- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #40.661
Korkma canım ne güzel işte ciğerleri gelişiyor doğduğunda daha sağlıklı olur annesi daha ne istiyorsun diye kızıyordur sana şuan hem de parmağı havadaŞekerler bişi sorcaktım ben
Sizin bebişleri günde kaç kere hıçkırık tutuyor. Ay benimkisi sürekli hıçkırıyor. Korkmaya başladım ben
İnstagramda keçemevsimi diye bi sayfada yaptirdim canim. Cok kibarr bi bayan her ayrintiyla tek tek ugrasti. Ben 4,5 tlye yaptirdim.
Canımcım ben henüz onu hissedemedim.keşke benimki de hıçkırsada hissetsem canım.Şekerler bişi sorcaktım ben
Sizin bebişleri günde kaç kere hıçkırık tutuyor. Ay benimkisi sürekli hıçkırıyor. Korkmaya başladım ben
Hahah bu hıçkırık işi bizi başlarda heyecanlandırdı sonrasında korkuttu anlaşılanHıh tam aklımdan geçeni yazmışsın. Şu an yazarken bile hıçkırıyor, günde 2 veya 3 olabiliyor bende. insan endişe ediyor ama normal deniyor
Evet, fazla olunca hemen evhamlanıyor insan. Ana yüreğiHahah bu hıçkırık işi bizi başlarda heyecanlandırdı sonrasında korkuttu anlaşılan
Ama insan bir tırsıyor demi canım yaa. İnşallah normaldir
Ah o parmakları yiyicez inşallah cümleten çok yakındaKorkma canım ne güzel işte ciğerleri gelişiyor doğduğunda daha sağlıklı olur annesi daha ne istiyorsun diye kızıyordur sana şuan hem de parmağı havada
Canım hamilelikten dolayı oluyo emin ol böyle şeyler.inşallah sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına.düşünme böyle şeyler.bak hepimiz seninle aynı günleri yaşıyoruz canım.birbirimize destek oluyoruz.hangimiz eşimizle sorun yaşamıyoruz ki sanki sıkma canını olur öyle şeyler tatlım.ilk bebeğimde lohusalığımda o kadar çok sorun yaşamıştımki canım ama o geçmişte kaldı.eğer oturup düşünmeye kalksam herkese kinlenirim.onun için şimdiye bakıyorum canım.şimdi o yaşadıklarımdan eser yok çok şükür.onun için hiç düşünmüyorum.sende düşünme tatlım.önümüzde olacak güzel günleri düşün pozitif düşün herşey pozitif olsun.Merhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
bugun 3 defa denk geldim.pat pat surekli titresimler oldu gobegimde .bende burda ogrendim hickirik oldugunu :)Şekerler bişi sorcaktım ben
Canım hamilelikten dolayı oluyo emin ol böyle şeyler.inşallah sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına.düşünme böyle şeyler.bak hepimiz seninle aynı günleri yaşıyoruz canım.birbirimize destek oluyoruz.hangimiz eşimizle sorun yaşamıyoruz ki sanki sıkma canını olur öyle şeyler tatlım.ilk bebeğimde lohusalığımda o kadar çok sorun yaşamıştımki canım ama o geçmişte kaldı.eğer oturup düşünmeye kalksam herkese kinlenirim.onun için şimdiye bakıyorum canım.şimdi o yaşadıklarımdan eser yok çok şükür.o[/QUO
Canım bilmiyorum çok kötü hisler çaresizlik gibi. inan şu an yazdıklarını okuyunca kendimi tutamıyorum.iyi ki sizler varsınız burada paylaştıkça gercekten daha iyi düşünmeye başlıyorsun sizlerin desteğiyle.
Canımmmm. Yine sende kendimi görüyorummmMerhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
Kendi derdime öyle düştüm ki evden dışarı çıkmıyorum sürekli kendimi dinleyip kızımın orasına burasına bakıyorum canımcım.gercekten öyle nasip.ne kadar üzülürsem düşünürsem düşüneyim hersey olacağına varacak.bi ara tam toparlandım şimdi yine aynı şey.İnşallah sağ salim hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.bu sıkıntılarda gebelikte kalmiş olurCanımmmm. Yine sende kendimi görüyorummm
Sanırım bunlar hep gebelik hormonlarından. Aslında bunu burda anlatıp kimseyide üzüp etkilemek istemezdim ama baktımki aynı şeyi yaşayan bir arkadaşım varmış o halde yazmalıyım diye düşündüm şuan. Bak daha dün başıma geleni anlatıyorum. Eşim biraz geç gelecekti. Bende can sıkıntısından afedersin otu b..ku araştıryorum
Gebelikte kola zararlımı diye bir başladım ordan oraya ordan oraya derken konu konuyu açtı. En son kendimi nerde buldum dersin. 2008 lerde açılan, benim haftalarımda olupta bebeğinin hareketlerini hissetmeyip sonrasında ölü doğum yapan annelerin konularındaİçim yandııı içim...
Tabi ben orda fenalaştım. Elim ayağım buz, sırtım terr...
Eşim bi geldi ben fenalardayım. Neyin var diyor. Anlatamıyorum. Bi yerinmi ağrıyor yoksa diyor konuşamıyorum. Bu arada dilim damağımda kurumuş hatta uyuşmuş. Aldı beni banyoya götürdü. Elimi yüzümü yıkadık. Sonra boşaldı benim gözyaşları. Bir ağlama krizi aman Allahım. Herşeyi korkularımı hissettiklerimi anlattım o an eşime. Oda çok etkilendi tabi. Ama beni kendince teselli etti işte. Bide benden söz aldı.
Kuzummm üzme kendini ogluşun ve minik prensesin de uzulmesin.Sanırım bizim hormonların ayarı hepten bozuldu aklımızı karıştırıp duruyorMerhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
Kuzummm üzme kendini ogluşun ve minik prensesin de uzulmesin.Sanırım bizim hormonların ayarı hepten bozuldu aklımızı karıştırıp duruyorBazen bana da aynı seyler oluyor ortada su an hiçbir problem yokken kv nin geçmişte söylediği herhangi bisey aklıma geliyor ve sinirden deli oluyorum sonra toparlıyorum kendimi yavruma yazık niye eziyet ediyorum diye kendime kızıyorum.
Sen de bu tür düşünceleri kafandan at ve rahatla tatlım. Eşine de bakma sen su an onların bizi tam olarak anlayabilmesi mümkün degil.
Bizler sadece gülüp eglenmek[/QUOTE
hiç sorma canım benim aynen öyle neler yaşadığım aklıma geldikçe deli oluyorum.Birde hormonlar dikiş tutmaz,oldu artık galiba :)öyle canım miniklerimizi yazık deyip bi de ona ağlayasım var.tesekkür ederim canımcım iyiki böyle arkadaşlıklarımız oldu çok sağolun 
Aynen canım maşallah kuzulara tontiş leri yerm saol teyzesiMaşallah canim prensese kocaman oluyorlar artık
Ohh prensesler kocaman oldu maşallah
Tatlım korkma hıçkırık tutması iyi bişey cigerleri gelisiyor benim cadıyı da günde defalarca hıçkırık tutuyorbi de artık hareketler rutinlesmeye başladı. Önce karnımda ordan oraya kıpraşıyor sonra kafayı vajinaya doğru gömüp başlıyor hıckırmaya hatta bazen coşuyor o arada bi alttan pıt pıt bi üstten pat pat annecigini mutlu ediyor
Ay maşallah canımcım yerler tombik kolları.benimde öyle canım şeker çıkmadı çok şükür.ilerde olması iyi bir şey mi acaba.kizlar cook sukur seker isi tamamdir normal cikti idrar enfeksiyonum cikti onu bende tahmin ediyodum akini renginden anlamistim ilac verdi suya karistirip icicem diger sonuclarim normal kansizlik varmis onada pekmez icicem allah izin verirse bebegim tosuncugum 1 kilo 140 gr olmus doktor 10 gun ileri dedi
CAnım benim hamilelikten oluyo o bende yaşıyorum aynısını agliyorum oturup ama inşallah sağlıkla kucağımiza alıcaz yavrularımızı o kv konusunda kelin merhemi olsa kendi başına sürer dicem ama bak yavrularımız bi gelsin onlar için de.tek değerli biz olucazMerhabalar güzel anneler sabahtan beri acaba yazsam mı diye kendimi yedim bitirdim ama konuşacak kimse olmayınca.offf nasıl desem içimde bi sıkıntı sanki bi sey olacakta bebeğimi kucağıma alamayacağım gibi bi his .gece uyuyamıyorum düşünmekten.hep doğum anı gözümde sağlıklı olduğunu görür bi ohh çekerim diye geçiriyorum içimden.eşimle zaten aramız yok onunla konuşamıyorum.anlatsamda anlayacak da değil senin psikolojin iyice bozulmuş diyor.Ay bide eskiden yaşadığım eşim ve kv ile olan sorunlarda aklıma geldikçe kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorum.bi ara toparlamıştım kendimi şimdi yine başa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?