2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Dolaplara yerleştirirken bile gösterdim ona nerde ne var hastaneden eve çıkınca ben kalkamazsam şunu bunu getirirmisin deyince bulsun diye cantayida o varken doldurcam gorsun cantayi talan etmesin diye ins bensiz bisey almasi gerekmez yoksa dedigin gibi resti cekcem arama beni diye :)

bu da prensesimin ilk olarak yüzünün bi kısmını gösterdiği ultrason görüntümüz teyzeleri
Oyy maşallah ikisine de yaayerim onlari , tontiş elleri yanakları

kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok

canım strese girmelik bi durum yok. Mesele ne alacağını bilmekte. Ben de bakmamıştım almamıştım nolur nolmaz diye. Sonra bi fırça yedim annemden 6. ayda. Hoop internet siparişleri bir iki haftada tamamlanıveriyor. Az çok tamamlandı sayılır bi bebek arabası bulamadım hala, o da çok acil değil zaten :) Yani kısacası bi başlayınca uzun sürmüyor bu işler. Eşya oda kıyafet her şey her yerde var artık :) ama çok da uzatmamak lazım, hele de erken doğum riskin varsa bence yavaş yavaş bakınabilirsin :)

Son düzenleme:
Inşallah canım simdi böyle stres oluyoruz ya bi bakmisiz o gün gelmiş miniklerimiz sağlıklı bir sekilde koynumuzda uyuyor

Maşşallah fındığa yerim yanaklarını senin benim kızımda böyle yanaklıydı.sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim

Yok canım tentirdiyot vermişti doktor onu döküyoduk o kurutuyo düşmesini kolaylaştırıyo.yinede yanlış hatırlamıyosam 15 günde düşmüştü.he bide canım ne kadar doğru bilmiyorum ama eşinle son ayda birlikte olursan bebek kirli doğar derler.biz 6 aydan sonra hiç birlikte olmamıştık temiz doğmasında etkisi varmı bilemiyorum tabi

Kizlar merhaba. Bugun kontrole gittik? Bebis 10 gun ileride gorunuyor. 1620 gr. Cok hareketli ve iyi.Ama idrar tahlilimde doktor protein var. Tansiyonunu 1 hafta olctur. Her.gun en az 1 defa. 1.hafta sonra yine.gel dedi.Pre eklamsi mide dim. Evet diyemem ama.kontrol eetmek lazim dedi. Korkuyorum acikcasi.Bir.de tuzu.kes.ve.mmagnezyum alimina devam et dedi.Sizde de boyle bir.durum yasayan var mi?Bebegimin iyi olmasina bile sevinemedim.

Maaşallah canım prensesine

kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa bakmadım da doğru dürüst ne beşik ne bebek arabası ne kıyafet ne kendime gecelik bişeym yok

Bende daha bi çöp bile ne cocuguma ne kendime aldım, çocuk erken dogsa zibini bile yok garibimin, bu ayın sonu yada nisan gibi düşünüyorum bütün alışverişi, hayırlısı inşallah

Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..

Biz hastaneden geldiği günden itibaren 40 gun boyunca hergün yikiyoruz bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…