- 8 Temmuz 2015
- 96
- 178
- 93
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.141
Teşekkür ederiz teyzesiMaaşallah canım prensesine
benimde korkum o zaten erken doğumda herşey birbirine gircek ben o halde ne alcam kaç kere söledim zaten her doktor kontrolünde kendiside duyuyor doktorun söleidklerinin ben alırım ozaman diyor. öyle kalıyoruz. nettende güvenemiyom canım yaa nerden alcam ne yapcam hangi sitelerden alcam bilmiom.
Normalde dalan roxy sabun tozu aldim ama. Simdi 15 dkya soguk suya attim kirli degiller sonuçta. Sabun tozu cozulmez diye bingonun bebekler icin kokusuz sivi deterjanini kullandim. Hatta bende pijamalarimi onunla yikadim. Yumuşatıcı falan atmadim kokusu bebekleri tikar diye düşünüyorumOhhh ne güzel cnm darısı başıma hangi deterjanı kullandın
Desene bizimki ak pak doğacak canim biz cift çizgiyi gordugumuzden beri kanka takiliyoruz esim bu konuda çok katı bisey olur diye cok tedirgin oluyor bide karinlar buyuyunce hiç yaklaşmıyor.Yok canım tentirdiyot vermişti doktor onu döküyoduk o kurutuyo düşmesini kolaylaştırıyo.yinede yanlış hatırlamıyosam 15 günde düşmüştü.he bide canım ne kadar doğru bilmiyorum ama eşinle son ayda birlikte olursan bebek kirli doğar derler.biz 6 aydan sonra hiç birlikte olmamıştık temiz doğmasında etkisi varmı bilemiyorum tabi
Canim Ben oglumda gobegi icin hic bisey kullanmadim batikon falan. 20. Gunde dusmustu o gune kadar da yikamadim. Doktorum istersen yika ama iyice kurula demisti bende riske atmak istemedim. Bezle siliyordum hergun. Zaten onlar yikamasak da misss gibiler ki:)Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..
Canım geçen gün birisi soruyordu onda da 2 protein çıkmış galiba ama topige çok takılan biri değildi kim olduğunu hatırlamıyorum ama kızlardan cvp veren oldu bilmiyoruz yalnış bilgilendirmeyelim su ana kadar kimsede olmadi dedi. Bende bugün kan idrar sonuclarimi aile hekiminde idrarda protein yok dedi bende olursa ne olur dedim soran kadindan hatirlayarak tansiyonunu kontrol ettiriyoruz tuzu kesinlikle kesecek ve en az 3lt su şart dedi eskisi gibi riskli bisey değil dedi kontrol altinda olunca saglikli oluyorlar dedi. Oyuzden sikma canini bak bebise gayet saglikliymis :)Kizlar merhaba. Bugun kontrole gittik? Bebis 10 gun ileride gorunuyor. 1620 gr. Cok hareketli ve iyi.Ama idrar tahlilimde doktor protein var. Tansiyonunu 1 hafta olctur. Her.gun en az 1 defa. 1.hafta sonra yine.gel dedi.Pre eklamsi mide dim. Evet diyemem ama.kontrol eetmek lazim dedi. Korkuyorum acikcasi.Bir.de tuzu.kes.ve.mmagnezyum alimina devam et dedi.Sizde de boyle bir.durum yasayan var mi?Bebegimin iyi olmasina bile sevinemedim.
Bebişler iyi olsunda dayancaklar mecburDesene bizimki ak pak doğacak canim biz cift çizgiyi gordugumuzden beri kanka takiliyoruz esim bu konuda çok katı bisey olur diye cok tedirgin oluyor bide karinlar buyuyunce hiç yaklaşmıyor.
Ilk kizim 27 agustos 2013 dogumlu 41+1de olmustu sancim yoktu. GuNum gecti diye suni sanciyla normal dogum yaptim. 3050gr dogmustuHosgeldin canim bende 2013 temmuz annelerini takip etmistim daha once.
İlk bebeghin ne zmaan dogmusti
insaallah kolay birdogum olsun normal yapariz .aksamina cikariz :) ama sezeryanida ocu gormemek lazim sonucunda saglik onemli :) acisiz sancisiz olsun yeterkiAynen canım kontrol bizdebende isteyeceğim
Hayirlisi canim ikizinde bu tarz skntlari oluyor malesef Rabbim gonlune gonlune gore versin insallah ikinci hamileloginde ikiz olur belki:)Insallah canim ya az daha sabretsin kuzucuklar. Ne şanslısın bende ikiz cok istemistim. Darisi basima artik
Canim islak mendil pisik yapar. Onceleri pamukla dusunuyorum. Birde bizim buyukler illaki islak mendil le silinmesi gerekirse mesela cok kaka yapmış onden bi temizlenmesi gerekse islak mendilleri ne kadar kuklanacaklarsa cesmede yada ilik sudan geçirip oyle siliyorlar.
canim benim simdilik yolunda gozukuyor.ama insallah bebegimde iri cikmazpambix tatlım şeker ne alemde senin.benim açlık hiç 100ün altına düşmüyo toklukta sabah kahvaltıdan sonra 175 olmuş.öğlen yemekten sonra akşam 5e kadar bişi yemedim.ölçtüm 154 çıktı.yarın kontrolüm var.sence insülin verme ihtimali varmı.çok korkuyorum.
Olsun canm ne zaman döneceksin eskisehire cokda bekleme. Ya valizi bir topladim 3 takim var hastaneye gidicek bir baktim eve gelince giydirmeye küçük set yok. Eksik bitmicek sanirim. Hemen gidip 3 takim daha aldim valla canimHadi Gözün aydin canim bende yikadim utuledim ama cantami ancak Eskisehir'e donunce ayarlayacagim esyalarin yarisi orada cunku. Bende ilk olarak 5'li takim vermeyi planliyorum canim. Hastane cikisimi daha almadim ama onu hastaneden cikarken giydiririm diye dusunuyorum
Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanimakendim icin 2 adet gecelik,1adet pijama(hangisiyle rahat edersem diye fazla koymayi dusundum),yatak icin pike,1 banyo havlusu,1 yuz havlusu,terlik,corap,camasir,emzirme sutyeni ve atleti,plates topu,meme ucu kremi ve pedi,silikon uc,varsa sut pompasi,hasta bezi,sut cayi....bebek icinde 3 adet 5li takim,2 tulum(nolur nolmaz sut akar vsdiye fazla kiyafet koymayi dusundum) ,tulbent,corap,bez,pamuk veya islak mendil,agiz mendili...birde istersen.kisisel bakim malzemelerimakyaj vs
ay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik37. Haftaya kadar kendilerini kurtarir inşallah minikler o yüzden sabretsinlerayy 37ye de az kaldı cok heyecanlııııııı
protein ne kadar peki?kac + seklinde belirtilmis..magnezyum tansiyon preeklemsi konusunda yardimci oluyormus.simdiden kendini uzup stres altina alma,insallah az kaldi cok rahat sikintisiz etkilenmeden tamamlarsinKizlar merhaba. Bugun kontrole gittik? Bebis 10 gun ileride gorunuyor. 1620 gr. Cok hareketli ve iyi.Ama idrar tahlilimde doktor protein var. Tansiyonunu 1 hafta olctur. Her.gun en az 1 defa. 1.hafta sonra yine.gel dedi.Pre eklamsi mide dim. Evet diyemem ama.kontrol eetmek lazim dedi. Korkuyorum acikcasi.Bir.de tuzu.kes.ve.mmagnezyum alimina devam et dedi.Sizde de boyle bir.durum yasayan var mi?Bebegimin iyi olmasina bile sevinemedim.
acikcasi ben getirmek istedimcanim hijyeni de gectim hem duznli guzel gozuksun diye istedifimden :) mavili bir pike dikicek k.validem insallah gule gule yatarim oglusumlaYa nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
Bizim bebekler sayemizde böyle olacaklar sanırım
Benimde çok yakın yürüyerek 5dk ama benimki panik olur bulamaz 40kere arar beni söylenir durur niye hazır etmedin diye beni sinir eder ben herşeyi hazirlayayimda çekemem dirdirini kocanın dirdirida hiç cekilmiyo valla. Göğüs pompası almadım mesela almayı düşünmüyorum ins ihtiyaç olmaz olurda olursa gider alir ecz den diye düşünüyoruz onda beni şimdiden dert tuttu olurda alırsak beni kaç kere arar acaba çok pimpiriklidir kendisi bende aksine rahat bu konularda çatışıyoruz anlayacağın. Eki Görüntüle 1787828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?