2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam bayanlar. Benim de kontrolum vardı bugun. 2 hafta geriden gelme devam ediyor. Cok sukur ki artmamis aradaki fark ona seviniyorum artik.haftaya yine çağırdı sürekli takip edecegiz yakindan dedi.aradaki fark acilirsa erken dogum olabilir hep böyle giderse sonuna kadar bekleriz dedi doktor.Hayirlisi Allah büyüktür.

Canım benim bu aralar daha da yoğun bi duygusallık var.hersey zor geliyor gercekten.İnşallah canım o günleri iple çekiyorum iki meleğim yanımda sağlıklı olsunlar dünya benim olur zaten

Canım benim bu aralar daha da yoğun bi duygusallık var.hersey zor geliyor gercekten.İnşallah canım o günleri iple çekiyorum iki meleğim yanımda sağlıklı olsunlar dünya benim olur zaten
Amin.canım benim inşallah bu hormonlar bozdu bizi zaten iyice ben hamile kalınca.eşimin bi arkadaşı ona tebrikten önce hamilelikte ayrilmazsaniz hiç ayrilmazsiniz demiş bende o an dedim.ne alaka ama haklı galiba en zor dönem bi bayan için

Trendyoldan aldığım iz etekli geceliğimiz de geldiği :) bi de bebek sampuani azcık açılmış sizdirms elim o kadar güzel kokuyo ki koklayip duruyorum inşallah bebişimiz i yıkayıp öper koklariz misss misss

Eklentiler

• IMG_20160226_182639.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_20160226_182550.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20160226_183430_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 105
Kizlar simdi doktorum aradi. Gecen kan vermistim. B12 eksik cikmis. İgne vericem 15 güne bir vurulursun dedi. Hap olmaz mi dedim? Cok etkili degil dedi. Aramizda b12 ignesi vurulan yada bunun icin baska bisey yapan arkadaslar var mi?

hamilelikten once cok vuruldum. Endise edilecek bisey degil. Hap kullanmaktan daha etkili oluyor bence. Hap da kullandim. Ignede vuruluyorsun 1 haftaya maksimum yorgunluk halsizlik sikayetlerin azaliyor. Hic dert etme. Doktorun a guven

Canm çok guzel olmuş . bende bugün aynisini markafonide siyah incide gorustum . kararsız kaldım alsam mi diye beden olarak ne alacagimi bilemedim açıkçası . orda 37 liraydi sen ne kadara aldn . yani aynısı gibi benzetmiste olabilirim tabi. Güle güle giy canm

Çok tatlısınız şekerim bayıldım gülerek güzel günlerde kullan

Tatlım benden sana tavsiye salep i sütle iç günde iki kere bi dene derim bebişe kilo aldırıyor

Kızlaaar bugun cok mutlu oldumm. Ben imam hatip lisesinde çalıştığım için kız ve erkek sınıflarımız ayrı ve ben bi erkek sınıfının sınıf rehber öğretmeniyim. Pazartesi rapor alıcam sonrada izin okula devam etmiycem bu dönem. Ve bu erkek sınıfım bana süpriz hazırlamış anneleri bi sürü hazırlık yapmış falan sizi çok özliyeceğiz kendinize iyi bakın gibi duygusal konuşmalar falan çok mutlu oldum çok duygulandım. Erkek öğrencilerden pek beklenmez ya bu daha da duygulandırdı beni

Evet tatlım kargo dahil 37tl ve ben 161 boy 76 kiloyum böyle oldu ona göre düşün çok rahat bi de onu o kadar esnek ki emzirme bile yapılır valla düğme taktiracam demiştim vazgectim

Ay maşallah canımcım yerler tombik kolları.benimde öyle canım şeker çıkmadı çok şükür.ilerde olması iyi bir şey mi acaba.
kendi doktorum tabi iyi demisti masallah demisti devletteki bugunku doktorda masallah cok iyi gorunuyo ilerisi icin seker sonucuna bakariz dedi birsey cikmadi cok sukur heralde seker olsaydi bebegin kilo takibinimi yapacakti bilmiyorum birsey demedi zaten cok bisey anlatmadi yuzeysel gecirdi senin adinada cok sevind kusum alAllah evlatlarimizi bize bagislasin ilk cocuk olumca insan pimpirikli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…