- 24 Haziran 2010
- 480
- 362
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.161
Emseye gidiyorum canım gülcan hanımaCanım bende kurtkoyde oturuyorum sen nereye gidiyorsun dr a bende buraya 3sene önce geldim çok bir yeri bilmiyorum buralarda.
ay ben pike ve carsaflarima kiyamadimYa nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Ay valla kv sagolsun bir igneme karismiyor. Tek basima ne gözüm alıyor ne aklim yoruldum. Annecigim destekçi oldu çoğu seyimi karşıladı ama oda simdi ev aliyor borca girdi kadin daha alsada istemem. Artik oldgu kadar olcak benimde napimacikcasi ben getirmek istedimcanim hijyeni de gectim hem duznli guzel gozuksun diye istedifimden :) mavili bir pike dikicek k.validem insallah gule gule yatarim oglusumla
O zaman doktorumuzun dedigine göre hareket edecegiz canim teşekkürler bilgilendirdigin icin
Tabikide canim ama ben tam olarak adresini bilmiyorum tarifde edemem pek esim biliyordu hemen yaptirmayacak isen ben gidince kartini alip sana adresi vereyim esime aksam isminide sorayim ama
Ay yok evden bende goturmem canim. Yenisini de almadim zaten hayla eksik cikiyor hangine kosturcagimi sasirdimay ben pike ve carsaflarima kiyamadimgoturcem, sonra atarim ben onlari. zaten hastanelerden nefret ediyorum. dondugumde kiyafetlerimi bile yakasim geliyor. allah kimseyi dusurmesin.
bence de gerek yok ama. zaten onlarin camasirhaneleri bizim evdekiler gibi degil. cok daha guclu. bir de ozen gostermeseler yayilan hastaligin ve bakterilerin onune gecemezler. muhakkak temizdir diye dusunuyorum.
oyyy kiyamam kuzummm, agirlasmissindir tabii. ben de alisverislerin cogunu bitirdim o yuzden. zaten kiloluyum, simdi karnimda buyuyor. iki hafta sonra senin kadar olunca ben oturacak yerler bulamam herhalde.Ay yok evden bende goturmem canim. Yenisini de almadim zaten hayla eksik cikiyor hangine kosturcagimi sasirdimcok agirlastim ben konusurken bile nefes nefese kaliyorum malesef
Iyi yapmissin canım o da iyi fikirNicksizYumurta canim bende küçük bir hurc aldim. İceri verilcekleri ona koydum kimse telasla aramasin karisiklik olmasin diye
Ay canım eminim vakit cok cabuk gecer bizim fotolara bakarken bi bakmissin ogluş kucağındaay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik
Cok güldüm canım yaa süpermişah sekerim senin ki pimpirikli, benimki tam bir saskin bu konuda. gectigimiz yillarda marketten istediklerim ve onun getirdiklerini gulun diye yaziyorum:
-krem santi istedim, hazir kek karisimlarindan almis gelmis.
-mangal icin kocanda misir istedim, mikrodalgalik patlamis misir almis gelmis.
-kuru yesil mercimek istedim, konservede bezelye alip gelmis.
-konservede bezelye istedim, konservede nohut alip gelmis (ingilizcesi pea ve chickpea ya karistirmis!)
-taze sogan diye kereviz getirdiginde ben iki saat yerlerde katilarak gulmustum.
-saskinligimin doruk noktasi karpuzla oldu. musafir gelmeden once karpuz getir kesip dolaba koyalim dedim. benimkisi cikolatayla geldi. markete gidene kadar unutmus ne istedigimi, aklinda tek kalan tatli bisi istedim... o da gitmis en tatlisindan cikolata almis gelmis.
o yuzden ben senin derdinden cok iyi anliyorum. hatta 6 senedir bu konuda gayet iyi kendimi, yipranan sinirlerimi, ve yasadigimiz komediyi gelistirdigimi dusunuyorum. misal ben de pompa almadim. hastanelerde oluyor zaten ilk an icin ama olur da bizim almamiz gerekirse diye, istedigim markayi sectim begendim, kocamin emailine "breast pump" basligi ile attim. simdi yapmasi gereken, emailinde bunu aratmak ve supermarkete/eczaneye nereye bulursa gidip bunu istiyorum deyip resmini, ismini, cismini gostermek. elindeki telefonu duzgun bir amac icin kullansin degil mi :).. bazen markete gittiginde resim cekip gonderiyorda bana. onaylamam icin :) ben bu yolu tavsiye ederim. kocalarimizin yanilma sansini sifira indirmek en mantiklisi :) zira kendilerinin duzelecegi yok.
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için nevresim takımı koydum canım. Bir sürü para vermene gerek yok 30tlik bi takım iş görür ben öyle yaptım hastaneye giden şeyin dönüşü nasıl olur bilemedim kıyabilecegim bisey olsun dedimYa nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Olsun canm ne zaman döneceksin eskisehire cokda bekleme. Ya valizi bir topladim 3 takim var hastaneye gidicek bir baktim eve gelince giydirmeye küçük set yok. Eksik bitmicek sanirim. Hemen gidip 3 takim daha aldim valla canim
ay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik
Ya çok svinirim hemen yaptırmıcam cnm acelesi yok ne zaman gidersen dediğin gibi kartını alsan yeter çok sevinirim tesekkür ederim
Canım benimde kontrol yarın bakalım ne diycek.benimde enson 1 hafta önden gidiyodu.yarın haber veririm canım randevu öğleden sonra.sende haber ver canım etiketle beni merak ederim.canim benim simdilik yolunda gozukuyor.ama insallah bebegimde iri cikmazen son 1 hafta buyuk cikmisti.yarin kontrol var..benim aclik 83,89 arasi su siralar.tokluklarda yolunda.can sen mutlaka endokrine gozukmelisin.birde 2 saatten fazla ac kalma.insulinde korkacak bir durum yokmus,doktorum hep soyluyor.seker daha zararliymis.mutlaka bana yaz gelismelerini camim.
evet sekerim, biz de onlarin dogum hikayelerini, emzirmelerini ogrenir, ona gore davraniriz.Ayy canim bizim gunlerimiz ayni gercekten kizlae bebeklerini severken biz ha geldi ha gelecek diyecegiz sanirim.Neyse bizde kizlardan tiyolar aliriz dogum ve sonrasi icin
Biz hastaneden geldiği günden itibaren 40 gun boyunca hergün yikiyoruz bebegi
Bende doktor ne derse onu yapıcam artıkCanim Ben oglumda gobegi icin hic bisey kullanmadim batikon falan. 20. Gunde dusmustu o gune kadar da yikamadim. Doktorum istersen yika ama iyice kurula demisti bende riske atmak istemedim. Bezle siliyordum hergun. Zaten onlar yikamasak da misss gibiler ki:)
Islak mendil soranlar vardi bide. oglumda sadece disarda kullandim halen de oyle yapiyorum. Evde pamuk ve su. En sagliklisi bence.
evet sekerim, biz de onlarin dogum hikayelerini, emzirmelerini ogrenir, ona gore davraniriz.
senle birbirimizi avutur, her gun geldi mi bugun geldi mi bugun diye mesajlar atariz
Canım maşallah kızınaKizlar merhaba. Bugun kontrole gittik? Bebis 10 gun ileride gorunuyor. 1620 gr. Cok hareketli ve iyi.Ama idrar tahlilimde doktor protein var. Tansiyonunu 1 hafta olctur. Her.gun en az 1 defa. 1.hafta sonra yine.gel dedi.Pre eklamsi mide dim. Evet diyemem ama.kontrol eetmek lazim dedi. Korkuyorum acikcasi.Bir.de tuzu.kes.ve.mmagnezyum alimina devam et dedi.Sizde de boyle bir.durum yasayan var mi?Bebegimin iyi olmasina bile sevinemedim.
ben izmirdeyim cnm toplada bızde bulusalım@Minipiti istanbulu topluyorrr.
Bravoooo
Toplaşın tanışın kızlarrrr
Bende izmir için hareket başlatıyorum. Hadi bakalım kimler vardı izmirdenn. Bizde toplanalım şekerlerrr
Bende onu hatirlayamadim canim. Unutmusum tamamen. Gobegi cok kisa aurede fustu ama ne zaman yikadik hic hatirlamiyorujm.Canım bi çok kişi göbeği düşmeden yıkanırsa iltahaplanma oluyor dedi duydunmu böyle bişey?alikaanda bekledinizmi düşmesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?