2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ona durumu açıkla tatlım seni anlar, alıştır bu uzak kalma fikrine, kısa sürecek de gönlünü al şimdiden, kiyamam yaaa

Şimdiden çok üzülüyorum ben onu koynumdan bile ayıramadım hala gece yanımıza gelir kıyıpta odasına geri götürmem koynumda yatırırım yüce rabbim evlatlarımız bizlere bağışlasın

Günaydınnn kızlarrr baya baya yazmışsınız yoğun olduğum için pek okuyamıyorum umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. Yarın saat 11:45 de randevum var bakalım prensesim nasıl oldu heyecanla bekliyorum Cumartesi doktor kontrolünden sonra havuzlu hana gidicem hastane çıkışı lohusa pijaması ıvır zıvır alıcam ayy çok keyifffliiii

canim eve gelip hemen uyudum kusura bakmaa bebeisler saglikli olsunlRda. Rabbim korusun valla bende birazdan onuclari almaya gidicem bu arada devlet hastanesinde yaptirdim ama gercekten icler acisi kopek yerine koymuyorlar hastalari bu kadar olur dedirtti yani ordaki hemsire bi azarlicak gibi oldu hemen tersledim hNfendi hanfendi demee basladi terbiyesiz kadin allah sabir versin valla

İnci ne kadar güzel isim, ne koysan aynı tepki verilir çevre tarafından, birinin begendini öteki beğenmez herkese ayak uydurmaya kalksan isim koyamazsin zaten, boşver sen ve esin begendiyse gerisi teferruat
Aynen canım insanlar zaten boş konuşmaya meraklı.. Bunu söyleyende kaynanasının kızına isim koymasına karşı çıkamayan biri.. Kıskançlık işte :/

Ayy daha geçen hafta ordaydık biz çok sık gittik insan kendini kaybediyor orda :)) güzel güzel ciciler seni bekliyor canım )

ah canım benim bazı dikkat ediyorum ama cogu zaman edemiyorum.
canım herşeyi istemiyor. tavuk vs yiyemiyorum mesela. tiksiniyorum.
tatlıyı en azından sütlü olanlardan yiyeyim diyorum. işte dikkat bu kadar. havalar düzeliyor inşallah biraz daha hareketleneyim diyorum.

çalışan kızlar bu arada gebe ve emzirenlerin günlük çalışma saati 7,5 saati geçemez diye bir yönetmelik var.

http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.18728&sourceXmlSearch=&MevzuatIliski=0
ben bir haftadır patronla ve dünyadan haberi olmayan muhasebe müdüryle savaşa savaşa geçte olsa hakkımı aldım.
giriş çıkış saatlerim 10-17 olarak düzenlendi doğum iznime kadar. ( eski saatler 09-00 - 18,00 idi )
ohh rahatladık kızımla.

ayrıca kan verdikten sonra kendime izin çektim, avm ye gittik, hastane çıkışımızı da aldık kızıma. biraz paraya kıydım en güzeli kalitelisi olsun istedim. 110 tl ye hem tulumlu hem alt üst takımlı bir takım aldım.
sadece altı aydan sonra kullanabileceği bir emzik, bir emzik askısı ve hastane çıkışımız var şimdilik. bi sürü eksik var. netten alayım taşıma derdi olmasın diye bol bol foto çektim ama pek bişi almadım bunun harici.
e bebek
civil
mothercare magazalarını gezdim.
yüklü alışverişi sanırım civilden yapacağım.
bir de joker bebenbn hopi indirimi var ama orada kafama göre ne beşik görebildim ne başka bişi.

herşeyi netten almayı düşünüyorum. sonra taşıma sıkıntısı olmasın. onları da haftaya yapacağım. gereksiz bişi almamak için kendimi nasıl frenledim e bebek magazasında anlatamam.
hele mothercare da çook tatlı şeyler vardı ama aşırı pahalıydı.

ayy sorma canım ya aynı dert bende de var.biz de kızımızın adını EYLÜL ÖZGÜ veya EYLÜL SENA koymayı düşünüyorum vayy efendim çocuk eylül ayında mı doğuyormuş ki ne anlamı varmış mevsimmiymiş neymiş dünya lafhalbuki eylül ayında taşındık eşimle,eşimle benim için özel anlam taşıyor

Kizlar hastaneye gecelik alan var mi. 2 takim pijama aldim ben gecelikde bakiyorum ama magazalarda 50 60 liradan asagi yok. 1 kere giycegim bir seye de o kadar vermwk istemiyorum. Uyguna alan var mi acep
ben aldım canım sezaryan doğumdan sonra ilk gecelik giydiriyormuş hemşireler sonradan pijamaya geçiyormuşsun.iç çamaşırı satan yerlerde her bütçeye göre var canım

ben aldım canım sezaryan doğumdan sonra ilk gecelik giydiriyormuş hemşireler sonradan pijamaya geçiyormuşsun.iç çamaşırı satan yerlerde her bütçeye göre var canım
yaa bizim burda iç çamaşırı satan yerlerde bile çok pahalı. pazarda ucuz oluo die duydum ama gidip bakmadım hiç nasıl güzelmi die.

Kızlar bana yemek yaparken bişeyler oldu benim kızım daha dönmedi ayakları kasığımda hep ama sanki bu sefer çıkışı zorluyor gibiydi resmen oraya ani bir baskı hissettim ve acı sonra kasığımda gaz sancisi gibi ağrılar oldu ve midem bulandı şimdi geldim oturdum ama bi tekme bi hareket yok suan çok korktum böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…