2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
saol cnm doğru söylüyorsun bende netten bakıp alayım yavaş yavaş

Bende vermemek için direnecegim ama mecbur kalırsam diye de hipp mama alacağım ilkin inşallah gerek kalmaz

Bilmiyorum canım olabilir yaşayıp gorucez ama hiç bir anne den süt gelmeme ihtimali yoktur sütsüt anne yoktur diye araştırdım ben bu durum becerememekten memeyi doğru vermemekten çocuğu yanlış tutmaktan ilk hamilelik olduğu için başlarda az gelmesinden vs vs bir çok sebepten oluyormuş yani uğraşırsak bol su içerşek stres yapmazşak ve sütun gelsede çalışmasan bile göğüsleri aktif hale getirmek için bol bol sagarsan arada bütün annelerin sütü vardır sütüm gelmedi olmuyor bir bahane öyle birşey yok diyor uzmanlar yaşayıp gorucez

Oyle tabiiki canim.
Dedigimiz sirf ekstra kilo alsin diye verilen mama. Sutumuz gelmeyebilit gelip yetmeyebilir, boyle durumda cocugu ac birakmak tabiiki olmaz.
Zaten her anne bilecektir bence cocugunun neye ihtiyaci olup olmadighini

Ay girmesin o zaman canim yaziktir ya Allaha Şükür kızlarımız cok şanslı babaları onlar için ölüp bitiyor resmen eskiden eşimle çocuk konusu açılsa aklına hep erkek gelirdi ama şimdi iyiki de kız diyor

Canim amniyon sıvısı iç camasir ında kuruyunca iz bırakmaz normal akıntıysa camasir da iz kalır su gibi öyle ayırt edebilirsin

Kızlar doktordan dönüyoruz şimdi.bebek bir hafta önde yine.2 kilo 150 gr.bu erken doğuma sebep olabilir dedi.arayı açmamaya çalışcaz dedi.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne verdi.olurya erken doğar diye.bide kasık ağrısı için hap verdi ama ben içmeyi düşünmüyorum.şeker için dahiliyeye yolladı.bir hafta sık ölçüp yaz dedilrr.olmazsa insülin kullancam iki ay.bebek iyi dedi.@pambix canım sen ne yaptın.

Canim ya cok sevindim. Insallah bebisimiz saglicakla dogsun. Cok uzulmustum senin haberini alinca. Ama işte hayat mucizelerle dolu. Rabbim hicbir anneye evlat acisi yasatmasin

canım yaa bişi sorucam bizim bebekte 10 gün önde gidio senin bu şeker vs ölçümü gbelik diabeti mi çıktı yoksa bebek iri gittiği için mi verildi..Benim bebeğim de 28+3 1520 gramdı ve 10 gün önde gidiodu doktor bi skntı yok dedi ama baya kafaya takmıştım ben.sağ kasık kemiği ağrısı bende de çok fazla var ona da bebeğim dönmediği için ayaklarından ötürü o ağrıyı çekersin demişti..ayy inşallah bebeğin erken gelmez gelişimini tamamlayıp gününde gelir sağlıkla kuzucummmmmm

Canim eminim haklısındir, bunların yaninda gidanida güzel alman gerek bence, eltim de yemek yeme alışkanlığı yok ayaküstü ekmek arası peynir koyar yada sucuk kızartir yer, başka bi vitamini yok, sebze kuru baklagiller yoğurt süt meyve ağzına sürmez, bunlarda mutlaka etkili olmuştur süt olmamasına. Anasinin hatasını çocuğum çekti, mecbur verdik yürek dayanmıyor o çocuğun feryatlarina

Kızlar bir aydır benim kız da ters. doktor sola yat diyor. yatamıyordum ama kendimi zorluyorum.
kafamı karıştırıyor bu durum.
inşallah döner yoksa doktorum normalci oldugu halde bize sezeryan yolları görünüyor.
ah bu kız. babasının kızı işte.

bu aralar iş yerinde çok yoruluyorum. belki ay sonu ayrılınca dinlenirsem döner. ay inşallah ya

bende hep sırt üstü yatıyorum yan yattıkça hiç rahat edemiyorum doktorum beni hiç uyarmadı

benim kız da ters ve ayaklarını bazen kıpır kıpır yaptığını karnımın altında hissediyorum :) doktorum sıkıntı deil doğum anında bile dönebilir dio

benim kız da ters ve ayaklarını bazen kıpır kıpır yaptığını karnımın altında hissediyorum :) doktorum sıkıntı deil doğum anında bile dönebilir dio

ay sagol canım içimi rahatlattın.
doktor da ikidir ters ters deyip duruyor. sag yanda kafa sol yanda ayaklar popiş te aşagıda görünüyordu ultrasonda.
babası da gördü akşam diyor ki sola yat sola. hee dedim sol yanım çürümüş sende gece 9 saat hep solda yatta görelim.

ondan önceki akşam da diyordu ki ay denizatı olsam ben hamile kalırdım tüm hizmet ayagıma gelirdi.
hamileymişim süpermişim.
dedim valla böyle bi imkan olsa sen hamile kal ben hizmet edeyim hiiç şikayetim olmaz dedim.
zevzek :)))

maşalaah kızzz ne güzel bunlarrr ama mayısta giyemez ya kuzum bunları
Sağol canım büyük ztn bunlar seneye kışa giyicek yani 8-9 aylıkken

Canım daha erken stres yapma son gün bile dönen varmış. Bnm oğlum 2 kere döndü yani 32de gittik başaşağı duruyodu 34te kafa yukardaydı sonra tekrar başaşağı dönüp pozisyonunu aldı ama sezercik oldum yinede eşine de çok güldüm ya denizatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…