- 31 Ağustos 2015
- 226
- 489
- 23
- 48
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.221
Ay daha gecen test yaptim simdi 30 haftalik okduk masallah... bende valizimi hazirliyim ne olur ne olmaz bakarsin erken gelir oglusumAhaa bakim hangimizin ki once davrancakbitti bitti canim cok şükür. Bakim esyalarini alali aylar oldu benim zaten. Valize koncak tek benim coraplar birde cikarken giycegim kıyafetler kaldi 2 haftadir anca hallettim ama ben. Sende basla yavastan ne kaldi surda
ütü masasını koltuğa yaslayarak ters şekilde yatmamı biraz bekleyip eşimin alttan destek olarak kalkmamı söyledi 3 kere yap dedi karışık biraz eşime anlattı özellikle, ben çok iyi anlamadım açıkçası bakalım o yaptırır bana artık ona güvendimne onerdi canim?
Doktorun dediğini yap bakalim canım inşallah minigin kendini toparlar bence korkulacak gibi değil kilosu yediklerine dikkat et burda arkadaslar bebisin kilo almasi icin muz kaşar peynir salep önermisti de tüket onlari. Bi de suyu arttırmak icin havuc suyu ve armut suyu demislerdi sanki. Aklimda bu sekikde kalmış.Evet canim ya bugun doktoruma gittim dedi kafasi cok asagida ondan, bide suyum biraz azalmis hareketleri normallden daha sert geliyor bana.... bol bol dinlen ve su ic dedi, su az olunca kiloda alip gelismiyosuan haftasina gore kilosu az sanirim,doktor normal dedi ama 30+0 haftalik olduk ve sadece 1,300 kilo olduk
Ellerine sağlık canım harika olmuşkızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
Maşallah canımKızlar gobusumz sizden hafta olarak küçük de boyutu sizinkiyle yarisio
Aha da ben bugun
+10a rağmen gayet iyisin canım maşallahİştebu da bizim gobusumuz kızlar.hiç catlamam olmamıştı bu hafta başladı artık.+10 ile devamm.napalim kızım için olcak o kadar
Canim suyu artirmak icin taze skilmis havuc suyumu yoksa hazirda olurmu? Bide armut suyu hmmm. Cok saol canim 2 hafta sonra yine kontrolum var insallah ozaman kadar biraz duzelir...Doktorun dediğini yap bakalim canım inşallah minigin kendini toparlar bence korkulacak gibi değil kilosu yediklerine dikkat et burda arkadaslar bebisin kilo almasi icin muz kaşar peynir salep önermisti de tüket onlari. Bi de suyu arttırmak icin havuc suyu ve armut suyu demislerdi sanki. Aklimda bu sekikde kalmış.pambix canım sen söylemiştin sanki doğru mu dedim acaba
Ellerine sağlık canım harika olmuş
Maşallah canımerkenciymis senin göbüş
+10a rağmen gayet iyisin canım maşallah
tatlım baş aşağıda olması dr ların istediği bir durum.normal pozisyonları bu.normal doğumun olup olmamasını belirliyor.bana 2 hafta önce gittiğimde normal pozisyonu almış,doğumun normal olmaması için bir sebep yok dedi.Canım ben anlamadım bebeğinin duruşu nasıl doğum pozisyonunda mi bide neden dönmesi şart mı dönmezse erken doğuma mi sebeb oluyor benim de 2 haftadır baş asagida bişey demedi Dr um bana şimdi kafam karıştıpurplee1
Canım bendede çıktı gebelik şekerş bende çok dengede tutamıyorum yarın kontrolğm var belli olcak bakalım insülinmi der başka bişeymi hiç bilemiyorumI iremerve1990 canım şimdi aklıma geldi sende de şeker problemi vardı.dr sonucunu bende merak ediyorum.hayırlı haberler al inşallah.
Anladım canım arkadaş öyle yazmış acaba erken falan mı dedim ben detatlım baş aşağıda olması dr ların istediği bir durum.normal pozisyonları bu.normal doğumun olup olmamasını belirliyor.bana 2 hafta önce gittiğimde normal pozisyonu almış,doğumun normal olmaması için bir sebep yok dedi.
Oyyy çok tatlı olmuş güle güle giyiniversin kuzucukkızlar dun prensesıme yaptıgım takım nasıl olmus
Canim ben de senin gibi düşünüyorum mama vermek hiç ama hiç istemiyorum. Aşırı kilolu bebek de çok sevmem zaten 2 buçuk 3 buçuk arası doğsun yeter gerisinde hiç gözüm yokKızlar ben bu çarşamba hastanenin yaptığı gebe okuluna gitmeye basladım orada Ebeler şimdiki kadınlar takmışlar bebegin kilosuna illa 4 4,5 kilo olsun istiyorlar dedi 2.5 3,5 kilo arası gayet güzel bir kilo dogum da bebek için dedi evet ben de okuyorum hep kadinlarin çoğu takik bu konuya mesela ben 2,900 doğmuşum ama çoğu kadının çocuğu şimdilerde bu kilo da doğursa bebeğim çok zayıf doğdu nasıl kilo aldira bilirim gibi sorular soruyorlar birbirlerine ben de anlamiyorum açıkçası süt u gelmeyeni vs bilemem ama çoğu kişide çok dikkat ettim bilinçsizce ve gereksizce isteyerek çocuğa mama veriyorlar bu duruma takip çoğu kişi malesef okuyup araştırmiyor kitap okumuyor ben gencim daha iyi bilirim diyen çok ama kitap okuyan araştıran yok çocuklara üzülüyorum çok acaba o mama paketlerinin arkasında yazanlari okuyorlar mi Reklamlarda aptamil bebelac adı duyup alan çok ama en kötü mama mesela bunlar o yüzden elimden geldiğince gerekirse sagicam sadece emzirme taraftarıyim ben
Kızlar ben bu çarşamba hastanenin yaptığı gebe okuluna gitmeye basladım orada Ebeler şimdiki kadınlar takmışlar bebegin kilosuna illa 4 4,5 kilo olsun istiyorlar dedi 2.5 3,5 kilo arası gayet güzel bir kilo dogum da bebek için dedi evet ben de okuyorum hep kadinlarin çoğu takik bu konuya mesela ben 2,900 doğmuşum ama çoğu kadının çocuğu şimdilerde bu kilo da doğursa bebeğim çok zayıf doğdu nasıl kilo aldira bilirim gibi sorular soruyorlar birbirlerine ben de anlamiyorum açıkçası süt u gelmeyeni vs bilemem ama çoğu kişide çok dikkat ettim bilinçsizce ve gereksizce isteyerek çocuğa mama veriyorlar bu duruma takip çoğu kişi malesef okuyup araştırmiyor kitap okumuyor ben gencim daha iyi bilirim diyen çok ama kitap okuyan araştıran yok çocuklara üzülüyorum çok acaba o mama paketlerinin arkasında yazanlari okuyorlar mi Reklamlarda aptamil bebelac adı duyup alan çok ama en kötü mama mesela bunlar o yüzden elimden geldiğince gerekirse sagicam sadece emzirme taraftarıyim ben
Taze sıkılmış her zaman daha iyidir canım diğerlerinde katki oluyor. Ben de burda duymuştum bunlari hemen paylasayim dedim inşallah duzelir hemen canımCanim suyu artirmak icin taze skilmis havuc suyumu yoksa hazirda olurmu? Bide armut suyu hmmm. Cok saol canim 2 hafta sonra yine kontrolum var insallah ozaman kadar biraz duzelir...
Kızlar ben bu çarşamba hastanenin yaptığı gebe okuluna gitmeye basladım orada Ebeler şimdiki kadınlar takmışlar bebegin kilosuna illa 4 4,5 kilo olsun istiyorlar dedi 2.5 3,5 kilo arası gayet güzel bir kilo dogum da bebek için dedi evet ben de okuyorum hep kadinlarin çoğu takik bu konuya mesela ben 2,900 doğmuşum ama çoğu kadının çocuğu şimdilerde bu kilo da doğursa bebeğim çok zayıf doğdu nasıl kilo aldira bilirim gibi sorular soruyorlar birbirlerine ben de anlamiyorum açıkçası süt u gelmeyeni vs bilemem ama çoğu kişide çok dikkat ettim bilinçsizce ve gereksizce isteyerek çocuğa mama veriyorlar bu duruma takip çoğu kişi malesef okuyup araştırmiyor kitap okumuyor ben gencim daha iyi bilirim diyen çok ama kitap okuyan araştıran yok çocuklara üzülüyorum çok acaba o mama paketlerinin arkasında yazanlari okuyorlar mi Reklamlarda aptamil bebelac adı duyup alan çok ama en kötü mama mesela bunlar o yüzden elimden geldiğince gerekirse sagicam sadece emzirme taraftarıyim ben
Canim Dr lar da çoğu firmayla anlaşmalı tatil ve para karşılığı çoğu mamayi yazıyor bazıları Dr lar da bu anlamda sakıncalı özellikle özeldekler yani bebek emi yorsa zaten vermem ama mama olacaksa bile bunda un tavsiye ettiği olmaz benim için çünkü Dr iyi olduğu için değil sadece o markayla anlaşması olduğu için yazar4-4.5 kiloyu acaba nasil normal dogum yapacaklar. Ben hamile kaldigimdan beri 3 kilo olsun bebegim yeter bana demisimdir az fazlasida olsa hayir demem ama bence 3 kilo ideal gibi geliyor en azindan ele avuca gelir zaten bebek dogduktan sonra 200 gr felan veriyormus hemen. Bende emzirmekten yanayim bebegimi emdigi surece ancak doktor gerek gorurde mama takviyesi yap derse veririm kafama göre mamaya her daim karsiyim.
Evet canim cok reklamları döndüğü için malesef millet araştırmadan alıyor o markaları almak zorunda kalsam bile Mama hills ve sma dan başka almam onlarda şeker yok en azından ama dedigim gibi millet reklamda görüp alıyor allah nasip ederse ilk olacak çocugüm ama benim diyenle yarısırim :) ah ah o su olayı evet verilmez bence de doğrusu o anneme de dedim ben verdim sana bebek ken dedi kızdı :)) anlatamıyorum anneme su verilmemesi gerektiğini :)))kesinlikle katılıyorum canım sana. Ben de o mamaları duydukça bi garip oluyorum hep dua ediyorum sütüm olsun da sadece emzireyim mamaya muhtaç olmayayim diye. Aptamilde zararlı madde çıktı diye sağlık Bakanlığının yazısı vardı bi ara ama hala marketlerde eczanelerde kapış kapış gidiyor doktorlar ek gıdaya geçene kadar su bile vermeyin anne sütü yeterli olur diyor buna rağmen bahsettigin gibi kilo meraklısı insan cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?