2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydin güzel anneler ve tatlis bebisler. Saglikli mutlu haberler alacagimiz birgün olsun. Hayirli bereketli Cumalar.

Hava pek kasvetli burada galiba gece uykusuzlarin arasina artik bende katilacagim sersem gibi uyandim bugün
Bende gece gece kramplarla çığlık çığlığa kalktim bi gün kocam kalpten gidecek yanımda garibim ayy o nasıl bir ağrı halen sizliyo orasi,

Canim böyle guzel seyleri sayfalarca okuyabilirim ne kadar güzel ozetlemissin dun konustuklarimizi. İnşallah ilk defa anne olacak olan bizlerde anneligimizi çok güzel yasar ve bebeklerimize çok iyi bakariz. Bastan kendimizi hicbirseye sartlamamak gerek sanirim o an ne yapilmasi gerektigini ogrenecegiz bizde bebeklerimizle

Benim de öyleee yattığım yerden vuruyor rahatsız mı ediyorum acaba diyee psikolojim bozuldu resmen :) nasıl yatacağımı şaşırdım :))

Tamam o zaman bekliyorum canımm teşekküürr :) zaten ben de doğumu türkiyede yapmıcam o yuzden bunları doğumda dağıtmıcam gelince mevlüt okutcam o zaman dağıtcam acelesi yok yani

Rica ederim canim tamam ben sana haber veririm hemde nasil oldugunu soylerim ilk ben denemis olurum nasil yapiyorlar bakalim

Günaydın kuzum zor bi geceydi sanırım? Artık rahat uyuyamayinca bütün gün mahvoluyor Allahtan çalışmıyoruz ya bi de calissak ne olurdu halimiz. Allah çalışan arkadaslara sabır versin

Evet bitanem yaa sol kasigima agri girmisti uyumadan önce yatayim belki gecer dedim ama yok gecmedi bir sure Simay'da bütün gece neredeyse ordan oraya hareket etti durdu. Bir ara sagima donup biraz uyumusum bir uyandim sag tarafa yatiyom hemen sola donus yaptim ama gece bitmek bilmedi şükür simdilik agri yok ama Simay hanim hala hareketli bir halde ordan oraya zipliyor Birde hava yagmurlu olunca iki kati kotu oluyor durum

amin canim yaa Allah gercekten calisan annelere guc kuvvet versin.

Bende gece gece kramplarla çığlık çığlığa kalktim bi gün kocam kalpten gidecek yanımda garibim ayy o nasıl bir ağrı halen sizliyo orasi,

Ayy canim cok gecmis olsun o kramplar fena oluyor yaa şükür 8-9 gundur yok bende ama bende oyleydim. Bende geceleri bazen derin nefes felan alinca esim hemen uyandiriyor iyimisin diye evet diyom tamam deyip uyuyoz bazen sayikliyorum da o zamanda uyandiriyor alarm gibi mubarek masaj yap tatlim oraya yada yaptir esine benim bir seferinde 4 gün acidi çok iyi anliyorum seni

Birkaç gecedir ben de eşim de doğru düzgün uyuyamıyorum.
Bahsetmişimdir çok rahat bir doktorum var, hiçbir zaman beni strese sokmadı ama bir şeye önem veriyorsa kesinlikle önemlidir gözüyle baktık hep o yüzden.
Geçen kontrolümde 'Uykumda farkında olmadan sırt üstü yatıyorum ben' dedim. Beklediğim cevap 'Arada olsa sorun olmaz, önemli değil' gibi bir şeydi.

Demesin mi 'Yatma sırt üstü hiç iyi değil diye. Eşim taktı bunu kafaya kendine iş edindi tüm gece ne zaman sırt üstü dönsem beni yan çeviriyor, arkama yastık koyuyor falan. Ne ben uyuyabiliyorum, ne de o. Aksi gibi hamileler sırt üstü yatamaz ben de çok rahat sırt üstü yatıyorum, yanlarım ağrıdı artık yan yatmaktan

Yine eşime birkaç kere doğumda yanımda ol, sen zaten doğum masasının alt tarafında olmayacaksın bir şey görmezsin diyorum. Adam dayanamazmış, ilk hamile kaldığımda söylediği 'Sezeryan ol' idi zaten. Acı çekmemi istemiyormuş.

Ama kararlıyım, doğumhaneye gidene kadar yanımda kalacak, bana destek olacak. Beraber yaptık bari doğururken yanımda ol be adam diyorum.

Günaydın kuzum zor bi geceydi sanırım? Artık rahat uyuyamayinca bütün gün mahvoluyor Allahtan çalışmıyoruz ya bi de calissak ne olurdu halimiz. Allah çalışan arkadaslara sabır versin
Sağıma döndüm sağ yanım ağrıdı,soluma döndüm kaburgam battı.Sırt üstü zaten yatamıyoruz.Döndüm durdum yarım saatte birSabahta kalktım işe geldim ohh mis gibi37.haftaya kadar çalışıyım diyorum ama Allahım yardım eder inşallah.Evde olan arkadaşlar çalışanların yerine de dinlenin ohh ayaklarınızı uzatın yatın

Selam guzel anneler. Bayanlar kulagimin içinde sivilce cikti sanirim sol kulagimda. Sol tarafa yatamiyorum agriyor sizliyor. Kendiliginden geçer mi böyle bir sey yasayan var mi napmak lazim.

Selam guzel anneler. Bayanlar kulagimin içinde sivilce cikti sanirim sol kulagimda. Sol tarafa yatamiyorum agriyor sizliyor. Kendiliginden geçer mi böyle bir sey yasayan var mi napmak lazim.

bana çocukluğumdan beri çok sık olur. Geçiyor canım merak etme ama birkaç gün üstüne yatamazsın. Bir de nemlenmeye müsait ortam olduğu için kuru olduğundan emin ol ki çabuk iyileşsin.

Ah ah minik yaramaza bak seeenaman kuzum hareket ettiklerini hissedelim de uykusuz kalsak da olur usuttun mu acaba ondan mı ağrı girdi ki?
Ben uyurken sürekli ateş basıyor beni üstümü açıyorum bu sefer de ayaklar usuyunce karnım davul gibi oluyor hep agriyla uyanıyorum gece boyunca. Bu sabah da minik kuş tam göğsümün alt tarafina çıkmış bütün organlarimi sıkıştırıyor canım yaniyordu uyandigimdabu zillinin anası da ağaca cikmayi falan pek sever armut dibine dusermis iste

kiz bizimki merakli len dedim kadinlarin dogumundan sanane dedim ya sen ne kadar ard niyetlisin zaten izleyemedim cok kotuydu dedi valla benim gobegimi ellemiyor bebek rahatsiz olur die bende sasirdim acikcasi ama ben doguma sokacammm cektigim sanciyi gorsun kiymetimi anlasin analik nasilmis gorsun elinde olsa bana dogurtturursun dior

bende aynı durumdayım artık yanlarım ağrıyo sola sağa yatmaktan canım..Tv izlerken sırt üstü yatıom hatta sırtıma yastıklar koyup oturur pozisyonday oluyorum yatakta da bu mide yanmasından ötürü oturur pozisyon gibi uyuyorum...kordon bağı dolanması riski oluyomş sırt üstü yatınca belki dktorun o yüzden üstüne düşmüştür

bende doğma gir diyorum eşime canım benim libidom düşer dio

Bebeğin beslenmesini sağlayan ana damarı baskılıyormuş öyle dedi. Tama haklı zaten öyle uyumamak gerekir de işte arada sırada zararı olmaz diye düşünmüştüm.

günaydın herkese...
ahhh canım inşallah hiç ihtiyacımız olmasın mamalara.geçen arkadaşa gittik bebek görmeye 47 günlüktü.bebecik olmuş tosuncuk.annesi mama veriyormuş.sütüm yetmiyor dedi ama tek vermeyi de pek denememiş.yazık valla.

Canım benim ilk bebeğimde sütüm iki gün sonra geldi kızım susuz kalmış ateşlendi.1 gün hastanede yattık.serum taktılar.ben bunda düşünüyorum su vermeyi onun için annen haklı olabilir:)
ben de su verilmesi tarafıyım.oğlumda hergün verdim bunda da vericem kısmetse.zaten artık dr lar bile verilmesine karşı çıkmıyormuş hatta verilmesi bile önerilmeye başlanmış diye duydum.gene herkesin kendi kararı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…