2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
ay ben pike ve carsaflarima kiyamadim goturcem, sonra atarim ben onlari. zaten hastanelerden nefret ediyorum. dondugumde kiyafetlerimi bile yakasim geliyor. allah kimseyi dusurmesin.

bence de gerek yok ama. zaten onlarin camasirhaneleri bizim evdekiler gibi degil. cok daha guclu. bir de ozen gostermeseler yayilan hastaligin ve bakterilerin onune gecemezler. muhakkak temizdir diye dusunuyorum.

acikcasi ben getirmek istedimcanim hijyeni de gectim hem duznli guzel gozuksun diye istedifimden :) mavili bir pike dikicek k.validem insallah gule gule yatarim oglusumla
Ay valla kv sagolsun bir igneme karismiyor. Tek basima ne gözüm alıyor ne aklim yoruldum. Annecigim destekçi oldu çoğu seyimi karşıladı ama oda simdi ev aliyor borca girdi kadin daha alsada istemem. Artik oldgu kadar olcak benimde napim

Ya çok svinirim hemen yaptırmıcam cnm acelesi yok ne zaman gidersen dediğin gibi kartını alsan yeter çok sevinirim tesekkür ederim

Ay yok evden bende goturmem canim. Yenisini de almadim zaten hayla eksik cikiyor hangine kosturcagimi sasirdim cok agirlastim ben konusurken bile nefes nefese kaliyorum malesef

Ay yok evden bende goturmem canim. Yenisini de almadim zaten hayla eksik cikiyor hangine kosturcagimi sasirdim cok agirlastim ben konusurken bile nefes nefese kaliyorum malesef
oyyy kiyamam kuzummm, agirlasmissindir tabii. ben de alisverislerin cogunu bitirdim o yuzden. zaten kiloluyum, simdi karnimda buyuyor. iki hafta sonra senin kadar olunca ben oturacak yerler bulamam herhalde.

dun havuza gittim. amaaan bi hosuma gitti. agirlik olmadan, agri olmadan, ucar gibi suyun icinde olmak. bir ara sirt ustu yattim suya, esim gelip kavga etti uyuyakalip da beni korkutma sakin diye. halbuki en son bir yerim agrimadan ne zaman uzandim oyle rahatca bilemiyorum
anneler bosuna ben seni 9 ay karnimda tasidim diye cemkirmiyorlar vallahi

Valla paçalarım tutuşacak böyle yaziyosunuz ben daha hic bisey hazırlamadım ilk defa bi konuda bu kadar rahat davrandım aslında sonuçlarım temiz çıkana kadar da bisey almak istemedim kendim de bu ay alicam inşallah temizliğe de başladım yavaştan biraz derin dondurucuya biseyler depolarsam tamamdır ayy çok işim var

NicksizYumurta canim bende küçük bir hurc aldim. İceri verilcekleri ona koydum kimse telasla aramasin karisiklik olmasin diye
Iyi yapmissin canım o da iyi fikir

ay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik
Ay canım eminim vakit cok cabuk gecer bizim fotolara bakarken bi bakmissin ogluş kucağında

Cok güldüm canım yaa süpermiş

Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için nevresim takımı koydum canım. Bir sürü para vermene gerek yok 30tlik bi takım iş görür ben öyle yaptım hastaneye giden şeyin dönüşü nasıl olur bilemedim kıyabilecegim bisey olsun dedim

Olsun canm ne zaman döneceksin eskisehire cokda bekleme. Ya valizi bir topladim 3 takim var hastaneye gidicek bir baktim eve gelince giydirmeye küçük set yok. Eksik bitmicek sanirim. Hemen gidip 3 takim daha aldim valla canim

Nisan basi gibi donecegim canim çok gece kalmadan en gec 32. Haftada donmus olurum gibi benim 5 takim 5'li var hastane cikisimida 20'li almaya karar verdim marka felan belli ama daha almadim tek eksik o kaldi onuda Eskisehir'den alacag icin bekliyorum iyi yapmissin canim eger baktik yetmiyor dogduktan sonra aliriz dedim bende dogduktan sonra o eksikler hic bitmeyecek canim sanirim ben sirf hastaneye goturmek icin english homede indirim varken carsaf ve yastik kilifi aldim aldigim renkde pikem evde vardi onuda goturecegim birsey olursada hepsini atarim

ay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik

Ayy canim bizim gunlerimiz ayni gercekten kizlae bebeklerini severken biz ha geldi ha gelecek diyecegiz sanirim. Neyse bizde kizlardan tiyolar aliriz dogum ve sonrasi icin

Ya çok svinirim hemen yaptırmıcam cnm acelesi yok ne zaman gidersen dediğin gibi kartını alsan yeter çok sevinirim tesekkür ederim

Mart ayi icinde kesin yaptiracagim canim gidince alip kartini yazarim ben sana esime sordum oda adini hatirlamiyor yerini biliyoruz ikimizde sadece

Canım benimde kontrol yarın bakalım ne diycek.benimde enson 1 hafta önden gidiyodu.yarın haber veririm canım randevu öğleden sonra.sende haber ver canım etiketle beni merak ederim.

Ayy canim bizim gunlerimiz ayni gercekten kizlae bebeklerini severken biz ha geldi ha gelecek diyecegiz sanirim. Neyse bizde kizlardan tiyolar aliriz dogum ve sonrasi icin
evet sekerim, biz de onlarin dogum hikayelerini, emzirmelerini ogrenir, ona gore davraniriz.
senle birbirimizi avutur, her gun geldi mi bugun geldi mi bugun diye mesajlar atariz

Biz hastaneden geldiği günden itibaren 40 gun boyunca hergün yikiyoruz bebegi

Bende doktor ne derse onu yapıcam artıkinşallah hemen kuruyup düşerde orta yolu bulmuş oluruz:)

evet sekerim, biz de onlarin dogum hikayelerini, emzirmelerini ogrenir, ona gore davraniriz.
senle birbirimizi avutur, her gun geldi mi bugun geldi mi bugun diye mesajlar atariz

Aynen öyle yapariz canim hepsi bizden tecrubeli olacak nede olsa avuturuz canim ayy zamaninda gelsinler yeter ki bi bekleriz bebeklerimizi az daha bu kadar gün gecti gerisi daha kolay gecer

Canım maşallah kızınaçok riskli kötü bi durum olsa doktorun söylerdi emin ol.tansiyon ödem takibi yapılıyor diye biliyorum ben.canını sıkıp tansiyonunu dengesizleştirme iyice ki doğru sonuç al.çok şükür kızın iyi az kaldı zaten,başlarda çıkıp bu zamana kadar stres te yaşayabilirdin.söz konusu bebişler olunca illa stres yaşıyoruz ama sen pozitif birisin herşeye öyle baktığın gibi bunada öyle bak tatlım

@Sherrysherrylady sekerim gecmis olsun. insallah preeclampsia degildir. hemen canini SIkma. tansiyonunu doktor olcmustur herhalde muayene sirasinda, kac cikti ki? 14/9 un ustunde cikarsa endiseleniyorlar diye biliyorum ben.

bir de ben bu aralar tatliyi cok abarttim yaa acikcasi her aksam canim cekiyor, yiyorum birseyler. senin de oyleyse ondan olabilir. muhakkak sekerden ve tuzdan uzak durmak gerekir. ama kahretsin, asermek cok zor birsey! (hos ben gebe olmadigim zamanda da pisbogaz ve kesinlikle tatliya hayir diyemeyen biriyim ama....)

Canım bi çok kişi göbeği düşmeden yıkanırsa iltahaplanma oluyor dedi duydunmu böyle bişey?alikaanda bekledinizmi düşmesini?
Bende onu hatirlayamadim canim. Unutmusum tamamen. Gobegi cok kisa aurede fustu ama ne zaman yikadik hic hatirlamiyorujm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…