_1 yok canım keşke öyle olsa kalabalıktan unutulsa tamam dicem ilk kez yaşamıyorum ikinci kez oluyo bilerek kg dedi al kaldır bunu abinler yemez diye gorumceme o da küçük yazık baktı bi suratima abla yermisin dedi kısık sesle bende duymamazliga vurdum annesi ordan kaldır diyo

Allah var benim kv de aş ererken ne istesem hemen yaptı saolsun.çünkü annemlerde şehir dışında.kp filanda canım şunu istedi desem alır gelir saolsunlar.her insan bir olmuyo canım işte.sıkma canını boşver sen.

biraz geç oldu ama kusura bakma cnm ben sgk için demiştim memursan tam bilmiyorum ama süt yardımı alırsın bence ...
estagfurullah canim cvp verdigin icin ben tesekkur ederim mudurumden ogrendim maasimi alicakmisim izin bitince sgk bana para vericekmis bende kuruma vericekmisim sonradan bu iste cozuldu cok sukur

Nasıl olmaz 2 sene öncesi daha bi zahmet dusunseymis sen yapınca mi aklına gelmiş

amin canim. hepimizin bebisleri sag saglim dogar artik insallah. saka maka az kaldi. ben bile ki mayisin son annelerinden olacagim artik yavas yavas ucuncu trimaster a geciyorum.
Hakkaten zaman su gibi geçiyo bak daha dün topiğe hamileyiz diye geldik sanki

Vallahi çok doğru dusunuyorsun hem aktarma yapabiliyorsan onu yaparsın.. Öğretmenlerde doğum izni bitiminde yaz tatili başlıyor o yüzden izne ayrılmakta sıkıntı yok, bende çalışacağım diyordum sıkılırım ama benim arada bi damla kan geliyodu, su gibi bisey gelmişti evde sakin durmak daha iyi o yüzden

Ooo isimiz var desene hep ilgi hep ilgi burçları da güzel değil mi ben öyle biliyorm.. Annelerini hissediyorlar yaramazlar

guz_1 inan canım sevmek bile istemez yanında torunları Var hem kız hem oğlan benim için daha iyi uzak olması da üzülüyor insan işte gene de
I iremerve1990 maşallah canım inan aserdigimi yapması gözümde yok üzmese yetecek de onu bile yapmiyo

Ona durumu açıkla tatlım seni anlar, alıştır bu uzak kalma fikrine, kısa sürecek de gönlünü al şimdiden, kiyamam yaaa

ay evet hayatim dinlen o zaman bol bol... yalniz benim doktor, boyle bir durum oldugunda kocanla en az iki hafta oynasmak yok dedii.. benim de biraz akintim oluyor oda da mum yakinca. yesil sumukumsu. onda bile dikkatli ol, cok yakinlasmayin dedi. biz karalari bagladik tabi :)

Amanınn o yeşil akıntı bendede var ve biz henüz vedalaşamadık eşimle
Yani haftada bir falan oluyor. Ki doktorum başlarda bu şekilde olabilir demişti. Hep bu son olsun diyoruz ama henüz jübile yapamadık
Şimdi mirandacığım mümkünse konuyu biraz açabilirmiyiz. Mesela iki haftada birmi olabilir dedi dr. Yoksa iki haftadır mı yasaklısınız. Mum yakıncanın bir manası varmıdır. Onu anlamadım bebeğim
Ay çokmu sordum. Pardonn

Süper olurdu valla keşke deseydim maşallah gerçekten kvdene nazar değmesin bi kere sormaz benimki sormasın umrumda değil de bi de üstüne geliyo yani

Ben çok memnunum kv den çok şükür. Sendede böyle kv varken etrafta düşman arama. Boşver arana mesafe koy sende, kendi yaptığını kendi yesin otursun.

selam bayanlar nasılsınız bebişler nasıl?Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdilik su ve limon la atlatmaya çalışıyorum.Atlatan var mı böyle bi sorun önerilerinizi bekliyorum.

Mum derken =) eşim çok duygusal ya karnım büyüğünden beri bizde o işler askıda kaldı hep

Benim eşim farklı düşünüyor bebeği görür gibi davranıyor

selam bayanlar nasılsınız bebişler nasıl?Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdilik su ve limon la atlatmaya çalışıyorum.Atlatan var mı böyle bi sorun önerilerinizi bekliyorum.

Sirkeli su ile temizliği öneririm.

Ooo şekerim biz 5 aydır oynaşmiyoz bizimde damla kan olayı oldu olalı doktor yasakladi, bizde karşılıklı anlaştık bu konuda sizde artık bebiş için ara verin nasılsa 7.aydan sonra iyi olmayabilir doğumu tetikler filan allah korusun

Geçmiş olsun cnm.bnm gebeliğimn basından beri dewam eden iltihabım var maleseftek içimlik antibiyotik içiyorum nerdeyse her ay.ama tekrar başlıyor.bol su içmekten başka yolu yok sanırım bu iltihabın

Ben çok memnunum kv den çok şükür. Sendede böyle kv varken etrafta düşman arama. Boşver arana mesafe koy sende, kendi yaptığını kendi yesin otursun.
Bakma işte öyle gitmiyorum ama her gittiğimde bi problem illaki cikiyo malesef bizimki de böyle alışıyorum bende yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…