- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.361
Artık sizin tecrubelerden biz de yararlanacagiz canımGercektende oyle.
Banada dr um kendi yemedigin sebzeleri de mutlaka ver. Demisti. Ama bunu yaparken yuz ifaden cok onemli demisti. Cunku biz tadini sevmedigimiz icin yuzumuzu eksiterrk yedirirsek bebekte bziiz taklit ettiginden teokli yaklasabilkiyormus, bende ilk yogurt ve sebzelerle baslamistim
Oyy maşallah canım yaa Allah hic bozmasın evinizin huzuru kısmeti hiç bitmesin. Minik kızın hem size şans getirsin hem de kendisinin ömür boyu şansı bahtı açık olsunAy Kızlar sizinle çok güzel haberler paylaşmak istiyorum...Biz eşimle işlerimizden ötürü ayrı yaşıyorduk eşimin Eylülde tayini çıktı ve biz evimizi taşıdığımız gün benim hamile olduğumu öğrendik...Kredimiz vardı zorlanıyorduk ödeme de.ikimizin çalıştığı kurum aynı Nisan ayında hem zam hem temettü alıyoruz..Ve az önce belli oldu hem temettü oranlarımız hem zamlarımız çok iyiymiş bu sene mayısta da kızımız geliyor...Ay dedim kızım bize sevinçlerin en büyüğünü öğrendiğimizde vermişti şimdi daha da büyük bi mutlu olduk...Adını ansak yüzümüze gün doğuyor Canım Kızım benim yaaaa
Aynen canım yaa ben de bildiğin sırıtıyorumEvet canim ya patinaj yapar gibi. Saga sia yatinca bazen sanirsam elleri is beceriyor. Gidiklanma gibi bir his. Parmaklarini ac kapa yapiyo sanki ama yan yattigim icin karnimi mincikliyo gibim. Beki senin minnakta tirmaliyordur. oyyy yaaaa kuzum benin. insanin cani yaninca siritirmi. Bazen oyle kasiliyor ki bende siritma beliriyor
Canım gözün aydın, Allah sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinMerhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺
Valla terbiyesizlikse terbiyesizlik olsun adı kV öyle bişey yapamaz şahsen kocam diye susMAM ben benim üzerimde de çocuğumuzun üzerinde de hiç bır hakları yok cunkuCanım hadi su neyse de benm kv eltimin 3 aylik oğluna ekmeği et suyuna bandirip veriyorduki bu cocuk emiyor annesinin de sütü yeterliydi. Napiosun deyince de eşime ben sizi hep böyle büyüttüm bisey olmadı ağzının tadi yerine gelsin dedi o yüzden cok korkuyorum ya çocuğumu alıp oraya gitmek gelmiyor içimden. Laf desen olmaz demesen yavrucagiza yazık
Maşallah Kayramıza canımkiloyu dert etme canim ya sen zaten almamistin az kaldı birkac kilodan bisey olmaz evde olctugun tansiyon iyiyse hastanedekine de üzülme senin durum farkli
Haa iyi bari canim halletmissin her şeyi. Bisey kalmamis. Hani hic yapmadiysan 37yi bekleme zor olur diyecektim.
Ben her seyi tamamladim canım cantalar da hazır kızımı bekliyorum sadece
Hem de ne cok canimbizim oraya direkt ucak yok Istanbul aktarmali normalde atlayıp ucaga giderdim ama hamile halimle hiiiic 2 ucak 2 otobüs toplamda 4 vasıta çekemem artık görüntülü konuşuyoruz sık sık öyle hasret gideriyoruz ne yapalım. Doguma kadar böyle olacak.
Ohh siz yine de görüşüyormussunuz canım sanslisin valla
Ayyy içim bi garip oldu canım yaa babalar serttir duygusuzdur diyenler halt etmiş baksana yaa adamcagiz ne hallere düşmüş. Inşallah bunda da panik olmadan ayni duygularla alır oğluşunu kucağına.
benimki de aklına gelse doğum anı hemen gözleri dolar kucağına aldiginda ne olacak hic düşünemiyorum
Çocuk susuz kalıp ateslenmezmez sebebi farklıdır uzmanlar önermiyor suyu sütun geç geldiği için olmuş olabilir miCanım benim ilk bebeğimde sütüm iki gün sonra geldi kızım susuz kalmış ateşlendi.1 gün hastanede yattık.serum taktılar.ben bunda düşünüyorum su vermeyi onun için annen haklı olabilir:)
ayyy maşşallh cnm bebişine...selam kızlar sürekli yazamıyorum ama takip ediyorum kim ne yapmış ne yazmış nasılmışdün benimde kontrolüm vardı benim minik kızımın kilosu 1400 gr boyu 42 cm olmuş bu da resmimiz(maşallah deyin tamam mı teyzeleri) Eki Görüntüle 1787869
Tabi ki canım haklısın inşallah gerek kalmazsa kalırsa mecbur bende veririm yapacak birsey yok ama emin ol çok çok kötü birsey dogal değil el kadar bebek süt yerine mama alması ama olmazsa dediğim gibi bende kullanırımCanim mama vermekte kotu bisey degiol tabii. Ama dedighin gibi aman kilo alsin tombik olsun diyede mama verikmemeli bbence.
Benm oglum 3640 dogdu ama hicbi zaman cok cok kilo alan tombik bi bebek olkmadi. Mama hic kullanmadim. Sutum vardi ve bence yeterliydi. Cevreden cok oluyor zayiff sanki ay cok agliyor ac mi diyen. Ben hic takilmadim bu laflara. Sonucta bebrgim emiyordu vr dr um herr zaman yeterli kilo aldigini soyuliuyordu. Kilolu cocuk saglikli cocuktur diye yerlesmis kafalara. Obyuzden hep bu kilo aldirma cabalsri.
Oglyhm hala daha cok kilolu degil ortalama degerlere yakin gdiiyor. Gorrnlerr hala zayiflamis cok yemiyor galiba diye laf edebiliyuor. Bu laflara kulkagi kapayinca gerisi kolkay.
İnsallah mamaya ihtiyac duymadan bol bol emzirirz bebeklerimizi
Ayy onlar kardese hevesli sevghi dolu olunca insan daha bi mutlku olkuyor gercekten.Nasilsin canim? Cok sik giremiyorum. Buara bende cocuk doktoru dusunuyordum. Denk gelmisken sorayim nerde kime goturuyorsun. Bayadir oglumu goturmedim doktora gelince bi kontrol ettireyim istiyorum. Antibiyotik olayina bende takintiliyim. Su gibi antibiyotik veriyorlar. Gecen burnu akiyordu aile hekimine gittik bogazina bakti, dedim kulaklara da baksaniz enfeksiyon falan var mi? Antibiyotik yazicam zaten dedi. Bende cok gerek yoksa kullanmak istemedigimi dogali iki kez kullandigimi soyledim saskin saskin bana bakti. Ozaman soguk alginligi surubu yazayim dedi. Yani gereksiz yere yaziyorlar bazen. Buyuzden guvenilir bi doktor bulmak sart.
Buarada okuyorum ogluna da masallah. Ne guzelbir abi olacak. Gecen bizimki de bebegimiz olsun mu diyince olsun ben de kucagima alicam baba da anne de alicak dedi. Mest olduk esimle
Masallah canim. Bebeklerle kismetoylr gelir derler oyle hakkatrn. Rabbim yuzunuzu hep guldursun kizinizla beraberrAy Kızlar sizinle çok güzel haberler paylaşmak istiyorum...Biz eşimle işlerimizden ötürü ayrı yaşıyorduk eşimin Eylülde tayini çıktı ve biz evimizi taşıdığımız gün benim hamile olduğumu öğrendik...Kredimiz vardı zorlanıyorduk ödeme de.ikimizin çalıştığı kurum aynı Nisan ayında hem zam hem temettü alıyoruz..Ve az önce belli oldu hem temettü oranlarımız hem zamlarımız çok iyiymiş bu sene mayısta da kızımız geliyor...Ay dedim kızım bize sevinçlerin en büyüğünü öğrendiğimizde vermişti şimdi daha da büyük bi mutlu olduk...Adını ansak yüzümüze gün doğuyor Canım Kızım benim yaaaa
Tabiki de yok canim ama buralarda durum biraz farklı neyse Allahtan yakin degiliz sık sık gitmeyiz gittigimde de cocugumu gözümün önünden ayırmam gerekirse de cemkiririm artık ne yapayım gelinin iyisi ne kadar iyi olacak ki bari hakkını vereyimValla terbiyesizlikse terbiyesizlik olsun adı kV öyle bişey yapamaz şahsen kocam diye susMAM ben benim üzerimde de çocuğumuzun üzerinde de hiç bır hakları yok cunku
Canim fark edebiliyonmu yani akinti degil demi? Bide idrar kaciriyon olabilirmi.... benim oglusumun kafasi baya asagida baski yapio habsurunca falan kaciyo ...
Bende de oluyor bu ara ayni dedigimn gibi. Kizim hala yogun harekertli oldugu icin normal akintidir diyr dusundum ben onuKIZLAR.. Amniyotik sıvı sızması nasıl anlaşılır??? Çamaşırımda bir parmak büyüklüğünde bir alana idrar sızmış gibi bir ıslaklık var. Hastaneye gitme durumum da yok şuan. Lütfen bir akıl verin bana
cnm bende dedim son aylara doğru alırız ee artık 2 ay kaldı yavaştan alalım d,iyom zaten çok şey almıcam bebek arabası falan acil değil bende ihtiyacım olanları şimdilik alcam.. ama eşime ne zaman desem alırız vakit var deyipcanım strese girmelik bi durum yok. Mesele ne alacağını bilmekte. Ben de bakmamıştım almamıştım nolur nolmaz diye. Sonra bi fırça yedim annemden 6. ayda. Hoop internet siparişleri bir iki haftada tamamlanıveriyor. Az çok tamamlandı sayılır bi bebek arabası bulamadım hala, o da çok acil değil zaten :) Yani kısacası bi başlayınca uzun sürmüyor bu işler. Eşya oda kıyafet her şey her yerde var artık :) ama çok da uzatmamak lazım, hele de erken doğum riskin varsa bence yavaş yavaş bakınabilirsin :)
İmsallah saglikla kucagina aldigin gunleride giormek nasip olur canimmMerhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺
İnşallah canım.kesin seninkide ağlar:)Maşallah Kayramıza canımkiloyu dert etme canim ya sen zaten almamistin az kaldı birkac kilodan bisey olmaz evde olctugun tansiyon iyiyse hastanedekine de üzülme senin durum farkli
Haa iyi bari canim halletmissin her şeyi. Bisey kalmamis. Hani hic yapmadiysan 37yi bekleme zor olur diyecektim.
Ben her seyi tamamladim canım cantalar da hazır kızımı bekliyorum sadece
Hem de ne cok canimbizim oraya direkt ucak yok Istanbul aktarmali normalde atlayıp ucaga giderdim ama hamile halimle hiiiic 2 ucak 2 otobüs toplamda 4 vasıta çekemem artık görüntülü konuşuyoruz sık sık öyle hasret gideriyoruz ne yapalım. Doguma kadar böyle olacak.
Ohh siz yine de görüşüyormussunuz canım sanslisin valla
Ayyy içim bi garip oldu canım yaa babalar serttir duygusuzdur diyenler halt etmiş baksana yaa adamcagiz ne hallere düşmüş. Inşallah bunda da panik olmadan ayni duygularla alır oğluşunu kucağına.
benimki de aklına gelse doğum anı hemen gözleri dolar kucağına aldiginda ne olacak hic düşünemiyorum
hayırlısı canım bana kalsa alırdımda eşimden dolayı alamadım şimdilik.. ama bizde yavaştan başlamamız lazım ne olur ne olmaz son zamanlarda halimizde olmaz alış veriş için.Bende daha bi çöp bile ne cocuguma ne kendime aldım, çocuk erken dogsa zibini bile yok garibimin, bu ayın sonu yada nisan gibi düşünüyorum bütün alışverişi, hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?