2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım ayakta çok durma. Benimde oldu evet oturarak yaptım herşeyi ve hala öyleyim. Malzemeleri çıkarıp ocağın yanına oturuyorum öyle yapıyorum. Ani hareketle kalkıp oturma. Dikkat edecez artık bebişlerimiz için.

İyiki doğum izni diye bisey var yoksa benim çocuk sıkıntıdan erken doğar kadın geliyo çocuğuyla ilgili sıkıntıyı anlatıyor ok ona bu benim işim zaten ama sonra kendi sorununu, başka okuldaki cocugunun sorunu anlatıp duruyo ben sizin aile psikolojik danışmanıniz değilim ki kardeşim beni o kadar boğdu ki benim psikolojik sorunlarim var deyip duruyo hep çocuktan çok milleti kendini anlatıyor o konulara ben girmedim tabiki banane ya zaten hamileyim hemen stresleniyorum çocuğunla ilgili konuşalım git hallla halla

Canım bende de olmuştu enfeksiyon vardı bide bebek dönmüştü seninkide belki öyledir

Benim bilgim bunun tam aksi dahilinde. Gebelikte salgılanan hormonlardan dolayı vajinanin ürettiği salgılar sayesinde spermler rahime yaklasamiyor bile. Nasıl biz sadece belirli hormonların salgılandigi günlerde gebe kalabiliyorsak, bazı hormonların salgilanmasinda da spermlerin hareketligi durduluyor vajinada. Gebelikte salgılanan hormonlar da buna dahil. Biraz önce okuduğum kitaba dönüp yine baktım korunmasız ilişkinin bebek için zararı olmadığını söylüyor. İnternette de forumlar değil de daha tıbbi sitelerde verilen bilgi aynı. Belki cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunma açısından kondom kullanılabilir.

Canım bende de olmuştu enfeksiyon vardı bide bebek dönmüştü seninkide belki öyledir
Acaba benim kızçe dönmeye mi çalıştı daha gecen hafta idrar verdim temizdi ay insan nasıl panik oluyor hemen doğum geliyo aklına valla yarın kuaföre gidicem hiçbi yerimi temizleyemiyorum artık o bile geldi aklıma bu halde dr. Önüne çıkarma anneni nolur diyorum içimden

canım tecrubem yok ama gecenlerde sezaryen olan arkadaşıma sordum ameliyattan cıkınca hemşireler ilk gecelik giydiriyorlarmış bende hem pijama hem gecelik aldım

Bence bu konuda en onemli sey esin yaklasimi canim. Bi sekilde asiliyor onlarin destegiyle herdey
Öyledir eminim ki neffcim. Daha başımıza gelmedi yaşamadım ama kim bilir insan ne psikolojide oluyor doğumdan sonra. Kendi başına iyileşmek çok zor olsa gerek. Bu durumda anlayışlı, sakin, iyi bir eş insana ilaç gibidir.

Güzel günler, hayırlı cumalar herkese
Yarın 10:30 da oğulcuğumla randevumuz var
Allahım o minnak ve yaramaz böbreğindeki genişleme artık durmuş olsun inşallah...
Kızlar gecelik pijama meselesi konuşulmuş. İlk doğumumda 2 takım gecelik, 2 takım pijama almıştım yanıma. Ve hepsininde yeri zamanı geldi kullandım. Lekeleniyor, terliyor, vs. derken iyikide yanıma almışım dedim. Sezeryan doğum yapmıştım. Gece boyunca hemşire gelip afedersiniz alttan bişeyleri kontrol edip bişeyler sürmüştü. Zaten sonda takılıydı. O halde pijama giydiğimi düşünemiyorum
Tedbirli olun. Yanınızda bulunsun mutlaka

yaa bizim burda iç çamaşırı satan yerlerde bile çok pahalı. pazarda ucuz oluo die duydum ama gidip bakmadım hiç nasıl güzelmi die.
evet bende cok ucuza aldım diyemem bir kaç kez giyeceğim geceliğe 85 lira para verdim hiç de sevmem gecelik.ucuzları da vardı ama bıraz babaanne geceliği gibiydi ben azıcık süslü olsun istedim

Kesinlikle en iyi ilacimiz esimiz oluyor o donemde. Hamiletken biliyorsun karninda bebek var hep onsan bu siskinlik garip haller. İnsan dogumdan sonra hemen eski haline donuvericek saniyor kendini. Burus burus gobek. Emzirmekrten sizlayan belki kanatan meme uclari.uykusuz geceler. Bidr 9 ay alisiyrouz regl olmamaya hergun hergun oda cekilmiyor. Bu psikolojide de bize moral vercek insan lazim. İnsan en cokta esinden bekliyor bu destegi.cok sukur esim anlayisliydi.
İnsallah hepimiz skintisiz yasariz dogumdan sonraki ilk gunlerri

Yesinler onun nazini annesi sen hissettiğin surece normal mesela günde 15 kez hissetmek yeterliymis için rahat etmezse kontrole gidersin ama saymayı dene yarın sabahtan

tüm gün boyunca toplam 15 mi? benimki maşallah ortalama 2-3 dakikada
Kızlar gecelik alanlar nereden aldılar yardımcı olsanız biz almayanlara :)
Ben normalde gecelik sevmem o nedenle pahalı olmasın istiyorum. Gebe de beğendim 130 tl idi çok geldi valla.

canım ben de senin gibiyim normalde giyemem ayağıma dolanır, sırf hastane için bi tane alayım dedim, baktım internette çok pahalı. Şansıma kapanan bi çamaşırcı denk geldi, baya indirim vardı, 90 liralık geceliği 40 liraya aldım, 20 liraya organik hastane çıkışı ne bileyim 15 liraya alt açma 10 liraya emzirme sütyeni aldım. O nedenle internette nerelerde uygun fiyatlı var bilmiyorum, ama yazılanları takipteyim, uygun bişey bulursam yazarım yine burdan..

Ben öyle biliyorum tatlım ama daha sık oluyo tabiki bizde de

Kızlar o kadar kötüyüm ki oturdum ağlıyorum gerçekten bunaldim artık kp eşime kredi çektirmiş biz evlenmeden önce ve eşim iki aydır ödeyemedi diye bankadan aramışlar zaten kp umrumda değil nasıl geciniyoruz ne yapıyoruz bende işten çıktım bunaldı eşim öğlene yemeğe gelmiş sinirli böyle konuştu beni kırdı onlar yüzünden özür diliyo şimdi de ama ben çok kırıldım eşim o kadar borcu ödemesine rağmen.hala para veriyo bide onlara bunalınca ben çekiyorum ama

Insallah canim.

benim doktorum bana oyle soyledigi icin yazdim cnm.

Ahhh bu aileler ve erkeklerin bitmeyen safliklari insan ailesine yardım eder bu normal zor durumda ama resmen onu kullanıyorlar bu kadarina göz yummamali bebişin eşyaları tamam mi canım bence sen her şeyi güzelce yap nasılsa esin onlara kadar yetişiyor sa parası vardır

kıyamam canım sana.
aglama lütfen. ah bu erkek aileleri çok düşüncesizler.
sen hem kv den hep kp den çekiyorsun kıyamam yaa..
ne olur üzmeyin kendinizi. eşin madem böyle birşey yapmış toparlamak zorunda olan o. sen canını sıkma

Canım bencede dönmeye çalışmıştır endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…