2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

O zaman geldiğinde eşinde alamaz ki, seni hastaneye götürüp bi başına bırakıp alışverişe mi gidecek, ya gece tutarsa sancı, mağazalar acilana kadar ameliyat onluklerinemi saracakmis çocuğu, öyle olmaz madem erken doğum riskin var almalısınız bi an önce, yani bende almadım daha ama benim çok şükür risk yok, dr hersey yerli yerinde rahim ağzı kapalı riskin yok dedi ondan salliyoz. Netten av yapmak istersen civilim.com a guvenebilirsin bende bi çok şeyi ordan alacam sepeti attım bekliyor, ürünleri hem kaliteli hemde yumuşacık, acil olabilecek bi kaç parçayı alabilirsin mesela battaniye zibin takımı felan gibi, Allah yardimcin olsun

Ohhh ne güzel cnm darısı başıma hangi deterjanı kullandın
Normalde dalan roxy sabun tozu aldim ama. Simdi 15 dkya soguk suya attim kirli degiller sonuçta. Sabun tozu cozulmez diye bingonun bebekler icin kokusuz sivi deterjanini kullandim. Hatta bende pijamalarimi onunla yikadim. Yumuşatıcı falan atmadim kokusu bebekleri tikar diye düşünüyorum

Kızlar tozlu dan pijama takımı alan varmı, gözüme carptida fiyati felan çok uygun ama bedenleri nasıl bilemedim, alan varsa memnunmu bedeni genismis bi yazabilirmi

Desene bizimki ak pak doğacak canim biz cift çizgiyi gordugumuzden beri kanka takiliyoruz esim bu konuda çok katı bisey olur diye cok tedirgin oluyor bide karinlar buyuyunce hiç yaklaşmıyor.

Bu konuda iki ayrı görüş olduğu kesin:))bende genelde düşene kadar yıkanmaz diyeni daha çok gördüm canım ama bakalım o gün gelsinde hayırlısıyla yaşayıp görelim inşallah..
Canim Ben oglumda gobegi icin hic bisey kullanmadim batikon falan. 20. Gunde dusmustu o gune kadar da yikamadim. Doktorum istersen yika ama iyice kurula demisti bende riske atmak istemedim. Bezle siliyordum hergun. Zaten onlar yikamasak da misss gibiler ki:)
Islak mendil soranlar vardi bide. oglumda sadece disarda kullandim halen de oyle yapiyorum. Evde pamuk ve su. En sagliklisi bence.

Canım geçen gün birisi soruyordu onda da 2 protein çıkmış galiba ama topige çok takılan biri değildi kim olduğunu hatırlamıyorum ama kızlardan cvp veren oldu bilmiyoruz yalnış bilgilendirmeyelim su ana kadar kimsede olmadi dedi. Bende bugün kan idrar sonuclarimi aile hekiminde idrarda protein yok dedi bende olursa ne olur dedim soran kadindan hatirlayarak tansiyonunu kontrol ettiriyoruz tuzu kesinlikle kesecek ve en az 3lt su şart dedi eskisi gibi riskli bisey değil dedi kontrol altinda olunca saglikli oluyorlar dedi. Oyuzden sikma canini bak bebise gayet saglikliymis :)

pambix tatlım şeker ne alemde senin.benim açlık hiç 100ün altına düşmüyotoklukta sabah kahvaltıdan sonra 175 olmuş.öğlen yemekten sonra akşam 5e kadar bişi yemedim.ölçtüm 154 çıktı.yarın kontrolüm var.sence insülin verme ihtimali varmı.çok korkuyorum.

Slm kizlar masallah ne cok konusmussunuz oyle
Ben kizimda hastaneden ciktiktan sonra sanirim 3. Gun mu 4. Gun mu tam hatirlmiyorum yikmistik gobegini guzelce kurutup islak birakmadiktan sonra sikinti yok. Gobek bakiminida eczanelerde satilan hazir setlerden yapmistik alkollu olandn. Alkol batikondan daha iyi kurutuyor. Hastnedede boyle ypiyoruz biz.

Hosgeldin canim bende 2013 temmuz annelerini takip etmistim daha once.

İlk bebeghin ne zmaan dogmusti
Ilk kizim 27 agustos 2013 dogumlu 41+1de olmustu sancim yoktu. GuNum gecti diye suni sanciyla normal dogum yaptim. 3050gr dogmustu

Hayirlisi canim ikizinde bu tarz skntlari oluyor malesef Rabbim gonlune gonlune gore versin insallah ikinci hamileloginde ikiz olur belki:)

canim benim simdilik yolunda gozukuyor.ama insallah bebegimde iri cikmaz en son 1 hafta buyuk cikmisti.yarin kontrol var..benim aclik 83,89 arasi su siralar.tokluklarda yolunda.can sen mutlaka endokrine gozukmelisin.birde 2 saatten fazla ac kalma.insulinde korkacak bir durum yokmus,doktorum hep soyluyor.seker daha zararliymis.mutlaka bana yaz gelismelerini camim.

Olsun canm ne zaman döneceksin eskisehire cokda bekleme. Ya valizi bir topladim 3 takim var hastaneye gidicek bir baktim eve gelince giydirmeye küçük set yok. Eksik bitmicek sanirim. Hemen gidip 3 takim daha aldim valla canim

Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima

37. Haftaya kadar kendilerini kurtarir inşallah minikler o yüzden sabretsinlerayy 37ye de az kaldı cok heyecanlııııııı
ay evet sekerim sizin bayagi az kaldi.. benim daha cok var... artik benim en heyecanli donemlerimde siz burda seker mi seker bebek resimleri paylasiyor olacaksiniz. ben de 9 dogururum artik

protein ne kadar peki?kac + seklinde belirtilmis..magnezyum tansiyon preeklemsi konusunda yardimci oluyormus.simdiden kendini uzup stres altina alma,insallah az kaldi cok rahat sikintisiz etkilenmeden tamamlarsin

Ya nevresim yada pike goturmeye gerek var mi bilemedim canim acikcasi ben. Kararsız kaldim koymadim sonra. Ozel hastane zaten surekli degisiyorlar. Yada alsam mi yanima
acikcasi ben getirmek istedimcanim hijyeni de gectim hem duznli guzel gozuksun diye istedifimden :) mavili bir pike dikicek k.validem insallah gule gule yatarim oglusumla

ah sekerim senin ki pimpirikli, benimki tam bir saskin bu konuda. gectigimiz yillarda marketten istediklerim ve onun getirdiklerini gulun diye yaziyorum:
-krem santi istedim, hazir kek karisimlarindan almis gelmis.
-mangal icin kocanda misir istedim, mikrodalgalik patlamis misir almis gelmis.
-kuru yesil mercimek istedim, konservede bezelye alip gelmis.
-konservede bezelye istedim, konservede nohut alip gelmis (ingilizcesi pea ve chickpea ya karistirmis!)
-taze sogan diye kereviz getirdiginde ben iki saat yerlerde katilarak gulmustum.
-saskinligimin doruk noktasi karpuzla oldu. musafir gelmeden once karpuz getir kesip dolaba koyalim dedim. benimkisi cikolatayla geldi. markete gidene kadar unutmus ne istedigimi, aklinda tek kalan tatli bisi istedim... o da gitmis en tatlisindan cikolata almis gelmis.

o yuzden ben senin derdinden cok iyi anliyorum. hatta 6 senedir bu konuda gayet iyi kendimi, yipranan sinirlerimi, ve yasadigimiz komediyi gelistirdigimi dusunuyorum. misal ben de pompa almadim. hastanelerde oluyor zaten ilk an icin ama olur da bizim almamiz gerekirse diye, istedigim markayi sectim begendim, kocamin emailine "breast pump" basligi ile attim. simdi yapmasi gereken, emailinde bunu aratmak ve supermarkete/eczaneye nereye bulursa gidip bunu istiyorum deyip resmini, ismini, cismini gostermek. elindeki telefonu duzgun bir amac icin kullansin degil mi :).. bazen markete gittiginde resim cekip gonderiyorda bana. onaylamam icin :) ben bu yolu tavsiye ederim. kocalarimizin yanilma sansini sifira indirmek en mantiklisi :) zira kendilerinin duzelecegi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…