2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bebeğin beslenmesini sağlayan ana damarı baskılıyormuş öyle dedi. Tama haklı zaten öyle uyumamak gerekir de işte arada sırada zararı olmaz diye düşünmüştüm.
dr lar bazı zaman bizim duygularımızı anlamadan acımasızca söylüyorlar.zaten o pozisyonda uzun süre yatılamıyor ki.yazık ikiniz de uykusuz kalıyormussunuz.

Allah yardimcin olsun canım zor sizin is de...evde bile yoruluyor insan anlamıyorum ki

dr lar bazı zaman bizim duygularımızı anlamadan acımasızca söylüyorlar.zaten o pozisyonda uzun süre yatılamıyor ki.yazık ikiniz de uykusuz kalıyormussunuz.
Aslında eşimin çok abarttığını düşünüyorum ben ama taktı valla.
Bu arada ben sırt üstü çok rahat uyuyorum yaa, bıraksan öyle deliksiz uyurum hatta.

Dogru demis adamcagizkız bi de bayılır dogumda onunla ugrasmayin

oğluşun iyiymiş suyun da iyiymiş kiloyu takma total da kaç kilo aldığımı söylerim şu ana kadar dudağın uçuklar kuzum.ama tansiyon takibi yaptır istersen hamilelikte tansiyon düşer derler benim hep 12-8 çıkardı eskiden hamilelikte 9-6 çıkıo genelde

Amin canim ya gercekten yazik bebecige ya keske bi deneseymis sadece süt vermeyi neyse annesi o sonucta bizim basimiza neler gelecek kim bilir

37 ye kadar dayanmayı düşünüom ben ama dün bi arkadaşım normal doğumla 36+1de doğum yaptı o yüzden korktum acaba 35 gibi bıraksam mı diyorum
Ay 37 sanki bana cok gec gibi geliyor canım ya. Hazırlıklarını yaptin mi yoksa izinden sonra mı yapacaktin sen de?

Canım bebek için sadece küvet ve bebek dolabı eksiğim kaldı ama kendim için lohusa takımı eksiğim var... onun dışında hiç bişeyimi yıkamadım iki hafta sonra felan kayınvalidem gelicek bana o zaman hava iyiken gündüzleri yıka kurut ütüle dedim..bu hafta sonu da dolabını alınca belki kendimde ufaktan başlarım..izin zamanına bırakmayı düşünmüyorum açıkcası çünkü bebeğimin gelişimi önde gidio erken gelebiler kızçemmm

Aslında eşimin çok abarttığını düşünüyorum ben ama taktı valla.
Bu arada ben sırt üstü çok rahat uyuyorum yaa, bıraksan öyle deliksiz uyurum hatta.
benimde şu aralar en çok rahat ettiğim pozisyon sırt üstü yatmak yanlarım ağrıdı artık hele sol taraf çürüyecek die korkuyorum. ama ne zaman sırt üstü yatsam benim kız içerde halay çekio sanki. hatta bazen kıpırdamadığını hissedersem özellikle sırt üstü yatıyorum başlıyor kıpırdamaya, sonra diomm annemmmm kıyamam tamam dönüom die yanlara dönüyorum yine :)

Ayni durumu ben de yasadim oglumda susuz kalmis atesi cikmisti ne korkmustum anlatamam o yuzden bu da serbet bile vermeyi düşünüyorum korkuyorum ne yapayım
aynı durumu ben de yaşadım. (isteyen eski mesajlarımda ayrıntıları okuyabilir.) sütüm gelmemiş. ne doktorlar ne de aile büyükleri anlamadı. üç kez küveze girdik. doktorlar ben abartıyormuşum gibi "her annenin sütü bebeğine yeter", "şu kadar kaka, bu kadar çiş yapıyorsa doyuyordur" gibi kitap cümleleri sarf etti.. sonunda bebeğim böbrek yetmezliğine(yetersiz sıvı alımına bağlı) gitmek üzereyken teşhis konuldu. o ukala doktorların özür dileyişleri ve koşturmaları görülmeye değerdi Allahtan kuzuma bir şey olmadı. akabinde sağdığımda süt gelmedi. pompa yetersizdir diye profesyonel pompa kiralayıp sağdığımda bebeğimi iki hafta aç bıraktığımı anlayıp günlerce ağladım. o sebeple birbirimizi etkilemeyelim. her annenin ve bebeğin öyküsü kendine özeldir. özellikle sezeryan doğumlarda süt geç gelebilir, bu gibi durumlarda mama zehir değildir. bebeğin sağlığı neyi gerektiriyorsa öyle hareket edilmeli. illa anne sütü ısrarı anneye ve bebeğe zarar verici baskı unsuruna dönüşmemeli...

Bende sirt ustu yatmayi pek seviyorum canim yaa ve geneldede kendimi uyaninca oyle buluyorum ama tam sirt ustude sayilmaz gibi hamile yastigina sirtimi dayiyorum öyle uyuyorum bende kizimda en rahat öyle uyuyoruz sanirim. Yarim sirt ustu

Aynen kuzum hareketlerini hissedeyim o bana yeter ama aksam oda rahatsiz oldu sanirim anne bir uyu bende uyuyayim der gibiydi ona uzuldum az ama simdi uyuyor galiba sesi solugu cikmiyo dikkatte ediyorum canim ya corapsiz felan hic durmam ancak yatarken anlamadim gitti belkide anlamadan usuttum ayy benimki hep oralarda oldugu icin alistim galiba eee kime cekecek tabikide sana cekecek kizinda

Maşallah pasana canim inşallah dogumda tansiyonun normale donecek birsey diyormu doktorun bu konuda sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…