- 7 Ocak 2014
- 3.158
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.181
Desene bizimki ak pak doğacak canim biz cift çizgiyi gordugumuzden beri kanka takiliyoruz esim bu konuda çok katı bisey olur diye cok tedirgin oluyor bide karinlar buyuyunce hiç yaklaşmıyor.
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebiMaşşallah fındığa yerim yanaklarını senin benim kızımda böyle yanaklıydı.sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim
Evet canim ya bugun doktoruma gittim dedi kafasi cok asagida ondan, bide suyum biraz azalmis hareketleri normallden daha sert geliyor bana.... bol bol dinlen ve su ic dedi, su az olunca kiloda alip gelismiyoKoranım benim de sertlesmeler arttı hatta geçen hafta ntsye de girdim rahim kasılması değilmiş küçük hanımın poposu sırtı falanmis. Sen de istersen bi git doktora kasılma mı degil mi öğren icin rahat etsin
Masallah kiz yikanmis bile herseyKizlarr biz tum cicilerimizi yikadik utuledik sira geldi hastane cantasi hazirlamaaya
Simdi cantaya neler koymam lazim hazirlayan varsa bir el ativersin
Birde hastane cikisi icin 1 tane 10lu set 2 tane 5li set aldim. Arkadaslarim 10lu seti cok sevdiler bunu ilk dogumhaneye verme ilk kusmugu cikmaz batar takim. Hastaneden cikarken giydiririz diolar. Haklida olabilirler belki. Ama bende o cicilerle gorsem cici cici kizimi diyorum. Aklim karisti napsam ki
Canim neden okadar erken aliyorlarkiKizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
mrb cnm benımde seker yuklemem yuksek cıktı bır haftadır olcuyorum dıyet verdı dr ona uyup acıklık ve yemekten 1 sonra ve 2 saat sonra olcum yazıp yazıyorum yarın endokrın rendevum var olcumlere göre ınsılın baslıcak yada dıyete devam edıcez 125 uzerıen cıktıgı olmadı bır hafta boyunca senın baya yuksek cıkmıs verırler bence bugun kadın dogum dr kontrol vardı duzensız oldumu seker anı ölumler ve erken dogum rıskı oluyormus bıraz korktum ıns sorun olmadan sag salım kucagımıza alırız besılerımızıpambix tatlım şeker ne alemde senin.benim açlık hiç 100ün altına düşmüyo toklukta sabah kahvaltıdan sonra 175 olmuş.öğlen yemekten sonra akşam 5e kadar bişi yemedim.ölçtüm 154 çıktı.yarın kontrolüm var.sence insülin verme ihtimali varmı.çok korkuyorum.
Ahaa bakim hangimizin ki once davrancakMasallah kiz yikanmis bile herseyhanfendinin bakim setide hazirmi pisik kremi,sampuani,vucut lotionu vs.... bende bugun son eksiklerini aldim valla pampersden tut emzigi biberonu herseyi tamam ama hepsi yikanacak ve utulenecek .... kiz biz seninle ayni gun gitcez herhal doguma
tamam canim yazar mutlaka.doktora sonuclarimi gostericem 2hafta icinde sadece 2 kez yuksek cikti oda 141 ve 143 cikmisti.diger.olcumlerim normal seyrinde.bakalim.eger bebek yine iri cikarsa diye korkuyorum.1 hafta onde olmasini cok onemsemedi simdilik .suyuda iyi dedi.ama bu fark daha fazla cikmasin yoksa iri bebek olur dedi.iri bebek sanilanin aksine pekte iyi birsey degil dedi.dogumunuda etkiler tabi dediCanım benimde kontrol yarın bakalım ne diycek.benimde enson 1 hafta önden gidiyodu.yarın haber veririm canım randevu öğleden sonra.sende haber ver canım etiketle beni merak ederim.
bugun kontrolumuz vardı 30+0 bugun kılomuz 1.650 cıktı tam olması gereken kılodaymısKızlar kuzucuklarınızın kilosu nasıl son kontrollere göre?
Valla benim hic aklima gelmemisti o yuzden listeye bile eklememisimNisan basi gibi donecegim canim çok gece kalmadan en gec 32. Haftada donmus olurum gibibenim 5 takim 5'li var hastane cikisimida 20'li almaya karar verdim marka felan belli ama daha almadim tek eksik o kaldi onuda Eskisehir'den alacag icin bekliyorum iyi yapmissin canim eger baktik yetmiyor dogduktan sonra aliriz dedim bende dogduktan sonra o eksikler hic bitmeyecek canim sanirim ben sirf hastaneye goturmek icin english homede indirim varken carsaf ve yastik kilifi aldim aldigim renkde pikem evde vardi onuda goturecegim birsey olursada hepsini atarim
Ayy cidden mi bende mi gitsem napsam dayak yemişden beter oluyorum kalkinca vallaoyyy kiyamam kuzummm, agirlasmissindir tabii. ben de alisverislerin cogunu bitirdim o yuzden. zaten kiloluyum, simdi karnimda buyuyor. iki hafta sonra senin kadar olunca ben oturacak yerler bulamam herhalde.
dun havuza gittim. amaaan bi hosuma gitti. agirlik olmadan, agri olmadan, ucar gibi suyun icinde olmak. bir ara sirt ustu yattim suya, esim gelip kavga etti uyuyakalip da beni korkutma sakin diye. halbuki en son bir yerim agrimadan ne zaman uzandim oyle rahatca bilemiyorum
anneler bosuna ben seni 9 ay karnimda tasidim diye cemkirmiyorlar vallahi
İyi yapmissin canim olmadi hastane odalarini dolascam bir daja gidince duruma gore alirim bnde :))Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için nevresim takımı koydum canım. Bir sürü para vermene gerek yok 30tlik bi takım iş görür ben öyle yaptım hastaneye giden şeyin dönüşü nasıl olur bilemedim kıyabilecegim bisey olsun dedim
Çok güzel olmuş. Süslemelerini mi sen yaptınkızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
26+0 da 1024 gr di 1 hafta onde cikmisti 27+2gozukuyirmus oyle dedi doktor.yarinda kontrolum var bakalim.ne.alemde.oglusKızlar kuzucuklarınızın kilosu nasıl son kontrollere göre?
ne onerdi canim?hayırlı akşamlar herkeseeegittik doktor teyzemize gördüm oğluşu yine ters duruyor dönmemiş, dönmesi için bi hareket önerdi doktor bakalım hayırlısıyla döner inşallah. 1170 gr olmuş hep de eli alnında düşünceli bi hali var burdan nasıl çıkcam diye mi düşünüyor yoksa nasıl dönmem gerekiyor diye mi artık
amiiin hayirli evlat olurlar insallah hepsi...Valla benim hic aklima gelmemisti o yuzden listeye bile eklememisim
Valla bitmicekler canim paso onlara caliscaz artik sanirim
Ayy cidden mi bende mi gitsem napsam dayak yemişden beter oluyorum kalkinca vallaanalarin hakki ödenmezmis canim valla. Bizimkilerde kiymet bilir ins
İyi yapmissin canim olmadi hastane odalarini dolascam bir daja gidince duruma gore alirim bnde :))
İnşallah canım.bende diyetteyim ama hamileyiz sonuçta arada birazcık fazla yesem yükseliyo.120 lerde olunca benim şeker ben hiç doymamış oluyorum malesefmrb cnm benımde seker yuklemem yuksek cıktı bır haftadır olcuyorum dıyet verdı dr ona uyup acıklık ve yemekten 1 sonra ve 2 saat sonra olcum yazıp yazıyorum yarın endokrın rendevum var olcumlere göre ınsılın baslıcak yada dıyete devam edıcez 125 uzerıen cıktıgı olmadı bır hafta boyunca senın baya yuksek cıkmıs verırler bence bugun kadın dogum dr kontrol vardı duzensız oldumu seker anı ölumler ve erken dogum rıskı oluyormus bıraz korktum ıns sorun olmadan sag salım kucagımıza alırız besılerımızı
Kız bitmiş valla 1 ayın kalmış:)Kizlar benim minnoslarin kiyafetleride hazir cantamizida haftaya hazir ederiz sanirim. ben normal 10 lu hastane cikisi aldim onu veririm ilk dogdklrnda yedek 5 li de koycam sanirim yeter zaten 2 gece kalcaz idare ederiz.pazartesi kontrolum vardi doktor nisan 8 i gibi aliriz dedi yani 36+1 de tabi beklerlerse:)
cıceklerını aldım sedece sılıkonla bırlestırdım uygun sekıldeÇok güzel olmuş. Süslemelerini mi sen yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?