- 27 Temmuz 2015
- 37
- 56
- 3
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.381
saol cnm doğru söylüyorsun bende netten bakıp alayım yavaş yavaşO zaman geldiğinde eşinde alamaz ki, seni hastaneye götürüp bi başına bırakıp alışverişe mi gidecek, ya gece tutarsa sancı, mağazalar acilana kadar ameliyat onluklerinemi saracakmis çocuğu, öyle olmaz madem erken doğum riskin var almalısınız bi an önce, yani bende almadım daha ama benim çok şükür risk yok, dr hersey yerli yerinde rahim ağzı kapalı riskin yok dedi ondan salliyoz. Netten av yapmak istersen civilim.com a guvenebilirsin bende bi çok şeyi ordan alacam sepeti attım bekliyor, ürünleri hem kaliteli hemde yumuşacık, acil olabilecek bi kaç parçayı alabilirsin mesela battaniye zibin takımı felan gibi, Allah yardimcin olsun
Arkadaslar hep Mamanın zararından bahsetmisiz,gönül ister ki bol süt olsun emzirelim ama olmayınca olmuyor işte, eltim doğum yaptı doğru düzgün sütü olmadı, dr larda ısrarla 6 ay sadece anne sütü dedi elimiz ayagimiz bağlandı, çocuğum ne zorluk çekti, daha 10 gunluktu annesi elime verdi ise başladı, dogurmadim ama ilk annelik tecrubemi onunla yaşadım suan 9 aylik maşallah herseyi yiyor ama çok aç kaldı yavrum, annesinin sütü azıcık oluyordu, süt istemesin diye habire uyutuyoduk çocuğu, yemek yerken bizim elimize saldırıyor nasıl ağlıyordu, 5 aylıkken kv yeter artık bu çocuğun ızdırabi diye kızıp mama aldırdı, çocuğun karni bi güzel doydu nasıl mutlu oldu, o çocuğun aç hali aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, bende yemek yiyemezdim o agladikca. Demem o ki gerekiyorsa mama iyi bir kurtarıcı arkadaşlar, Allah hepimize bol süt versin ama vermezsede çocuklarımız aç kalmasın mecbur mama verecez
Bende vermemek için direnecegim ama mecbur kalırsam diye de hipp mama alacağım ilkinArkadaslar hep Mamanın zararından bahsetmisiz,gönül ister ki bol süt olsun emzirelim ama olmayınca olmuyor işte, eltim doğum yaptı doğru düzgün sütü olmadı, dr larda ısrarla 6 ay sadece anne sütü dedi elimiz ayagimiz bağlandı, çocuğum ne zorluk çekti, daha 10 gunluktu annesi elime verdi ise başladı, dogurmadim ama ilk annelik tecrubemi onunla yaşadım suan 9 aylik maşallah herseyi yiyor ama çok aç kaldı yavrum, annesinin sütü azıcık oluyordu, süt istemesin diye habire uyutuyoduk çocuğu, yemek yerken bizim elimize saldırıyor nasıl ağlıyordu, 5 aylıkken kv yeter artık bu çocuğun ızdırabi diye kızıp mama aldırdı, çocuğun karni bi güzel doydu nasıl mutlu oldu, o çocuğun aç hali aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, bende yemek yiyemezdim o agladikca. Demem o ki gerekiyorsa mama iyi bir kurtarıcı arkadaşlar, Allah hepimize bol süt versin ama vermezsede çocuklarımız aç kalmasın mecbur mama verecez
Doktor vicudu susuz kalmış dedi.evet sütüm geç geldi suda vermedik onun için sıvısız kalmış.bunda vercem ben onun içinÇocuk susuz kalıp ateslenmezmez sebebi farklıdır uzmanlar önermiyor suyu sütun geç geldiği için olmuş olabilir mi
ayyy amin inşallah canım benimmmozgctnky maşallah yaa bizim de sizinkine benzer şeyler oldu ayrı yerlerdeydik hamile olduğum ay tayinim oldu ve bebişim borçların bitimine doğuyor inşallah böyle güzel kısmetli bir hayatları olur canım
Bilmiyorum canım olabilir yaşayıp gorucez ama hiç bir anne den süt gelmeme ihtimali yoktur sütsüt anne yoktur diye araştırdım ben bu durum becerememekten memeyi doğru vermemekten çocuğu yanlış tutmaktan ilk hamilelik olduğu için başlarda az gelmesinden vs vs bir çok sebepten oluyormuş yani uğraşırsak bol su içerşek stres yapmazşak ve sütun gelsede çalışmasan bile göğüsleri aktif hale getirmek için bol bol sagarsan arada bütün annelerin sütü vardır sütüm gelmedi olmuyor bir bahane öyle birşey yok diyor uzmanlar yaşayıp gorucezArkadaslar hep Mamanın zararından bahsetmisiz,gönül ister ki bol süt olsun emzirelim ama olmayınca olmuyor işte, eltim doğum yaptı doğru düzgün sütü olmadı, dr larda ısrarla 6 ay sadece anne sütü dedi elimiz ayagimiz bağlandı, çocuğum ne zorluk çekti, daha 10 gunluktu annesi elime verdi ise başladı, dogurmadim ama ilk annelik tecrubemi onunla yaşadım suan 9 aylik maşallah herseyi yiyor ama çok aç kaldı yavrum, annesinin sütü azıcık oluyordu, süt istemesin diye habire uyutuyoduk çocuğu, yemek yerken bizim elimize saldırıyor nasıl ağlıyordu, 5 aylıkken kv yeter artık bu çocuğun ızdırabi diye kızıp mama aldırdı, çocuğun karni bi güzel doydu nasıl mutlu oldu, o çocuğun aç hali aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, bende yemek yiyemezdim o agladikca. Demem o ki gerekiyorsa mama iyi bir kurtarıcı arkadaşlar, Allah hepimize bol süt versin ama vermezsede çocuklarımız aç kalmasın mecbur mama verecez
Oyle tabiiki canim.Arkadaslar hep Mamanın zararından bahsetmisiz,gönül ister ki bol süt olsun emzirelim ama olmayınca olmuyor işte, eltim doğum yaptı doğru düzgün sütü olmadı, dr larda ısrarla 6 ay sadece anne sütü dedi elimiz ayagimiz bağlandı, çocuğum ne zorluk çekti, daha 10 gunluktu annesi elime verdi ise başladı, dogurmadim ama ilk annelik tecrubemi onunla yaşadım suan 9 aylik maşallah herseyi yiyor ama çok aç kaldı yavrum, annesinin sütü azıcık oluyordu, süt istemesin diye habire uyutuyoduk çocuğu, yemek yerken bizim elimize saldırıyor nasıl ağlıyordu, 5 aylıkken kv yeter artık bu çocuğun ızdırabi diye kızıp mama aldırdı, çocuğun karni bi güzel doydu nasıl mutlu oldu, o çocuğun aç hali aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor, bende yemek yiyemezdim o agladikca. Demem o ki gerekiyorsa mama iyi bir kurtarıcı arkadaşlar, Allah hepimize bol süt versin ama vermezsede çocuklarımız aç kalmasın mecbur mama verecez
Ay girmesin o zaman canim yaziktir yaCanım bende inanmıyorum babalar serttir duygusuzdur diyenlere sadece bazıları belli etmiyor okadar bizim ilk kaybimizda eşim benden fazla aglamistihastaneden çıkınca oyuzden doğumdan sonra ne yapacak çok merak ediyorum çok duygusaldir kocacim ben doğuma falan giremem bayılır kalırım diyo
Canim amniyon sıvısı iç camasir ında kuruyunca iz bırakmaz normal akıntıysa camasir da iz kalır su gibi öyle ayırt edebilirsinİnternette kokusuz olur diyor. Ama bu kokulu. Uyuyacağım diye tuta tuta idrar sızma durumuna geldi belki de. Kağıt havlu koydum takip edeceğim birkaç saat. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ağrım sızım da yok Elhamdülillah. İnşallah idrar kaçırmadır.
Canim ya cok sevindim. Insallah bebisimiz saglicakla dogsun. Cok uzulmustum senin haberini alinca. Ama işte hayat mucizelerle dolu. Rabbim hicbir anneye evlat acisi yasatmasinMerhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺
canım yaa bişi sorucam bizim bebekte 10 gün önde gidio senin bu şeker vs ölçümü gbelik diabeti mi çıktı yoksa bebek iri gittiği için mi verildi..Benim bebeğim de 28+3 1520 gramdı ve 10 gün önde gidiodu doktor bi skntı yok dedi ama baya kafaya takmıştım ben.sağ kasık kemiği ağrısı bende de çok fazla var ona da bebeğim dönmediği için ayaklarından ötürü o ağrıyı çekersin demişti..ayy inşallah bebeğin erken gelmez gelişimini tamamlayıp gününde gelir sağlıkla kuzucummmmmmKızlar doktordan dönüyoruz şimdi.bebek bir hafta önde yine.2 kilo 150 gr.bu erken doğuma sebep olabilir dedi.arayı açmamaya çalışcaz dedi.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne verdi.olurya erken doğar diye.bide kasık ağrısı için hap verdi ama ben içmeyi düşünmüyorum.şeker için dahiliyeye yolladı.bir hafta sık ölçüp yaz dedilrr.olmazsa insülin kullancam iki ay.bebek iyi dedi.@pambix canım sen ne yaptın.
Canim amniyon sıvısı iç camasir ında kuruyunca iz bırakmaz normal akıntıysa camasir da iz kalır su gibi öyle ayırt edebilirsin
maşalaah kızzz ne güzel bunlarrr ama mayısta giyemez ya kuzum bunlarıTeyzoşlar diğer örgü siparişlerim de nihayet gelditabi bunları seneye kışa giyiceği için büyük yaptırmıştım. Örgü sevmeyen ben örgüye boğdum resmen kızı Eki Görüntüle 1788587
Bilmiyorum canım olabilir yaşayıp gorucez ama hiç bir anne den süt gelmeme ihtimali yoktur sütsüt anne yoktur diye araştırdım ben bu durum becerememekten memeyi doğru vermemekten çocuğu yanlış tutmaktan ilk hamilelik olduğu için başlarda az gelmesinden vs vs bir çok sebepten oluyormuş yani uğraşırsak bol su içerşek stres yapmazşak ve sütun gelsede çalışmasan bile göğüsleri aktif hale getirmek için bol bol sagarsan arada bütün annelerin sütü vardır sütüm gelmedi olmuyor bir bahane öyle birşey yok diyor uzmanlar yaşayıp gorucez
bende hep sırt üstü yatıyorum yan yattıkça hiç rahat edemiyorum doktorum beni hiç uyarmadıBirkaç gecedir ben de eşim de doğru düzgün uyuyamıyorum.
Bahsetmişimdir çok rahat bir doktorum var, hiçbir zaman beni strese sokmadı ama bir şeye önem veriyorsa kesinlikle önemlidir gözüyle baktık hep o yüzden.
Geçen kontrolümde 'Uykumda farkında olmadan sırt üstü yatıyorum ben' dedim. Beklediğim cevap 'Arada olsa sorun olmaz, önemli değil' gibi bir şeydi.
Demesin mi 'Yatma sırt üstü hiç iyi değil diye. Eşim taktı bunu kafaya kendine iş edindi tüm gece ne zaman sırt üstü dönsem beni yan çeviriyor, arkama yastık koyuyor falan. Ne ben uyuyabiliyorum, ne de o. Aksi gibi hamileler sırt üstü yatamaz ben de çok rahat sırt üstü yatıyorum, yanlarım ağrıdı artık yan yatmaktan
benim kız da ters ve ayaklarını bazen kıpır kıpır yaptığını karnımın altında hissediyorum :) doktorum sıkıntı deil doğum anında bile dönebilir dioKızlar bir aydır benim kız da ters. doktor sola yat diyor. yatamıyordum ama kendimi zorluyorum.
kafamı karıştırıyor bu durum.
inşallah döner yoksa doktorum normalci oldugu halde bize sezeryan yolları görünüyor.
ah bu kız. babasının kızı işte.
bu aralar iş yerinde çok yoruluyorum. belki ay sonu ayrılınca dinlenirsem döner. ay inşallah ya
benim kız da ters ve ayaklarını bazen kıpır kıpır yaptığını karnımın altında hissediyorum :) doktorum sıkıntı deil doğum anında bile dönebilir dio
Sağol canım büyük ztn bunlar seneye kışa giyicek yani 8-9 aylıkkenmaşalaah kızzz ne güzel bunlarrr ama mayısta giyemez ya kuzum bunları
Canım daha erken stres yapma son gün bile dönen varmış. Bnm oğlum 2 kere döndü yani 32de gittik başaşağı duruyodu 34te kafa yukardaydı sonra tekrar başaşağı dönüp pozisyonunu aldı ama sezercik oldum yinedeay sagol canım içimi rahatlattın.
doktor da ikidir ters ters deyip duruyor. sag yanda kafa sol yanda ayaklar popiş te aşagıda görünüyordu ultrasonda.
babası da gördü akşam diyor ki sola yat sola. hee dedim sol yanım çürümüş sende gece 9 saat hep solda yatta görelim.
ondan önceki akşam da diyordu ki ay denizatı olsam ben hamile kalırdım tüm hizmet ayagıma gelirdi.
hamileymişim süpermişim.
dedim valla böyle bi imkan olsa sen hamile kal ben hizmet edeyim hiiç şikayetim olmaz dedim.
zevzek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?