- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.601
Ona durumu açıkla tatlım seni anlar, alıştır bu uzak kalma fikrine, kısa sürecek de gönlünü al şimdiden, kiyamam yaaa
canim eve gelip hemen uyudum kusura bakmaa bebeisler saglikli olsunlRda. Rabbim korusun valla bende birazdan onuclari almaya gidicem bu arada devlet hastanesinde yaptirdim ama gercekten icler acisi kopek yerine koymuyorlar hastalari bu kadar olur dedirtti yani ordaki hemsire bi azarlicak gibi oldu hemen tersledim hNfendi hanfendi demee basladi terbiyesiz kadin allah sabir versin vallaMaşallah canım bebeğin iyi olmasına sevindimp.tesi bende şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı 1.saat. hamur işi ve kızartmalar ı çıkarttı m hayatımdan zaten normalde de çok faydalı şeyler değil bakalım doktorum ne dice k 3 gün sonra randevu m var
Lohusa pijamasi var tatlimcanım birissinede gecelikde mi vardı ben göremedim ama sen aldın mı gecelik
Aynen canım insanlar zaten boş konuşmaya meraklı.. Bunu söyleyende kaynanasının kızına isim koymasına karşı çıkamayan biri.. Kıskançlık işte :/İnci ne kadar güzel isim, ne koysan aynı tepki verilir çevre tarafından, birinin begendini öteki beğenmez herkese ayak uydurmaya kalksan isim koyamazsin zaten, boşver sen ve esin begendiyse gerisi teferruat
Ayy daha geçen hafta ordaydık biz çok sık gittik insan kendini kaybediyor orda :)) güzel güzel ciciler seni bekliyor canımGünaydınnn kızlarrr baya baya yazmışsınız yoğun olduğum için pek okuyamıyorum umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. Yarın saat 11:45 de randevum var bakalım prensesim nasıl oldu heyecanla bekliyorum Cumartesi doktor kontrolünden sonra havuzlu hana gidicem hastane çıkışı lohusa pijaması ıvır zıvır alıcam ayy çok keyifffliiii
Sağlıklı besleniyorsan, sağlıklı besinlerden o kiloyu alıyorsan bence de takma. Ben de 9 kilo aldım, bakıyorum gün içinde hep sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum, tek ekmeği abartıyor olabilirim ona da dikkat etmeye başladım.
Bünyemiz böyle demek ki, kilo almayayım desem günlük besinlerimi almamam lazım ona bakarsak.
Bizde de onlarda da tedirginlik oluyor ister istemez. Allah korusun tesadüfen bişey olsa bizim yüzümüzden mi diye kendimizi yeriz çünkü :) allah kavuştursun bebeğinize çok beklemişsiniz kucaklarımız dolu dönelim inşallah
Biriss
Birissine sitesinde tatlım
ayy sorma canım ya aynı dert bende de var.biz de kızımızın adını EYLÜL ÖZGÜ veya EYLÜL SENA koymayı düşünüyorum vayy efendim çocuk eylül ayında mı doğuyormuş ki ne anlamı varmış mevsimmiymiş neymiş dünya lafBilmem ki çocuğumun ismini koyarken onlardan izin alcaktım sanırım yapmadım ondan kinlerigeçen arkadaş soruyor yine neden İnci diye bende saf gibi yine açıklama yapıyorUm ama suratına bakmadan o sırada eşim görmüşş kız ben açıklama yaparken eşine bakıp gülmüş dalga geçer gibi
yok ben zaten aldım ya ordan lohusa pijaması.Lohusa pijamasi var tatlim
ben aldım canım sezaryan doğumdan sonra ilk gecelik giydiriyormuş hemşireler sonradan pijamaya geçiyormuşsun.iç çamaşırı satan yerlerde her bütçeye göre var canımKizlar hastaneye gecelik alan var mi. 2 takim pijama aldim ben gecelikde bakiyorum ama magazalarda 50 60 liradan asagi yok. 1 kere giycegim bir seye de o kadar vermwk istemiyorum. Uyguna alan var mi acep
yaa bizim burda iç çamaşırı satan yerlerde bile çok pahalı. pazarda ucuz oluo die duydum ama gidip bakmadım hiç nasıl güzelmi die.ben aldım canım sezaryan doğumdan sonra ilk gecelik giydiriyormuş hemşireler sonradan pijamaya geçiyormuşsun.iç çamaşırı satan yerlerde her bütçeye göre var canım
Ayy daha geçen hafta ordaydık biz çok sık gittik insan kendini kaybediyor orda :)) güzel güzel ciciler seni bekliyor canım)
Yok ben oylesini trendyolda aaldım tatlımyok ben zaten aldım ya ordan lohusa pijaması.
gecelik diyince şu uzun elbise gibi olanlara gecelik deniyor ya ondan varda ben mi bulamıyorum diye şaşırdım.
Ewet orda pijama var tatlımBirissine de gecelik görmedim ben canim, pijama takımları vardı
canim eve gelip hemen uyudum kusura bakmaa bebeisler saglikli olsunlRda. Rabbim korusun valla bende birazdan onuclari almaya gidicem bu arada devlet hastanesinde yaptirdim ama gercekten icler acisi kopek yerine koymuyorlar hastalari bu kadar olur dedirtti yani ordaki hemsire bi azarlicak gibi oldu hemen tersledim hNfendi hanfendi demee basladi terbiyesiz kadin allah
Bende tıp fakültesinde yaptırdım canım çekinerek gittim dediğin gibi çok gıcık soğuk oluyorlar hele o hemşirelerin havası kime bilmiyorum. Ama ben çok güleryüzlü ve ilgili bi hemşireye denk geldim muhabbet bile ettik glikoz içerken. Sonuçlara gitmedim ben internetten bakıp çıktısını aldım. 3buçukta dediler çünkü o kadar beklemek istemedim. Sonucunu Paylaş tatlım inşallah iyi çıkar.canim eve gelip hemen uyudum kusura bakmaa bebeisler saglikli olsunlRda. Rabbim korusun valla bende birazdan onuclari almaya gidicem bu arada devlet hastanesinde yaptirdim ama gercekten icler acisi kopek yerine koymuyorlar hastalari bu kadar olur dedirtti yani ordaki hemsire bi azarlicak gibi oldu hemen tersledim hNfendi hanfendi demee basladi terbiyesiz kadin allah sabir versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?