- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.201
Güzelde lafmı valla süper olmuş:)kızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
Benimde özel hastane canım götürmeyi düşünmüyorum geçen sene bi kaybim vardı kürtaj oldum yarım gün kaldim kirlenmedigi halde iki kez nevresimleri pikeleri degistiler yanımda açtılar paketleri o yüzden bide onu götürmekle uğraşmak istemiyorum ben.Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Seninkide pek bi alemmış canım çok guldumah sekerim senin ki pimpirikli, benimki tam bir saskin bu konuda. gectigimiz yillarda marketten istediklerim ve onun getirdiklerini gulun diye yaziyorum:
-krem santi istedim, hazir kek karisimlarindan almis gelmis.
-mangal icin kocanda misir istedim, mikrodalgalik patlamis misir almis gelmis.
-kuru yesil mercimek istedim, konservede bezelye alip gelmis.
-konservede bezelye istedim, konservede nohut alip gelmis (ingilizcesi pea ve chickpea ya karistirmis!)
-taze sogan diye kereviz getirdiginde ben iki saat yerlerde katilarak gulmustum.
-saskinligimin doruk noktasi karpuzla oldu. musafir gelmeden once karpuz getir kesip dolaba koyalim dedim. benimkisi cikolatayla geldi. markete gidene kadar unutmus ne istedigimi, aklinda tek kalan tatli bisi istedim... o da gitmis en tatlisindan cikolata almis gelmis.
o yuzden ben senin derdinden cok iyi anliyorum. hatta 6 senedir bu konuda gayet iyi kendimi, yipranan sinirlerimi, ve yasadigimiz komediyi gelistirdigimi dusunuyorum. misal ben de pompa almadim. hastanelerde oluyor zaten ilk an icin ama olur da bizim almamiz gerekirse diye, istedigim markayi sectim begendim, kocamin emailine "breast pump" basligi ile attim. simdi yapmasi gereken, emailinde bunu aratmak ve supermarkete/eczaneye nereye bulursa gidip bunu istiyorum deyip resmini, ismini, cismini gostermek. elindeki telefonu duzgun bir amac icin kullansin degil mi :).. bazen markete gittiginde resim cekip gonderiyorda bana. onaylamam icin :) ben bu yolu tavsiye ederim. kocalarimizin yanilma sansini sifira indirmek en mantiklisi :) zira kendilerinin duzelecegi yok.
Ben eskiyim ama yakın zamana kadar calistigimdan ve burda kimsem olmadindan pek bir yeri bilmiyorum canım. Bende Ersoy a gidiyorum canım sen Gülcan hanımdan memnunmusun iki sene önce işyerinde bi ark gidiyordu ona kizin iki plesentasi varmis dr da soylememis riskli bi durummus beylikduzunde kv de rahatsizlanmis apar topar en yakın hastaneye gitmiş ordaki dr da neden iki plesentam var diye bana soylemedin ya anlamasaydim demis kizda benim haberim yok deyince dr şaşırmış buda eve gelince gülcan hn gitmiş oda senin bilmeni gerektirecek bi durum değil ben doğumda halledicem ne bileyim senin başka dr a gideceğini deyip üste çıkmaya kalkmış ark da çok kızmıştı 7aylik bıraktı dr u medical park ta riskli doğum dr unda doğum yapti bende o yuzden hiç gitmedim esmeye ersoy da yakın bana memnun kaldim canım.Emseye gidiyorum canım gülcan hanıma
Ben de 1 buçuk sene önce geldim evlenince :)) sen benden eskisin valla
aynen bende zor tutuyorum kendımı ne yesemde seker yukselmese dıye arayıs ıcındeyım ınsülıne baslar ozman onu kulanmak daha ıyı cnm rısk almaktansa boyle korku ıcınde oluyoruz devamlı bırden yukselse naparım dıye dusunuyorum yarın benımde kontrol var endokrıne haberlerı yazarım ıns sende yaz mutlakaİnşallah canım.bende diyetteyim ama hamileyiz sonuçta arada birazcık fazla yesem yükseliyo.120 lerde olunca benim şeker ben hiç doymamış oluyorum malesefbakalım yarın doktor ne diycek
Benimkide pek önemsemedi 1 haftayı.biliyosundur belki benim kızda 4 kilo doğdu normal doğumla çok kolay doğmuştu ama.korkma zor doğmaz belki canım.tamam canim yazar mutlaka.doktora sonuclarimi gostericem 2hafta icinde sadece 2 kez yuksek cikti oda 141 ve 143 cikmisti.diger.olcumlerim normal seyrinde.bakalim.eger bebek yine iri cikarsa diye korkuyorum.1 hafta onde olmasini cok onemsemedi simdilik .suyuda iyi dedi.ama bu fark daha fazla cikmasin yoksa iri bebek olur dedi.iri bebek sanilanin aksine pekte iyi birsey degil dedi.dogumunuda etkiler tabi dedibiraz onun endisesi var.
Tamam canım benide etiketle mutlaka.şuan bile açım valla ne yesem diye düşünüyorumaynen bende zor tutuyorum kendımı ne yesemde seker yukselmese dıye arayıs ıcındeyım ınsülıne baslar ozman onu kulanmak daha ıyı cnm rısk almaktansa boyle korku ıcınde oluyoruz devamlı bırden yukselse naparım dıye dusunuyorum yarın benımde kontrol var endokrıne haberlerı yazarım ıns sende yaz mutlaka
Ay oda dogru ya. Bizim site falan değil canım. Havuz falan yok anca spor merkezlerine falan gidicem. Oda risklidir sanırım izin vermezamiiin hayirli evlat olurlar insallah hepsi...
havuzda klorin zararli olabilir diyorlar ama bazi arastirmalarda zarari yok git diyorlar. bizim apartmanin havuzu tuzlu su, klorini cok az icindeki ben ondan gittim. doktorunla konus eger o da git derse, bence git. insan cok rahatliyor vallahi
benım meyva saatım hemen bıseyler atırstırıdım ama yetmıyor gercekten :)Tamam canım benide etiketle mutlaka.şuan bile açım valla ne yesem diye düşünüyorum
yaa :) ay insallah etkilemez kilosu.bebegim.iyi olsun.yeterki napalim.Benimkide pek önemsemedi 1 haftayı.biliyosundur belki benim kızda 4 kilo doğdu normal doğumla çok kolay doğmuştu ama.korkma zor doğmaz belki canım.
Malesefbenım meyva saatım hemen bıseyler atırstırıdım ama yetmıyor gercekten :)
cacik ye canim.yada salatalik veya tarcin serpilmis elma yeTamam canım benide etiketle mutlaka.şuan bile açım valla ne yesem diye düşünüyorum
Evet canim bitti sayilir az kaldi:))Kız bitmiş valla 1 ayın kalmış:)
Biraz tombik oluyo diğer bebekler gibi minicik bişey olmuyo.iyi işte canım büyüsün diye beklemeyiz bizde hazır ele avuca gelen bebekyaa :) ay insallah etkilemez kilosu.bebegim.iyi olsun.yeterki napalim.
Domatesle peynir yedim akşamda az yemiştim.bide elma yesem canım tatlı çekti bişey olmaz heraldecacik ye canim.yada salatalik veya tarcin serpilmis elma ye
Senden 1 ay gerideyim. .. vay beniii. Gobusum yeré değecek heralde 31 ler deİştebu da bizim gobusumuz kızlar.hiç catlamam olmamıştı bu hafta başladı artık.+10 ile devamm.napalim kızım için olcak o kadar
Sanada massallh kuzum yok yok annesi pek tatlisinizzzSenden 1 ay gerideyim. .. vay beniii. Gobusum yeré değecek heralde 31 ler deMaşallah sana da
aynen bende zor tutuyorum kendımı ne yesemde seker yukselmese dıye arayıs ıcındeyım ınsülıne baslar ozman onu kulanmak daha ıyı cnm rısk almaktansa boyle korku ıcınde oluyoruz devamlı bırden yukselse naparım dıye dusunuyorum yarın benımde kontrol var endokrıne haberlerı yazarım ıns sende yaz mutlaka
ellerine sağlık çok güzel olmuş...kızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?