2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
eryesil canim dinleyemiceksin biliyorum . Gene takacaksin bu durumlari . Insan yasamdan anlamiyor bu durumlari malesef. Madem esinin ailesi sorunlu yok say esinede hic agzini acma. Madem esin ailesine yardim edebilecek kadar maddi olanaklari var sende harcama yaparken cokta dusunme. Tabiki israf etme ama alman hereken bisi oldugunda 40 kere dusunme. Neden biliyormusun kesinlikle hora gecmiyor. Gun gelecek yapmasaydin zorlami yaptirdim. Alsaydin almami dedim oluyor. Sen idare ettikce onlara yapilan yardima daha cok kizacaksin. En guzeli idare etme. Esin sizden arttirabiliyorsa versin ailesine. Kesinlikle esin ve ailesinin arasina girme. Ben farkettimki erkekler bazi seylerde ailesini one suruyo . Cani istemeyince ailesine rest ceken erkekler. Konu esi olunca umursamiyorsa ailesine asiri taviz verip esini gizliden delirtiyor. Lutfen uyanik ol. Mumkun olduğu kadar kenarda 3_5 kurus biriktir. En kotusunu dusun. Ha ilerde sorun cikmassa biruktirdigin parayla aileniz icin biseyler yaparsin. Dikkat.et. beni yanlis anlama lutfen. Hamile halinle.seni.uzmek degil niyetim ama bu konulardan cok dilim yandi seninde ayni sorunlari yasamani istemem.

Değil canım daha ortada hiç biseyi yok ben ona yuk olmamak için çoğu şeyi erteliyorum ama o böyle yapiyo iki senedir birlikteyiz çocukluktan beri tanırım eşimi hiç bu kadar kirilmamistim ona

Yok canım valla çok güzel dedin gerçekten ben hep idare ettikçe o bizim arttirdigimizi ailesine veriyo versin hep dedim tamam zor durumdalar ama bugün beni kırması çok ağır geldi bana

Ben de senin mesajınla haberdar oldum, fiyat çok iyi , iki takım sipariş verdim bakalım istediğim gibi mi

Günaydın kızlar burayı çok özledim 3 gündür melekler kontrolden geldim kızım gayet iyi idrar tahlili verdim prensesim 1650 olmuş büyümüş minnoşum
Maşallah canim prensese kocaman oluyorlar artık

kızlar hayırlı cumalar sağlıklı mutlu günlerr.kontrolden geldik biz kızımı çok özlemişimm 1550 kg 41 cm olmuş annesinin balı maşşallahh.
Ohh prensesler kocaman oldu maşallah

Şekerler bişi sorcaktım ben
Sizin bebişleri günde kaç kere hıçkırık tutuyor. Ay benimkisi sürekli hıçkırıyor. Korkmaya başladım ben
Tatlım korkma hıçkırık tutması iyi bişey cigerleri gelisiyor benim cadıyı da günde defalarca hıçkırık tutuyor bi de artık hareketler rutinlesmeye başladı. Önce karnımda ordan oraya kıpraşıyor sonra kafayı vajinaya doğru gömüp başlıyor hıckırmayahatta bazen coşuyor o arada bi alttan pıt pıt bi üstten pat pat annecigini mutlu ediyor

Off zaten şu maddiyat meselelerinden nefret ediyorum. Sürekli ortada para para lafları..! Çok sinir insanlarmış kv ve kp. Bir de insan hamile olunca hiç çekilmiyor. Allah akıl fikir versin hepsine

Kızlar ana kucağı tavsiyelerinizi bekliyorum. İçi çok çukur olup da bebeğimin sırtını rahatsız etsin istemiyorum. Kiddy markalara baktım en son. 250 civarıydı fiyatı. Hem fiyatı uygun hem de sırtı çukur olmaması önemli. Sizce hangi markalara bakmalıyım?

Bu erkekler evlenince artık ayrı bir aile olduklarını idrak edemiyorlar artık kendi ailelerinin geleceğini düşünmek zorundalar ama nafile benim kuzenin eşi de sürekli anasina para yediriyordu kız da ben harcıyayım ki oraya veremesin dedi paraları yatırdı altınlara her seferinde farklı takı takıyor diye de laf söz oldu ama şimdi ne oldu ev almaya kalktılar kız hepsini topladı verdi kocasına rahat ettiler anası ne verdi lafta sözden başka ahhh ah dünyanın kanunu bu sanki üzülme tatlım veren eli illaki görür Allah daha çok nasip eder size

Canim esine üzülmüşsün belli ki ama kendini ve bebegini düşün.onlar seni düşünmüyorsa sen de onlari düşünme bebeginin ihtiyaclariyla uğraş ona para harca canını da sıkmamaya çalış

Canim istediğin modele bel destek yastığı alırsın bazı modellerde hediye oluyor hatta yastigi koyunca dümdüz oluyor benim aldigim model tam yatıyor dümdüz oluyor yeni doğan için ama pahalı bize denk geldi ındırımde aldık hem de k.v. verdi yarısını

Keşke borç bizimkinin üstüne olmasa bende öyle yapicam kp ödüyorum deyip ödemedi sonradan çıktı zaten bunların hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…