2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Inşallah az kaldı bakalım hem doğum da kolay olur :)

Canım sma da cinsel gelişim bozukluğu yapıyormuş bebeklerde ilerde çocuğu olamayabiliyormus halam kizina veriyodu 10 sene önce falan di sanırım bu haber çıkınca bıraktı mamayi eski usul pirinç unu yaptı verdi kısa süre sonrada ek gıdaya geçmişti. Yani mamaların hepsi ayrı tirt ins hepimizin sütü bol olur da gerek kalmaz bunlara emziririz bebeklerimizi. Sen göğüs ucu kremini kullanmaya basladi mi genelde 32hafta itibariyle tavsiye ediyorlar o konuda birşey dedilermi egitimde?

Canım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduki bu cocuk emiyor annesinin de sütü yeterliydi. Napiosun deyince de eşime ben sizi hep böyle büyüttüm bisey olmadı ağzının tadi yerine gelsin dedi o yüzden cok korkuyorum ya çocuğumu alıp oraya gitmek gelmiyor içimden. Laf desen olmaz demesen yavrucagiza yazık

Günaydın güzeller Artık geceleri uykudan bisey anlamaz oldum son 59 gün sabırla bekliyorum en azından uykum bölündüğunde yavrum kucagimda olacak karnımda degil diye avutuyorum kendimi
Pek güzel uyanmadım sabah sabah sakarlık diz boyuyatakta keyif yapayım dedim çay döktüm komodinin üstüne cekmece azıcık açık kalmış tabi icine de girdiiiiiiikocasının donlarina cay döken kadın olarak tarihe geçerim herhalde

Canım ben kızıma 6 ay sadece anne sütü verdim başka hiç bişey vermedim canım.gayette güzeldi kilosu valla tombik tombik.inşallah hepimizin sütü iyi olurda sadece emziririz.çok rahatlık canım.

Canım benim ilk bebeğimde sütüm iki gün sonra geldi kızım susuz kalmış ateşlendi.1 gün hastanede yattık.serum taktılar.ben bunda düşünüyorum su vermeyi onun için annen haklı olabilir:)

Ay oda abartmış hakkaten.oldu olcak kuru fasülye yedirsin çocuğa

canım valla mevzu yeni doğmuş bebiş olunca lafımı hiç esirgemem sende esirgeme bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemli

Günaydın kızlarrrr mide ekşimesine bi arkadaş karbonat demişti dün eve gittim karbonay içtim çok rahatlattı ama lanet bi tadı var :) Ayva iyi geliyor dediniz ayva da yedim yeşil elma da yedim dün akşam sonra da oturur pozisyonda uyudum tüm gece:) sabah kalktım iyiyim kahvaltı yaptım sonra hoooop miden ayaklandı ahhh kızım sen bi doğ hele dedim sonra

diyeceksin lafını kim küserse küssün hiç çocuğuna içinin elvermediği şeyleri yaptırma kuzum lütfen lafınızı kimseden esirgemeyin

NicksizYumurta onlar zamanında bildiğini yapmış bizde bildiğimizi yapacağız cekilsinler aradan vallahi anneme bile karistirtmam doğru bildiğim şeyde
aynen öyle ben çocuk konusunda çok sertim annem babam da fark etmez inanılmaz sertim..Benim yeğenim doğduğundan beri çikolata reçel cips kola herşeyi yiyip içer ve anne babası buna sebep olan...kendi aileme yakın bi yerde yaşıom açıkca söylüyorum çocuğumu sizin yanınıza yalnız bırakmam asla ben diye..annemle babam hatta geçen tembih ettim bize geldiğinde bari sağlıklı beslensin yedirmeyin dedim annesi babası yedirio bizde yedirioz dedi...o zaman benim çocuğumla yalnız kalmanız imkansız bundan haberiniz olsun..bu bilinçsizliğinizin cezasını benim çocuğumdan uzak durarak çekeceksiniz dedim...o yüzden sakın taviz vermeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…