2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nasilsin canim? Cok sik giremiyorum. Buara bende cocuk doktoru dusunuyordum. Denk gelmisken sorayim nerde kime goturuyorsun. Bayadir oglumu goturmedim doktora gelince bi kontrol ettireyim istiyorum. Antibiyotik olayina bende takintiliyim. Su gibi antibiyotik veriyorlar. Gecen burnu akiyordu aile hekimine gittik bogazina bakti, dedim kulaklara da baksaniz enfeksiyon falan var mi? Antibiyotik yazicam zaten dedi. Bende cok gerek yoksa kullanmak istemedigimi dogali iki kez kullandigimi soyledim saskin saskin bana bakti. Ozaman soguk alginligi surubu yazayim dedi. Yani gereksiz yere yaziyorlar bazen. Buyuzden guvenilir bi doktor bulmak sart.
Buarada okuyorum ogluna da masallah. Ne guzelbir abi olacak. Gecen bizimki de bebegimiz olsun mu diyince olsun ben de kucagima alicam baba da anne de alicak dedi. Mest olduk esimle

Azonceki mesaja bunu alinti yapcaktim neye yazmisim kafaya bak

Ay Kızlar sizinle çok güzel haberler paylaşmak istiyorum...Biz eşimle işlerimizden ötürü ayrı yaşıyorduk eşimin Eylülde tayini çıktı ve biz evimizi taşıdığımız gün benim hamile olduğumu öğrendik...Kredimiz vardı zorlanıyorduk ödeme de.ikimizin çalıştığı kurum aynı Nisan ayında hem zam hem temettü alıyoruz..Ve az önce belli oldu hem temettü oranlarımız hem zamlarımız çok iyiymiş bu sene mayısta da kızımız geliyor...Ay dedim kızım bize sevinçlerin en büyüğünü öğrendiğimizde vermişti şimdi daha da büyük bi mutlu olduk...Adını ansak yüzümüze gün doğuyor Canım Kızım benim yaaaa

Evet canim ya patinaj yapar gibi . Saga sia yatinca bazen sanirsam elleri is beceriyor. Gidiklanma gibi bir his. Parmaklarini ac kapa yapiyo sanki ama yan yattigim icin karnimi mincikliyo gibim. Beki senin minnakta tirmaliyordur. oyyy yaaaa kuzum benin. insanin cani yaninca siritirmi. Bazen oyle kasiliyor ki bende siritma beliriyor

KIZLAR.. Amniyotik sıvı sızması nasıl anlaşılır??? Çamaşırımda bir parmak büyüklüğünde bir alana idrar sızmış gibi bir ıslaklık var. Hastaneye gitme durumum da yok şuan. Lütfen bir akıl verin bana

Ben de öyle zor günler yaşadım ki 4 gün hastanede kaldı oğlum ama azmettim 2 yaşına kadar emzridim oğlumu amacım kimseyi etkilemek değil

Merhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺

Ya bnmde oluyor gunde 3 canasir degistiriyrm ama dr sorun degil dedi. Idrar kültürü verdim bisey cikmadi.

Ayy inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza sende canım ilk sevincini paylaşan ben.olim istedim

Çok doğru şeyler yazmışsın tecrübem yok ama aynen senin gibi düşünüyorum bende

Canım 2014 ekim de hamile olduğumu öğrendim ben 2014 kasım 29 da aldılar bebeğimi...2015 eylül de yeniden hamile olduğumu öğrendim öyle korkulu günler yaşadım ki şu an seni çok iyi anlıyorum.Her hafta sonu kontrole gittik 28. haftaya kadar neden 28 bilmiom artık tamam gitmesekte olur dediğimde 28. haftaya girmiştim..pozitif ol olumlu düşün herşey güzel olucak...Bebeğine inancını yitirme..Daha önce ki bebeğin neden öldü bilmiyorum ama her türlü testi yaptır..Kan pıhtılaşması felan gibi herşeyi yaptır mutlaka...Allahım kucağına amayı nasip etsin inşallah

Canım gözün aydın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Eğer için rahat etmiyorsa bir süre paylaşma canım kimseyle.Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

Canim fark edebiliyonmu yani akinti degil demi? Bide idrar kaciriyon olabilirmi.... benim oglusumun kafasi baya asagida baski yapio habsurunca falan kaciyo ...

Dogal bi dusuktu patoloji sonuclarim temiz cikti nasip olsaydi ikinci cocugum olcakti bitane allah bagislasin saglikli 2 bucuk yasinda bi kizim var troit cikmosti bende düşük yaptigim bebegimj ogrendigimde belki o yuzden di simdi ilaclarimj kullaniyorim herseyin hayirlisi rabbim hayirlisini versin die dua ediyorum

Benimde patoloji sonuçlarım çok temiz çıkmıştı ama dktorum eşime doğsaydı eksik veya fazla kromozomla doğucaktı annesine zarar vermemek için kendini öldürmüş gibi bi açıklama yapmış..şimdi bu günlere geldik bi an önce doğsa da içimdeki o korku gitse iyi olucak benimde..Çünkü içimde ona da huzur vermiom iki dakika kıpırdamasın aha bişi oldu moduyla gıdıklamaya başliom eşim dio elleme uyuyodur ama olmuo işte öyle

Benimde patoloji sonuçlarım çok temiz çıkmıştı ama dktorum eşime doğsaydı eksik veya fazla kromozomla doğucaktı annesine zarar vermemek için kendini öldürmüş gibi bi açıklama yapmış..şimdi bu günlere geldik bi an önce doğsa da içimdeki o korku gitse iyi olucak benimde..Çünkü içimde ona da huzur vermiom iki dakika kıpırdamasın aha bişi oldu moduyla gıdıklamaya başliom eşim dio elleme uyuyodur ama olmuo işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…