2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Benimde özel hastane canım götürmeyi düşünmüyorum geçen sene bi kaybim vardı kürtaj oldum yarım gün kaldim kirlenmedigi halde iki kez nevresimleri pikeleri degistiler yanımda açtılar paketleri o yüzden bide onu götürmekle uğraşmak istemiyorum ben.
Seninkide pek bi alemmış canım çok guldum bizimkinin öyle bisey yok da emin olana kadar kırk kere arar sorar haklisin canim bende alinacak pompayi teline kaydedeyim bundan istiyom desin dursun yoksa beni gerer durur pimpirikli kocam.

Emseye gidiyorum canım gülcan hanıma
Ben de 1 buçuk sene önce geldim evlenince :)) sen benden eskisin valla
Ben eskiyim ama yakın zamana kadar calistigimdan ve burda kimsem olmadindan pek bir yeri bilmiyorum canım. Bende Ersoy a gidiyorum canım sen Gülcan hanımdan memnunmusun iki sene önce işyerinde bi ark gidiyordu ona kizin iki plesentasi varmis dr da soylememis riskli bi durummus beylikduzunde kv de rahatsizlanmis apar topar en yakın hastaneye gitmiş ordaki dr da neden iki plesentam var diye bana soylemedin ya anlamasaydim demis kizda benim haberim yok deyince dr şaşırmış buda eve gelince gülcan hn gitmiş oda senin bilmeni gerektirecek bi durum değil ben doğumda halledicem ne bileyim senin başka dr a gideceğini deyip üste çıkmaya kalkmış ark da çok kızmıştı 7aylik bıraktı dr u medical park ta riskli doğum dr unda doğum yapti bende o yuzden hiç gitmedim esmeye ersoy da yakın bana memnun kaldim canım.

İnşallah canım.bende diyetteyim ama hamileyiz sonuçta arada birazcık fazla yesem yükseliyo.120 lerde olunca benim şeker ben hiç doymamış oluyorum malesef bakalım yarın doktor ne diycek
aynen bende zor tutuyorum kendımı ne yesemde seker yukselmese dıye arayıs ıcındeyım ınsülıne baslar ozman onu kulanmak daha ıyı cnm rısk almaktansa boyle korku ıcınde oluyoruz devamlı bırden yukselse naparım dıye dusunuyorum yarın benımde kontrol var endokrıne haberlerı yazarım ıns sende yaz mutlaka

Benimkide pek önemsemedi 1 haftayı.biliyosundur belki benim kızda 4 kilo doğdu normal doğumla çok kolay doğmuştu ama.korkma zor doğmaz belki canım.

Tamam canım benide etiketle mutlaka.şuan bile açım valla ne yesem diye düşünüyorum

Ay oda dogru ya. Bizim site falan değil canım. Havuz falan yok anca spor merkezlerine falan gidicem. Oda risklidir sanırım izin vermez

İştebu da bizim gobusumuz kızlar.hiç catlamam olmamıştı bu hafta başladı artık.+10 ile devamm.napalim kızım için olcak o kadar
Senden 1 ay gerideyim. .. vay beniii. Gobusum yeré değecek heralde 31 ler de Maşallah sana da

Cnm izmirdesin galiba sen bi mesajinda izmirden bahsetmissin
Bende aslen izmirdeyim ama sakaryada oturuyorum mrtin son hftasi izmire gelcem nasipse orada bi 4 boyutlu ultrasona giresim var onerebilecegin bi doktor ya da hastane var mi
Baska kimler var izmirden onlarinda onerilerini beklerim

kızlar iyi akşamlar...çok yazamasamda girip okuyorum yazılanları.malum ders çalışıyorum ve sıkı takip edemiyorum.okusam bile anında yazamıyorum.maaşallah hızınıza da yetişilemiyor...
kızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
ellerine sağlık çok güzel olmuş...
pambix cim ne güzel şekerini dengede tutuyorsun.ben bunu başaramıyorum sanırım.diyete çok bağlı kalamıyorum.çok canım çekiyor ya.direk gidip insülin alsam da herşeyi rahat rahat yesem mişaka bir yana sıkıntıdayım haftaya dr kontrolüm var.o zamana kadar dengelemem lazım.zaten belli olacaktır bebeğin kilosundan.
hastane muhabbetlerine başlanmış bile.bebeklerin göbeği düşmeden yıkanır mı yıkanmaz mı açıkçası dr a göre değişiyor.ben oğlumda göbeğine çok su getirmemeye çalışarak yıkamıştım.sonra da çok güzel kurulayınca problem olmadı.8. gün göbeği düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…