2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Derfinia bende de sızıntı oldu aktı bildiğin su ama bebeğin suyu değil dedi doktor, 3 kere oldu hemde.. Eczaneden turnusol kağıdı veya kirtasiyeden al ped gibi kullan bebeğin suyu olup olmadığıni gösteriyo ama korkma bende yarım çay barg. Kadar gelmişti bebeğin suyu bulanık kıvamlı olurmuş bu arada .. Yine de doktora gorun derim inşallah sıkıntı olmaz sende de

_izmirli_ bitanem bende boş keseden kürtaj olmuştum çok zor asamalrdan geçtik bu sefer kalp atışını duyunca söyledim yakinlarimiza .. Allah sana bağışlasn yawrunu canım

Artık sizin tecrubelerden biz de yararlanacagiz canım ben genel olarak yemek yerken mutlu olan insanim ama hamilelikte daha bi eglenceli yer oldum faydası olmaz belki ama bebisim de etkilensin keyifle yesin diye

Oyy maşallah canım yaa Allah hic bozmasın evinizin huzuru kısmeti hiç bitmesin. Minik kızın hem size şans getirsin hem de kendisinin ömür boyu şansı bahtı açık olsun

Aynen canım yaa ben de bildiğin sırıtıyorumay minnak elleri midir acaba o minciklamalarAllahim yaa simdi çıkarıp sevesim geliyor cikinca ne olacak ki bu işin sonu

Canım gözün aydın, Allah sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin eger icinden yakinlarinla paylasmak gelmiyorsa bizler senin sevincine ortak oluruz. Istedigin zaman yaz bize ultrason goruntulerine bakıp uzaktan bile sever onu teyzeleri sen gönlünü ferah tut Allah iki yavrunu da sana bağışlasın sakin stres yapma

Valla terbiyesizlikse terbiyesizlik olsun adı kV öyle bişey yapamaz şahsen kocam diye susMAM ben benim üzerimde de çocuğumuzun üzerinde de hiç bır hakları yok cunku

Canım bende inanmıyorum babalar serttir duygusuzdur diyenlere sadece bazıları belli etmiyor okadar bizim ilk kaybimizda eşim benden fazla aglamisti hastaneden çıkınca oyuzden doğumdan sonra ne yapacak çok merak ediyorum çok duygusaldir kocacim ben doğuma falan giremem bayılır kalırım diyo

Canım benim ilk bebeğimde sütüm iki gün sonra geldi kızım susuz kalmış ateşlendi.1 gün hastanede yattık.serum taktılar.ben bunda düşünüyorum su vermeyi onun için annen haklı olabilir:)
Çocuk susuz kalıp ateslenmezmez sebebi farklıdır uzmanlar önermiyor suyu sütun geç geldiği için olmuş olabilir mi

Tabi ki canım haklısın inşallah gerek kalmazsa kalırsa mecbur bende veririm yapacak birsey yok ama emin ol çok çok kötü birsey dogal değil el kadar bebek süt yerine mama alması ama olmazsa dediğim gibi bende kullanırım

Ayy onlar kardese hevesli sevghi dolu olunca insan daha bi mutlku olkuyor gercekten.
Aile hekimleri herr hastaya ayni ghozle bakiyorlar canim. Ben suat pakere goturuyorum oglumu. Daha once doruktaydi simdi oda ozel muayeneye ayrildi. Gerci doruktaykende sgk anlasmasi yoktu. Simdi umi plaza da. Kismet olursa kizimin takibinide onla yapmakndevam etmek istoyorum.

Arkadaslar hep Mamanın zararından bahsetmisiz,gönül ister ki bol süt olsun emzirelim ama olmayınca olmuyor işte, eltim doğum yaptı doğru düzgün sütü olmadı, dr larda ısrarla 6 ay sadece anne sütü dedi elimiz ayagimiz bağlandı, çocuğum ne zorluk çekti, daha 10 gunluktu annesi elime verdi ise başladı, dogurmadim ama ilk annelik tecrubemi onunla yaşadım suan 9 aylik maşallah herseyi yiyor ama çok aç kaldı yavrum, annesinin sütü azıcık oluyordu, süt istemesin diye habire uyutuyoduk çocuğu, yemek yerken bizim elimize saldırıyor nasıl ağlıyordu, 5 aylıkken kv yeter artık bu çocuğun ızdırabi diye kızıp mama aldırdı, çocuğun karni bi güzel doydu nasıl mutlu oldu, o çocuğun aç hali aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, bende yemek yiyemezdim o agladikca. Demem o ki gerekiyorsa mama iyi bir kurtarıcı arkadaşlar, Allah hepimize bol süt versin ama vermezsede çocuklarımız aç kalmasın mecbur mama verecez

Masallah canim. Bebeklerle kismetoylr gelir derler oyle hakkatrn. Rabbim yuzunuzu hep guldursun kizinizla beraberr

Valla terbiyesizlikse terbiyesizlik olsun adı kV öyle bişey yapamaz şahsen kocam diye susMAM ben benim üzerimde de çocuğumuzun üzerinde de hiç bır hakları yok cunku
Tabiki de yok canim ama buralarda durum biraz farklı neyse Allahtan yakin degiliz sık sık gitmeyiz gittigimde de cocugumu gözümün önünden ayırmam gerekirse de cemkiririm artık ne yapayım gelinin iyisi ne kadar iyi olacak ki bari hakkını vereyim

Canim fark edebiliyonmu yani akinti degil demi? Bide idrar kaciriyon olabilirmi.... benim oglusumun kafasi baya asagida baski yapio habsurunca falan kaciyo ...

İnternette kokusuz olur diyor. Ama bu kokulu. Uyuyacağım diye tuta tuta idrar sızma durumuna geldi belki de. Kağıt havlu koydum takip edeceğim birkaç saat. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ağrım sızım da yok Elhamdülillah. İnşallah idrar kaçırmadır.

Bende de oluyor bu ara ayni dedigimn gibi. Kizim hala yogun harekertli oldugu icin normal akintidir diyr dusundum ben onu

cnm bende dedim son aylara doğru alırız ee artık 2 ay kaldı yavaştan alalım d,iyom zaten çok şey almıcam bebek arabası falan acil değil bende ihtiyacım olanları şimdilik alcam.. ama eşime ne zaman desem alırız vakit var deyip
duruyor

@ozgecetinkaya maşallah yaa bizim de sizinkine benzer şeyler oldu ayrı yerlerdeydik hamile olduğum ay tayinim oldu ve bebişim borçların bitimine doğuyor inşallah böyle güzel kısmetli bir hayatları olur canım

İmsallah saglikla kucagina aldigin gunleride giormek nasip olur canimm

İnşallah canım.kesin seninkide ağlar:)

Bende daha bi çöp bile ne cocuguma ne kendime aldım, çocuk erken dogsa zibini bile yok garibimin, bu ayın sonu yada nisan gibi düşünüyorum bütün alışverişi, hayırlısı inşallah
hayırlısı canım bana kalsa alırdımda eşimden dolayı alamadım şimdilik.. ama bizde yavaştan başlamamız lazım ne olur ne olmaz son zamanlarda halimizde olmaz alış veriş için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…