- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.241
Inşallah az kaldı bakalım hem doğum da kolay olur :)Canim ben de senin gibi düşünüyorum mama vermek hiç ama hiç istemiyorum. Aşırı kilolu bebek de çok sevmem zaten 2 buçuk 3 buçuk arası doğsun yeter gerisinde hiç gözüm yokbende 2 kilo 100 gram doğmuşum ama şimdi masallahim var
Canım sma da cinsel gelişim bozukluğu yapıyormuş bebeklerde ilerde çocuğu olamayabiliyormus halam kizina veriyodu 10 sene önce falan di sanırım bu haber çıkınca bıraktı mamayi eski usul pirinç unu yaptı verdi kısa süre sonrada ek gıdaya geçmişti. Yani mamaların hepsi ayrı tirt ins hepimizin sütü bol olur da gerek kalmaz bunlara emziririz bebeklerimizi. Sen göğüs ucu kremini kullanmaya basladi mi genelde 32hafta itibariyle tavsiye ediyorlar o konuda birşey dedilermi egitimde?Evet canim cok reklamları döndüğü için malesef millet araştırmadan alıyor o markaları almak zorunda kalsam bile Mama hills ve sma dan başka almam onlarda şeker yok en azından ama dedigim gibi millet reklamda görüp alıyor allah nasip ederse ilk olacak çocugüm ama benim diyenle yarısırim :) ah ah o su olayı evet verilmez bence de doğrusu o anneme de dedim ben verdim sana bebek ken dedi kızdı :)) anlatamıyorum anneme su verilmemesi gerektiğini :)))
Canım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduEvet canim cok reklamları döndüğü için malesef millet araştırmadan alıyor o markaları almak zorunda kalsam bile Mama hills ve sma dan başka almam onlarda şeker yok en azından ama dedigim gibi millet reklamda görüp alıyor allah nasip ederse ilk olacak çocugüm ama benim diyenle yarısırim :) ah ah o su olayı evet verilmez bence de doğrusu o anneme de dedim ben verdim sana bebek ken dedi kızdı :)) anlatamıyorum anneme su verilmemesi gerektiğini :)))
Günaydın canım maşallah sizeEki Görüntüle 1788261 oğlumla kızım sizlere günaydın...
Günaydın canım maşallah sizeoğluşun da pek tatliymis Allah bağışlasın
Canım ben kızıma 6 ay sadece anne sütü verdim başka hiç bişey vermedim canım.gayette güzeldi kilosu valla tombik tombik.inşallah hepimizin sütü iyi olurda sadece emziririz.çok rahatlık canım.kesinlikle katılıyorum canım sana. Ben de o mamaları duydukça bi garip oluyorum hep dua ediyorum sütüm olsun da sadece emzireyim mamaya muhtaç olmayayim diye. Aptamilde zararlı madde çıktı diye sağlık Bakanlığının yazısı vardı bi ara ama hala marketlerde eczanelerde kapış kapış gidiyor doktorlar ek gıdaya geçene kadar su bile vermeyin anne sütü yeterli olur diyor buna rağmen bahsettigin gibi kilo meraklısı insan cok fazla
Canım benim ilk bebeğimde sütüm iki gün sonra geldi kızım susuz kalmış ateşlendi.1 gün hastanede yattık.serum taktılar.ben bunda düşünüyorum su vermeyi onun için annen haklı olabilir:)Evet canim cok reklamları döndüğü için malesef millet araştırmadan alıyor o markaları almak zorunda kalsam bile Mama hills ve sma dan başka almam onlarda şeker yok en azından ama dedigim gibi millet reklamda görüp alıyor allah nasip ederse ilk olacak çocugüm ama benim diyenle yarısırim :) ah ah o su olayı evet verilmez bence de doğrusu o anneme de dedim ben verdim sana bebek ken dedi kızdı :)) anlatamıyorum anneme su verilmemesi gerektiğini :)))
Ay oda abartmış hakkaten.oldu olcak kuru fasülye yedirsin çocuğaCanım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduki bu cocuk emiyor annesinin de sütü yeterliydi. Napiosun deyince de eşime ben sizi hep böyle büyüttüm bisey olmadı ağzının tadi yerine gelsin dedi o yüzden cok korkuyorum ya çocuğumu alıp oraya gitmek gelmiyor içimden. Laf desen olmaz demesen yavrucagiza yazık
canım valla mevzu yeni doğmuş bebiş olunca lafımı hiç esirgemem sende esirgeme bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemliCanım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduki bu cocuk emiyor annesinin de sütü yeterliydi. Napiosun deyince de eşime ben sizi hep böyle büyüttüm bisey olmadı ağzının tadi yerine gelsin dedi o yüzden cok korkuyorum ya çocuğumu alıp oraya gitmek gelmiyor içimden. Laf desen olmaz demesen yavrucagiza yazık
Günaydınnn kuzuşşşş evet cumaları işe gelirken mutlu olmak ayrı bi tat :)gunaydinnnnnnnnnnn en guzel anneleeeerrrrrr en guzel gun bugunnnnnn cunku cuuma)))))
http://www.boredpanda.com/cat-guard...ebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
babybabycat ve miranda_1986 sabah sabah tam size göre bisey buldum
diyeceksin lafını kim küserse küssün hiç çocuğuna içinin elvermediği şeyleri yaptırma kuzum lütfen lafınızı kimseden esirgemeyinCanım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduki bu cocuk emiyor annesinin de sütü yeterliydi. Napiosun deyince de eşime ben sizi hep böyle büyüttüm bisey olmadı ağzının tadi yerine gelsin dedi o yüzden cok korkuyorum ya çocuğumu alıp oraya gitmek gelmiyor içimden. Laf desen olmaz demesen yavrucagiza yazık
Facete de gordum fotonuEki Görüntüle 1788261 oğlumla kızım sizlere günaydın...
aynen öyle ben çocuk konusunda çok sertim annem babam da fark etmez inanılmaz sertim..Benim yeğenim doğduğundan beri çikolata reçel cips kola herşeyi yiyip içer ve anne babası buna sebep olan...kendi aileme yakın bi yerde yaşıom açıkca söylüyorum çocuğumu sizin yanınıza yalnız bırakmam asla ben diye..annemle babam hatta geçen tembih ettim bize geldiğinde bari sağlıklı beslensin yedirmeyin dedim annesi babası yedirio bizde yedirioz dedi...o zaman benim çocuğumla yalnız kalmanız imkansız bundan haberiniz olsun..bu bilinçsizliğinizin cezasını benim çocuğumdan uzak durarak çekeceksiniz dedim...o yüzden sakın taviz vermeyin kızlarNicksizYumurta onlar zamanında bildiğini yapmış bizde bildiğimizi yapacağız cekilsinler aradan vallahi anneme bile karistirtmam doğru bildiğim şeyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?