- 8 Temmuz 2015
- 96
- 178
- 93
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.121
Yok canım yıkayan yıkıyo ama biz yıkamamıştık bişey olur enfeksyon kapar filan diye.yoksa bazıları yıkıyo yani
Oyyy masallah. Bi tombik yanakli dahaselam kızlar sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum kim ne yapmış ne yazmış nasılmışdün benimde kontrolüm vardı benim minik kızımın kilosu 1400 gr boyu 42 cm olmuş bu da resmimiz(maşallah deyin tamam mı teyzeleri) Eki Görüntüle 1787869
Dolaplara yerleştirirken bile gösterdim ona nerde ne var hastaneden eve çıkınca ben kalkamazsam şunu bunu getirirmisin deyince bulsun diye cantayida o varken doldurcam gorsun cantayi talan etmesin diyeKesin kesineee yavrucaklar küçücük nokta hallerinden itibaren KKde takılıyor biz cantalari ve tum her seyi esimle beraber hazırladık neyin nerde olduğunu görsün diye. tembih edersin canım eşine git su markayi al gel sakin arama beni de
teşekkur ederim teyzesi:)Oyyy masallah. Bi tombik yanakli daha
selam kızlar sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum kim ne yapmış ne yazmış nasılmışdün benimde kontrolüm vardı benim minik kızımın kilosu 1400 gr boyu 42 cm olmuş bu da resmimiz(maşallah deyin tamam mı teyzeleri) Eki Görüntüle 1787869
Oyy maşallah ikisine de yaabu da prensesimin ilk olarak yüzünün bi kısmını gösterdiği ultrason görüntümüz teyzeleri
kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
Inşallah canım simdi böyle stres oluyoruz ya bi bakmisiz o gün gelmiş miniklerimiz sağlıklı bir sekilde koynumuzda uyuyorDolaplara yerleştirirken bile gösterdim ona nerde ne var hastaneden eve çıkınca ben kalkamazsam şunu bunu getirirmisin deyince bulsun diye cantayida o varken doldurcam gorsun cantayi talan etmesin diyeins bensiz bisey almasi gerekmez yoksa dedigin gibi resti cekcem arama beni diye :)
Ay yerim ben onun ellerinibu da prensesimin ilk olarak yüzünün bi kısmını gösterdiği ultrason görüntümüz teyzeleri
Maşşallah fındığa yerim yanaklarını senin benim kızımda böyle yanaklıydı.sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbimselam kızlar sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum kim ne yapmış ne yazmış nasılmışdün benimde kontrolüm vardı benim minik kızımın kilosu 1400 gr boyu 42 cm olmuş bu da resmimiz(maşallah deyin tamam mı teyzeleri) Eki Görüntüle 1787869
evet yaa canım kızım benim nasıl da şimdiden boğum olmuş o minnak eliAy yerim ben onun elleriniçok tatlı maşşallah annesi
Yok canım tentirdiyot vermişti doktor onu döküyoduk o kurutuyo düşmesini kolaylaştırıyo.yinede yanlış hatırlamıyosam 15 günde düşmüştü.he bide canım ne kadar doğru bilmiyorum ama eşinle son ayda birlikte olursan bebek kirli doğar derler.biz 6 aydan sonra hiç birlikte olmamıştık temiz doğmasında etkisi varmı bilemiyorum tabiKizlar ins darısı başımıza onun o kokusunu içimize çekeriz mis gibi temiz olsun ki kuzular verniks tabakası korusun onları bende göbeği dusene kadar yikanmaz diye biliyordum ayrıca paylastigin için saol canım peki göbeğine alkol bazlı suyla bakım yaptinizmi bazısı yapın bazısı kuru tutun diyor ayy her konuda farklı görüşler kızlar.
Bende beşli takımlardan birini veririm sanırım canim içine iç zibin,citcitli, battaniyeye koyarım daha sonra çıkarken giydiririz hastane çıkışını mis gibi
heheheOyy maşallah ikisine de yaayerim onlari , tontiş elleri yanakları
Artık herşeyleri belli canım benim oğlumunda parmaklarını saydık enson gittiğimizde ayakları bile kime benziyo belli ah bu teknolojievet yaa canım kızım benim nasıl da şimdiden boğum olmuş o minnak eliteşekkür ederiz teyzesi biz de seni öpüyoruz
Ayyy maasallah çok tatlı kızın canımselam kızlar sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum kim ne yapmış ne yazmış nasılmışdün benimde kontrolüm vardı benim minik kızımın kilosu 1400 gr boyu 42 cm olmuş bu da resmimiz(maşallah deyin tamam mı teyzeleri) Eki Görüntüle 1787869
Maaşallah canım prensesineMerhaba güzel hamişler ve tatlı bebişleriBugün dr kontrolümüz vardı çok şükür şeker yükleme sonuçlarım ve diğer tüm tahlillerim çok iyi çıktı sadece birazcık kansızlığım var demir ilacıma devam ediyorum ayrıca b12 vitamini de verdi doktorum. Bu arada bizim prenses, tombik bi prenses olma yolunda ilerliyo 3 hafta önden gidiyormuş tombiğim ve 1.600 gr mış yaklaşık olarak şuan için normal doğuma engel tek şey tombik prensesimin kilosu olabilir dedi doktor teyzemiz yavrum sağlıkla ve hayırlı bir şekilde gelsin de nasıl olursa razıyım artık
kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok
Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..
Öyle canım vallaArtık herşeyleri belli canım benim oğlumunda parmaklarını saydık enson gittiğimizde ayakları bile kime benziyo belli ah bu teknoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?