2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canim ya bugun doktoruma gittim dedi kafasi cok asagida ondan, bide suyum biraz azalmis hareketleri normallden daha sert geliyor bana.... bol bol dinlen ve su ic dedi, su az olunca kiloda alip gelismiyo suan haftasina gore kilosu az sanirim,doktor normal dedi ama 30+0 haftalik olduk ve sadece 1,300 kilo olduk

Masallah kiz yikanmis bile hersey hanfendinin bakim setide hazirmi pisik kremi,sampuani,vucut lotionu vs.... bende bugun son eksiklerini aldim valla pampersden tut emzigi biberonu herseyi tamam ama hepsi yikanacak ve utulenecek .... kiz biz seninle ayni gun gitcez herhal doguma

Canim neden okadar erken aliyorlarki sanirsam ikize hamilesin... erken gelme risklerimi var????

mrb cnm benımde seker yuklemem yuksek cıktı bır haftadır olcuyorum dıyet verdı dr ona uyup acıklık ve yemekten 1 sonra ve 2 saat sonra olcum yazıp yazıyorum yarın endokrın rendevum var olcumlere göre ınsılın baslıcak yada dıyete devam edıcez 125 uzerıen cıktıgı olmadı bır hafta boyunca senın baya yuksek cıkmıs verırler bence bugun kadın dogum dr kontrol vardı duzensız oldumu seker anı ölumler ve erken dogum rıskı oluyormus bıraz korktum ıns sorun olmadan sag salım kucagımıza alırız besılerımızı

Ahaa bakim hangimizin ki once davrancak bitti bitti canim cok şükür. Bakim esyalarini alali aylar oldu benim zaten. Valize koncak tek benim coraplar birde cikarken giycegim kıyafetler kaldi 2 haftadir anca hallettim ama ben. Sende basla yavastan ne kaldi surda

Canım benimde kontrol yarın bakalım ne diycek.benimde enson 1 hafta önden gidiyodu.yarın haber veririm canım randevu öğleden sonra.sende haber ver canım etiketle beni merak ederim.
tamam canim yazar mutlaka.doktora sonuclarimi gostericem 2hafta icinde sadece 2 kez yuksek cikti oda 141 ve 143 cikmisti.diger.olcumlerim normal seyrinde.bakalim.eger bebek yine iri cikarsa diye korkuyorum.1 hafta onde olmasini cok onemsemedi simdilik .suyuda iyi dedi.ama bu fark daha fazla cikmasin yoksa iri bebek olur dedi.iri bebek sanilanin aksine pekte iyi birsey degil dedi.dogumunuda etkiler tabi dedi biraz onun endisesi var.

hayırlı akşamlar herkeseee gittik doktor teyzemize gördüm oğluşu yine ters duruyor dönmemiş, dönmesi için bi hareket önerdi doktor bakalım hayırlısıyla döner inşallah. 1170 gr olmuş hep de eli alnında düşünceli bi hali var burdan nasıl çıkcam diye mi düşünüyor yoksa nasıl dönmem gerekiyor diye mi artık

Valla benim hic aklima gelmemisti o yuzden listeye bile eklememisim
Valla bitmicekler canim paso onlara caliscaz artik sanirim
Ayy cidden mi bende mi gitsem napsam dayak yemişden beter oluyorum kalkinca valla analarin hakki ödenmezmis canim valla. Bizimkilerde kiymet bilir ins

İyi yapmissin canim olmadi hastane odalarini dolascam bir daja gidince duruma gore alirim bnde :))

ne onerdi canim?

amiiin hayirli evlat olurlar insallah hepsi...
havuzda klorin zararli olabilir diyorlar ama bazi arastirmalarda zarari yok git diyorlar. bizim apartmanin havuzu tuzlu su, klorini cok az icindeki ben ondan gittim. doktorunla konus eger o da git derse, bence git. insan cok rahatliyor vallahi

İnşallah canım.bende diyetteyim ama hamileyiz sonuçta arada birazcık fazla yesem yükseliyo.120 lerde olunca benim şeker ben hiç doymamış oluyorum malesef bakalım yarın doktor ne diycek

Kız bitmiş valla 1 ayın kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…